Kwebbelskinderboeken Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Sinds dat mijn dochtertje geboren is krijgen wij elk half jaar een prachtig boekenpakket met hele leuke boeken die goed aansluiten bij haar leeftijd, maar ze sluiten ook aan bij de seizoenen waarin... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Het abonnement is heel leuk, onze kleine baby vindt het heerlijk om voorgelezen te worden. We hebben het abonnement al bij 3 maanden oud aangeschaft. Er waren wat problemen in het begin met dubb... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vorige maand had ik een proefpakketje voor mijn kleindochter van 3 jaar besteld en meteen een abonnement genomen. Helaas was het proefpakket niet aangekomen. De contacten met de klantenservice was po... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Afgezegd voor de boeken en het gratis aspect!! Telefonisch contact gehad en zij zou de aanmelding annuleren. Nu weer een mail ontvangen dit ik zelf moet annuleren??? Slechte ervaring

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Kwebbels Kinderboeken, de Leukste kinderboekenclub van Nederland. Word lid en geniet elke maand van de leukste boeken. Iedere keer als de postbode zo’n mooi en leuk pakket brengt, is het feest thuis! Daar zal je kind naar uitkijken. Heerlijk samen lezen, plaatjes kijken, woordjes oefenen, knippen en plakken of zelfstandig aan de gang gaan, dat kan! Het pakket wordt volledig aangepast aan jouw kind. Zo hebben we pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes. Je ontvangt altijd 4 boeken die variëren in soort. Denk aan (voor)leesboeken, doe-boeken, stripboeken, educatieve boeken en kindermagazines, afhankelijk van de leeftijd van je kind.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

153 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

102 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Leuke boeken voor dr juiste leeftijd en…

Leuke boeken voor dr juiste leeftijd en van alles wat

14 aprile 2026

Beste D. Jansen,

Wat fijn om te horen dat de boeken zo goed aansluiten bij de leeftijd, dank je wel voor je mooie review!

We hopen jullie nog lang blij te mogen maken met onze pakketten en wensen jullie heel veel leesplezier samen!

Valutata 3 stelle su 5

Leuk idee, maar niet voor ons

Op zich een leuk idee (wel was het onduidelijk dat je gelijk aan een abonnement vast zit met het proefpakket & het is “vervelend” dat je niet gelijk kan opzeggen en je de inlog gegevens later krijgt).

Afgewacht of het pakket wat was, 2 van de 4 boekjes waren wel oké. Maar niet ons ding. Toen gemakkelijk stopgezet toen ik eenmaal de inlog gegevens had.

6 marzo 2026

Beste Iris,

Bedankt voor je review, we waarderen je feedback!

Goed om te horen dat het opzeggen uiteindelijk eenvoudig ging. Dit kan inderdaad vanaf het moment dat je de inloggegevens ontvangt, en vanaf dat moment kunnen wij daar ook bij helpen. We doen ons best om de pakketten zo samen te stellen dat er voor ieder kind iets leuks tussen zit, maar we begrijpen dat het niet altijd helemaal aansluit.

Geweldige aanbod!

7 novembre 2025

Beste Tugba,

Heel erg bedankt voor je leuke review!

We hopen jullie nog lang blij te mogen maken met de boekjes en wensen jullie heel veel leesplezier samen!

Hele leuke boekjes

Hele leuke boekjes, en leuk verpakt

1 aprile 2026

Beste Tevreden klant,

Wat leuk om te horen dat de boekjes zo goed zijn bevallen en dat je de verpakking waardeert, dank je wel!

We wensen jullie nog heel veel leesplezier en hopen jullie nog lang blij te mogen maken met onze pakketten!

Valutata 4 stelle su 5

Ieder kwartaal krijgen wij leuke…

Ieder kwartaal krijgen wij leuke boekjes toegestuurd.
Goed contact gehad met de klantenservice over een beschadigde levering, lossen ze netjes op.

Leuke tip als je variatie in je boekenkast wil:)

31 marzo 2026

Beste Renate,

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je het contact met onze klantenservice zo goed hebt ervaren, daar zijn we natuurlijk voor.

We hopen jullie nog lang blij te mogen maken met onze boekjes en wensen jullie veel leesplezier!

Valutata 5 stelle su 5

Mijn kleindochter is dol enthousiast.

30 marzo 2026

Beste Ingrid,

Wat leuk om te horen dat je kleindochter zo enthousiast is over onze pakketten, dank je wel voor je review!

