Ich war von den klassischen Kugeln enttäuscht. Das lakritspulver schmeckt kaum nach Lakritz, keinerlei " geschmacksexplosion" und insgesamt viel zu süss, und das für einen mehr als stolzen Preis.bei... Leggi di più
Meine erste Bestellung vor einigen Monaten war bestens! Nun bedarf es an Nachschub, nur leider hat die Qualität diesmal extrem nachgelassen. Die Farbe der Passion Fruit Kugeln war total blass... Leggi di più
Habe am 09.09.2024 online den Kalender bestellt, Geld wurde sofort abgebucht!!! Danach keine Meldung mehr, im Chat wurde mitgeteilt das es Probelme gibt, aber am nächsten Tag eine Rückmeldung erfolge... Leggi di più
Har bestilt lakris herfra flere ganger, og har alltid hatt en positiv opplevelse. Bestilte 13.10 og mottok pakken 20.10. Skal man bestille julekalender kan det lønne seg å være tidlig ute. Kundeservic... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW = slik baseret på lakridsrod med forskellige smagsretninger. Nogen med salmiak, nogen med chili og andre bare helt sig selv. Vi er Lakrids og vi laver lakrids. Smagen kan du være med til at bestemme. Send os en mail med dit forslag, så bliver det måske den næste i rækken :)
Rugvænget 46 , 1. sal., 2630, Taastrup, Stati Uniti
- www.lakrids.nu
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Nicht empfehlenswert!
Ich habe für ca. 80€ eine Bestellung getätigt, mit diversen Geschmacksrichtungen, da ein Teil davon als Geschenk dienen sollte.
Als die Ware geliefert wurde, musste ich mit Entsetzen feststellen, dass einige Packungen bereits geöffnet waren.
Zum Glück ist mir dies rechtzeitig aufgefallen!
Geschmacklich muss ich sagen, bin ich ebenfalls sehr enttäuscht. Die Schokolade schmeckt wie aus einem billigen Adventskalender und das Lakritz ist von der Konsistenz her wie Gummi. Ich kann dieses „Premium-Produkt“ in kleinster Weise weiterempfehlen.
Kvaliteten er desværre faldet drastisk
Kvaliteten er desværre faldet drastisk, pris og kvalitet hænger på ingen måder sammen mere, salt lakridsen som jeg købte var tættere på sød lakrids end på salt lakrids og der var en udefinerbar eftersmag som bestemt ikke var særlig behagelig.
Normalerweise kaufe ich die Lakrids
Normalerweise kaufe ich die Lakrids, wenn ich in Deutschland bin. Corona bedingt war das meine erste online Bestellung bei ihnen nach Österreich. Am 20.07. bestellt, am 24.07. geliefert. Lieferund & Qualität der Ware hervorragend. Top Produkte
Utrolig lang ekspeditionstid og dårlig…
Utrolig lang ekspeditionstid og dårlig service. Havde bestilt en påskepakke, men påsken er overstået for længst og jeg skrev til dem, at jeg derfor ville annullere ordren. Alligevel har de trukket pengene på min konto. Jeg ringede til dem, og det er stadig ikke ordnet. Super elendigt😔
1* Delivery; 5* Product
5* Product; 1* Delivery
Hi, Great product but the cylinders were covered with chocolate dust internally when the goods were delivered; the package was knocked around in air/road transport so that the cylinders had a fine level of chocolate dust internally from the procuct. This didn't affect the taste at all, just not good if your giving these as presents.
Elsker jeres lakrids
Elsker jeres lakrids, køber online, skøn butik, tak.
Jeg har efter aftale med Lakrids By…
Jeg har efter aftale med Lakrids By Bülows kundeservice returneret en pakke ved ikke at afhente den. Den er således blevet sendt retur d. 21 januar. Jeg kan ikke få konkret svar på hvornår en returnering er behandlet, eller om de har modtaget pakken retur endnu. Jeg synes det er frækt at undlade at svare på henvendelser, især når det drejer sig om så små beløb bliver det udelukkende mere frustrerende, fordi det er princippet i det.
Simpelhen ringe kvalitet
ringe oplevelse med den stole julekalender. Det har desværre vist sig at næsten hver dag var der forskelligt antal poser bag lågen og nogle dage næsten ingen poser da de sad fast imellem de andre låger. Derudover var en stor del af poserne smadret, hvilket gør det rimelig svært at spise sådan en kugle. Derudover oplevede vi også at der kun var en kugle i nogle af poserne. Sidst på måneden åbnede vi kalenderen og kunne derfor også godt se at det var gået lidt hurtigt med samlingen af det dobbelt klæbende tape Ikke var taget af, så derfor sad kalenderen heller ikke sammen. Jeg syntes dette var været en rigtig øv oplevelse vi har fået af bulows produkt som vi ellers er helt tossede med normalt. For ikke at tale om prisen på produktet - en chokolade/ lakrids julekalender til 600kr. Skal være i orden i min optik.
