Kontor Syd Recensioni

TrustScore 2 su 5

2,1

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Jeg havde bestilt en skærm, men fik sendt det forkerte produkt. Det var dog meget nemt at få mine penge tilbage, men safe to say den skærm bliver købt et andet sted. Jeg vil også sige at kommunikat... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

80 årlig dame køber ny computer og printer, hos kontor syd Sønderborg. Hun betaler dem for at installere computeren og printeren. Printeren virker ikke og kunden henvender sig til kontor syd,... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Inden jul tænkte jeg, at jeg skulle prøve at handle hos Kontor Syd. Den 16/12 jeg bestilte to forskellige kvalitetsprodukter. I går modtog jeg så to meget ringe produkter i stedet. Jeg er go... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture per uffici
  2. Negozio di computer
  3. Negozio di mobili per uffici
  4. Negozio di mobili da esterno
  5. Negozio di stampanti e scanner
  6. Negozio di ricarica cartucce per stampanti

Scritti dall'azienda

Vi tror på, at mennesker, der har det godt, gør det godt. At medarbejdere, der har de rigtige rammer og redskaber, præsterer og leverer. Derfor arbejder vi hos Kontor Syd for at skabe optimale arbejdspladser. Vi er mere end en totalleverandør af alt fra kuglepenne og kontorinventar til it-løsninger og indretning. Vi er den samarbejdspartner, der får hverdagen til at virke og medarbejderne til at trives. På kontoret, i kantinen, på lageret, i hele virksomheden. 360 graders kontorforsyning og -indretning med mennesker i fokus. Ordentligt og optimalt. Vi gør det også hos os selv. For når vi har det godt, gør vi det godt for vores kunder.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Før du handler online hos KontorSyd

Før du handler online hos KontorSyd. Uden lige en beklagelig oplevelse. Vi har bestilt en computerskærm til 5.000 kr. Rundt regnet, og ved nu ikke hvor vi befinder os i processen.

Det er umuligt at komme igennem via telefon og der er ingen svar via mails. Pengene er hævet, så som det ser ud nu, har vi tabt 5.000 kr. På at handle hos KontorSyd.

18 aprile 2022

Kære Malthe,

Vi har været i dialog via mail efterfølgende. Tak for din feedback, og tak for din forståelse for, at vi ikke har kunnet besvare opkald og mails mens der var lukket i påsken.

Din ordre er behandlet og vi ser frem til at kunne levere skærmen til dig.

Vi håber du vil revurdere din anmeldelse af os - om end ikke andet, når du har modtaget skærmen.

** Update ** Skærmen er leveret den 30/4, dog med et par dages forsinkelse, men vi har været i fin mailkorrespondance med updates til dig. Vi håber du alligevel har været tilfreds med handlen hos os.

Valutata 1 stelle su 5

80 årlig dame køber ny computer og…

80 årlig dame køber ny computer og printer, hos kontor syd Sønderborg.
Hun betaler dem for at installere computeren og printeren.
Printeren virker ikke og kunden henvender sig til kontor syd, som fortæller hende at hun skal komme ud med computeren og printeren.
Hun fortæller kontor syd at hun ikke er istand til at bære tingene, da hun er faldet og næsten ikke kan gå.
De fortæller kunden at det ikke er deres problem og hvis de skulle køre ud til hende ville det koste 1000kr.
Kontor syd har installeret printeren og komputeren.
Det kan da ikke være kunden der skal stå med problemet, når tingene ikke virker.
Magen til dårlig behandling, skal man nok lede langt efter.
Skam jer

16 marzo 2022

Kære Hardy,
Tak fordi du tager dig tid til at anmelde os.

Til start er vi naturligvis kede af, at I har haft denne oplevelse. Det er frustrerende når IT ikke virker som man gerne vil have det, og derfor vil vi også meget gerne løse det. Både computer og printer var i stand til at "snakke sammen" da det blev udleveret. Derfor er det selvfølgelig et godt spørgsmål hvad der er årsag til problemet efterfølgende.

Vores butik i Sønderborg har derfor tilbudt jer at tage computer og printer ind - og uden beregning - lokalisere og forhåbentligt også løse problemet. Desværre kan vi ikke tilbyde at sende en af vores teknikere ud uden beregning.

