Kursusfabrikken Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har netop gennemført mit tredje kursus hos Kursusfabrikken inden for tre forskellige fagområder, og oplevelsen er den samme hver gang: Jeg går beriget hjem og føler mig 100% klædt på til at kast... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi er en lille organisation, der havde brug for grundlæggende AI-kursus afviklet hos os med vores meget forskellige baggrunde, arbejdsopgaver og AI-kompetencer. Der blev rigtig godt med en meget fin d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage på kurset SoMe Manager, og det har været to virkelig gode og lærerige dage. Kurset kan klart anbefales, hvis man gerne vil blive skarpere og mere struktur... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan varmt anbefale dette SoMe-kursus!🥳 Peter var utrolig dygtig til at formidle stoffet på en engagerende og letforståelig måde. Vi lærte bla. alt fra planlægning, til praktisk brug, annoncerin... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Lezione
  2. Scuola di informatica

Scritti dall'azienda

Ønsker du at opkvalificere dine kompetencer? Vi er specialister i praksisnær vidensdeling, der opkvalificerer den enkelte og virksomheden. Hvorfor vælge Kursusfabrikken? ✅ +15.000 tilfredse kursister siden 2013 ✅ Kursusafholdelse i hele Danmark ✅ 4,9 ud af 5 stjerner – høj kundetilfredshed ✅ Passionerede undervisere med stærk faglig baggrund ✅ Praksisnær læring med fokus på anvendelige færdigheder Vi tilbyder en bred vifte af kurser inden for online markedsføring, sociale medier, AI, personlig udvikling, ledelse, grafiske programmer og webudvikling. Uanset hvilket kursus du vælger, kan du forvente høj faglighed, praksisnær undervisning og en kursusoplevelse, der skaber værdi – både for dig og din arbejdsplads. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

41 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kan varmt anbefale Kursusfabrikken

Har lige afsluttet det 6 ugers kursus som hedder “Sociale Medier”. Har kun ros tilovers. Alt fungerede, lige fra tilmelding til eksamen. Et kursus som giver et super indblik i hvad en Social Media Manager skal kunne for at få det optimale ud af sine indsatser på de sociale platforme. Jeg deltog online og det fungerede 100%. Og nå ja, så havde vi da også lige den bedste underviser man kan forestille sig, fuld af energi, altid i godt humør, mega støttende og så bare faglig helt vild dygtig - kæmpe High Five til Peter Nymark.

18 aprile 2024

Hej Sanne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele dine oplevelser fra kurset "Sociale Medier" med os! Vi er utrolig glade for at høre, at du følte, alt fungerede fra start til slut, og at du fik en masse ud af kurset.

En særlig tak for de flotte ord om Peter. Det betyder meget for os alle her, og jeg vil sørge for, at din anerkendelse og high five bliver videregivet til ham! :)

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen på et af vores kurser.

🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg har deltaget i to fantastiske kurser hos Kursusfabrikken: Digital Markedsføring i 2023 og Sociale Medier i 2024. Begge kurser var helt i topklasse! Underviserne, Peter Nymark og Henrik Mikkelsen, er utroligt dygtige og meget engagerede. Fås ikke bedre og undervisningsmaterialet var det bedste, jeg nogensinde har set. I år har jeg også værdsat muligheden for at deltage online, hvilket gjorde det ekstra fleksibelt for mig. Jeg kan simpelthen ikke forestille mig en bedre kursusoplevelse og anbefaler stærkt Kursusfabrikken til alle, der ønsker at dygtiggøre sig. Tak for en fantastisk oplevelse!

19 aprile 2024

Hej Majbritt,

Tusind tak for din strålende anmeldelse og de varme ord om vores kurser i Digital Markedsføring og Sociale Medier! Det glæder os meget at høre, at du fandt begge kurser i topklasse, og at vores undervisere Peter og Henrik levede op til dine forventninger med deres engagement og ekspertise.

