Kursusfabrikken Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har netop gennemført mit tredje kursus hos Kursusfabrikken inden for tre forskellige fagområder, og oplevelsen er den samme hver gang: Jeg går beriget hjem og føler mig 100% klædt på til at kast... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi er en lille organisation, der havde brug for grundlæggende AI-kursus afviklet hos os med vores meget forskellige baggrunde, arbejdsopgaver og AI-kompetencer. Der blev rigtig godt med en meget fin d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage på kurset SoMe Manager, og det har været to virkelig gode og lærerige dage. Kurset kan klart anbefales, hvis man gerne vil blive skarpere og mere struktur... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan varmt anbefale dette SoMe-kursus!🥳 Peter var utrolig dygtig til at formidle stoffet på en engagerende og letforståelig måde. Vi lærte bla. alt fra planlægning, til praktisk brug, annoncerin... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Lezione
  2. Scuola di informatica

Scritti dall'azienda

Ønsker du at opkvalificere dine kompetencer? Vi er specialister i praksisnær vidensdeling, der opkvalificerer den enkelte og virksomheden. Hvorfor vælge Kursusfabrikken? ✅ +15.000 tilfredse kursister siden 2013 ✅ Kursusafholdelse i hele Danmark ✅ 4,9 ud af 5 stjerner – høj kundetilfredshed ✅ Passionerede undervisere med stærk faglig baggrund ✅ Praksisnær læring med fokus på anvendelige færdigheder Vi tilbyder en bred vifte af kurser inden for online markedsføring, sociale medier, AI, personlig udvikling, ledelse, grafiske programmer og webudvikling. Uanset hvilket kursus du vælger, kan du forvente høj faglighed, praksisnær undervisning og en kursusoplevelse, der skaber værdi – både for dig og din arbejdsplads. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

41 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

MS Project

Det spillede bare og vi fik et godt indblik i hvad vi kan bruge programmet til.

14 febbraio 2024

Hej Dorte,

Tusind tak for de fem stjerner og din positive feedback! Vi er rigtig glade for at høre, at I fik et godt indblik i, hvad I kan bruge MS projects til, og at det hele spillede.

Rigtig god underviser

Rigtig god underviser, der hurtigt opfangede det netop vi havde behov for.

14 febbraio 2024

Hej Jimmy,

Tusind tak for de 5 stjerner og din positive feedback! Vi er utroligt glade for at høre, at vores underviser kunne imødekomme jeres specifikke behov. Det er netop vores mål at sikre, at hver enkelt deltager får mest muligt ud af vores kurser.

Super kursusoplevelse

Super kursus der blev afviklet i Kursusfabrikkens skønne rammer. Vi var en lille gruppe, og der blev helt naturligt taget hensyn til individuelle behov og spørgsmål.
Skøn underviser der med gejst og stor viden fjernede al forudgående berøringsangst.

7 febbraio 2024

Hej Merete,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Vi er utroligt glade for at høre, at du nød kurset, omgivelserne og vores underviser. Det er vigtigt for os at skabe et miljø, hvor alle føler sig godt tilpas og får den individuelle opmærksomhed, de har brug for. Din feedback giver os ekstra motivation til at fortsætte med at gøre præcis det.

Super kursus

Relevant indhold, god underviser og godt udbytte

8 febbraio 2024

Hej Henrik,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at du synes jeg var en god underviser, at kurset var relevant og at du fik det du kom efter. Det betyder meget for mig.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk undervisning med passioneret underviser 👌🏼

⭐⭐⭐⭐⭐ fantastisk stjerner til Peter for sit kæmpe drive i 6 ugers Social Media Manager kursus💪🏼
Jeg prøver for første gang et online forløb og må sige jeg var skeptisk da jeg skulle starte.
Men alt det jeg var skeptisk omkring ændrede Peter møj hurtigt, og fik han får det til at føles som om man sidder i klassen sammen med alle de andre.

Peter er virkelig passioneret og engageret i sit arbejde, det er man slet ikke i tvivl om. 😍 Han har et fantastisk drive og en god måde at fortælle (og endda på en måde så det ikke er kedeligt) så undervisningen føles ikke så langtrukkent som jeg ellers har prøvet.

