Trenogmat AS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Ganske fornøyd Bare skulle håpet at man kunne ha større porsjoner og eventuell valg av hva det er fraktet i Dersom isopor kan være vrient med bosspann Men Forsatt Det beste jeg kvalitet... Leggi di più

1. Servizio di ordini alimentari online
  2. Servizio per il fitness e l'alimentazione
  3. Produttore di alimenti
  4. Produttore di surgelati
  5. Consegna di pasti a domicilio

Mat som hjelper deg å nå målene dine Uansett hvor du plasserer deg på skalaen fra godt trent til lite trent, vil god og næringsrik mat alltid være til nytte! Enten du er en erfaren idrettsutøver, en ivrig vektløfter, trener til en bikini-fitness konkurranse, ønsker å gå ned i vekt, besøker treningssenteret av og til, eller bare ønsker å spise godt og næringsrikt, kan jeg med nesten hundre prosent sikkerhet si at Tren og Mat har noe for deg. Hos oss kan du skreddersy matplaner etter dine behov. Velg blant smakfulle retter med høyt proteininnhold, få kalorier, mat for muskelbygging, vektnedgang eller veganske og vegetariske måltider. Finn kombinasjoner som passer din uke aller best. Uansett hva dine mål er – vi hjelper deg å nå dem. Med tilgang til de beste råvarene er Tren og Mat billigere enn andre typer ferdigmat. Når du sammenligner mengden protein i våre måltider med andre alternativer, vil du se at du får mye mer for pengene per gram protein. Vi har valgt å holde prisene lave for å kunne hjelpe deg med å nå dine mål, uten å tømme lommeboka. Det gjør oss stolte å se at vår mat bidrar til at andre når sine mål. Å høre fra kunder som har prestert der de ønsket å prestere, er virkelig vår motivasjon og drivkraft til å fortsette å lage gode, næringsrike og sunne ferdigretter for alle som trenger det. Og ja, jeg snakker også til deg. Du som kanskje ikke tror du er på et høyt nok nivå til å bestille skreddersydd mat. Men det er absolutt ingen grense for når du kan begynne. Tvert imot, du kommer bare nærmere ditt eget mål ved å spise godt og sunt – uansett startpunkt. Hvem har sagt at en matplan er forbeholdt de som skal prestere på høyt nivå? Ikke vi. Vår mat er for absolutt alle!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

174 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Veldig fornøyd.

Mye bedre kvalitet og smak enn på Fjorland. Liker at jeg kan velge størrelse selv, og at jeg ikke må ha abonnement. Da kan jeg lage middag de dagene det passer, og så velge dette de dagene jeg ikke har tid eller overskudd til å lage middagen selv. Veldig praktisk å få det levert på døra også. Kan absolutt anbefale trenogmat.

3 giugno 2026

Hei!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊

Det er utrolig hyggelig å høre at du opplever både smaken og kvaliteten som bedre enn alternativene du har prøvd. Vi er også glade for at du setter pris på fleksibiliteten med å kunne velge porsjonsstørrelse selv og bestille uten abonnement. Nettopp dette er noe vi ønsker å tilby – friheten til å bruke Trenogmat når det passer deg.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din og for anbefalingen. Det setter vi stor pris på! 💪🍽️

var bra mat

var bra mat , alt ok

12 giugno 2026

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊

Så hyggelig å høre at maten falt i smak og at alt var som forventet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Velkommen tilbake!

Mvh

Anbefales

Anbefales! Enkelt å bestille, god opplevelse med levering. God mat, dog var det 200 - 300 kalorier mer enn "omtrent 1000 kalorier" i vekttapmenyen. Mulig de bør nummere pakkene slik at man kan oppnå ca 1000 for 3 måltider.
Mye god mat, spesielt butter chicken, spaghetti bolognese, satay kylling og risoni. Penne-pastaen var ihjelkokt. Bestiller igjen, men lager egen pakke neste gang.