Vi ønsker altid at give vores kunder en god betjening, samt oplevelse. Derfor er vores tilbud om at tage computer + printer ind stadig gældende, så vi forhåbentligt kan få det løst.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på: salg@kontorsyd.dk

Morten - Kundeservice

Valutata 5 stelle su 5

Jeg startede ud med en ret ærgerligt oplevelse hos afdelingen i Haderslev, da jeg tog turen ned til butikken for at få printet bryllupsindbydelser. Det gik ikke som planlagt, da deres printer printede skævt ud på mit medbragte papir.

Personalet i butikken har været utroligt søde og hjælpsomme under hele forløbet og kundeservicechef Morten var super hjælpsom med at finde en fin løsning, som ender med at jeg ændrer min anmeldelse fra 2 til 5 stjerner og går herfra med en god oplevelse, trods lidt startvanskeligheder. Her bliver kundeservice virkelig prioriteret kan man mærke og de får en anbefaling med herfra.

25 febbraio 2022

Kære Usernameistaken,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos os.

Vi beklager meget, at du ikke har været helt tilfreds med vores indsats.
Jeg har været i kontakt med butikken, de har gjort det bedste de kunne på den tid der var til rådighed. Jeg kunne forstå at tiden blev lidt knap.

Det er naturligvis ærgerligt, at printeren ikke ville samarbejde med det medbragte papir.
Den samlede udgift blev desværre højere end forventet, da personalet skulle hjælpe med tilretning og opsætning – dette var der ikke taget højde for i den oprindelige pris.

Jeg er ked af at du føler du har spildt din tid – det har på ingen måde været hensigten og vi krediterer dig derfor også gerne det fulde beløb.

Vi håber, at vi næste gang kan hjælpe dig under bedre forhold og uden besvær for dig.

Tak fordi du alligevel giver en ros videre til vores medarbejder – det betyder meget for os.

Du må meget gerne kontakte mig på mdl@kontorsyd.dk vedr. tilbagebetalingen.

Morten / Kundeservice

10-stjernet service

10-stjernet service
Havde bestilt kontorstol, men opdager efter bestilling, at jeg har fået bestilt stellet i forkert farve. Efter henvendelse når de at stoppe den på lageret, selvom den egentlig var pakket og klar til forsendelse.
Da kontorstolen kommer frem opdager jeg, at den var for høj (igen min egen fejl; fejlbestilling). God rådgivning efter ny henvendelse til Kontorsyd, som hurtigt skaffer ny og lavere gaspatron, og får endda arrangeret med en lokal (ekstern) virksomhed tæt på hvor vi bor, som de har god relation med, at de kommer ud og skifter den.
Årets bedste service oplevelse, som langt overgik hvad jeg ville turde forvente.
I får dobbelt-fem herfra!

28 gennaio 2022

Kære Mads,

Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os, når I vil tage jer tid til at rose os :)! Jeg håber vi kan få lov at hjælpe igen næste gang.

Valutata 1 stelle su 5

Fremsender dårligere produkter end det man betaler

Inden jul tænkte jeg, at jeg skulle prøve at handle hos Kontor Syd.
Den 16/12 jeg bestilte to forskellige kvalitetsprodukter.
I går modtog jeg så to meget ringe produkter i stedet.
Jeg er godt nok blevet opkrævet fuld pris for kvalitetsprodukterne.
Kontor Syd har da heller ikke henvendt sig for at fortælle at de ikke havde den vare de hurtigt tog sig betalt for.
Dette vidner desværre om en rigtig dårlig forretningsadfærd hos Kontor Syd.
"Det er vores hjerteblod!" som de selv skriver på deres hjemmeside.

28. februar 2021
Kontor Syd har dd. endelig returneret min betaling.
Deres forkerte varer fik de straks retur for 2 måneder siden.

28 dicembre 2021

Kære Jacob,

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os, selvom jeg naturligvis er meget ked af din oplevelse hos os.

Jeg ved ikke hvad der er gået galt, men jeg håber du vil kontakte os på salg@kontorsyd.dk / tlf. 74123244 med et ordrenummer så vi hurtigst muligt kan undersøge sagen, samt rette op på det, da jeg ud fra din beskrivelse ikke har nok information.

Vi håber at høre fra dig snarest :)

God og hurtig kundeservice

Havde lidt problemer med min ordre, men det blev rettet med det samme. Kan klart anbefales!

16 ottobre 2021

Hej Mads,
Dejligt at læse - tusinde tak fordi du tager dig tid til at anmelde os. Det betyder mere end du tror.

Vi håber på at "se" dig igen.

Alt i alt super!

Hurtig levering og fantastisk kundeservice.
Bestilte en printer samt patroner til denne. Dog havde jeg ikke bestilt de rigtige, men den fangede Kontor Syd og ringede til mig før de afsendte produkterne. Så jeg fik de rigtige. Super kundeservice. Her handler jeg igen.

