Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte en jakke og har aldrig oplevet så hurtigt og god levering før. Jeg skulle så have en anden størrelse da jeg var et dræn og bestilte forkert. Fik fat i en fra butikken der hjalp mig, fik bare... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Havde købt forkert str Timberland støvler (fra et andet sted end Le Fix), så den 21. december sent om aftenen bestilte jeg den rigtige størrelse hos Le Fix. Næste dag, som så var en søndag, blev jeg o... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

I ordered a Shirt-Jacket from the online shop, but unfortunately, it didn't fit. I returned the item at my own expense from Germany to Copenhagen. Although I used the exact address provided, the... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Herre nice bukser ;-) Hurtig og korrekt levering af et par Trackpants Flex Maroon bukser som fødselsdagsgave til min nevø på 29 år - han blev meget glad og smuttede i dem med det samme - hele selska... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento uomo
  2. Negozio di abbigliamento streetwear

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Le Fix was founded in Copenhagen 1999. The fundamental idea was to form a solid group of people who most of their lives have been exploring many different underground art forms, and who have decided its time to let the world know that there is more to Copenhagen than the little mermaid. Currently Le Fix consist of a clothing brand, two shops, tattoo studio, a wood work shop, art studio and gallery.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Fantastisk betjening

Fantastisk betjening, hvad enten det er online eller i butikken!

Hej Simon,

Tusinde tak for din anmeldelse her på trustpilot, det sætter vi stort pris på.
Vi er meget glade for at du har fået en god betjening i både butik og online. Det er det vi stræber efter. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

God dag.

Le Fix

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Varen var i orden.

Hej Karin,

Tusinde tak for din anmeldese her på trustpilot. Det er vi meget glade for.
Vi er super glade for at du er tilfreds med vores levering og din vare. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

God dag.

Cool shop

Friendly and helpful staff and great selection of casual clothing.

Hej Kim,

Tusinde tak for din anmeldelse her på trustpilot. Det sætter vi stort pris på.
Vi er glade for at du kan lide vores udvalg og at du har haft en god oplevelse med dit køb. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Valutata 4 stelle su 5

Dejligt at handle hos Le Fix

Dejligt at handle hos Le Fix. Alt gik efter planen og min ordre blev leveret til tiden.
Det eneste minus er at der ikke er gratis returneringer, men det kan jo være at det kommer i fremtiden.

Hej Marc,

Tusinde tak for din anmeldelse, her på trustpilot. Det sætter vi stort pris på.
Vi er glade for at du er tilfreds med vores levering og at alt gik efter planen :)
Vi er altid glade for nye inputs fra kunder, om hvad vi kan gøre bedre. Jeg vil gå videre med dette inputs om gratis returnering :)

God levering

God. Hurtig levering, tak

Hej Emil,

Tusinde tak for din anmeldelse her på trustpilot. Det sætter vi stort pris på.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med dit køb og du er glad for leveringstiden. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Valutata 3 stelle su 5

I sender den forkerte størrelse også…

I sender den forkerte størrelse også skal man selv betale for og sende det retur. Det er lidt mærkeligt synes jeg

Hej Jacob,

Tusinde tak for din anmeldese.

Jeg er ked af at vi har sendt den forkerte trøje til dig. Normalt betaler vi selv for fragten, når det er os der har sendt den forkerte trøje, men jeg kan se at du ikke har skrevet til os ang. den forkerte trøje. Vi vil rigtig gerne rette op på fejlen. Hvis du sender en mail til support@le-fix.com , så finder vi selvfølgelig ud af det :)

Valutata 5 stelle su 5

Super god og virkelig hurtig service

Super god og virkelig hurtig service. Bor udenfor Danmark og det kommer hurtigt frem:) meget tilfreds

Hej Hanne,

Tusinde tak for din anmeldelse. Det sætter vi stort pris på.

Vi er super glade for at du har været tilfreds med vores service og vores levering.
Vi ser frem til at hjælpe dig endnu bedre en anden gang :)

Valutata 5 stelle su 5

de har altid styr på tingene og da jeg…

de har altid styr på tingene og da jeg købte et par handsker og der kom to til min venstre så fik jeg bare to til min høre hånd top kvalitet og gode med arbejdere

Hej August,

Tusinde tak for din anmeldelse. Det sætter vi stort pris på.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse på dit køb, vi stræber altid efter at give den bedste kundeservice :)

kan anbefales

Fint udvalg og generelt fornuftige priser. oplevelsen er god både i butik og ved nethandel.

Hej Joen,

Tusinde tak for din anmeldelse, det sætter vi stort pris på.
Vi er rigtig glade for at du har fået en god oplevelse på vores web shop og i vores butik, det er altid det vi stræber efter. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang :)

God service.

22 giugno 2020

Hej Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse her på trustpilot, det sætter vi stort pris på. Vi er super glade for at du er tilfreds med vores service :) Vi ser frem til at hjælpe dig endnu bedre næste gang.

Rigtig god dag!

Bestilte 1 tee

Bestilte 1 tee, 1 crewneck og 1 par bukser for kun 450 i går aftes.
Havde det allerede i dag. Mega lækkert kvalitet 💥🤘🏻

26 febbraio 2020

Hej Daniel,

Tusinde tak for din ordre og din anmeldelse her på Trustpilot :)

Vi er super glade for at du har været tilfreds med din oplevelse i vores online shop, og håber at kunne hjælpe dig ligeså godt i fremtiden!

Valutata 1 stelle su 5

Broken promises, and long wait time.

I have now waited a week and a half for three t-shirts, that they keep promising are coming. They keep promising dates to when they are coming, however nothing is ariving. Wouldn't recommend at all

8 dicembre 2019

Hej Mathias,

Tak for din anmeldelse!

Vi beklager at du ikke er tilfreds med din købsoplevelse hos os.
Vi stræber efter at gøre alle vores kunder tilfredse. Din ordre blev bestilt på en af vores travleste dage på året, Black Friday. Vi informere på vores selve udsalgs siden at på grund af udsalg, har vi en leveringstid på op til 5 arbejdsdage. Da vi desværre ikke kan gøre det på 1-2 hverdage. Jeg håber at du vil handle hos os igen en anden gang og forhåbentlig få en bedre købsoplevelse hos os.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più