Det er også fantastisk at høre, at vores online kursusmuligheder har tilføjet ekstra fleksibilitet til din læringserfaring. Din anbefaling betyder utroligt meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg tog Social Media Manager kurset og det var fabelagtigt…

Jeg tog Social Media Manager kurset og det var fabelagtigt. Underviserens kombination af passion, faglig præcision, humor og engagement gør det til en utrolig givende, helstøbt oplevelse, både fagligt og personligt. Uddannelsen kommer omkring overraskende mange aspekter på kun 6 uger. Jeg føler mig virkelig godt klædt på til at navigere sociale medier nu.

19 aprile 2024

Hej Klara,

Tusind tak for de rosende ord om vores Social Media Manager kursus! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en så positiv og givende oplevelse, både fagligt og personligt. Vi stræber altid efter at kombinere passion, faglighed og engagement i vores undervisning, så det er fantastisk at høre, at dette skinner igennem og har klædt dig godt på til at navigere i sociale mediers verden.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at vi snart ser dig igen på et af vores andre kurser!

Valutata 5 stelle su 5

Super overskuelig gennemgang af Meta og…

Super overskuelig gennemgang af Meta og ikke mindst, engageret lærer.-Tak for det :)

16 aprile 2024

Hej Cecilie,

Tusind tak for den dejlige feedback! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og har fået en overskuelig gennemgang af Meta. Håber vi ser dig på kursus hos os en anden gang! :)

Fantastisk formidler

Jeg har netop afsluttet uddannelsesforløbet, Sociale Medier, og var så heldig at få Peter Nymark som underviser 🙌
Jeg havde mine forbehold, inden jeg startede, pga. den stejle læringskurve og selve stoffet, men allerede efter første dag med Peters undervisning, var jeg helt tryg. Han er for det første, den mest engagerede og positivt smittende underviser jeg har haft og derudover, har han en fantastisk evne til at formidle undervisningsmaterialet, så jeg forstår det ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kan varmt anbefale Peter Nymark og Kursusfabrikken 🔥🔥🔥🔥🔥

16 aprile 2024

Tak til Peter og tak til Kursusfabrikken

Fuld plade over hele linjen. Jeg kan ikke fremhæve Peter Nymark nok. Men hele forløbet fra start til slut har simpelthen været så fantastisk. At jeg er blevet klogere på SoMe, tilskriver jeg Peter og Kursusfabrikkens fantastiske materiale. Jeg glæder mig endda til at skulle til eksamen! Når hele oplevelsen lander, så skal jeg undersøge hvilke andre kurser jeg kan tiltuske mig. Jeg vil på falderebet også rose administrationen. Jeg kom sent på listen over deltagere, men jeg fik bøger til tiden og i det hele taget har administrationen fungeret perfekt. Alle evt. ændringer blev meldt ud i tide - Tak for Jer også :-)

14 aprile 2024

Risposta di Kursusfabrikken

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de varme ord! Vi er virkelig glade for at høre, hvor tilfreds du har været med hele forløbet hos os, samt Peters indsats og vores materiale. Vi vil sørge for at dele din ros med både Peter og hele administrationsteamet, som gjorde deres for, at alt klappede for dig.

Det glæder os at høre, at du overvejer flere kurser hos os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Valutata 5 stelle su 5

Dette var mit første kursus igennem…

Dette var mit første kursus igennem Kursusfabrikken. Valget var faldet på Email markedsføring, hvor jeg var så heldig at få Peter Nymark som underviser.

Han formåede virkelig at gøre dagen sjov og fuld af energi, trods det lidt tunge stof vi ellers skulle igennem.

Jeg er gået fra kurset med en masse gode inputs, ideer og ikke mindst en laaaang to do liste med ting jeg skal have implementeret. Dette er på trods af jeg allerede vidste en del om Mailchimp, så kunne Peter alligevel bidrage med en masse, hvor han var god til at tage udgangspunkt i min konkrete situation.

Det er forhåbentlig ikke sidste gang jeg er så heldig at blive sendt på kursus hos Kursusfabrikken, og så vil jeg krydse fingre for jeg får Peter som underviser igen :)

3 aprile 2024

Hej Netha,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse fra kurset i Email markedsføring! Det glæder os utroligt meget at høre, at Peter kunne gøre dagen både sjov og energifyldt. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er begejstrede for at høre, at du gik fra kurset med nye ideer og en solid to-do liste.

