Lyd og Billede Specialisten Recensioni 768

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var på udkig efter et tv og faldt over Lyd og Billedespecialistens hjemmeside. Jeg skrev til dem med et spørgsmål og blev kort tid efter efter kontaktet af en medarbejder, Kim. Vi havde en god dia... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har købt et TV, som ifølge pricerunner var sat ned fra 18000 kr. til 9000 kr. Dagen efter var prisen sænket yderligere 1000 kr. på Pricerunner, hvilket jeg gjorde opmærksom på, hvorefter LBS stra... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service hele vejen igennem! :D Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Lyd & Billede Specialisten i forbindelse med mit køb af et LG C5 77”. Fra start til slut har service... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har bestilt/købt et Philips OLED 910 77” Prisen var høj, men rakte ud til Marcus som fik sat en pris sammen, som har været meget tæt på Elgigantens laveste pris. Forløbet har været godt, kommunikat... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di televisioni
  2. Officina di riparazioni elettriche
  3. Negozio di impianti Hi-fi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos Lyd og Billede Specialisten Frederikshavn finder du Jyllands største udvalg af kvalitetsløsninger inden for lyd og billede. Deres mangeårige erfaring og indgående kendskab til produkter, muligheder og løsninger er din garanti for ultimative oplevelser i lyd og billeder – hver dag.

Informazioni di contatto

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Ommer

Købte et tv, der så var udsolgt. Havde en snak med Mogens om at finde et andet, men hørte ikke fra ham i uger, så endte med at handle andet steds.

Hej Jesper
Vi beklager det tv du bad os bestille ikke kom på lager så hurtigt som du havde ønsket det.
Når et tv er i restordre kan vi nogle gange være heldige at finde det i en af de andre butikker vi samarbejder med men ofte er vi nød til at vente til vores leverandør får det på lager igen.
Ventetiden kan føles lang og selvom vi løbende følger op på de kunder der har produkter på vej kan der nogle gange godt gå uger før vi har nyt fra vores leverandør.
Håber du bliver glad for dit nye tv og måske vil give os chancen en anden gang.
Kundeservice
Lyd og Billede Specialisten

God indkøbsoplevelse

Jeg handlede TV med Mogens.
Han hjalp med at finde det rigtige for mig, og var utrolig serviceminded gennem forløbet.
Er fornøjelse!
Niels Kirk

9 ottobre 2023

Hej Niels, 😊

Tak for din positive anmeldelse og for at vælge vores butik! Det er fantastisk at høre, at Mogens kunne hjælpe dig med at finde det rette TV, og at du var tilfreds med den service, han leverede. Vi sætter pris på dine venlige ord og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Hvis du nogensinde har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi ønsker dig rigtig god dag og mange gode øjeblikke med dit nye TV! 📺

Valutata 5 stelle su 5

Super god oplevelse endnu engang. Søren hjalp med at finde de helt rette højttalere til min nye stue, og de spiller bare godt.

19 settembre 2023

Hej Kristian, 😊

Mange tak for din positive anmeldelse og for at vælge vores butik! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at Søren kunne hjælpe dig med at finde de helt rigtige højttalere til din nye stue. Vi er glade for at vide, at højttalerne opfylder dine forventninger! 🔈

Vi værdsætter din positive anmeldelse og ser frem til at betjene dig igen!

God Pris.

God Pris.
Hurtig levering nemt og lige til, friske folk i telefonen,
god oplevelse.

mvh John.

3 ottobre 2023

Hej John, 😊

Tusind tak for din gode anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse! Det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds!

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Efter en god drøftelse med Mogens fandt jeg det TV, jeg ønskede.
Dagen efter leverede fragtmanden mit nye TV i hovedstadsområdet, og det lever op til alle mine forventninger.
Kompetent og venlig betjening, fantastisk service med at finde det rette produkt.
Bedste bevis på at vi her har en butik ud over det sædvanlige, er vel, at en kunde bosiddende i hovedstadsområdet handler i Frederikshavn.
I kan være sikre på, at jeg kommer igen, næste gang behov opstår.

2 ottobre 2023

Hej Kenn, 😊

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og for at vælge vores butik! Det glæder os at høre, at Mogens har kunne hjælpe dig med at finde det TV, du ønskede, og at leveringen også var tilfredsstillende!

Det er virkelig værdsat at have kunder som dig, der går ekstra langt for at handle hos os. Så tak for det! Vi ser frem til at betjene dig igen, næste gang du har brug for vores hjælp. Hvis der er noget andet, vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte os. 😊

Hifibutik til UG+!

Var for nogen tid siden hos lbs,og handle højttalere.
Meget flot forretning,varene var stillet så det var til at se nøjere på dem.
Meget overskueligt og præsentabelt. Og ikke en masse reklamer.
Folkene i butikken var alle flinke og imødekommende.
Og absolut faglig betjening. Noget det jo ellers ligger tungt med nu til dags.
Så mine bedste anbefalinger.
God kaffe forresten.

