Waar ik eerst een positieve ervaring heb opgedaan bij kwebbels hebben ze me vlak na de positieve review op trustpilot opgelicht. Ik had afgesproken ik 1x per 3 maanden zou ontvangen en 1 gratis p... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kwebbels Kinderboeken, de Leukste kinderboekenclub van Nederland. Word lid en geniet elke maand van de leukste boeken. Iedere keer als de postbode zo’n mooi en leuk pakket brengt, is het feest thuis! Daar zal je kind naar uitkijken. Heerlijk samen lezen, plaatjes kijken, woordjes oefenen, knippen en plakken of zelfstandig aan de gang gaan, dat kan! Het pakket wordt volledig aangepast aan jouw kind. Zo hebben we pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes. Je ontvangt altijd 4 boeken die variëren in soort. Denk aan (voor)leesboeken, doe-boeken, stripboeken, educatieve boeken en kindermagazines, afhankelijk van de leeftijd van je kind.
Postbus 96, 5140AB, Waalwijk, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Hele fijne pakketten en goede service, reageert snel op vragen. Pakket sluit goed aan op de leeftijd van het kind! Aanrader!
Wanneer er weer een boekenpakketje is bezorgd, kan mijn dochter niet wachten om te zien wat erin zit. Meestal begint ze direct met de doeboekjes. De voorleesboekjes zijn vaak niet wat ik zelf zou kiezen in een winkel maar toch vinden we ze allemaal erg leuk om voor te lezen of uit voorgelezen te worden. Het zijn heel verschillende boekjes. Van meerdere voorleesverhaaltjes tot een informatief en interactief boek over de natuur. Op een gegeven moment was mijn dochter qua niveau toe aan moeilijkere boeken en dat was makkelijk aan te passen via de klantenservice. We krijgen elke maand een pakket en kunnen niet wachten tot er een nieuwe in de brievenbus zit. Wij zijn tevreden, een aanrader voor alle kinderen, of het nou is voor de motivatie of als je al van lezen houdt!
Zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de boeken. Me zoontje vindt het enorm leuk om in elke boek wel te bladeren en te kijken. Zo veel keus en soorten waar je niet zo makkelijk bij stil staat of extern koop.
Hele leuke en zeer leerzame boeken per leeftijdscategorie.

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Ik had afgesproken ik 1x per 3 maanden zou ontvangen en 1 gratis pakket zou krijgen voor de positieve review. Echter dezelfde maand kreeg ik wederom een 2 pakketten binnen en wouden ze ook direct 15.95 2x van mijn rekening afschrijven. Ik ben er absoluut niet van gediend om voorgelogen te worden. Erg erg jammer dit van jullie !
2 sterren omdat mn kids wel.blij werden van de boekjes

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Ik heb voor mijn 1e kleinkids een abonnement gehad. Prima service en mooie boeken.
Nu voor het volgende kleinkind aangevraagd, maar proefversie nog niet binnen.

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Books we received are engaging and addapted to our childeren's age (8 months and 2.5 years). Our daugther finds them colorful, funny and interesting! We strongly recommend it and we can't wait to get our next package!

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Kwebbelskinderboeken is echt een aanrader. Elke maand, 3 maanden of 6 maanden kan je een boekenpakket laten leveren. Helemaal aangepast op leeftijd van je kind/kinderen. Onwijs leuke boekjes :) Heel leerzaam. Schrijf je in en gegarandeerd veel leesplezier.

Risposta di Kwebbelskinderboeken
De site is duidelijk. De ontvangen boeken zijn leuk, goed op de leeftijd aangepast.

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Het idee is leuk, maar erg slechte kwaliteit boeken, goedkope boeken. Bladzijdes die aan elkaar zitten en slecht geschreven boeken. Misschien is de prijs er naar voor 4 boeken per keer. Maar voor dat geld koop ik liever elke maand een goed boek.

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Oplichters!!!! Bestel hier niets!!! Blijf uit de buurt!!! Ze bieden gratis boeken aan en sturen vervolgens facturen voor betaling.

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Ik was begonnen met een proef pakket en door een foutje had ik zelf perongeluk 2 accounts aangemaakt, na het benaderen van de klantenservice is dit heel snel en effectief opgelost!! Hele fijne service!!
Ze hebben ook een brede variatie aan leuke kinder boekjes, zowel modern als ‘oldschool’. Zeker eenaanrader, je kan je abonnement ook voor bijvoorbeeld 1 keer per 3 maanden zetten.

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Mijn jongens zijn heel blij met wat er binnenkomt: "leuk, goed bedacht en lief dat het naar kinderen wordt gestuurd en het is leuk leesbaar" (7 en 8 jaar)
Je moet wel even goed lezen waar je ja tegen zegt en een beetje geduld hebben voordat het binnenkomt. Maar de frequentie kan je makkelijk zelf aanpassen en voor wat je binnen krijgt is dit zeker een hele goeie deal, want boeken kunnen behoorlijk duur zijn tegenwoordig en de pakketen zijn met aandacht samengesteld.
We hebben nu twee pakketten ontvangen, elke keer iets anders; boeken die ontcijferd kunnen worden, grappige stripboeken, leuke leesboeken, educatieve tijdschriften en doeboeken. Zelfs ik vind ze leuk ;)

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Je krijgt niet eens wat binnen. En zit meteen aan een abbo aan vast

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Makkelijk om je aan te melden en bij vragen reageren ze snel en krijg ik een fijn andwoord. Mijn dochter van 2 jaar herkent het pakket als het door de brievenbus valt word. Ze helemaal blij 😊

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Leuke boeken voor dr juiste leeftijd en van alles wat

Risposta di Kwebbelskinderboeken
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.