Vi krydser også fingre for, at du får mulighed for at deltage i flere kurser hos os, og vi håber selvfølgelig at kunne byde dig velkommen igen med Peter som underviser. Tak for at du tog dig tid til at skrive til os – det betyder meget!

Valutata 4 stelle su 5

Fint udbytte - manglende morgenmad

Fint udbytte af et enkeltdagskursus. Lidt meget outlook og microsoftprodukter men ellers fint omkring personligt effektivitet.
Der var snacks i stedet for morgenmad. Som alle ved koster den slags brølere en stjerne :)

8 aprile 2024

Hej Eva,

Tusind tak for din 4-stjernede anmeldelse og det konstruktive input! Vi er glade for at høre, at du havde et godt udbytte i vores kursus om personlig effektivitet, selvom vi måske svang for meget mod Outlook og Microsoft-produkterne denne gang. Din bemærkning om morgenmaden er noteret – vi stræber efter at tilpasse os og forbedre, hvor vi kan, så det tager jeg med videre. Vi håber på at se dig igen og forhåbentlig snuppe den sidste stjerne næste gang:)

Rigtig god oplevelse med Ole Grønhøj

Rigtig god oplevelse med Ole Grønhøj, fantastisk lærer.

8 aprile 2024

Risposta di Kursusfabrikken

Mange tak for de 5-stjerner og de pæne ord om Ole. Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med ham som lærer. Jeg vil sørge for, at give din ros videre til Ole.

Det var en aha-oplevelse

Det var super at forstå det bagvedliggende ved WP og også at kunne få vejledning i hvordan man selv kan bruge det.

Hej Ellen,

Tusind tak for de fem stjerner og din fantastiske feedback! Vi er glade for at høre, at du fik aha-oplevelser på kurset i Wordpress, og at du nu føler dig bedre rustet til selv at bruge det.
Vi håber at se dig på kursus hos os en anden gang.

Valutata 4 stelle su 5

Kursusfabrikken.dk er en spændende…

Kursusfabrikken.dk er en spændende virksomhed. Det ligger i skønne omgivelser, der er et sødt personale og de har flere aktuelle og interessante kurser. Alt i alt en god oplevelse.

Hej Lillian,

Tusind tak for dine venlige ord og de fire stjerner! Vi er utroligt glade for at høre, at du nød både vores skønne omgivelser og det søde personale, samt fandt vores kurser både aktuelle og interessante. Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at give hver enkelt deltager hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og give dig endnu flere gode oplevelser.

Rigtig godt kursus

Var på AI-kursus med det grafiske team i vores virksomhed. Super god dag, godt planlagt og udført. Plads til spørgsmål og ægte referencer. Virkelig behagelig formidler og person. Tak for en god dag.

20 marzo 2024

Hej Kristina,

Tusind tak for de fem stjerner og din fantastiske anmeldelse! Det var en sand fornøjelse at tilbringe dagen med jer. Jeg er rigtig glad for at høre, at I fandt dagen både godt planlagt og givende.

Jeg håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen på andre kurser i fremtiden.

De bedste hilsener,

Super lærerigt

Super lærerigt og et kursus tilrettelagt præcis efter vores ønsker.

Hej Anne,

Tusind tak for de fem stjerner og din gode anmeldelse! Det var en fornøjelse at undervise jer og jeg er glad for at kurset levede op til jeres forventninger og ønsker.

Jeg ser frem til at byde jer velkommen på andre kurser i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Kæmpe engagement og meget gennemført forløb

Jeg kan kun anbefale kursusfabrikken! Jeg tog uddannelsen “Sociale Medier” på 6 uger, og har lært utroligt meget, og føler mig nu klædt på til at komme ud i den virkelige verden og arbejde med det. Jeg fik sågar et job i hænderne med det samme efter forløbet. Stor ros til underviser Peter Nymark for kæmpe engagement og evnen til at lære fra sig.