Hei,

Tusen takk for den grundige tilbakemeldingen! 😊

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både bestillingsprosessen, leveringen og maten. Ekstra kjekt at butter chicken, spaghetti bolognese, satay kylling og risoni falt i smak!

Takk også for konstruktive innspill. Når det gjelder vekttapmenyen, er måltidene sammensatt slik at kaloriinntaket kan variere noe fra uke til uke, men vi tar med oss forslaget om tydeligere nummerering eller merking av måltider for å gjøre det enklere å sette sammen dagsmenyer med ønsket kalorinivå.

Vi beklager også at penne-pastaen ikke sto til forventningene. Tilbakemeldinger som dette er viktige for oss i arbeidet med å forbedre kvaliteten.

Takk for tilliten, og vi gleder oss til å levere til deg igjen når du setter sammen din egen pakke neste gang!

Kan ikke beskrives

Kan ikke beskrives, må oppleves.

8 giugno 2026

Risposta di Trenogmat AS

Tusen takk for de flotte ordene! 😊

Det er kanskje den beste beskrivelsen vi kan få – at det må oppleves. Vi setter stor pris på tilliten og er glade for at du er fornøyd. 💪🍽️

Kan ikke bli enklere

Mye trening, flytting og en travel jobb. Kommer hjem og kan lage en fantastisk middag på 5 minutter. Jeg er utrolig fornøyd.

Det er totalt verdt det.

8 giugno 2026

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊

Det er akkurat dette vi ønsker å gjøre enklere – å gi travle mennesker muligheten til å spise godt, selv på hektiske dager. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din, og er glade for at måltidene passer så godt inn i hverdagen din. 💪🍽️

Ganske fornøyd

Ganske fornøyd

Dersom isopor kan være vrient med bosspann

Men

Forsatt

Det beste jeg kvalitet, levering og smakvis så langt, tusen takk 😊

1 giugno 2026

Risposta di Trenogmat AS

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen og for innspillene dine! 😊

Så kjekt å høre at du er fornøyd med kvaliteten, smaken og leveringen. Det setter vi stor pris på!

Når det gjelder porsjonsstørrelsene ser vi at du bestiller Large-pakkene våre. Dette er faktisk de største måltidene vi tilbyr, med porsjoner på opptil 500–550 gram og næringsinnhold på opptil 900 kcal per måltid. Sammenlignet med de fleste ferdigmåltider på markedet er dette blant de største porsjonene som finnes, samtidig som de har et svært høyt proteininnhold og god næringsverdi.

Når det gjelder emballasjen, er isopor dessverre den eneste løsningen som gjør det mulig å sende frosne varer trygt til mindre sentrale områder uten at kjølekjeden brytes. Vi anbefaler at isoporen kastes som restavfall i henhold til lokale renovasjonsregler.

Tusen takk for at du valgte Trenogmat, og for at du tok deg tid til å dele erfaringen din! 💚🍽️😊

Sunn

Sunn, god og praktisk mat levert hjem. Utvalget er imponerende og makroinformasjonen gjor det lett a treffe malene sine.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊

Så hyggelig å høre at du setter pris på både smaken, kvaliteten og det praktiske ved å få maten levert hjem. Vi jobber hardt for å tilby et bredt utvalg av retter slik at det skal være enkelt å spise sunt over tid uten å gå lei.

Det er også kjekt å høre at makroinformasjonen gjør det lettere for deg å nå målene dine. Nettopp dette er noe mange av kundene våre setter stor pris på.

Takk for at du valgte Trenogmat og for at du tok deg tid til å dele erfaringen din! 💚🍽️

Helt fantastisk

Helt fantastisk. Min nye go to hver eneste måned. Enkel å varme opp i ovnen og smaker deilig. Levering kom på minutten og det var godt pakket inn!

