Jeg har netop gennemført mit tredje kursus hos Kursusfabrikken inden for tre forskellige fagområder, og oplevelsen er den samme hver gang: Jeg går beriget hjem og føler mig 100% klædt på til at kast... Leggi di più
Vi er en lille organisation, der havde brug for grundlæggende AI-kursus afviklet hos os med vores meget forskellige baggrunde, arbejdsopgaver og AI-kompetencer. Der blev rigtig godt med en meget fin d... Leggi di più
Jeg har haft fornøjelsen af at deltage på kurset SoMe Manager, og det har været to virkelig gode og lærerige dage. Kurset kan klart anbefales, hvis man gerne vil blive skarpere og mere struktur... Leggi di più
Jeg kan varmt anbefale dette SoMe-kursus!🥳 Peter var utrolig dygtig til at formidle stoffet på en engagerende og letforståelig måde. Vi lærte bla. alt fra planlægning, til praktisk brug, annoncerin... Leggi di più
Ønsker du at opkvalificere dine kompetencer? Vi er specialister i praksisnær vidensdeling, der opkvalificerer den enkelte og virksomheden. Hvorfor vælge Kursusfabrikken? ✅ +15.000 tilfredse kursister siden 2013 ✅ Kursusafholdelse i hele Danmark ✅ 4,9 ud af 5 stjerner – høj kundetilfredshed ✅ Passionerede undervisere med stærk faglig baggrund ✅ Praksisnær læring med fokus på anvendelige færdigheder Vi tilbyder en bred vifte af kurser inden for online markedsføring, sociale medier, AI, personlig udvikling, ledelse, grafiske programmer og webudvikling. Uanset hvilket kursus du vælger, kan du forvente høj faglighed, praksisnær undervisning og en kursusoplevelse, der skaber værdi – både for dig og din arbejdsplads. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Søren Frichs Vej 42 G, 8230, Åbyhøj, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Deltog i 2-dages SoMe manager kursus hos kursusfabrikken i Århus. Hold nu op, jeg er helt blæst bagover. Sidder her efter dag to og er fuld af gå på mod. Nu skal det være. En stor tak til Peter Nymark for et spændende og øjenåbnende kursus. Nu er det knap så skræmmende at kaste sig ud i de sociale medier.

Risposta di Kursusfabrikken
Et rigtig godt kursus og en god underviser

Risposta di Kursusfabrikken
Super dygtig underviser. Fedt at man er max 5 kursusdeltagere. Rigtig hyggelig atmosfære at være i også.

Risposta di Kursusfabrikken
Dygtige undervisere, givende kompetenceudvikling og hyggelig atmosfære.

Risposta di Kursusfabrikken
Super godt kursus med dygtig og engageret underviser som altid. Har været på kursus hos dem i Århus flere gange, og vil til enhver tid anbefale Kursusfabrikken.

Risposta di Kursusfabrikken
Jeg var på SEO-kursus hos Kursusfabrikken for nyligt og underviseren havde tilrettelagt en undervisning, der vekslede mellem teori, øvelser og arbejde med egen case, hvilket fungerede supergodt. Jeg har nu en masse ny viden, som jeg glæder mig til at bruge i mit arbejde med vores synlighed på nettet.

Risposta di Kursusfabrikken
Jeg havde en virkelig god oplevelse med AdWords-kurset. Underviseren var både engageret og utrolig vidende, hvilket gjorde undervisningen levende og interessant. Undervisningsstilen var behagelig og nem at følge, og jeg følte virkelig, at underviseren tog sig tid til at forstå og imødekomme vores individuelle behov. Det gjorde en stor forskel for mig som nybegynder, at materialet var så gennemtænkt og præcist – det gjorde det hele meget lettere at lære.
Antallet af deltagere var også helt perfekt – der var plads til, at vi kunne få personlig vejledning, og det gjorde, at jeg fik meget ud af kurset.
Som en ekstra bonus var maden og forplejningen virkelig lækker, og det bidrog til, at dagen føltes ekstra god. Alt i alt var det en fantastisk oplevelse, og jeg vil helt klart anbefale kurset til andre!

Risposta di Kursusfabrikken
Meget inspirerende kursus. Peter Nymarks store angegement smittede af, og gav mig lysten til at arbejde mere med LinkedIn. Jeg fik rigtig meget nyt med fra kurset, som jeg helt sikkert kan bruge i praksis.