Hej Katrine,

Tusind tak for din strålende anmeldelse og de varme ord om vores "Sociale Medier" uddannelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du føler dig godt rustet til at arbejde med sociale medier i den virkelige verden, og at du endda har fået job lige efter forløbet - det er simpelthen fantastisk!

Din ros til Peter for hans engagement og evne til at lære fra sig, har vi selvfølgelig delt med ham og resten af vores team. Sådanne tilbagemeldinger betyder alverden for os.

Vi ønsker dig al mulig succes i dit nye job og ser frem til måske at byde dig velkommen igen på et af vores kurser.

Valutata 5 stelle su 5

Highfive & thumbs up for Peter Nymarks…

Jeg kan bestemt anbefale Peter Nymarks kurser der udbydes hos Kursusfabrikken. Jeg har taget en SoMe uddannelse hos Peter og kan kun sige at hans endeløse gode energi og engagement i undervisningen, gjorde underværker for en som mig der ikke har været på skolebænken i 20+ år. Peter er en formidabel formidler.

Hej Vicki,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for de varme ord om Peter og vores 6 ugers SoMe uddannelse. Vi er utroligt glade for at høre, at Peters energi og engagement har gjort en positiv forskel for dig. Det betyder meget for os at kunne bidrage positivt til vores kursisters læring. Vi vil sørge for at dele din feedback med Peter og resten af teamet her hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Et godt og brugbart kursus med en…

Et godt og brugbart kursus med en dygtig underviser. Dejligt med et lille hold, så der var rigt mulighed for individuel vejledning.

12 marzo 2024

Hej Tanja,

Tusind tak for de fem stjerner og dine varme ord om kurset. Det glæder os utroligt meget, at du fandt kurset både godt og brugbart, og at vores dygtige underviser kunne bidrage positivt til din læring. Vi sætter stor pris på muligheden for at tilbyde individuel vejledning, særligt på de mindre hold, hvor det virkelig kan gøre en forskel.

Vi håber at se dig på et af vores kurser igen i fremtiden!

Valutata 5 stelle su 5

Et glimrende all-round kursus i…

Et glimrende all-round kursus i kommerciel brug af sociale medier (SoMe Manager). Underviser Peter Nymark er en haj på området, og øser af sin store viden. Det komplekse stof bliver forståeligt. Det fungerede udemærket for mig via Teams-opkobling til det fysiske kursuslokale.

4 marzo 2024

Hej Thomas,

Tak for de fem stjerner og dine rosende ord om kurset og Peter! Vi er glade for at høre, at du fandt kurset givende. Din feedback betyder rigtig meget for os.

Bedste hilsner,

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde Peter som underviser til…

Jeg havde Peter som underviser til markedsføring på SoMe. Han er vanvittig entusiastisk og bobler af energi - kæmpe anbefaling herfra.

Hej Magnus,

Tusind tak for din strålende anmeldelse og de varme ord om Peter. Det er fantastisk at høre, at hans entusiasme og energi har gjort et positivt indtryk på dig. Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Indsigtsfuld kursusdag

Kursusdag med læring og nye vinkler. Små hold giver god mulighed for at spørge ind og prøve den nye læring af, også i forhold til egne behov.

27 febbraio 2024

Hej Majbritt,

Tusind tak for de 5 stjerner og din positive feedback. Vi er utroligt glade for at høre, at du satte pris på de små hold og muligheden for at dykke ned i materiale specifikt relateret til dine egne behov. At skabe et læringsmiljø, hvor der er plads til individuel tilgang og spørgsmål, er noget vi vægter højt.

Excel kursus

Underviseren var forberedt og rigtig dygtig.
Indholdet på kurset gav mig den læring jeg havde brug for og var kommet efter.

21 febbraio 2024

Hej Jacob,

Tusind tak for de 5 stjerner og din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du fandt kurset givende og at det levede op til dine forventninger.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og jeg vil sørge for at dele dine rosende ord med underviseren og resten af teamet.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più