Kosibox Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Fra jeg bestillte å til mottaker fikk gaven gikk det under 3 dager. Mottaker var kjempefornøyd med innholdet i KOSI-INDULGE, var ting oppi der hun aldri hadde smakt eller hørt om før, det er gøy. Alt... Leggi di più

Jeg kan ikke få fullrost Kosibox nok. De korrigerte det jeg hadde gjort feil i bestillingen. Bare det var fantastisk. De leverte til det tidspunkt de skulle, så jeg kan ikke få fullrost de nok. Tre... Leggi di più

hadde en veldig god opplevelse med Kosibox, en pålitelig online tjeneste hvor alt ble gjort som lovet og i tråd med forventningene mine. Tjenesten er enkel å bruke, og ble holdt oppdatert hele veien... Leggi di più

Det fungerade MEN det är oklart med aviseringen. Fick meddelande att " pakken är på väg till dig* men det var ju jag som skulle ha den utan Tordis Berre Flakstad. Då blir man orolig att man skrivit... Leggi di più

1. Negozio di articoli da regalo
  2. Fornitore di regali aziendali
  3. Consegna fiori
  4. Negozio di cesti regalo
  5. Servizio di ordini alimentari online

Informazioni su Kosibox

Send en gave - direkte på døren til noen du er glad i!

Litt som å sende blomster, men med veldig spennende produkter!

Vårt mål er å spre glede i hele Norge, en Kosibox av gangen. Store og små begivenheter, når du ønsker å vise andre at du tenker på dem.

Vi tilbyr et unikt gavekonsept med levering samme dag eller neste dag i de største byene. Vi leverer også til resten av landet.

Våre Kosiboxer er enkle å gi, flotte å motta og er bra for miljøet. Gavene våre er nøye sammensatt for å sende en koselig hilsen til venner, familie eller andre som fortjener en oppløftende gaveopplevelse.

Vi sikter på å skape en gaveopplevelse som føles nesten like personlig som å gi gaven ansikt til ansikt. En flott gave er noe spesielt satt sammen for mottakeren, basert på deres ønsker og personlighet.

Her finner du inspirasjon og flotte gavetips! Vi tilbyr premium gaveartikler som ikke blir liggende og støve i en skuff.

Gode gaver skal også være bra for miljøet. Vi legger stor vekt på miljøvennlige produkter og gjenvinnbar emballasje.

Gleden ved å gi er like viktig som gleden av å motta en gave.

Vi tar hånd om alt i mellom!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 68% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

129 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Muy bonito

Muy bonito, bien presentado y con mucho cariño. Atención exquisita desde el primer momento.💖

18 ottobre 2025

Thank you for your kind review :)

Det var enkelt å bestille

Det var enkelt å bestille, skulle ønske om at det var mere valg av produkter men det holder faktisk hvis man ønsker å overraske noen. Det er mulig å bestille fra dag til dag også man kan sette på ønsket dato. Jeg er fornøyd.

1 ottobre 2025

Risposta di Kosibox

Takk for hyggelig tilbakemelding :)

Easy and convenient

Easy to create the box, easy to pay, arrived two days later (the day that I wanted) and the receiver had no problem getting the gift.
Very simple way to send a gift to someone in Oslo.

25 settembre 2025

Thank you for your kind review :)

Det er stort avvik med bildene og…

Det er stort avvik med bildene og forklaringene av produktene enn det som faktisk gis. Vanvittige priser for kunstig blomst som ser mye større ut enn virkeligheten. Det var drøyt å betale over 1000,- for dette og flaut når bursdagsbarnet pakker opp verdens minste blomsterbukett.

18 settembre 2025

Risposta di Kosibox

Hei Ann Katrin, det var leit å høre at gaven ikke falt i smak. Vi oppga bilde og mål på tørkedebuketten så nøye som mulig, og vi skal se på muligheten for å klargjøre dette bedre for våre kunder. Vi håper mottaker likte resten av gavepakken:) Vi har ellers nylig lansert friske blomster som kan leveres i Stor-Oslo.

Timely tasteful gifts

I can always trust Kosibox to deliver tasteful quality gifts to my loved ones, right to their door, with personalized greetings on time for memorable occasions.

25 agosto 2025

Beautiful gift

Beautiful gift, personal touch when contacting my family in Norway (I am from Canada), quick delivery!

20 agosto 2025

Thank you for your kind review :)

Vanskelig levering (rot med Bring)

Vanskelig levering (delvis Kosibox, delvis Bring)
Kosibox fungerer bra, med mange fine produkt og muligheter. Jeg bor i Ålesund, mottaker oppholdt seg i Oslo, men skulle videre til Trondheim en torsdags ettermiddag. Jeg ønsket derfor levering i Trondheim på fredagen. Etter at jeg var ferdig med alle produktvalg og lagt inn alt i handekurven viste det seg at levering med bud på døren kun var mellom 17-22. Det passet dårlig på et kontor. Alternativet var derfor Bring. Det ble en del styr, der de kjørte pakken ut dagen før (torsdagsmorgen), og når jeg gikk inn og valgte "lever i ubemannet resepsjon" (bemannet resepsjon var ikke et valg engang), så fikk jeg sms om at pakken kom til å bli satt igjen utenfor døren. Mye ringing og styr for å få de til å sette igjen pakken i resepsjonen. Mottaker fikk hentet pakken der på fredag, men litt mer styr enn at noen "kom på døra" på kontoret slik det først var antydet. Ellers var pakken veldig fin, innholdet bra og mottager svært fornøyd. Alt i alt verdt det!

21 agosto 2025

Bursdagsgave til kaffe elsker

Det var veldig fin gave og artikler, og bursdagsbarnet ble kjempe fornøyd. Det eneste som manglet på vår pakke var at navnet på bursdagsbarnet var ikke skrevet på omslag som vi hadde valgt.

13 agosto 2025

Risposta di Kosibox

Hei, så hyggelig å høre – vi er glade for at mottakeren likte gavepakken!
Det har antakelig skjedd en teknisk feil som gjorde at navnet dessverre ikke fulgte med bestillingen din.
Vi tar kontakt med deg for å gjøre opp for dette!