Ik had eerder in 2020 een houten hoesje van Kudu gekocht voor mijn S20, en ben daar altijd tevreden mee geweest. Dus nu eenzelfde soort hoesje gekocht voor mijn nieuwe S25, en de kwaliteit is er al... Leggi di più
Ik wilde het jubileum 5 jaar samen met mijn vrouw delen met een gepast kado. Onze kus in station Antwerpen gegraveerd in een telefoon hoesje. Kudu is een zeer professioneel bedrijf die dit verzorgd... Leggi di più
Kudu store dacht tijdens de bestelling erg met me mee. Het logo dat ik aanleverde werd in meerdere opties als proefprint voorgesteld om uit te kiezen. Het resultaat is prachtig geworden. Het hout (wal... Leggi di più
Schitterend hoesje, afwerking perfect. Heb een walnoten hoesje besteld voor mijn Samsung Galaxy S21 Plus, met eigen ontwerp er in laten graveren. Zelfs de kleinste details zijn super duidelijk en... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Producent van duurzame houten skins voor iPhone.
Elzenstraat 8, 5391 LA, Nuland, Paesi Bassi
- +30 6 46592862
- info@kudustore.com
- www.kudustore.com
Le persone hanno visualizzato anche
Uitstekend hoesje
Uitstekend hoesje, past perfect om mijn iPhone 11! Mooi design, snelle levering! echt een aanrader.

Risposta di Kudu
Goede service & top kwaliteit!
Vandaag mijn kudu telefoonhoes binnen gekregen! Service was uitstekend! Binnen een paar uur thuis bezorgd! Goede kwaliteit & hij ziet er top uit! Echte aanrader!
Het eerste hoesje dat ik 24/7 om mijn…
Het eerste hoesje dat ik 24/7 om mijn telefoon houdt.
Vergeet af en toe zelfs dat ie er zit.
Zeer tevreden:)
Zeer mooie uitstraling
Goede kwaliteit, zeer mooie uitstraling. De meeste die het zien willen weten hoe ik er aan kom. Top product
Top hoesje!
Een erg fijn, aansluitend hoesje. Het hoesje weegt bijna niks. Dit vind ik het grootste voordeel.
Goede, vriendelijke service!
Kwaliteit en Klasse
Hele fijne en mooie hoesjes. Liggen goed in de hand met fijne grip. Hout blijft mooi en werkt met draadloos opladen!!!! Zeer blij met dit product!

Tevreden klant!
Twee dagen geleden heb ik mijn hoesje binnengekregen, hoewel ik eerst wat kritisch was voordat ik het binnengekregen had ben ik nu heel erg blij met mijn telefoonhoesje. Het design is een stuk mooier dan reguliere telefoonhoesjes en je mag daar zeker mee gezien worden. Ik laad altijd mijn telefoon op via een draadloze oplader en dat werkt ook met hoesje perfect. Zeker een aanrader dus!
Mooie en stevige telefoonhoes van prima…
Mooie en stevige telefoonhoes van prima kwaliteit. Snelle levering super tevreden

Risposta di Kudu
Een top produkt ziet er gaaf uit de…
Een top produkt ziet er gaaf uit de service is top

Hoi Kudu
Hoi Kudu,
Heel erg bedankt voor de onwijs mooie hoesjes. Erg leuk dat je zelf iets kunt graveren, hierdoor is het een super tof cadeau!

Alpaca iphone skin👌👌
Stef, harstikke bedankt voor het meedenken met het verjaardagscadeau voor mijn vriendin. Ze vind de Alpaca iphone hoes erg Bruut💪💪💪

De service is heel goed
De service is heel goed. Ik had perongeluk een hoesje voor een verkeert model gekozen, maar dat was zo opgelost. Kudu schakelde erg snel en de juiste werd geleverd. Kwaliteit is uitstekend en het ziet er gelikt uit!

Risposta di Kudu
Een mooi en strak product
Een mooi en strak product. Ik wissel zelf vaak van hoesjes en heb deze er dan ook sinds kort weer af. Helaas bleef er veel plak achter, dit zou een eventuele verbetering zijn als hier een middeltje voor bij zit om het er eventueel vanaf te halen. Verder beschermt dit je telefoon echt!

Risposta di Kudu
Zeer goede kwaliteit. Een aanrader!
De iPhone cases zijn van zeer goede kwaliteit en sterk! Telefoon al meerdere keren van grote hoogte laten vallen zonder dat er iets aan de telefoon kapot is gegaan!

Stijlvol en degelijk
Mooi, stijlvol en degelijke i-phone xs hoes.
Goed verpakt en snel geleverd.

Mooi natuur product
Mooi natuur product, fijne contacten, goede service

Meedenkers!!👍🏼
Snelle service, hoge kwaliteit, en, dat is wat ik belangrijk vind, ze denken met je mee!

Risposta di Kudu
hoesjes om mee op te vallen!
Kwalitatief hoogstaande hoesjes met een leuk design! Oftewel een aanrader voor iedereen

Risposta di Kudu
Super stijvolle hoezen van goede…
Super stijvolle hoezen van goede kwaliteit! 👌🏻

Risposta di Kudu
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.