Risposta di Kursusfabrikken
Min Underviser Peter Nymark, var Såååå Fantastisk.
Altid Oplagt, Super Sympatisk, Vanvittig Dygtig til at Fomidler også det til tider komplekse stof.
Peter Nymark har “Fået tændt en Lille Ild i Mig“
Sådan at jeg helt seriøst overvejer at tage en hel
SO ME uddannelse.
Peter 1000 tak for et fantastisk kursus forløb

Risposta di Kursusfabrikken
Vores fantastiske underviser Peter Nymark.
Hans arrangement og tålmodighed i undervisningen og hans oprigtige interesse i alle på holdet. Peterˋs energi og entusiasmen kan bedst sammenlignes med kosmetik kongen ‘Ole Henriksen’, dog i en meget maskulin udgave 💪🏼

Risposta di Kursusfabrikken
Jeg har netop afsluttet et 6-ugers kursus hos Kursusfabrikken - Anvendelse af kunstig intelligens , og alt i alt har det været en super god oplevelse, særligt takket være vores underviser Simon.
Simon er en helt fantastisk underviser! Han er både engageret, pædagogisk og utrolig vidende. Han formår at formidle stoffet på en måde, der er nem at forstå. Det er tydeligt, at han har dyb forståelse for faget og virkelig har undersøgt alle gråzoner og faldgruber. Ved spørgsmål svarer han præcist, pædagogisk og sikkert hvilket virkelig løfter undervisningen til et højt niveau.
Desværre var der også et par udfordringer under kurset. Der var en periode, hvor Simon var syg, og vi derfor havde andre undervisere. Desværre var deres tilgange til stoffet så forskellige, at det mere skabte forvirring end gavn. Her kunne det have været en fordel, hvis underviserne havde været mere i sync med hinanden omkring pensum og undervisningsmetoder.
En anden mindre ting, der kunne forbedres, er kommunikationen omkring undervisningens lokation. På lektionsplanen stod der ikke, hvor de forskellige moduler blev afholdt, og det var op til underviseren at informere os om det. Hvis man ikke var til stede eller opmærksom, kunne denne information nemt blive overset. Det ville være meget mere overskueligt, hvis lokationerne fremgik direkte af lektionsplanen.
På trods af disse udfordringer kan jeg kun anbefale kurset. Simon gjorde en kæmpe forskel for min læring og sørgede for, at hele holdet følte sig godt rustet til eksamen. Hans indsats og undervisning var i særklasse, og jeg vil gerne sende ham en kæmpe tak for det.
Alt i alt et lærerigt og givende kursus – med enkelte små forbedringsmuligheder, hvorfor 4 stjerner til Kursusfabrikken og 5 stjerner til Simon som underviser.

Risposta di Kursusfabrikken
Et rigtig godt Google Ads-kursus i Aarhus med Andreas :)

Risposta di Kursusfabrikken
Jeg kan varmt anbefale dette SoMe-kursus!🥳
Peter var utrolig dygtig til at formidle stoffet på en engagerende og letforståelig måde. Vi lærte bla. alt fra planlægning, til praktisk brug, annoncering, “det gode opslag”, og meget mere(!!) på platformene Facebook, Instagram og LinkedIn 🤩 Det var også ret kæmpe plus, at der var tid til hands-om øvelser.
Der var bare virkelig god energi, og så fedt at de andre kursister bidrog så meget. Kæmpe cadeau herfra! 🥳

Risposta di Kursusfabrikken
To-dages kursus i SoMe-management med underviser, Peter Nymark, gav et rigtig godt indblik i muligheder og anvendelse af de medier, jeg bruger. Hvilke metoder til at opnå den ønskede effekt. Der blev taget god imod spørgsmål, selv om disse ikke var lette at svare på 👍👍👍

Risposta di Kursusfabrikken
God underviser og god stemning og forståelse for tingene
Jeg har haft en fantastisk oplevelse
Tak for den altid gode stemning Peter Nymark

Risposta di Kursusfabrikken
Super dygtig, kompetent og engageret kursusleder - kan kun anbefales. Det er anden gang, jeg deltager i et kursus på Kursusfabrikken, og det har begge gange været en rigtig god oplevelse.

Risposta di Kursusfabrikken
Jeg har været på SoMe manager kursus hos Peter. Kurset var virkelig godt og inspirerende. Peter kommer med masser af energi, og er rigtig dygtig til det han laver, og har stort engagement, hvilket tydeligt kan mærkes, når han taler. Jeg kan stærkt anbefale at tage på kursus hos Peter ved Kursusfabrikken. 😄

Risposta di Kursusfabrikken
Et rigtig godt hands-on kursus i øjenhøjde med kursusdeltagernes behov. Veltilrettelagt program, opdateret viden, energisk og indlevende underviser, hyggelige omgivelser og god forplejning.

Risposta di Kursusfabrikken
Dynamisk underviser, der kunne finde de huller der var i min viden og fylde dem ud.

Risposta di Kursusfabrikken
Jeg har netop afsluttet mit kursus i sociale medier med Peter Nymark som underviser. Hvilket jeg varmt kan anbefale.
Selvom jeg har erfaring med Sociale Medier i forvejen, føler jeg mig nu bedre klædt på til at skulle analysere en virksomheds aktiviteter på sociale medier, samt lægge en strategisk plan fremadrettet.
Peter har uden tvivl gjort kurset til en ekstra god oplevelse, med hans kompetente viden og engagement!