7 luglio 2021

Hej Mikkel,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse - den sørger jeg for at give videre. Vi værdsætter virkelig at du tager dig tid til at anmelde os.
Vi glæder os til at handle med dig igen.

Du ønskes en god sommer 😎

Valutata 1 stelle su 5

Havde egentlig tiltro til kontor syd…

Havde egentlig tiltro til kontor syd som seriøs virksomhed, men de har - i modstrid med købeloven - annulleret min ordre uden ønske om at levere varen. "Deres" leverandør har åbenbart ikke flere på lager, og derfor vil de ikke leve op til deres forpligtelser. Det er juridisk direkte forkert og der kommer en lang smøre af forklaringen hvorfor de ikke vil opfylde deres del af aftalen. Blot til info, det kunne ske for andre i andre sammenhæng.

6 luglio 2021

Kære Jonas,
Tak fordi du også tager dig tid til at skrive, samt anmelde os her - selv på trods af den ene stjerne.

Jeg beklager den oplevelse du har haft hos os, men som jeg også har svaret dig pr. mail, var pågældende produkt en partivare - altså ikke en standardvare i vores sortiment. Det parti vi fik hjem blev hurtigt udsolgt, og vi gav dig derfor besked samme dag, at hverken vi, eller vores leverandør havde flere på lager, hvorfor vi ikke kunne levere din ordre.

Du ønskes en god sommer.

Nederen!

Jeg synes det er kontor syd’s opgave at oplyse kunderne om miljø tillæg, som ligger på yderligere 35 kr. udover produktets pris!
Det ser man faktisk først lige inden, man har betalt for produktet!

- Og efter man har set miljø tillægget får man igen et hjertetilfælde, når man ser fragten, som i mit tilfælde ligger på 73,5 kr!

Mvh Mikkel

15 maggio 2021

Kære Mikkel,
Tak fordi du tager dig tid til at anmelde os. Vi oplyser fragt og miljøgebyret i vores indkøbskurv - altså inden du går videre til formularen hvor der udfyldes navn, adresse m.m. Jeg beklager dog, at du ikke mener det fremgår tydeligt nok.
Vi bestræber os altid på at blive bedre - det kan vi heldigvis i takt med at, som i dette tilfælde, du giver os feedback.

God service.

God service.
Kontor syd kunne ikke fremskaffe en pude jeg skulle bruge til mors dag, da den var i restordre. De tilbød at sende en gavepakke med creme til min mor, selvom jeg annullerede ordren. Tak

6 maggio 2021

Kære Lene,
Ja, det var faktisk meget beklageligt at vi ikke kunne nå at få puden hjem - især da det også var købt som gave. Jeg håber gavepakken faldt i god jord. Tak for dine 5 stjerner 🎇🎇🎇🎇🎇

God og målrettet service

God og målrettet service. Personalet er særdeles serviceminded, og har styr på lager, udvalg og ser hurtigt det aktuelle behov hos kunden

26 aprile 2021

Kære Lars,
Mange tak for din anmeldelse. Vi bestræber os på at yde det bedste vi kan. Jeg er glad over at du har haft en god oplevelse hos os.

Som erhvervs kunde

Som erhvervs kunde, der jeg er til dato blevet ordentligt behandlet. Kan derfor kun her udtale som erhvervs drivende med stor tilfredshed.

6 aprile 2021

Kære N.C. Raun,
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Det glæder os at læse. Vi håber for fortsat godt samarbejde.

Valutata 2 stelle su 5

Fragt = 59,- miljøtillæg 28,- og så er…

Fragt = 59,- miljøtillæg 28,- og så er momsen gudhjælpemig ikke varens pris x 1.25 men varen, fragten OG miljøtillæg x 1.25. Så 100 Esselte plast etuier går fra 152,- til 298,75,-. Jeg kan få samme produkt fra jeres "konkurrenter" for mellem 112,- og 174,- alt. inkl. Bare lidt stof til eftertanke.

11 marzo 2021

Kære Jesper,
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.
Det er korrekt at vi viser priserne ex. moms - men også inkl. moms. Vi har også selv billigere alternativer til Esseltes plast etuier og jeg hjælper gerne med at finde dem.
Skriv til salg@kontorsyd.dk - så hjælper vi hurtigst muligt.

