Lavpris Trykkeriet ApS Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Første gang vi prøvede at få trykt vores Nøkkvi klubblad hos Lavpris Trykkeriet Aps, men var yderst tilfredse både med kvaliteten af trykningen og leveringen i august 2017. Håber nu at næste blad i no... Leggi di più

Som den første trykopgave, jeg har fået udført, modtog jeg i går mine 28 slægtsbøger i en særdeles flot og professionel udførelse. Jeg er ovenud godt tilfreds med firmaet og den kompetente betje... Leggi di più

Jeg har netop fået lavet 500 foldere: Folder (plano A4) 500 stk. Silk Offsettryk - 3-fløjet rulle fals Kvaliteten er god og Lavpris Trykkeriet bruger gerne god tid på rådgivning. Jeg... Leggi di più

Lavpris Trykkeriet har fra min første henvendelse ydet en meget, meget god kundeservice og svaret seriøst på alle henvendelser og "dumme spørgsmål". For mit vendkommende var det første gang at... Leggi di più

1. Negozio di stampe e segnaletica
  2. Negozio di fornitura per uffici

Informazioni su Lavpris Trykkeriet ApS

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos Lavpris Trykkeriet producerer vi billige tryksager til lavpris.

Vi har mere end 35 års erfaring, og har leveret tryksager siden 1975.

Vi leverer blandt andet billigt tryk af visitkort, brevpapir, kuverter / konvolutter, flyers og meget mere.

Se vores priser online på vores hjemmeside www.lavpristrykkeriet.dk.

Finder du ikke hvad du søger er du altid velkommen til at sende os en mail og vi udregner et specielt lavpristilbud til netop din forespørgsel.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God kvalitet til pengene.

Jeg har netop fået lavet 500 foldere:

Folder (plano A4) 500 stk. Silk Offsettryk - 3-fløjet rulle fals

Kvaliteten er god og Lavpris Trykkeriet bruger gerne god tid på rådgivning.

Jeg fortsætter gerne med at få lavet mine tryksager her...

Ref.: Ordre 2140

23 maggio 2013

Supertilfreds!

Det er nu fjerde gang, jeg har fået lavet en bog hos lavpristrykkeriet, og lige som de foregående gange, til min fulde tilfredshed. Alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke, og med et meget professionelt resultat.
Vh. Bendt Petersen

13 aprile 2013

Flotte bøger

Jeg har fået lavet bøger ved Lavpristrykkeriet 3 gange nu og jeg har været rigtig godt tilfreds og jeg vil til enhver tid anbefale stedet til andre der skal have trykt bøger. Jeg synes jeg har fået et flot produkt til en meget fornuftig pris. Dorte Jordand Sørensen

22 marzo 2013

Flot bog

Jeg har fået trykt en bog på 140 sider sort/hvid med firefarvet omslag i A5, og det ser rigtig godt ud, til en billig pris. Levering lidt tidligere end aftalt, bare fint. Kommunikation rigtig god, meget hjælpsom.
Kan helt klart anbefales.

3 febbraio 2013

LAV PRIS ?!

Om det er en lav pris når et 4 farvet hæfte på 28 sider i A5 format koster 15 kr. pr stk. må andre bedømme, men det er et flot tryk på et godt papir med flotte farver. Alle aftaler er overholdt og kommunikationen har været fin de 3 gange jeg har benyttet trykkeriet. At de også var dejligt hurtige, her op til jul løste mine problemer, tak for det!
LH

18 dicembre 2012

Super service

Jeg havde ikke fået givet god nok kvalitet til mine visistkort.
Jeg fik derfor en mail retur om jeg havde noget der var bedre istedet for at bare trykke det medsendte.
Super service efterfølgende og kan kalrt anbefales

10 ottobre 2012

Hurtig og billig

Jeg har kun handlet med lavpristrykkeriet.dk en enkelt gang, men det var en udmærket positiv oplevelse.
Jeg købte nogle enkeltsidede visitkort som digitaltryk. Hjemmesidens vejledninger i klargøring og upload af pdf var fine og forståelige.
Information omkring produktion og levering kun hurtigt på mail og begge dele blev som lovet.

Det eneste "men" er, at jeg ikke syntes farven på kortene var helt korrekt. Noget der skulle have været mørkegrå synes at være blevet helt sort.
Men ret skal været ret. Ting ser anderledes ud på papir end på skærmen og om jeg kan adskille gråtoner med det blotte øje skal også være usagt.
Det vigtige for mig ved købet denne gang var den hurtige levering. Og den fik jeg. Og så fik jeg fejlfri visitkort af forventet kvalitet.

Jeg handler også ved lavpristrykkeriet.dk næste gang.

19 maggio 2012

Altid flot arbejde

Det er altid en fornøjelse at modtage de færdige medlemsblade - jeres flotte trykkearbejde gør forarbejdet med opsætning af bladet til en fornøjelse. Ja, man glemmer helt de mange timers forarbejde, når man står med det færdige resultat i hånden.
Tusinde tak.
Annalise Stagebo

27 febbraio 2012

Få fejl!

Gennemgående meget hurtige til at levere og kundeservicen er ekstrem god. Som kunde bliver man guidet hvis man er i tvivl, men har samtidig masser af frihed.
Der forekom dog fejl i vores levering, hvor flere blade var blevet sat sammen så nogle af siderne forekom to gange. Dette var meget frustrerende idet vi kun havde 100 kopier at tage af, og der derved forekom en anselige fejlprocent.

9 febbraio 2012
Logo di Lavpris Trykkeriet ApS

Risposta di Lavpris Trykkeriet ApS

Hej Sune,

Det er rigtig beklageligt at der er sket denne fejl, og det er selvfølgelig ikke meningen at siderne skal komme flere gange. Hæfterne er blevet lavet digitalt, og fejlen er desværre ikke blevet opdaget i vores stikprøvekontrol.

Hvis du kan oplyse mig om hvor mange der ca. er fejlbehæftet trykker vi selvfølgelig disse om uden beregning.

Meget, meget god service

For mit vendkommende var det første gang at jeg skulle trykke et nodehæfte og derfor vigtigt at jeg følte mig i trygge hænder - og det har jeg gjort.
Resultatet er godt og jeg vender uden tøven tilbage næste gang.

Mvh.
David Nejrup
Stepnote

2 gennaio 2012

Rigtig god service

Jeg bestilte for et års tid siden 100 blåbøger til min efterskole. Bøgerne kom hurtigt, men desværre var de af en sådan kvalitet, at siderne faldt ud. Selv oplevede jeg det først 6 måneder senere, i min juleferie, hvor jeg havde fundet bogen frem igen. Jeg skrev en mail til Lavpristrykkeriet og forklarede dem sagen. De tilbød rabat på min næste bestilling, men da jeg pt. ikke havde nogle sager der skulle trykkes, ville de gerne omtrykke vores blåbøger uden omkostninger. Har fået dem idag, lidt over 2 uger senere. De virker af bedre kvalitet, men jeg har dog ikke kigget dem nærmere igennem, i frygt for at ødelægge nogle af dem.

Super god service. De svarede hurtigt tilbage og var utroligt flinke. Anbefales.

29 dicembre 2011
Logo di Lavpris Trykkeriet ApS

Risposta di Lavpris Trykkeriet ApS

Hej Mille.

Det var rigtig ærgeligt med det første levering af bøgerne, og selvfølgelig ikke meningen at siderne skal falde ud. Vi er rigtig glade for at vi fandt en fornuftig løsning, og at kvaliteten nu er tilfredsstillende.