Ich war von den klassischen Kugeln enttäuscht. Das lakritspulver schmeckt kaum nach Lakritz, keinerlei " geschmacksexplosion" und insgesamt viel zu süss, und das für einen mehr als stolzen Preis.bei... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Meine erste Bestellung vor einigen Monaten war bestens! Nun bedarf es an Nachschub, nur leider hat die Qualität diesmal extrem nachgelassen. Die Farbe der Passion Fruit Kugeln war total blass... Leggi di più
Habe am 09.09.2024 online den Kalender bestellt, Geld wurde sofort abgebucht!!! Danach keine Meldung mehr, im Chat wurde mitgeteilt das es Probelme gibt, aber am nächsten Tag eine Rückmeldung erfolge... Leggi di più
Har bestilt lakris herfra flere ganger, og har alltid hatt en positiv opplevelse. Bestilte 13.10 og mottok pakken 20.10. Skal man bestille julekalender kan det lønne seg å være tidlig ute. Kundeservic... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW = slik baseret på lakridsrod med forskellige smagsretninger. Nogen med salmiak, nogen med chili og andre bare helt sig selv. Vi er Lakrids og vi laver lakrids. Smagen kan du være med til at bestemme. Send os en mail med dit forslag, så bliver det måske den næste i rækken :)
Informazioni di contatto
Rugvænget 46 , 1. sal., 2630, Taastrup, Stati Uniti
- www.lakrids.nu
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Perfekt kundeservice og levering
Bestilte varer d.22. dec over middag. Varerne var leveret til pakkeboks d.23.dec. om formiddagen. Også hurtigt svar på spm. via mail inden jeg bestilte. Kan virkeligt anbefale denne hjemmeside (og produkterne).
Julekalenderen kom frem den 15.desember. Elendig service!
Jeg la inn en bestilling på en julekalender den 24.november som skulle være en hyggelig adventsgave. Leveringstiden stod oppgitt til 2-5 dager (adresser utenfor Danmark), så jeg regnet med den ville være fremme i god tid før advent.
Den 1.desember fikk jeg imidlertid beskjed fra kundeservice at pakken ikke kunne sendes til en postboksadresse, og at jeg derfor måtte oppgi en annen adresse. En hel uke gikk før jeg fikk beskjed om at det var noe feil med ordren altså!
All right, jeg oppgir ny adresse, og regner med at adventskalenderen i det minste vil komme frem 3. eller senest 7.desember. Den 3.desember fikk jeg imidlertid tracking info fra UPS med melding om at estimert leveringsdato er først 11. desember...
Jeg klager til kundesenteret, hvor jeg får beskjeden "Fuldt forståeligt at du er utilfreds med den lange levering. Desværre har vi ikke noget med pakken at gøre, så snart den er overladt til UPS". Neivel. Johan Bülow har altså ikke noe med å sørge for at varer bestilt i deres nettbutikk kommer frem i rimelig tid?
Tirsdag den 15.desember ble pakken levert - over halvveis ut i adventstiden! Ingen beklagelse fra kundesenteret, ingen tilbud om kompensasjon. Kun tilbud om å sende pakken tilbake igjen og få refundert pengene. Ikke akkurat ideelt når det er snakk om en gave.
520,- kroner for elendig service og den tregeste leveringen jeg har vært utsatt for. Styr unna!
Hurtig levering og lækkert indhold :-)
Jeg bestilte mine varer søndag, og de er leveret idag tirsdag - det er hurtig levering :-)
Der er en enkelt ulempe ved hjemmesiden:
Det er ikke muligt at betale med MobilePay, så jeg var nødt til at finde dankortet frem.
Ud over det, så er det bare verdens bedste slik og det super irriterende, de er så vanedannende ;-)
Og jeg savner at kunne købe sommerudgaven med hyldeblomst og hvid chokolade hele året - selvom det nok ville være farligt for pengepungen :-)
Alt i alt fremragende :-)
Julekalende med tomme rum bag lågerne
Vi er bekymret for Julekalenderen. I de første 7 dage er rummene bag lågerne på 3 tomme.
Det er ikke så heldigt når der med guldtryk er oplyst hvad der burde være. Lidt af julekalender ideen er væk,
Vi håber at det i de næste rum er flere "pakker".
Slutteligt syntes vi kalenderen er flot og en god ide.
Igen mangler indhold i julekanderen!!update!!
Låge 2,3 pg 4 er tomme. 250kr for luft. Update!!!!!