Lieferung negativ , Kundenservice negativ !
Habe am 8.12. online bestellt und direkt via Paypal bezahlt. Lieferung ist bis heute 31.12. nicht angekommen.
Trotz Mail an den Kundendienst sowie Facebook Messenger keine Reaktion. Das ist schade!
Lieferung oder Geld zurück, dass wäre mal was. Aber leider ist der Kunde nicht König.
Hoffe auf eine Reaktion jetzt. Danke und guten Rutsch.
Rechnung 339682
Det er altid en lækker gave at give til…
Det er altid en lækker gave at give til gæster man ikke ved hvad ønsker sig. 5 stjerner herfra.
Palle omdirigeret forkert. Uvist om julegaver når frem
Bestilte lørdag den 14/12-19 4 produkter som skal bruges til julegaver. Fredag den 20/12-19 er mine varer stadig ikke dukket op. Når jeg søgte på pakken, så stod der: "Afsender har klargjort din forsendelse. Den er stadig hos afsender eller på vej til os. Du kan følge din forsendelses rejse, når vi har modtaget den på vores terminal".
Det lød som om den slet ikke var sendt afsted.
Jeg kontaktede derfor kundeservice. Medarbejderen kunne fortælle mig, at mine varer har været på en palle, som har været omdirigeret forkert. Det var noget de opdagede dagen før, dvs den 19/12-19, og alle varer på pallen var nu netop blevet sendt rigtigt afsted denne gang. Jeg spurgte om jeg så havde mine varer inden jul, og det REGNEDE hun med.
Men det er noget af en usikkerhed at efterlade sine kunder med, for lige nu står jeg her og ved ikke om jeg mangler 4 julegaver til jul, eller hvad pokker jeg gør.
Jeg undrer mig over, at man ikke har valgt at sende mail ud til de ramte kunder om hvad pokker det er der foregår samt beklage ventetiden og deres fejl. Men man lader åbenbart som ingenting, og håber at varerne når frem i tide... Her og nu får de én stjerne, for jeg har i dag den 22/12-19 stadig ikke modtaget julegaverne....
DEN FLOTTESTE BEHANDLING HAVDE KØBT 2…
DEN FLOTTESTE BEHANDLING HAVDE KØBT 2 JULEKALENDERE TIL AT TAGE MED TIL DUBAI SÅ KASSERNE MÅTTE IKKE VÆRE BULET DET VAR EN GAVE DEN ENE VAR BULET RINGEDE DA DEN ENE KASSE VAR BULET FIK EN NY UDEN NOGET BROK DEN BEDSTE BEHANDLING DET KUNNE MANGE FIRMAER LÆRE AF VIL ALTID ANBEFALE ET SÅDANT FIRMA DER BEHANDLER SINE KUNDER PÅ DENNE MÅDE GOD JUL TIL PERSONALET HOS BULOW HILSEN HANNE.
Købte online og har fået min produkter
Købte online og har fået min produkter. Nemt og hurtigt :-)
Super god kundeoplevelse
Super god kundeoplevelse.
Vi havde købt en julekalender til min kones kunder og vi fandt ud af at der var lidt rod i antal, osv. Vi henvendte os til kundeservice og fik en meget venlig og fin behandling. De sendte en ny julekalender med det samme, som vi modtog 3-4 dage efter. Godt gået! Så tænker man på jer igen til næste jul :-)
Har igen i år problemer med jeres…
Har igen i år problemer med jeres julekalender de små poser ligger alle andre steder i kalenderen end der hvor de hører til, og div. Poser fra andre datoer falder ud nå man åbner en låge. Det er dælme utroligt det sker IGEN
Håber ikke, at lakridserne udsættes for samme kvalitetssikring!
1. december, lågen åbnes og lakridsen fra lågen ved siden af ligger der også!!! Hvordan kan man gentage sådanne fejl? Hvorfor betale ekstra for en julekalender, hvis man får det samme resultat ud af at købe en pose med 24 lakridser?
Smager jo fantastisk
Smager jo fantastisk - har lige købt deres julekalender :-)
Har købt en julekalender da jeg åbnede…
Har købt en julekalender da jeg åbnede pakken får at se lågerne faldt alt ud😠
LAAAAAAAANG leveringstid!!!!!
Jeg elsker Bülow’s produkter, men er noget skuffet over leveringstiden.
12 dage er simpelthen for længe. Bestilte en onsdag og modtog i dag mandag - 12 dage senere.
Bedste lakrids.
Bedste lakrids.
Flot hjemmeside, super lækre varer, hurtig levering, pakkens indhold svarer helt til forventning.