Kwebbelskinderboeken Recensioni 112

TrustScore 4 su 5

3,8

Valutata 2 stelle su 5

Waar ik eerst een positieve ervaring heb opgedaan bij kwebbels hebben ze me vlak na de positieve review op trustpilot opgelicht. Ik had afgesproken ik 1x per 3 maanden zou ontvangen en 1 gratis p... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Kwebbels Kinderboeken, de Leukste kinderboekenclub van Nederland. Word lid en geniet elke maand van de leukste boeken. Iedere keer als de postbode zo’n mooi en leuk pakket brengt, is het feest thuis! Daar zal je kind naar uitkijken. Heerlijk samen lezen, plaatjes kijken, woordjes oefenen, knippen en plakken of zelfstandig aan de gang gaan, dat kan! Het pakket wordt volledig aangepast aan jouw kind. Zo hebben we pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes. Je ontvangt altijd 4 boeken die variëren in soort. Denk aan (voor)leesboeken, doe-boeken, stripboeken, educatieve boeken en kindermagazines, afhankelijk van de leeftijd van je kind.

3,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 5 stelle su 5

Aanrader voor elk type lezer of (nog) niet lezer!

Wanneer er weer een boekenpakketje is bezorgd, kan mijn dochter niet wachten om te zien wat erin zit. Meestal begint ze direct met de doeboekjes. De voorleesboekjes zijn vaak niet wat ik zelf zou kiezen in een winkel maar toch vinden we ze allemaal erg leuk om voor te lezen of uit voorgelezen te worden. Het zijn heel verschillende boekjes. Van meerdere voorleesverhaaltjes tot een informatief en interactief boek over de natuur. Op een gegeven moment was mijn dochter qua niveau toe aan moeilijkere boeken en dat was makkelijk aan te passen via de klantenservice. We krijgen elke maand een pakket en kunnen niet wachten tot er een nieuwe in de brievenbus zit. Wij zijn tevreden, een aanrader voor alle kinderen, of het nou is voor de motivatie of als je al van lezen houdt!

3 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over de service en de…

Zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de boeken. Me zoontje vindt het enorm leuk om in elke boek wel te bladeren en te kijken. Zo veel keus en soorten waar je niet zo makkelijk bij stil staat of extern koop.

Hele leuke en zeer leerzame boeken per leeftijdscategorie.

29 maggio 2026

Beste ST,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service en de kwaliteit van de boeken. Geweldig dat je zoontje er zo van geniet en graag door de boekjes bladert en ontdekt wat erin staat.

We doen ons best om een gevarieerd en leerzaam aanbod samen te stellen voor iedere leeftijd, dus het is ontzettend leuk om te horen dat dit zo wordt ervaren. We hopen jullie nog lang blij te mogen maken met onze pakketten!

Valutata 2 stelle su 5

Waar ik eerst een positieve ervaring…

Ik had afgesproken ik 1x per 3 maanden zou ontvangen en 1 gratis pakket zou krijgen voor de positieve review. Echter dezelfde maand kreeg ik wederom een 2 pakketten binnen en wouden ze ook direct 15.95 2x van mijn rekening afschrijven. Ik ben er absoluut niet van gediend om voorgelogen te worden. Erg erg jammer dit van jullie !

2 sterren omdat mn kids wel.blij werden van de boekjes

29 maggio 2026

Beste Liandra,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat dit zo bij je is overgekomen. We begrijpen dat dit verwarrend en frustrerend kan zijn.

We hebben hierover inmiddels contact met je opgenomen via e-mail. Wanneer de frequentie wordt aangepast zonder dat er een nieuwe startdatum wordt gekozen, wordt automatisch de eerstvolgende beschikbare levering als startmoment ingesteld. We begrijpen dat dit niet voor iedereen duidelijk is en dat dit voor verwarring kan zorgen.

We hebben je inmiddels meerdere e-mails gestuurd om dit samen met je op te lossen en kijken graag verder met je mee. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we graag van je via klantenservice@kwebbelskinderboeken.nl.

