Ruim assortiment en niet de standaard "tuincentrum" planten. Helaas moet je sinds kort altijd minimaal 3 planten van dezelfde soort bestellen. Daardoor is het voor mij niet meer interessant om hier te... Leggi di più
Goede kwaliteit van de planten en zorgvuldige aflevering. De ene soort geranium had echter nog maar matig geworteld. Daar was door u op geattendeerd, maar bij aanplanten viel alle potaarde eraf waardo... Leggi di più
Hallo Vorige week 3 dozen vaste planten ontvangen. super goed verpakt, en mooie frisse planten. fijn dat er goede beschrijving bij de planten zaten.[ doet niet elke kweker ] Telefoon. Contact... Leggi di più
Echt een fantastische website met een ruime keuze aan planten. Vooral leuke bodembedekkers, mooie grassen en super veel keuze in verschillende heggen. De planten zijn met liefde en aandacht ingepakt.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
KwaliteitsPlanten.nl is een webwinkel met een verrassend groot assortiment aan vaste planten. Er zijn het hele jaar duizenden soorten uit voorraad leverbaar. Uw tuinplanten worden rechtstreeks verzonden vanaf een gerenommeerde kwekerij. Dat staat garant voor een goede kwaliteit tegen een gunstige prijs!
Stationsweg 8, 7692 AC, Mariënberg, Paesi Bassi
- 0523-251953 of 06-15532854
- contact@kwaliteitsplanten.nl
- www.kwaliteitsplanten.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Materiaal ziet er goed en verzorgd uit
Materiaal ziet er goed en verzorgd uit, op tijd en correct. Het eindoordeel kan ik pas volgend voorjaar geven.
Nu start de winter! Dus even afwachten!
Mooie gezonde Fuchsia's
Mooie gezonde Fuchsia's. Hopelijk zullen ze in het voorjaar aan de groei geraken.
Mooie stevige planten voor een…
Mooie stevige planten voor een redelijke prijs en in prima staat geleverd.
wat er is besteld is goed en netjes…
wat er is besteld is goed en netjes verpakt afgeleverd,en nu maar mooi weer .
Tevreden klant
Planten zijn netjes verpakt en goed afgeleverd. Twee plantjes waren al in winterrust, maar hadden een goed wortelgestel. Afwachten tot in de lente.
Salvia collectie
Levering plantjes als opgegeven en goed verpakt.
Heb ze direct geplant. Ze staan er nu triest bij ( zoals gebruikelijk ) in deze tijd van het jaar. Hoop dat ze in het voorjaar goed uitlopen.
F. Sanders
Een aanrader!!
Een snelle en correcte levering. Over de kwaliteit kan ik als bomenkenner alleen maar lovend zijn. Dit geld ook over de informatie, zowel telefonisch als per mail.
Een aanrader!!
Mooi en volgroeide planten en met zorg…
Mooi en volgroeide planten en met zorg verpakt en geleverd.
Ik ben een trouwe klant.
Ik ben een trouwe klant.
Al diverse malen flinke aantallen planten besteld en altijd doet alles het.
Geen uitval van de goed doorwortelde en prima verpakte planten
Altijd wanneer ik iets nodig heb zal ik bij kwaliteitsplanten bestellen dan kan ik ervan op aan dat ik kwaliteit krijg voor mijn geld.
Jammer dat ze geen struiken en/ of bomen verkopen.
Ontvangst heeft een tijdje geduurd
Ontvangst heeft een tijdje geduurd, maar ze zijn goed aangekomen.
Volgende zomer zal blijken of ze ook goed groeien.
Verzendingen was goed en hoe de…
Verzendingen was goed en hoe de planten zijn weet ik in het voorjaar
Hallo Vorige week 3 dozen vaste…
Hallo Vorige week 3 dozen vaste planten ontvangen. super goed
verpakt, en mooie frisse planten. fijn dat er goede beschrijving bij de
planten zaten.[ doet niet elke kweker ]
Telefoon. Contact met KwaliteitsPlanten uitstekent
Ik ben zeer tevreden,,en zal uw bedrijf aanbevelen,Vandaar een ster 10
afz Richard meyboom kolham
Aanrader!
Planten werden in heel goede conditie geleverd binnen genoemde termijn. Contact met klantenservice n.a.v. een vraag was ook erg snel en vriendelijk. Heel mooi en groot assortiment.
Gele blaadjes
De verzending, de verpakking en de bezorging waren prima! Helaas kwamen de lampionplantjes hier aan met gele blaadjes. Na twee dagen waren het alleen nog een paar zielige, kale takjes.
Ze mogen hier met alle mogelijke verzorging overwinteren, hopelijk komen er volgend jaar weer groene blaadjes aan.
Frisse planten met zorg geleverd
Kwaliteitsplanten.nl heeft een groot assortiment van planten en handige zoekfilters op de website. De planten zien er bij levering altijd fris uit en worden zeer zorgvuldig verpakt. Top!
Perfecte bezorging
Perfecte bezorging, ook kleine aantallen geen probleem, enorme keuze in tuinplanten, leuk!!
Aanrader
Hier vaker planten gekocht. Altijd keurig geleverd en goed gewortelde planten.