Sinds dat mijn dochtertje geboren is krijgen wij elk half jaar een prachtig boekenpakket met hele leuke boeken die goed aansluiten bij haar leeftijd, maar ze sluiten ook aan bij de seizoenen waarin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het abonnement is heel leuk, onze kleine baby vindt het heerlijk om voorgelezen te worden. We hebben het abonnement al bij 3 maanden oud aangeschaft. Er waren wat problemen in het begin met dubb... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vorige maand had ik een proefpakketje voor mijn kleindochter van 3 jaar besteld en meteen een abonnement genomen. Helaas was het proefpakket niet aangekomen. De contacten met de klantenservice was po... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Afgezegd voor de boeken en het gratis aspect!! Telefonisch contact gehad en zij zou de aanmelding annuleren. Nu weer een mail ontvangen dit ik zelf moet annuleren??? Slechte ervaring
L'azienda ha risposto
Kwebbels Kinderboeken, de Leukste kinderboekenclub van Nederland. Word lid en geniet elke maand van de leukste boeken. Iedere keer als de postbode zo’n mooi en leuk pakket brengt, is het feest thuis! Daar zal je kind naar uitkijken. Heerlijk samen lezen, plaatjes kijken, woordjes oefenen, knippen en plakken of zelfstandig aan de gang gaan, dat kan! Het pakket wordt volledig aangepast aan jouw kind. Zo hebben we pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes. Je ontvangt altijd 4 boeken die variëren in soort. Denk aan (voor)leesboeken, doe-boeken, stripboeken, educatieve boeken en kindermagazines, afhankelijk van de leeftijd van je kind.
Postbus 96, 5140AB, Waalwijk, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Leuke boeken voor dr juiste leeftijd en van alles wat

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Op zich een leuk idee (wel was het onduidelijk dat je gelijk aan een abonnement vast zit met het proefpakket & het is “vervelend” dat je niet gelijk kan opzeggen en je de inlog gegevens later krijgt).
Afgewacht of het pakket wat was, 2 van de 4 boekjes waren wel oké. Maar niet ons ding. Toen gemakkelijk stopgezet toen ik eenmaal de inlog gegevens had.

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Ieder kwartaal krijgen wij leuke boekjes toegestuurd.
Goed contact gehad met de klantenservice over een beschadigde levering, lossen ze netjes op.
Leuke tip als je variatie in je boekenkast wil:)

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Ik ben al een geruime tijd klant bij Kwebbelskinderboeken. Mijn zoontjes van 10en 8jr zijn nog steeds heel blij met hun pakketjes. Service van de klantenservice ben ik ook dik tevreden ermee, toen ik ze nodig had heb ik ze snel kunnen bereiken en ik ben ook goed geholpen door hun. Wij zijn fan👍🏼

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Super leuke boeken mijn dochtertje is er weg van. Wat ook zo fijn is dat jullie goed te bereiken zijn als je hulp nodig hebt. Komen jullie afspraken na 👍

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Mijn zoontje was heel blij met zijn boeken pakket allemaal leuke en verschillende soorten boeken heel blij mee.

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Wij zijn al lid sinds 2020 geloof ik. Mijn zoontjes zijn elke keer weer blij als het pakket binnen komt! Het is ook leuk dat je elke keer verschillende boeken opgestuurd krijgt, dus zowel leesboeken als een doe-boek. De pakketten groeien echt met de leeftijd mee, dat vond ik ook erg leuk om te zien dat er dus eigenlijk altijd een passend pakket is! Ook is het een keer voorgekomen dat er een pakket is kwijtgeraakt in de post en deze is netjes vervangen! Via de mail heb ik altijd netjes de klantenservice kunnen bereiken!

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Voor het eerst het boekenpakket aangevraagd, deze was ook snel binnen. Dochtertje mocht het pakket zelf openmaken en wat was zij dolblij :)! Leuke voorleesboekjes (leerzaam) en een kleurboek etc. Wij kijken alweer uit naar de volgende boekjes deze maand! Dank jullie wel!

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Jarenlang hebben mijn kleinzoons aan de boeken die door Kwebbels in de brievenbus werden bezorgd. Zorgvuldig samengesteld, voor elk wat wils, en meegroeiend met de leeftijd van de lezertjes. Voorlezen, zelf lezen, ontdekken, altijd weers iet te beleven! De timing van de zendingen (ik koos voor zomer en winter) kwam goed uit, omdat er rond die periodes werd gelogeerd bij oma en opa iets nieuws in de boekenkast is fijn voor jong en oudT

Betere communicatie over verzending
Geen verzendbevestiging ontvangen

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Mooie boekjes. Kleurrijk en goed afgestemd op de leeftijd. Juf Roos in een boekje zien was het mooiste moment.

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Leuke boekjes om te lezen met mijn zoontje van 2. Sluit aan bij de leeftijd die het kind op dat moment heeft.
Goed per mail geholpen door de klantenservice in het proces van opzeggen en toch verlengen met de opzegactie.

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Goed gevuld pakket en super leuk verpakt.
Het was echt een cadeau voor mijn dochter toen deze door de brievenbus kwam.

Mijn dochtertje vind de boekjes prachtig. Mooie prijs voor 4 boekjes

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Superblij met het abonnement van Kwebbels. Ik heb het cadeau gedaan aan mijn nichtje en ze is iedere maand weer zo blij als het pakket binnen is. De verpakking is ook erg leuk, het voelt echt als een cadeautje voor haar. Zeker een aanrader!