Magnifique éxpérience, j'étais venu le matin pour un remplacement de batterie car elle ne fonctionnait plus du tout. On m'a dit que je devrais revenir vers 15h (il était 10h20) mais au final, à pein... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Non è possibile visualizzare la valutazione di questa azienda a causa di una violazione delle nostre linee guida.
L'azienda ha risposto
De winkel in oostende stuurt je uiteindelijk naar de ondersteuning aan de telefoon dus geen goede service !!!! als je niet kan overzetten van een Android gsm naar een Iphone verkoop er dan geen en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
J’avais rendez-vous pour faire réparer le son de mon vieil iPhone. Après identification du problème, réglages et nettoyage, le son fonctionnait à nouveau normalement. Je m’attendais à devoir remplac... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij problemen met mijn oplaadpoort werd ik snel geholpen door Amoury, die op korte tijd fantastisch werk geleverd heeft.
L'azienda ha risposto
Je vindt alles van Apple en een uitgebreid aanbod accessoires van andere topmerken in onze winkels, terwijl je kan genieten van een uitstekende service in een klantvriendelijke omgeving.
Dumolinlaan 5, 8500, Kortrijk, Belgio
Excellente solution bien expliquée !

Zeer slechte ervaring.
Meerdere keren contact gehad en toestel binnengebracht, maar telkens geen technieker beschikbaar of geen oplossing. Probleem bleef aanhouden, communicatie was slecht en afspraken werden niet nagekomen. Toestel werd zelfs zonder toestemming doorgestuurd.
Bij afhaling werd het toestel niet meegegeven omdat de technieker de bonnen nog moest scannen, terwijl die die dag opnieuw afwezig was. Het personeel bleek niet in staat dit zelf te doen. Pas een dag later, toen de technieker er wél was, kwam dit in orde. Toen ik intussen kopieën van de bonnen vroeg die diende ingescand te worden, bleken die er niet te zijn.
Het achterhouden van een persoonlijk toestel zonder geldige reden of wettelijk recht (zoals retentierecht) is niet toegestaan en kan juridisch betwist worden. Het personeel kwam bovendien arrogant over en handelde meerdere keren in strijd met de Belgische wetgeving.
Conclusie: tijdverlies, slechte service en twijfelachtige werkwijze. Niet aan te raden.
Heel professionele service. Personeel kennen hun vak.

Risposta di Lab9 - Apple Premium Reseller
Très bonne visite pour l'achat d'un iPhone.
Vendeurs accueillants et de très bons conseils que ca soit pour la protection ou l'assurance du téléphone. Encore merci ! je reviendrai

Risposta di Lab9 - Apple Premium Reseller
Prima geholpen door Noah in de winkel in Sint Niklaas!!

Risposta di Lab9 - Apple Premium Reseller
Voor beginners een interessante les

Risposta di Lab9 - Apple Premium Reseller
Met aandacht en geduld werden al mijn wensen, vragen en bekommernissen professioneel en tegelijk in mensentaal voor een IT-onkundige beantwoord. Er werd alle tijd genomen om samen met mij te exploreren wat voor mij het meest nuttig en werkzaam. Alle mogelijke alternatieven, voor- en nadelen werden uitgebreid toegelicht en op vraag van mij meermaals herhaald. Zelfs de technieker werd erbij gehaald om in te gaan op mijn vraag naar technische details. Ik ben heel wat wijzer en met 3 offertes buitengestapt om binnenkort na definitieve beslissing mijn bestelling te doen. Nogmaals hartelijk dank, Martijn en uw collega technieker.

Risposta di Lab9 - Apple Premium Reseller
Lange wachttijden . 2 of 3 mensen voor jou in de rij? Je riskeert 1 uur te wachten.

Risposta di Lab9 - Apple Premium Reseller
Dankjewel voor de boeiende les. We hebben veel bijgeleerd.

Risposta di Lab9 - Apple Premium Reseller
Fantastisch interessante les: op weg met je mac, top gegeven door Ruben van Lab 9

Risposta di Lab9 - Apple Premium Reseller
Heel interessante les en ontzettend goed uitgelegd door Ruben!

Risposta di Lab9 - Apple Premium Reseller
I asked for a batter replacement of my iPhone 14 Pro Max. It turned out, my screen was also replaced. Even then, the cost of battery replacement was lower than I expected. The staff were also nice. Best service!

Risposta di Lab9 - Apple Premium Reseller
Heel goed geholpen door Michiel heel vriendelijk en geduldig

Risposta di Lab9 - Apple Premium Reseller
Het meisje die bij jullie werkt is enorm vriendelijk

Risposta di Lab9 - Apple Premium Reseller
alles was op en top. er was mij gezegd dat iphone 15 nergens meer te verkrijgen was en dit was even een momentje, maar de vriendelijke medewerker vertelde mij dat ze nog 2 in stock hadden. wat een opluchting! later ben ik terug gekomen om een bescherm glas. ze hebben het geplaatst voor mij! mij gaan ze zeker terug zien voor aankopen in de toekomst!

Risposta di Lab9 - Apple Premium Reseller
Zeer tevreden over de professionele en vriendelijke service die de mensen van Lab9 Mechelen hebben geleverd. Zowel aan de telefoon als in de winkel kreeg ik een duidelijke rustige uitleg over de mogelijkheden die men had om het probleem van mijn desktop op te lossen en werd dit effectief ook zo uitgevoerd. Top!!

Risposta di Lab9 - Apple Premium Reseller
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.