Kursusfabrikken Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har netop gennemført mit tredje kursus hos Kursusfabrikken inden for tre forskellige fagområder, og oplevelsen er den samme hver gang: Jeg går beriget hjem og føler mig 100% klædt på til at kast... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi er en lille organisation, der havde brug for grundlæggende AI-kursus afviklet hos os med vores meget forskellige baggrunde, arbejdsopgaver og AI-kompetencer. Der blev rigtig godt med en meget fin d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage på kurset SoMe Manager, og det har været to virkelig gode og lærerige dage. Kurset kan klart anbefales, hvis man gerne vil blive skarpere og mere struktur... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan varmt anbefale dette SoMe-kursus!🥳 Peter var utrolig dygtig til at formidle stoffet på en engagerende og letforståelig måde. Vi lærte bla. alt fra planlægning, til praktisk brug, annoncerin... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Lezione
  2. Scuola di informatica

Scritti dall'azienda

Ønsker du at opkvalificere dine kompetencer? Vi er specialister i praksisnær vidensdeling, der opkvalificerer den enkelte og virksomheden. Hvorfor vælge Kursusfabrikken? ✅ +15.000 tilfredse kursister siden 2013 ✅ Kursusafholdelse i hele Danmark ✅ 4,9 ud af 5 stjerner – høj kundetilfredshed ✅ Passionerede undervisere med stærk faglig baggrund ✅ Praksisnær læring med fokus på anvendelige færdigheder Vi tilbyder en bred vifte af kurser inden for online markedsføring, sociale medier, AI, personlig udvikling, ledelse, grafiske programmer og webudvikling. Uanset hvilket kursus du vælger, kan du forvente høj faglighed, praksisnær undervisning og en kursusoplevelse, der skaber værdi – både for dig og din arbejdsplads. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

41 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Meget professionel tilgang til kurset.

Meget professionel tilgang til kurset.
Underviser var meget engageret under hele forløbet, og der var en god dialog mellem kursister og underviser.

15 novembre 2024

Hej Frits,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os virkelig, at du har haft en positiv oplevelse med kurset og følt, at der var en god dialog og engagement hele vejen igennem.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg vender tilbage ......

I efteråret tog jeg et 6-ugers SoMe-kursus med @Peter Nymark.

Vi kom virkelig omkring mange emner, og jeg føler, jeg har fået en langt bedre forståelse af, hvordan jeg kan bruge sociale medier til markedsføring – noget jeg virkelig har brug for som selvstændig.

Peter, tak for stor tålmodighed og en altid super god opfølgning på forrige mødegang.

Jeg tilmeldte mig den kombinerede version, hvor der både var fysisk fremmøde og online, for mig er det vigtigt, at vi kommer tilbage til at mødes i det fysiske rum.

Fredagen inden vi skulle starte, fik jeg at vide, at vi kun var to, der havde valgt det fysiske. Så hele kurset ville være online med 10 deltagere – så jeg var noget skeptisk med dette setup.

Men jeg blev virkelig positivt overrasket! Peter formåede virkelig at favne os alle og skabe et inspirerende og engagerende læringsmiljø – selv over skærmen.

Tak for denne gang - jeg kigger jeres vej, næste gang den står på læring.

31 ottobre 2024

Hej Anni,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord! Det betyder meget for os, at du har fået værdi ud af kurset og føler dig bedre klædt på til at arbejde med sociale medier.

Vi er også glade for, at du oplevede en engagerende og inspirerende online undervisning. Det er skønt at høre, at Peters indsats og det kombinerede setup levede op til dine forventninger.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, næste gang du søger ny læring.

Indspirende og engageret underviser

Indspirende og engageret underviser, kan bestemt anbefales

29 ottobre 2024

Hej Henrik,

Mange tak for de flotte ord og din anbefaling! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en inspirerende oplevelse hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen til endnu et kursus i fremtiden!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har netop afslutte et 6 ugers…

Jeg har netop afslutte et 6 ugers kursus hos Kursusfabrikken.dk i Sociale medier.
Jeg har gennem mange år i salg deltaget i mange kurser og selv været salgs- og produkttræner i mange år i mit job så jeg ved lidt om hvad det kræver at undervise og fastholde folk.
Vores underviser Peter Nymark på holdet som foregik online for alle deltagere, var en fantastisk person.
En dag med Peter Nymark:
Om morgenen inden undervisningsstart havde Peter været på vores FB-gruppe hvor han ønskede alle Godmorgen med diverse små tegninger og emojis og fortalte hvor meget han glædede sig til at se os igen og indvie os i endnu et afsnit af SoMe.
I undervisningen var Peter sprudlende af humør, viden, lyttende og altid klar til at uddybe/ forklare yderligere. Hvis et emne blev taget op som ikke var direkte i pensa og for tidskrævende at besvare indenfor den afsatte tid tog Peter et notat og lovede at vende tilbage. Om aftenen efter han havde puttet børnene satte Peter sig til at besvare disse extra tasks meget udførligt på vores FB-gruppe og tilmed med links for yderligere info.
Peter gjorde dette kursus til en fantastisk oplevelse med hans entusiasme, viden, humør og empati.
Jeg håber vitterlig at Kursusfabrikken.dk sætter Pris på Peter for det gjorde vi. Tak Peter!