Unieke ervaring

Ik heb voor mijn 1e kleinkids een abonnement gehad. Prima service en mooie boeken.
Nu voor het volgende kleinkind aangevraagd, maar proefversie nog niet binnen.

28 maggio 2026

Beste Piet en Louky,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en de boeken van het abonnement voor je eerste kleinkind!

Voor het proefpakket van je andere kleinkind hebben we je inmiddels een e-mail gestuurd met informatie over de levering. Mocht je daar nog vragen over hebben, dan helpen we je natuurlijk graag verder.

Valutata 5 stelle su 5

Books we received are engaging and…

Books we received are engaging and addapted to our childeren's age (8 months and 2.5 years). Our daugther finds them colorful, funny and interesting! We strongly recommend it and we can't wait to get our next package!

25 maggio 2026

Dear Milkica,

Thank you so much for your lovely review!

How wonderful to hear that the books match your children’s ages so well and that your daughter enjoys them so much. We’re very happy to hear she finds them colorful, funny and interesting!

Thank you for your recommendation, and we hope to keep making your family happy with our packages for a long time to come. Enjoy reading together!

Kind regards,

Leukste kinderboeken

Kwebbelskinderboeken is echt een aanrader. Elke maand, 3 maanden of 6 maanden kan je een boekenpakket laten leveren. Helemaal aangepast op leeftijd van je kind/kinderen. Onwijs leuke boekjes :) Heel leerzaam. Schrijf je in en gegarandeerd veel leesplezier.

17 maggio 2026

Beste Samantha,

Bedankt voor je enthousiaste review en lieve woorden!

Wat fijn om te horen dat de boekjes zo goed bevallen en als leerzaam worden ervaren. We doen ons best om de pakketten zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de leeftijd en interesses van ieder kind.

We hopen jullie nog heel lang veel leesplezier te mogen bezorgen!

Beste Carla,

Wat leuk om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Natasja en onze klantenservice, dank je wel voor je mooie review!

Daar doen we het natuurlijk voor. We hopen jullie en jullie kleinkinderen nog lang blij te mogen maken met onze pakketten!

Beste mevrouw Leeuwen-Brouwer,

Wat leuk om te horen dat de verhalen goed bevallen en mooi aansluiten qua niveau, dank je wel voor je review!

We wensen jullie nog heel veel leesplezier toe!

De site is duidelijk

De site is duidelijk. De ontvangen boeken zijn leuk, goed op de leeftijd aangepast.

4 aprile 2026

Beste Ria,

Wat fijn om te horen dat je de site duidelijk vindt en dat de boeken goed aansluiten bij de leeftijd, dank je wel voor je mooie review!

We hopen jullie nog lang blij te mogen maken met onze pakketten en wensen jullie veel leesplezier toe!

Valutata 2 stelle su 5

Het idee is leuk, uitwerking minder.

Het idee is leuk, maar erg slechte kwaliteit boeken, goedkope boeken. Bladzijdes die aan elkaar zitten en slecht geschreven boeken. Misschien is de prijs er naar voor 4 boeken per keer. Maar voor dat geld koop ik liever elke maand een goed boek.

6 aprile 2026

Beste Rosalie,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit van de boeken zo tegenviel, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd om dit samen met je op te lossen. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het daar graag.

Oplichters!!!

Oplichters!!!! Bestel hier niets!!! Blijf uit de buurt!!! Ze bieden gratis boeken aan en sturen vervolgens facturen voor betaling.

3 maggio 2026

Beste Martyna,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring zo hebt gehad, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We zien dat we begin april al contact met je hebben gehad om dit samen op te lossen. Onze laatste e-mail staat nog open en we helpen je graag verder om dit netjes af te ronden. We zouden het daarom fijn vinden als je daar nog op kunt reageren.

Fijne service!!

Ik was begonnen met een proef pakket en door een foutje had ik zelf perongeluk 2 accounts aangemaakt, na het benaderen van de klantenservice is dit heel snel en effectief opgelost!! Hele fijne service!!
Ze hebben ook een brede variatie aan leuke kinder boekjes, zowel modern als ‘oldschool’. Zeker eenaanrader, je kan je abonnement ook voor bijvoorbeeld 1 keer per 3 maanden zetten.