28 agosto 2023

Hej Johnny, 😊

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at du nød din oplevelse i vores butik. Det er også dejligt at høre, at vores personale var imødekommende og fagligt kompetent, og vi sætter pris på din anerkendelse.

Vi sætter en ære i at yde god service, og det er dejligt at vide, at du nød din tid i butikken. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden, og du er altid velkommen til at kigge forbi for en kop kaffe og mere rådgivning! 😀

Valutata 5 stelle su 5

Venlig og hjælpsom virkelig god service Kan ikke gøres bedre

Hej John,

Tusind tak for din anmeldelse!

Valutata 5 stelle su 5

"Kan slet ikke få armene ned"Helt…

"Kan slet ikke få armene ned"Helt fantastisk behandling, rigtig god vejledning, venlig personale, Hurtig forsendelse.

Hej Carsten,

Tusind tak for din anmeldelse positive anmeldelse!

Kundeservice i topklasse

Min oplevelse hos lyd og billede specialisten var overraskende god. Fik et opkald omkring min ordre og hvordan den skulle leveres hjemme eller til et Pick up point og om der var andet jeg manglede i processen. Så fik jeg af vide den ville blive pakket og sendt afsted hurtigst muligt
Sådan en kundeservice har jeg ikke oplevet andre steder. Jeg handler hos dem igen

20 settembre 2023

Hej Andreas,

Tusind tak for dine rosende ord :)

Valutata 5 stelle su 5

Personlig og kompetent vejledning i…

Personlig og kompetent vejledning i valg af tv og evt. tilbehør der til, kan kun sige det har været en positiv oplevelse at handle lbs

13 settembre 2023

Hej Jesper,

Mange tak for dine 5 stjerner :)

Virkelig god service

Virkelig god service, og trykt sted at handle, fik svar på mine spørgsmål med det samme både over mail og online chatten, og fik mine vare rigtig hurtigt. Kan godt anbefales at handle her.

14 settembre 2023

Hej Jonas,

Tak for din positive anmeldelse.
Dejligt at kunne forkæle dig med god lyd, og god service :)

Service i verdensklasse!

Vil du have service i top? Så er der KUN Lyd og Billede Specialisten i Frederikshavn!
Rådgivning i øjenhøjde, kun ærlige svar, og priser som sagtens kan konkurrere med andre!
Så støt LOKALT så virksomheder som denne, også eksistere om 10 år!

1 settembre 2023

Hej Danny,

Tusind tak for dine 5-stjerner :)

Super god betjening

Super god medarbejder der kunne svarer på ønskede spørgsmål samt hurtig og nem levering

8 settembre 2023

Hej Allan,

Tusind tak for din positive anmeldelse :)

Valutata 5 stelle su 5

Ringede for at få guide til hvilket tv der ville være bedst for mig.
Fik samtidig en god pris på et tv (ca 10.000 billigere end Pricerunner).
De opbevarede Tv'et i et par måneder mens jeg renoverede, og leverede det bagefter.
Hele vejen igennem har der været virkelig god service.
Kan klart anbefales

13 luglio 2023

Hej Christian,

Tusind tak for dine 5-stjerner :)

Valutata 1 stelle su 5

Ordered a brand new philips tv worth…

Ordered a brand new philips tv worth 17000, and everything went nice but when I received it i found the accessories all looked wrapped in old plastic with all scratches on the plastic, like super scratched. I didn't dare to unpack the TV as I am sure it is a demo in the shop or returned one. It is not okay to push returned ones as new. I

Update: They did sawp the one for new apparently philips somehow makes scracthes under the remote or the distributor. Overall they sorted the issue and was easy to work with but then I made an other order and told the seller to wait but they sent me to rki for something i have no received even I specifically told I will wait. what a mess.very disorganized

6 settembre 2023

Flot service

Købte 65" tv. God kommunikation omkring handlen, ikke mindst levering som jeg var lidt udfordret af. Flot service og håndtering af kosmetisk skade til fuld tilfredshed.

23 agosto 2023

Hej Kenneth,

Mange tak for din anmeldelse :)

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde bestil og betalt for en…

Jeg havde bestil og betalt for en fladskærm, blev ringet op og fik en opgradering af en nyere skærm til samme pris, ufattelig god service.

25 agosto 2023

Hej Claus,

Mange tak for dine 5-stjerner!

Valutata 5 stelle su 5

Fik virkelig god og kompetent…

Fik virkelig god og kompetent vejledning og rådgivning af venlig og tålmodig medarbejder. Generelt meget fin service. Anbefalelsesværdigt firma.

23 agosto 2023

Hej Søren,

Tusind tak for din positive anmeldelse :)

Meget servicminded

Meget servicminded, altid til at få fat i, god leveringstid og alt til det aftalte. Alt i alt perfekt oplevelse!

14 agosto 2023

Hej Kent,
Tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più