29 maggio 2026

Risposta di Trenogmat AS

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 😊

Det betyr utrolig mye for oss å høre at Trenogmat har blitt din nye faste løsning hver måned. Vi jobber hardt for å gjøre det enkelt å spise godt i en travel hverdag, så det er ekstra hyggelig å høre at både maten, oppvarmingen og leveringen lever opp til forventningene.

At leveringen kom presist og at maten var godt pakket inn er også veldig kjekt å høre – dette er viktig for oss.

Tusen takk for tilliten, og vi gleder oss til å levere mange flere måltider til deg fremover! 💚🍽️🚚

Rask levering

Rask levering, nydelig mat👌

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊

Så kjekt å høre at du er fornøyd med både leveringen og maten. Vi jobber hver dag for å levere smakfulle måltider raskt og enkelt, så slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Takk for at du valgte Trenogmat, og velkommen tilbake! 💚🍽️🚚

Super fornøyd

Jeg har bestilt her flere ganger samme med min samboer, og en gang nå for meg selv. Maten er super god. Den er enkel å varme opp, det er lett å se hva den inneholder, du vet hva du får i deg. Jeg bestiller gjerne igjen og igjen. Pga operasjon så skal jeg gå på diett, med Trenogmat så holder jeg styr på kaloriene samtidig som jeg får i meg god varm mat. Men jeg liker å ha de i frysa uavhengi av operasjonen. Har med som matpakke på jobben 😊

1 giugno 2026

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊

Det er utrolig hyggelig å høre at både du og samboeren din har hatt så gode opplevelser med maten vår over tid. Vi setter stor pris på at du velger å komme tilbake gang på gang.

Så fint at Trenogmat kan hjelpe deg med å holde oversikt over kaloriene samtidig som du får i deg god og varm mat i forbindelse med dietten etter operasjonen. Og ekstra kjekt å høre at måltidene også har fått fast plass i fryseren og blir med som matpakke på jobb! 😊

Vi ønsker deg lykke til videre med restitusjonen, og takker for tilliten. Vi gleder oss til å levere mange flere måltider til deg fremover! 💚🍽️

Maten er god og ble levert utenfor…

Maten er god og ble levert utenfor døren som avtalt

29 maggio 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊

Så hyggelig å høre at maten falt i smak, og at leveringen gikk som avtalt. Vi vet hvor viktig det er at både maten og leveringen fungerer problemfritt, så dette setter vi stor pris på å høre.

Takk for at du valgte Trenogmat, og velkommen tilbake! 💚🍽️

Veldig fornøyd

Har ikke smakt på alle rettene ennå, men kun gode opplevelser til nå!
Smakfulle og passende porsjoner.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊

Så kjekt å høre at de første måltidene har vært en god opplevelse. Vi legger stor vekt på at maten skal være både smakfull, mettende og enkel å ha i hverdagen, så det er ekstra hyggelig å høre at porsjonene og smaken faller i smak.

Vi håper de resterende rettene lever opp til forventningene også, og takker for at du valgte Trenogmat! 💚🍽️

Maten var god

Maten var god, og jeg føler at dette er en god måte å gå ned i vekt på.

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊

Så hyggelig å høre at maten faller i smak, og at du opplever dette som en god måte å gå ned i vekt på. For mange handler vektnedgang om å gjøre gode valg enklere i hverdagen, og det er nettopp det vi ønsker å bidra til.

Vi setter stor pris på at du valgte Trenogmat, og ønsker deg lykke til videre med målene dine! 💚🍽️

Varierte smaker

Varierte smaker. God kvalitet på rettene.

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊

Så hyggelig å høre at du setter pris på både variasjonen og kvaliteten på rettene våre. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye smaker og samtidig holde et høyt kvalitetsnivå på råvarene og måltidene vi leverer.

Takk for at du valgte Trenogmat, og vi håper du fortsetter å finne mange favoritter i menyen vår! 💚🍽️