3 maggio 2026

Beste EH,

Wat een leuke review, bedankt voor je lieve woorden!

Fijn om te horen dat onze klantenservice je snel en goed heeft kunnen helpen, daar zijn we natuurlijk voor! Ook leuk dat je de variatie in de boekjes zo waardeert.

We hopen jullie nog lang veel leesplezier te mogen bezorgen!

Valutata 5 stelle su 5

Mijn jongens en ik zijn zijn blij met wat er binnen komt

Mijn jongens zijn heel blij met wat er binnenkomt: "leuk, goed bedacht en lief dat het naar kinderen wordt gestuurd en het is leuk leesbaar" (7 en 8 jaar)

Je moet wel even goed lezen waar je ja tegen zegt en een beetje geduld hebben voordat het binnenkomt. Maar de frequentie kan je makkelijk zelf aanpassen en voor wat je binnen krijgt is dit zeker een hele goeie deal, want boeken kunnen behoorlijk duur zijn tegenwoordig en de pakketen zijn met aandacht samengesteld.

We hebben nu twee pakketten ontvangen, elke keer iets anders; boeken die ontcijferd kunnen worden, grappige stripboeken, leuke leesboeken, educatieve tijdschriften en doeboeken. Zelfs ik vind ze leuk ;)

29 aprile 2026

Beste Tara,

Bedankt voor je lieve woorden, wat leuk om te lezen!

Geweldig dat je jongens zo enthousiast zijn over de pakketten en dat er elke keer weer iets anders tussen zit. Dat is precies waarvoor we het doen!

We hopen jullie nog heel lang blij te mogen maken met onze boekjes!

Valutata 4 stelle su 5

De boekjes zijn wel leuk

27 aprile 2026

Beste A. de Visser,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de boekjes in de smaak vallen.

We hopen jullie nog lang blij te mogen maken met onze pakketten!

Niet doen!

Je krijgt niet eens wat binnen. En zit meteen aan een abbo aan vast

17 aprile 2026

Beste Hendriks,

Wat vervelend om te lezen dat dit zo bij je overkomt. We begrijpen dat dit niet fijn voelt.

We werken met vaste levermomenten, waardoor het even kan duren voordat een pakket wordt verzonden. Bij het aanvragen van een proefpakket start daarnaast een flexibel abonnement dat op ieder moment opzegbaar is.

Stuur ons gerust een e-mail via klantenservice@kwebbelskinderboeken.nl
, dan kijken we graag met je mee en helpen we je verder.

Fijne ervaring. Dochter supper blij

Makkelijk om je aan te melden en bij vragen reageren ze snel en krijg ik een fijn andwoord. Mijn dochter van 2 jaar herkent het pakket als het door de brievenbus valt word. Ze helemaal blij 😊

15 aprile 2026

Beste Yvette,

Wat leuk om te horen dat je onze service zo positief ervaart, dank je wel voor je fijne review!

En wat geweldig dat je dochter van 2 zo blij wordt van de pakketjes als ze op de mat vallen. We wensen jullie nog heel veel leesplezier samen!

Helaas nooit ontvangen

Helaas nooit ontvangen, jammer!

14 aprile 2026

Beste Lena,

Wat jammer om te horen dat je je pakket nog niet hebt ontvangen. We begrijpen dat dit vervelend is.

We werken met vaste levermomenten, waardoor het even kan duren voordat een pakket wordt verzonden. Stuur ons gerust een e-mail via klantenservice@kwebbelskinderboeken.nl
, dan kijken we het voor je na en helpen we je graag verder.

Valutata 5 stelle su 5

Leuke boeken voor dr juiste leeftijd en…

Leuke boeken voor dr juiste leeftijd en van alles wat

14 aprile 2026

Beste D. Jansen,

Wat fijn om te horen dat de boeken zo goed aansluiten bij de leeftijd, dank je wel voor je mooie review!

We hopen jullie nog lang blij te mogen maken met onze pakketten en wensen jullie heel veel leesplezier samen!

Team Kwebbels Kinderboeken

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più