Hej Ole,

Stort tak for din fine anmeldelse! Det glæder os virkelig, at du har haft en fantastisk oplevelse med Peter som underviser. Dejligt at hans entusiasme og dedikation skinner igennem, og vi er glade for, at det har gjort dit kursusforløb ekstra særligt. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os og glæder os til at se dig på kursus hos os en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan varmt anbefale at tage en…

Jeg kan varmt anbefale at tage en uddannelse eller et kursus hos Kursusfabrikken. Det var en sand fornøjelse at blive så klog på sociale medier på bare seks uger! Med Peter som underviser følte jeg mig i trygge hænder hele vejen igennem. Han hjalp mig desuden med at få øjnene op for, hvor stor en støtte ChatGPT kan være for en ordblind som mig

Hej Anna-Sofie,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse og fået så meget ud af kurset på blot seks uger. Det er skønt, at Peter skabte trygge rammer, og at ChatGPT har vist sig som et værdifuldt redskab for dig.

Super godt kursus

Har for ganske nylig været på SoMe Manager hos Kursusfabrikken et rigtig godt kursus, hvor vi kom omkring alle de emner, som man kan forvente at møde IRL. Vi havde en rigtig god underviser, Peter som var meget behjælpelig med alle de spørgsmål man måtte have, når man ikke har beskæftiget sig med emnet før.

4 novembre 2024

Hej Birgitta,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord om vores SoMe Manager kursus! Det glæder os meget, at du fik en grundig introduktion til de emner, du vil møde i praksis. Vi giver rosen videre til Peter – han vil helt sikkert sætte pris på din positive feedback.

Var på LinkedId kursus

Var på LinkedId kursus. Et utroligt inspirerende forløb, men en oplagt kursusholder. Stor ros herfra!

30 ottobre 2024

Hej Kenneth!

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om LinkedIn-kurset! Vi er rigtig glade for, at du fandt forløbet inspirerende, og at underviseren gjorde et godt indtryk. Din ros betyder meget for os!

Berigende SoMe Manager kursus hos Kursusfabrikken

SoMe Manager kurset hos Kursusfabrikken kan på det kraftigste anbefales, da både kursusfaciliteter, underviser og det faglige indhold levede fuldt ud op til forventningerne. Online marketing konsulent og underviser Peter Nymark var en fremragende formidler af undervisningsmaterialet og med sin inspirerende indlevelsesevne formåede han at aktivere mange spørgsmål undervejs, som berigede alle kursisterne på holdet.

8 luglio 2024

Hej Maria,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om SoMe Manager-kurset! Vi er glade for at høre, at både undervisning, indhold og faciliteter levede op til dine forventninger. Jeg deler straks din ros med Peter – han vil uden tvivl blive glad for at høre, at hans indsats skabte en inspirerende oplevelse for jer alle.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg tog sociale medier online hvilket har været en rigtig god oplevelse

Jeg tog sociale medier online hvilket var en rigtig god oplevelse.
Jeg har aldrig beskæftiget mig med emnet, så var i starten lidt bekymret om jeg kunne finde ud af det/ følge med. Men det var helt unødvendigt at være nervøs.
Emnet var spændende i sig selv.
Udover at få en masse ny viden havde vi bare en super god lærer, Peter.
Peter formår at gøre nyt og ukendt til noget der er let og fordøjeligt for en som ikke kender en disse til emnet.
Hans engagement i undervisningen krydret med hans store viden gjorde at ugerne fløj afsted imens vi indtog en masse viden.
Hans rolige og tålmodighed væremåde gør at man er tryg og tør stille "dumme" spørgsmål.
Et rigtig godt kursus med en fantastisk god lærer!!

Hej Heidi,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om vores kursus i sociale medier! Hvor er det dejligt at høre, at du både har fået masser af ny viden og haft en god oplevelse med Peter som underviser. Vi er glade for, at du følte dig tryg og godt klædt på til emnet hele vejen igennem.

Grundlæggende Excel kursus

Grundlæggende Excel kursus
Fik en god gennemgang med nogle relevante øvelser. Dejligt at vi kun var 5 på holdet - det gjorde det effektivt .

22 ottobre 2024

Risposta di Kursusfabrikken

Hej Trine, Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores Excel-kursus og satte pris på de relevante øvelser samt den mindre gruppe. Det er dejligt at høre, at det gjorde kurset mere effektivt. Vi håber, du får glæde af dine nye færdigheder!