We hopen haar nog lang blij te mogen maken en wensen jullie samen heel veel leesplezier!

Tevreden klant

Ik ben al een geruime tijd klant bij Kwebbelskinderboeken. Mijn zoontjes van 10en 8jr zijn nog steeds heel blij met hun pakketjes. Service van de klantenservice ben ik ook dik tevreden ermee, toen ik ze nodig had heb ik ze snel kunnen bereiken en ik ben ook goed geholpen door hun. Wij zijn fan👍🏼

29 marzo 2026

Beste Fatma,

Wat leuk om te lezen dat jullie al zo’n tijd klant zijn en dat je zoontjes nog steeds zo enthousiast zijn over de boekjes, dank je wel voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je ook de service van onze klantenservice goed hebt ervaren, daar zijn we natuurlijk voor. We hopen jullie nog lang blij te mogen maken met onze pakketten!

Valutata 5 stelle su 5

Super leuke boeken mijn dochtertje is…

Super leuke boeken mijn dochtertje is er weg van. Wat ook zo fijn is dat jullie goed te bereiken zijn als je hulp nodig hebt. Komen jullie afspraken na 👍

26 febbraio 2026

Beste Ice Ice,

Wat leuk om te horen dat je dochtertje zo weg is van onze boekjes, dank je wel voor je mooie review!

Fijn dat je ook het contact met onze klantenservice als goed hebt ervaren, daar zijn we natuurlijk voor. We hopen jullie nog lang blij te mogen maken met onze pakketten!

Valutata 5 stelle su 5

Mijn zoontje was heel blij met zijn…

Mijn zoontje was heel blij met zijn boeken pakket allemaal leuke en verschillende soorten boeken heel blij mee.

17 marzo 2026

Beste Sjen,

Wat leuk om te horen dat je zoontje zo blij was met het boekenpakket, dank je wel voor je mooie review!

We doen ons best om de pakketten zo samen te stellen dat er van alles in zit, dus fijn om te horen dat het goed is bevallen!

Valutata 5 stelle su 5

Leuke pakketten die meegroeien!

Wij zijn al lid sinds 2020 geloof ik. Mijn zoontjes zijn elke keer weer blij als het pakket binnen komt! Het is ook leuk dat je elke keer verschillende boeken opgestuurd krijgt, dus zowel leesboeken als een doe-boek. De pakketten groeien echt met de leeftijd mee, dat vond ik ook erg leuk om te zien dat er dus eigenlijk altijd een passend pakket is! Ook is het een keer voorgekomen dat er een pakket is kwijtgeraakt in de post en deze is netjes vervangen! Via de mail heb ik altijd netjes de klantenservice kunnen bereiken!

16 marzo 2026

Beste Kimberly,

Wat leuk om te horen dat jullie al sinds 2020 lid zijn en dat je zoontjes nog steeds elke keer blij worden als het pakket binnenkomt, dank je wel voor je mooie review!

We doen ons uiterste best om de pakketten zo samen te stellen dat ze aansluiten bij de leeftijd en interesses van het kind, dus fijn om te horen dat dit ook zo wordt ervaren. Ook goed om te lezen dat je het contact met onze klantenservice als prettig hebt ervaren, daar zijn we natuurlijk voor!

Valutata 5 stelle su 5

Voor het eerst het boekenpakket…

Voor het eerst het boekenpakket aangevraagd, deze was ook snel binnen. Dochtertje mocht het pakket zelf openmaken en wat was zij dolblij :)! Leuke voorleesboekjes (leerzaam) en een kleurboek etc. Wij kijken alweer uit naar de volgende boekjes deze maand! Dank jullie wel!

27 febbraio 2026

Beste Iris,

Dank jullie wel voor de ontzettend leuke review!

Wat fijn om te horen dat je dochtertje zo dolblij was met het pakket, daar doen we het natuurlijk voor! We wensen jullie alvast heel veel leesplezier met de volgende pakketten!

Valutata 5 stelle su 5

Twee keer per jaar en verrassing in de brievenbus

Jarenlang hebben mijn kleinzoons aan de boeken die door Kwebbels in de brievenbus werden bezorgd. Zorgvuldig samengesteld, voor elk wat wils, en meegroeiend met de leeftijd van de lezertjes. Voorlezen, zelf lezen, ontdekken, altijd weers iet te beleven! De timing van de zendingen (ik koos voor zomer en winter) kwam goed uit, omdat er rond die periodes werd gelogeerd bij oma en opa iets nieuws in de boekenkast is fijn voor jong en oudT

11 marzo 2026

Beste Anne-Marie,

Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie kleinzoons al jarenlang genieten van onze boekjes, dank je wel voor je mooie review!

