De bestelling werd snel geleverd. Het was een een kadootje om het pakketje uit te pakken; de artikelen zijn precies zoals omschreven op de website, een leuk cadeautje erbij, een handige maathulpje en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Beste Esther en medewerkers, vorige week mijn bestelling gekregen. Alles zag er weer mooi uit. Ook leuk verpakt . Met als verrassing een engelbedeltje. Waarvoor dank. Jullie site is goed overzichtelij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
’t Kralenstulpje is een van de grootste kralenwinkels van Nederland met meer dan 25.000 artikelen, waaronder kralen, bedels, kleine kraaltjes, glaskralen, edelsteen kralen en sieraden onderdelen, met een klantwaardering van 9,6 bij webwinkelkeur. www.kralenstulpje.nl Gratis verzenden: Nederland vanaf 50 euro & België vanaf 70 euro
Parklaan 2a, 9679 HH Scheemda, Scheemda, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Na telefonisch contact te hebben gehad met het Kralenstulpje over een klein misverstandje is alles goed gekomen. Vond het erg fijn te merken hoe betrokken jullie zijn. Zeer vriendelijk en oprecht. Goede service. Het gesprekje heeft diepe indruk op mij gemaakt.
Nogmaals dankjewel

Risposta di 't Kralenstulpje
Wat een fijn adres om artikelen te bestellen, alles snel bezorgd en keurig verzorgd. Blij mee!

Risposta di 't Kralenstulpje
Het is altijd een feestje om bij 't Kralenstulpje wat te bestellen. Er is ontzettend veel keuze uit kwalitatief mooie producten, tegen leuke prijzen. Daarnaast hebben ze een goede en vriendelijke klantenservice. Ze krijgen van mij dan ook een dikke 10!

Risposta di 't Kralenstulpje
Uitstekende service en deskundig.
De bestelling kwam keurig op tijd , en het ziet er erg verzorgt uit ..!
Chapeau ..! Een aanrader ..!

Risposta di 't Kralenstulpje
Fijn bestelproces, uitstekende en vriendelijke communicatie, goede prijzen, leuk verpakt met zelfs een kleine verrassing

Risposta di 't Kralenstulpje
Geweldig veel keuze en ontzettend leuk verpakt en je krijg altijd mooie kadootjes erbij!
Als je ze belt staan ze altijd voor je klaar en je kan ze ook altijd mailen.

Risposta di 't Kralenstulpje
Hartelijk dank voor super snelle, vriendelijke, behulpzame service en advies! Prachtige artikelen, heel veel keus. Daar word je blij van!

Risposta di 't Kralenstulpje
Ik ben al jaren en jaren klant bij t Kralenstulpje, zowel prive als zakelijk voor onze webshop.
Het assortiment is uitstekend, maar nog belangrijker, de prijs kwaliteit is zeer zeker de moeite waard.
Maar het ALLER belangrijkste voor mij is de klantenservice. Ze helpen je bij vragen, ze denken met je mee, en ze gaan nét dat stapje verder voor je dan een gemiddelde andere webshop. Levering is altijd binnen 2 werkdagen, alles is keurig verzorgd, en altijd met leuke extra cadeautjes erbij.
En mocht er onverhoopt een keer een klein foutje in de bestelling zitten (we zijn allemaal mensen) dan wordt dat direct en naar volle tevredenheid opgelost.
Dus mocht je een betrouwbaar adres voor kralen en toebehoren zoeken, dan raad ik t Kralenstulpje persoonlijk aan.

Risposta di 't Kralenstulpje
Sinds vorig jaar kennis mogen maken met t Kralenstulpje. Er is tijdens deze kennismaking rustig de tijd voor mij genomen en mij geholpen om mijn droom te kunnen realiseren. Het maken van persoonlijke edelsteenkrachtarmbanden, symboolkettingen en de regenboogkristal raamhangers.
De kwaliteit van de materialen zijn goed en de bestellingen worden met zorg klaargemaakt en de levering is snel.
En mocht er iets zijn, dan wordt dit gelijk opgelost.
Mede dankzij ' t Kralenstulpje(Esther en haar team) heb ik hierdoor al veel mensen blij mogen maken en hoop dit nog lang te kunnen doen.
Lieve groet
Alexandra Arends Verbonden

Risposta di 't Kralenstulpje
Ik ben heel erg tevreden over 't Kralenstulpje. Het is een fijne webshop met erg veel keus. De levering is erg snel en de producten zijn van een goede kwaliteit.

Risposta di 't Kralenstulpje
Ik kom al een poosje bij kralenstulpje in Scheemda . Grote assortiment en erg behulpzaam . Nette aflevering
Leuke spontane medewerkers
Hoop nog lang daar te kunnen kopen
Dikke pluim voor hun

Risposta di 't Kralenstulpje
Ik ben bij met t kralenstulpje ..mooie materialen,snelle service.top webshop!

Risposta di 't Kralenstulpje
Wat ben ik toch blij met het Kralenstulpje. De materialen zijn altijd van zeer goede kwaliteit en bij kleinigheidjes (want grote problemen zijn er nooit) reageren ze zeer accuraat. De verzending is altijd supersnel en dat is voor mij met een sieraden webshop zeer belangrijk, omdat ik op mijn beurt weer alles snel in huis moet hebben voor mijn klanten. Ben vanaf 2010 een zéér tevreden klant en ben van plan dat te blijven!

Risposta di 't Kralenstulpje
Ik ken t Kralenstulpje nu 10 jaar. Ruim en gevarieerd assortiment, scherpe prijzen, snelle verzending, prima service. Kortom, ik kom steeds graag terug!

Risposta di 't Kralenstulpje
Afgelopen week mijn bestelling ontvangen. Helaas ontbrak er een item. Via de mail een melding gemaakt en het team van 't Kralenstulpje heeft dit snel en goed opgepakt. Hele fijne service.
Fijne webwinkel met een mooi en groot assortiment.

Risposta di 't Kralenstulpje
Zojuist weer een netjes verpakte bestelling binnengekregen van 't Kralenstulpje.
Ook dit keer weer met leuke extra's, waardoor het superleuk uitpakken was!
Ik ben heel tevreden met kwaliteit van de spullen die ik besteld had en bestel hier zeker weer.

Risposta di 't Kralenstulpje
Bestel al jaren mijn kralen en sieraden accessoires bij het Kralenstulpje. Ik koop er graag. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Een ontzettend grote sortering. Vaak is er een kortingsaanbieding waar ik graag gebruik van maak. Pakket is zorgvuldig verpakt en er zit altijd een leuke attentie in. Esther en haar team zijn vriendelijk en altijd bereid om te helpen bij vragen. Top!

Aanrader,
Goeie kwaliteit,leuke prijzen, snelle levering en klantvriendelijk.
Bedankt

Risposta di 't Kralenstulpje
Ik had wat vragen over een product en werd heel snel en vriendelijk geholpen door Esther, de volgende dag alles al geleverd met een super leuk presentje en kaartje erbij!
Zou willen dat meer bedrijven zo klantvriendelijk waren!

Risposta di 't Kralenstulpje
Super bedrijf! Snelle levering en goede service!
Leuke prijzen en heel vriendelijk!
Aanrader voor jong en oud!

Risposta di 't Kralenstulpje
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.