Valutata 5 stelle su 5

Ole you are the best instructor in Outlook

Ole you are the best instructor about Outlook. Very helpful and listens the problems very carefully and answers the participants in a very understandable way. The course itself has a lot for beginners and daily routine users.
House of Outlook, Highly recommend to others.

15 ottobre 2024

Risposta di Kursusfabrikken

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at Ole har gjort en stor forskel i din oplevelse af Outlook-kurset. Vi sætter stor pris på dine pæne ord og anbefalingen – det betyder meget for os!

Valutata 5 stelle su 5

Gode kurser med få deltager

Gode kurser med få deltager, så man virkelig får noget ud af det.

24 settembre 2024

Hej Alexandra,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har fået noget ud af kurset, og at de små hold har skabt et godt læringsmiljø for dig. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Valutata 5 stelle su 5

Dygtig og nærværende underviser.

Dygtig og nærværende underviser.
Meget flotte og fine faciliteter.

16 settembre 2024

Hej Nynne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både underviseren og vores faciliteter. Det betyder meget for os at høre 🌟

Valutata 5 stelle su 5

Det var et intensivt og spændende…

Det var et intensivt og spændende kursus, som gav en god forståelse for mulighederne med LinkedIn, og redskaberne til at komme ordentligt i gang.
Peter var entusiastisk og god til at formidle emnet, så det på intet tidspunkt blev kedeligt.
Super godt kursus, hvis man ikke lige er klar over hvor man skal starte ... her får du i hvert fald redskaberne.

4 settembre 2024

Risposta di Kursusfabrikken

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Lis! Det er fantastisk at høre, at du har fået en god forståelse for LinkedIn gennem vores kursus. Vi er glade for, at Peters entusiasme og formidling gjorde oplevelsen spændende hele vejen igennem. Vi håber, at de redskaber, du har fået, hjælper dig godt på vej med dine LinkedIn-aktiviteter.

Super godt kursus!

5 settembre 2024

Risposta di Kursusfabrikken

Tusind tak for de 5 stjerner, Daniel! Vi er glade for, at du synes, kurset var super godt. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse og fået værdi ud af det.

Fantastisk god underviser

Fantastisk god underviser - meget kompetent og med godt humør, gode idéer, overblik og sparring.
Fine omgivelser, god forplejning og rigtig god samlet oplevelse!

4 settembre 2024

Risposta di Kursusfabrikken

Tusind tak for de flotte ord! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både underviser, omgivelser og forplejning. Det betyder meget for os, at du har følt dig godt tilpas og fået masser af inspiration med hjem. Vi håber at se dig igen på et fremtidigt kursus!

Behagelig og lærerig oplevelse

Meget behagelige lokaler i Aarhus, og kurset levede op til forventningerne.
God underviser - og dejligt med et lille hold.

29 agosto 2024

Hej Allan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en behagelig og lærerig oplevelse i vores lokaler i Aarhus. Det betyder meget for os, at kurset levede op til dine forventninger, og at du satte pris på det lille hold.

Godt relevant kursus

Jeg havde fornøjelsen af at tage et 2 dages wordpress-kursus hos Kursusfabrikken. Det blev afholdt i god stil, med relevant og overkommeligt indhold i hyggelige omgivelser. Ved modtagelsen var en fin modtagelsesmedarbejder som sørgede for at vi kom på plads, fik vist kaffe+snacks bordet osv. Jeg føler mig nu meget mere klædt på til at ivaretage basale opgaver på vores hjemmeside.

13 agosto 2024

Risposta di Kursusfabrikken

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse på vores WordPress-kursus, og at du nu føler dig godt klædt på til at varetage opgaverne på jeres hjemmeside. Det betyder meget for os at høre, at du også har følt dig godt taget imod og har nydt de hyggelige omgivelser.

Valutata 5 stelle su 5

Meget kompetent og dygtig underviser…

Meget kompetent og dygtig underviser (Simon Vinther). Få personer på holdet, som giver én taletid og tid til at løse egne problemer. Lækker mad- og drikkeordning 😋

14 agosto 2024

Risposta di Kursusfabrikken

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om Simon og vores kurser. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både undervisningen og de andre faciliteter. Det betyder meget for os!

Valutata 5 stelle su 5

Et LinkedIn kursus der sparkede ...

Kurset jeg var på fra Kursusfabrikken omkring LinkedIn var utroligt godt. Underviseren var kompetent, forberedt og tilpassede dagen til præcis det der blev efterspurgt fra deltagerne af. Jeg fik mange redskaber, input og relevant viden med fra kurset, samt en formidabel opfølgning på kurset bagefter, så alt var lige at gå til bagefter. Sjældent har et kursus været så godt.

8 agosto 2024

Hej Anja,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores LinkedIn kursus. Vi stræber altid efter at tilpasse os deltagernes behov, og det er skønt at høre, at du har fået så meget brugbart med dig. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più