Hele forløbet følges gennemprøvet og gennemtænkt, og man flyver væk fra undervisningen på en sky af ny viden og læring. 🛩️

Det er første gang, jeg er på et kursus her. Men er Peter Nymark underviseren så kan man kun glæde sig! 🙌🏼🙌🏼

Kæmpe anbefaling herfra en i gangværende kursist. 👌🏼⭐⭐⭐⭐⭐

31 gennaio 2024

Hej Jane,

Tusind tak for dine stjernestrålende ord og den fantastiske anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, hvordan din skepsis blev vendt til begejstring gennem Peters engagerede og passionerede undervisning på Social Media Manager-kurset. At opleve, at onlineundervisning føles som at være i klassen, er præcis den oplevelse vi stræber efter at give når man er med online. Vi deler din ros med Peter og hele holdet her hos os. Fortsat god fornøjelse med kurset.

Valutata 4 stelle su 5

Jeg syntes det var en godt og brugbart…

Jeg syntes det var en godt og brugbart kursus.
Rikke var god til at fortælle hver især hvad og hvordan vi kunne gribe det an.
Hvilken redskaber der ville være gode at bruge til hver forretningstype.

29 gennaio 2024

Hej Jørgen,

Tusind tak for din positive anmeldelse og de fire stjerner! Det glæder os meget at høre, at du fandt kurset både godt og brugbart. Vi vil sørge for at give din ros videre til Rikke.

Valutata 4 stelle su 5

ChatGPT på Kursusfabrikken i Odense

Kursus i (mest) ChatGPT på Kursusfabrikken var en rigtig fin oplevelse. Kompetent underviser, gode lokaler og fin forplejning.
Stor anbefaling herfra.

24 gennaio 2024

Hej Marie Louise,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de fire stjerner! Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kursus i ChatGPT. Det er fantastisk at vide, at både underviseren, lokalerne og forplejningen levede op til dine forventninger. Din anbefaling betyder meget for os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen på et af vores fremtidige kurser!

virkelig god undervisningsform

en virkelig god og effektiv undervisningsform, små hold og god tid til at teste og spørge undervejs. dygtig og kompetent underviser, kan kun anbefales!

22 gennaio 2024

Hej Rachel,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Vi er utroligt glade for at høre, at du kan lide vores undervisningsform, de små holdstørrelser og muligheden for at teste og spørge undervejs. Det er netop det, vi stræber efter! Din ros er allerede delt med vores underviser - sådan en feedback gør altid dagen lidt bedre 😊

Tak for at anbefale os, og vi håber at se dig igen på et af vores kurser!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft et fantastisk spændende…

Jeg har haft et fantastisk spændende kursus på Kursusfabrikken på SoMe Manager kurset. Det var en god blanding af høj faglighed og virkelig brugbart materiale. Det var 2 intense dage, og det var ingen sag med så stort engagement og indlevelse af underviseren. Jeg vil til enhver tid anbefale Kursusfabrikken!

6 dicembre 2023

Hej Betina,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du fandt SoMe Manager kurset både fagligt stærkt og brugbart. Det er netop vores mål at skabe en lærerig og engagerende oplevelse for vores kursister. Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen på et af vores kurser igen i fremtiden.

Super godt!

Vi havde Ole som underviser i præsentatiosnteknik og det var han virkelig god til. Tak for det :-)

6 dicembre 2023

Hej Jeppe,

Mange tak for din fantastiske feedback! Vi er super glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Ole i præsentationsteknik. Jeg vil sørge for at give dine rosende ord videre til ham. Det er altid dejligt at høre, når vores deltagere sætter pris på vores undervisere og de kurser, vi tilbyder.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god underviser gode tips og…

Rigtig god underviser gode tips og tricks til alt, hvad der vedrører en præsentation. Både praktisk men også mentalt.

5 dicembre 2023

Hej Henriette,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du fandt undervisningen nyttig, og at du fik gode tips og tricks til både de praktiske og mentale aspekter af præsentationer. Vi sætter stor pris på din feedback.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, rar og professionel vejleder med et meget gennemført program.

30 novembre 2023

Hej Jonathan,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med vores underviser og vores program. Det betyder meget for os.

Velforberedt underviser

Velforberedt underviser med en fleksibel og brugerorienteret tilgang til undervisningen

30 novembre 2023

Hej Mette,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du har værdsat den velforberedte og fleksible tilgang vores undervisere har til undervisningen. Vi stræber altid efter at tilpasse os vores kursisters behov, så det er skønt at høre, at dette er lykkedes.

Kusus hos Ole Grønhøj

Jeg har været på kursus i Outlook og udvidet Excel med Ole Grønhøj, det var helt fantastisk, god lærer, brugbar viden og god stemning han bringer.