7/12 har jeg åbnet hele kalenderen og det er hele paprammen inde i kassen som er kolapset. ALLE LAKRIDSER ER I KASSEN :)
Elendig kundeservice
Udemærket produkt, men elendig kundeservice. Fra bestilling til levering gik der 6 dage selvom de skriver at de har dag til dag levering. De var dog hurtige nok til at hæve pengene. De blev hævet dagen efter bestiling. De skriver i deres egne handelsbetingelser at pengene først bliver hævet når varene bliver afsendt. Det passede så ikke i mit tilfælde.
for sløv og dyr levering
Havde betalt 10kr ekstra for at kunne få leveret på hjemme adressen, men den blev leveret en dag for sent, i forhold til hvad de lover på deres hjemmeside, så nu skal jeg alligevel ned på posthuset for at hente min pakke, noget jeg bevidst prøvede at undgå.
Produktet er sikkert fin.
Fantastisk og hurtig service og indhold ;-)
Jeg bestilte noget jule guf om mandagen og tirsdag eftermiddag var det ved min hoveddør... Desværre var indholdet ikke det jeg havde bestilt. Jeg ringede derfor ind og sagde at jeg havde fået en andens pakke.... De beklagede meget og vil straks sende mit... og ja jeg fik så oven i købet lov til at beholde det de havde fejl leveret! Så nu har jeg en chokolade kalender som jeg har drømt om :-)
Super service og hurtig levering
Nemt og hurtigt at handle - kun +´er herfra :-)
Super
Super nem hjemmeside.
Virkeligt hurtig levering. Dagen efter bestillingen.
Jeg kan ikke sætte en finger på noget.
LÆKKERT!!!
Jeg er en meget glad kunde👏🏻 Super super lækkert lakrids i den bedste kvalitet, er dybt afhængig🙈
Har lige modtaget julekalender og de 3 nye sølv, guld og kobber smage, og de er som alt det andet himmelske og kan næsten ikke vente til december.
Indpakningen var meget luksuriøs og i top kvalitet og fyldt med smagsprøver- kan kun sige TAK og THUMPS UP☺️
Julekalender uden indhold i låge 24
Jeg gav min kone en ny slags julekalender I år, en jule kalender fra Johan Büllow, den var ikke helt billig 250 kr,
Låge nr 24 var ekstra stor, og skuffelsen derfor større da der intet indhold var under låge 24 !
Glædelig Jul !!!
Gode produkter - Dårlig levering
Der er ikke et ondt ord om produkterne, der er af højeste kvalitet, men med produkter i det høje prisleje forventer man ikke at skulle udfordres med en længere leverings-farce.
Lakrids.nu tilbyder desværre udelukkende fragt med UPS, der kun leverer mellem 8-16. Hvorfor er mig en gåde, når man ønsker at forhandle med private, der måske altid er på arbejde i det tidsrum og ikke kan få leveret til arbejdspladsen. Post Danmark uden omdeling eller GLS til pakkeshop er billige alternativer. Levering skulle dog komme dagen efter, når ordren blev foretaget inden kl. 13, så jeg fik det passet sammen med en sjælden fridag. Lakrids.nu fik ikke afsendt i tide, og så tog det 4 leveringer, før produktet blev modtaget - Blandt andet fordi, UPS havde problemer med at komme ind af en ulåst hoveddør. Leveringen ødelagde derfor købsoplevelsen, men produkterne nydes med største velbehag.
Den værste oplevelse jeg længe har haft!
- Dårlig service,
- Medarbejderne kendte intet til deres produkter
- Medarbejderne sidder med deres telefoner når der er kunder.
Kan ikke anbefales til nogen når der er så lavt service niveau.
Bedste slik i verden
Martin Bülow er lakridsgud nummer 1.
- og ja, det er pissedyrt. Heldigvis er der ikke en butik i min by der sælger det ellers ville jeg bruge alt for mange penge på Lakrids.
Lakrids model A er min favorit købte den store "bøtte" til 350 kr - kan desværre slet ikke holde fingrene fra dem og grovæder af dem.
Der er selvfølgelig styr på alt i forbindelse med køb og forsendelse.
Indpakningen udtrykte KVALITET allerede da postbuddet overrakte pakken. Lakridsbøtterne var pakket med stor omhu og eftertænksomhed.
Lakrids er et til helt igennem gennemført HIGHEND produkt. Jeg elsker det og de fortjener virkelig alt den succes de har vundet.
Perfekt
Kort og godt - lækker lakrids og søde mennesker i de fysiske butikker.
Der fås ikke bedre lakrids
Oveskriften siger det hele, der fås ikke bedre lakrids nogen steder.!!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.