Ruim assortiment en niet de standaard "tuincentrum" planten. Helaas moet je sinds kort altijd minimaal 3 planten van dezelfde soort bestellen. Daardoor is het voor mij niet meer interessant om hier te... Leggi di più
Goede kwaliteit van de planten en zorgvuldige aflevering. De ene soort geranium had echter nog maar matig geworteld. Daar was door u op geattendeerd, maar bij aanplanten viel alle potaarde eraf waardo... Leggi di più
Hallo Vorige week 3 dozen vaste planten ontvangen. super goed verpakt, en mooie frisse planten. fijn dat er goede beschrijving bij de planten zaten.[ doet niet elke kweker ] Telefoon. Contact... Leggi di più
Echt een fantastische website met een ruime keuze aan planten. Vooral leuke bodembedekkers, mooie grassen en super veel keuze in verschillende heggen. De planten zijn met liefde en aandacht ingepakt.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
KwaliteitsPlanten.nl is een webwinkel met een verrassend groot assortiment aan vaste planten. Er zijn het hele jaar duizenden soorten uit voorraad leverbaar. Uw tuinplanten worden rechtstreeks verzonden vanaf een gerenommeerde kwekerij. Dat staat garant voor een goede kwaliteit tegen een gunstige prijs!
Stationsweg 8, 7692 AC, Mariënberg, Paesi Bassi
- 0523-251953 of 06-15532854
- contact@kwaliteitsplanten.nl
- www.kwaliteitsplanten.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Heel blij dat jullie deze planten in…
Heel blij dat jullie deze planten in jullie assortiment hebben.
Wilde ze heel graag hebben, maar er was geen kwekerij die ze op voorraad had, vandaar!
Aarzeling om via het web plantjes te bestellen wel wat overwonnen..
De plantjes die ik zocht kon ik niet bij mijn tuincentrum krijgen. Dan maar bestellen via het web? Toch eens geprobeerd en blij verrast met het resultaat.
De plantjes waren zeer goed verpakt en zijn goed aangekomen.
Het zijn ook mooie en sterke plantjes.
Hartelijk dank
De plantjes zijn klein
De plantjes zijn klein, maar zien er goed en gezond uit
Ben benieuwd hoe het er volgend jaar uit gaat zien als ze gegroeid zijn.
De verpakkingwas goed en de verzending idem.
Snelle service en hele goede kwaliteit.
Mooie eerste kennismaking met Kwaliteitsplanten.nl
35 planten (6 soorten) in prima staat afgeleverd op 22 september. Zorgvuldig verpakt in 2 dozen. Prima planten ook, goed doorwortelde kluiten en mooi op vocht. Meteen in de volle grond gezet, zodat ze nog even kunnen aanslaan voor de koude. Voorafgaand aan de bestelling nog even contact gehad met een vriendelijke medewerker. Naar aanleiding hiervan heb ik alleen planten besteld die direct in de volle grond konden. De Agapathus en Alstroemeria bestelling is voor het voorjaar. Mooie eerste kennismaking met Kwaliteitsplanten.nl
Planten waren kleiner dan eerste keer…
Planten waren kleiner dan eerste keer verder als goed
Snelle levering en goed verpakt
Snelle levering en goed verpakt. Planten zagen er goed uit
Tot nu toe tevreden
Tot nu toe tevreden, paar plantjes doen het niet goed. Maar dat wordt opgelost. Dus service is goed
Netjes bezorgd en in goede staat
Aan de losse aarde in de doos te zien…
Aan de losse aarde in de doos te zien was het een "hobbelige rit" geweest, desondanks waren de planten niet beschadigd.
De planten lijken allemaal aan te slaan.
Ik ben dik tevreden.
Verzending van de planten is zonder…
Verzending van de planten is zonder meer top, de planten zijn gewoon heel erg goed verpakt. Had wat vragen via de mail over bepaalde planten die ik wilde hebben en die niet meer op de website stonden. Heel snel de reactie van jullie en de planten staan dus nu in mijn tuin!
Harry nog heel erg bedankt
Ik heb planten besteld en die zijn…
Ik heb planten besteld en die zijn geleverd.
Ik zie wel dat enkele planten niet nieuw zijn maar ze zijn gesnoeid en hersteld. Misschien van vorig jaar?
Dat had ik niet verwacht.
De planten waren zeer goed geworteld…
De planten waren zeer goed geworteld .Ze zijn dan ook reeds goed in groei .
De levering was perfect!.
Ruim assortiment en keurig verpakt en…
Ruim assortiment en keurig verpakt en volgens afspraak afgeleverd. Mooie kwaliteit planten