Valutata 5 stelle su 5

Godt udvalg, hurtig ekspedition og levering, god kundeservice

Meget tilfreds med service jeg fik af Kontor Syd. Har modtaget min ordre 2 dage efter bestillingen. Der var en fejl på en af varene, men det har kundeservice klaret hurtigt og uden bøvl. :)
Bestiller gerne derfra igen :)

4 febbraio 2021

Kære Natasha,

Mange tak for din positive anmeldelse trods reklamationen på tavlen :) Tingene skal jo være i orden!

Vi glæder os til at "se" dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte en printer Hos kontor-syd…

Jeg bestilte en printer fredag (15.00) Hos kontor-syd Sønderborg.
Prisen var fair. Jeg aftalende at jeg ville hente den næste dag i butikken da de først skulle havde den frem fra fjernlager. Næste dag var den desværre ikke kommet endnu. Den var endt på et forkert fragt center (fredag).
De tog sig af det. Senere samme dag fik jeg en opringning at nu havde de fået den hjem og tilbød at levere den kvit og frit, hvis jeg var hjemme. Som jeg takkede ja til. Manden der kom med den fra kontor-syd var rigtig flink og hjælpsom.
Og jeg fik printet en masse den weekend👍
Det kalder jeg service.

24 gennaio 2021

Kære Morten,

Hvor er jeg glad over din anmeldelse - selvom det selvfølgelig er ærgerligt at komme herhen forgæves. Vores chauffør, Flemming, er nemlig rigtig flink og hjælpsom :)!

Du siger til hvis du løber tør for blæk ;)

Købte en Iphone 12

Købte en Iphone 12 kl 10 om aften. To dage efter, var den leveret. Billigste jeg kunne finde på market. Fremragende service og levering. 6 stjerner her fra :-)

22 gennaio 2021

Kære Lasse,

Tak for dine 6 stjerner ;)! Fedt at det hele gik smurt med den hurtige levering.

Valutata 5 stelle su 5

Professionel behandling. Fair pris.

Jeg betalte miljø tillæg og den fragt det nu kostede, uden de store overvejelser, da det trods alt stadig er en helt igennem fair pris.

Jeg skrev tilbage da der manglede noget i min ordre, og aldrig før har jeg oplevet i over 10 års nethandel, på et utal af sider, at der er blevet udbedret en fejl så hurtigt og professionelt.

5 ud af 5 herfra.

22 dicembre 2020

Kære Lucas,

Mange tak for din fine anmeldelse - det spreder glæde på kontoret!

Vi ser frem til at handle med dig igen.

Valutata 3 stelle su 5

Plads til forbedringer

1. Først skal jeg betale 29 kr for et miljø tillæg. Helt ærligt. Vær dog ærlige og læg det på forsendelsen
2. Jeg får varerne, her mangler en af delene
3. Jeg skriver, det var I vist godt klar over, da I ikke havde ikke flere, jamen så skriv dog til mig.
4. Jeg får sendt den manglende ting. tak
Helt ærligt?

26 novembre 2020

Kære Jesper,
Mange tak for din anmeldelse - vi bestræber os altid på at blive bedre! Jeg kan godt se, ud fra det du skriver, at vi ikke har håndteret din bestilling optimalt.

Kan jeg få dig til at sende mig det pågældende ordrenummer (kan ikke finde dig ud fra navnet: Jesper Red).
Send gerne direkte til mig: mdl@kontorsyd.dk

Valutata 5 stelle su 5

Nye hjul til ældre kontorstol blev fundet ;-)

Jeg søgte på nettet efter nye hjul til en ældre men stadig lækker kontorstol. Det tog I Jer tid til at finde - og fandt dem, og fik dem bestilt hos leverandøren.
Det var ovenikøbet en fair pris, og de blev leveret til døren af PostNord.
Det tog mindre end tre minutter at skifte dem ud! 1000 tak for indsatsen.

20 ottobre 2020

Kære Allan,

Beklager vi først får takket for din anmeldelse nu :) - håber du fortsat er "godt kørende".

Jeg ville købe 6 olieglas til 23,- kr

Jeg ville købe 6 olieglas til 23,- kr. pr stk + fragt 59,-
Da jeg ville betale var der kommet 28,- kr. i miljø tillæg. For at købe for 132,- kr. skal man betale ekstra 28,- det er ikke rimeligt. Dårlig forretning. Jeg skal ikke ekstra beskattes af et firma

10 agosto 2020

Kære Hardy,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at vores miljøtillæg resultere i én stjerne hos dig. Vores miljøtillæg bidrager til at vi hos Kontor Syd kan leve op til Projekt Zero.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più