We doen ons uiterste best om de pakketten zo goed mogelijk samen te stellen voor iedere leeftijd, dus fijn om te lezen dat dit zo wordt ervaren. Ook leuk dat de timing van de zendingen goed uitkomt voor jullie momenten samen!

Valutata 3 stelle su 5

Betere communicatie over verzending

Betere communicatie over verzending
Geen verzendbevestiging ontvangen

Beste Alex,

Bedankt voor je feedback. We doen ons best om de communicatie rondom de verzending zo duidelijk mogelijk te maken.

In de bevestigingsmail geven we altijd een aantal dagen aan waarbinnen het pakket kan binnenkomen. Omdat het om brievenbuspakketten gaat, is het helaas niet mogelijk om een track & trace te versturen.

Mocht je nog vragen hebben over de levering, dan staat onze klantenservice graag voor je klaar via klantenservice@kwebbelskinderboeken.nl.

Mooie ervaring

Mooie boekjes. Kleurrijk en goed afgestemd op de leeftijd. Juf Roos in een boekje zien was het mooiste moment.

Beste Maureen,

Wat leuk om te horen dat de boekjes zo in de smaak vallen en goed aansluiten bij de leeftijd, dank je wel voor je mooie review!

Dat is ook precies waar wij naar streven! We hopen jullie nog lang blij te mogen maken met onze pakketten!

Valutata 2 stelle su 5

Van de 4 boeken was er maar 1 leuke

Van de 4 boeken was er maar 1 leuke. Helaas..

Beste Ozlem,

Bedankt voor je feedback en je review. Wat jammer om te horen dat het pakket niet helemaal naar wens was.

We doen ons uiterste best om de pakketten zo samen te stellen dat er voor elke leeftijdscategorie iets passends tussen zit.

Lekker samen lezen

Leuke boekjes om te lezen met mijn zoontje van 2. Sluit aan bij de leeftijd die het kind op dat moment heeft.
Goed per mail geholpen door de klantenservice in het proces van opzeggen en toch verlengen met de opzegactie.

5 marzo 2026

Beste Max,

Wat leuk om te horen dat jullie zo fijn samen lezen met je zoontje, dank je wel voor je mooie review!

Fijn dat de boekjes goed aansluiten bij de leeftijd, dat is precies waar we naar streven. Ook goed om te lezen dat je het contact met onze klantenservice zo prettig hebt ervaren, daar zijn we natuurlijk voor!

Valutata 5 stelle su 5

Goed gevuld pakket en super leuk…

Goed gevuld pakket en super leuk verpakt.
Het was echt een cadeau voor mijn dochter toen deze door de brievenbus kwam.

27 febbraio 2026

Beste Ciska,

Wat leuk om te horen dat jullie het pakket zo goed hebben ervaren en dat het echt als een cadeau voelde voor je dochter, dank je wel voor je mooie review!

Dat vinden wij super om te horen. We wensen jullie nog heel veel leesplezier met de boekjes!

Valutata 5 stelle su 5

Mijn dochtertje vind de boekjes…

Mijn dochtertje vind de boekjes prachtig. Mooie prijs voor 4 boekjes

28 febbraio 2026

Beste S. Bosman,

Wat geweldig om te horen dat je dochtertje de boekjes prachtig vindt, dank je wel voor je mooie review!

Daar doen we het natuurlijk voor!

Valutata 5 stelle su 5

Superblij met het abonnement van…

Superblij met het abonnement van Kwebbels. Ik heb het cadeau gedaan aan mijn nichtje en ze is iedere maand weer zo blij als het pakket binnen is. De verpakking is ook erg leuk, het voelt echt als een cadeautje voor haar. Zeker een aanrader!

23 febbraio 2026

Beste Nikki,

Wat super om te horen dat je nichtje elke maand zo blij is als het pakket binnenkomt en dat het echt als een cadeautje voelt, dank je wel voor je mooie review!

Geweldig ook dat je ons zou aanraden aan anderen, dat vinden we fantastisch om te horen!

heel mooie boeken

5 gennaio 2026

Beste Aneta,

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je de boeken zo mooi vindt!

We wensen jullie nog heel veel leesplezier!

Team Kwebbels Kinderboeken

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più