27 novembre 2023

Hej Sarah,

Tusind tak for din positive anmeldelse og de flotte ord om kurset i Outlook og udvidet Excel hos os. Det er fantastisk at høre, at du fandt kurset med Ole både lærerigt og underholdende. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du har fået brugbar viden med hjem. Jeg vil sørge for at dele dine rosende ord med Ole og resten af vores team.

Letforståeligt og underholdende

Ole er en fremragende formidler og utroligt pædagogisk og overbærende ved "dumme" spørgsmål.
Varm anbefaling herfra :)

21 novembre 2023

Hej Daniel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med kurset, og at Oles pædagogik og åbenhed over for alle spørgsmål har været en positiv del af din læring. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk kursus med en oplagt og…

Fantastisk kursus med en oplagt og dygtig underviser.
Undervisning på et plan hvor også nybegyndere kunne følge med.

WordPress 15-16/11 med Mads.

15 novembre 2023

Hej Bettina,

Tak for din gode anmeldelse af vores WordPress kursus! Vi sætter stor pris på dine positive ord og er glade for, at du fandt kurset givende. Jeg vil sørge for at viderebringe din ros til Mads!

Valutata 5 stelle su 5

Super WordPress-kursus med meget…

Super WordPress-kursus med meget kompetent og nærværende lærer.

15 novembre 2023

Hej Marlene,
Tak for din anmeldelse! Fantastisk at høre, at du nød vores WordPress-kursus og fandt undervisningen både kompetent og nærværende.

Valutata 5 stelle su 5

Underviseren havde sat sig ind i vores…

Underviseren havde sat sig ind i vores ønsker og derved blev udbyttet stort, selvom deltagerne havde vidt forskellig baggrund.

14 novembre 2023

Hej Stephan,

Tak for din positive feedback! Det er fantastisk at høre, at vi formåede at imødekomme jeres individuelle ønsker og sikre et stort udbytte for alle, uanset forskellig baggrund. Vi stræber altid efter at tilpasse vores kurser til deltagerne for at sikre den bedste læringserfaring.

Venlige hilsner,

Valutata 2 stelle su 5

Kurset: "Social Media Manager"

Jeg har været på kurset Social Media Manager.
Det levede på ingen måder op til kursusbeskrivelsen, som klart har oversolgt kurset.

Vi var meget bredt omkring i materialet, hvilket på sin vis var fint. Dog var alt meget overfladisk. Kurset var to-dags og på den første dag skulle vi igennem mere end 250 slides. Alle slides blev blot læst op mens underviser sad på sin stol. Der var ikke uddybende forklaringer eller diskussioner der berigede materialet.

Vi kursusdeltagere som i forvejen kendte til område, berigede snakkene med uddybninger og ideer til de kursister der var helt nybegyndere.

Den første dag på kurset havde vi svært ved at nå igennem alt men på dag to var vi færdige allerede kl. 12 (hvor det skulle slutte 15.30). Underviser gav udtryk for at det var kursusfabrikken der lavede materialet og at det var skævt opbygget.

Som sagt indeholdte kurset mange gode emner men formidlingen af dem var overfladisk og meget uinspirerede. Jeg føler ikke vi er kommet derfra med de kompetencer som beskrevet i kursusbeskrivelsen.

25 settembre 2023

Kære Sarah

Mange tak for din feedback angående 2 dages kurset i Social Media Manager i Aalborg, og tak for den efterfølgende gode konstruktive snak. Vi følger selvfølgelig op på det, så vi sikrer det ikke sker igen.

Som vi snakkede om, så afspejler din oplevelse slet ikke den høje kvalitet, som vi normalt står for. Jeg håber du takker ja til en af de løsninger, som vi har snakket om, så vi får mulighed for at levere den kvalitet, vi er kendt for.

Vi værdsætter din feedback, og håber vi får muligheden for at give dig de kompetencer, du er på udkig efter.

Jakob fra Kursusfabrikken

Valutata 5 stelle su 5

Har været på Kursusfabrikkens 6-ugers…

Har været på Kursusfabrikkens 6-ugers forløb i E-handel, og kan kun give 5 stjerner :-) De gør det utrolig godt og man får meget hands-on erfaring, med de forskellige platforme de underviser i.

Efter endt forløb, er jeg nu ansat i en virksomhed, hvor jeg bruger flere af de emner, jeg blev undervist i dagligt.

De varmeste anbefalinger herfra.

28 ottobre 2022

Hej Nviaz,
Endnu en gang tak for din feedback.
Vi er glade for, at kurset har gjort dig klar til at kaste dig ud i arbejdet med E-handel.

Trine fra Kursusfabrikken

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più