Jeg havde bestilt en skærm, men fik sendt det forkerte produkt. Det var dog meget nemt at få mine penge tilbage, men safe to say den skærm bliver købt et andet sted. Jeg vil også sige at kommunikat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
80 årlig dame køber ny computer og printer, hos kontor syd Sønderborg. Hun betaler dem for at installere computeren og printeren. Printeren virker ikke og kunden henvender sig til kontor syd,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Inden jul tænkte jeg, at jeg skulle prøve at handle hos Kontor Syd. Den 16/12 jeg bestilte to forskellige kvalitetsprodukter. I går modtog jeg så to meget ringe produkter i stedet. Jeg er go... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi tror på, at mennesker, der har det godt, gør det godt. At medarbejdere, der har de rigtige rammer og redskaber, præsterer og leverer. Derfor arbejder vi hos Kontor Syd for at skabe optimale arbejdspladser. Vi er mere end en totalleverandør af alt fra kuglepenne og kontorinventar til it-løsninger og indretning. Vi er den samarbejdspartner, der får hverdagen til at virke og medarbejderne til at trives. På kontoret, i kantinen, på lageret, i hele virksomheden. 360 graders kontorforsyning og -indretning med mennesker i fokus. Ordentligt og optimalt. Vi gør det også hos os selv. For når vi har det godt, gør vi det godt for vores kunder.
Elholm 2, 6400, Sønderborg, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Før du handler online hos KontorSyd. Uden lige en beklagelig oplevelse. Vi har bestilt en computerskærm til 5.000 kr. Rundt regnet, og ved nu ikke hvor vi befinder os i processen.
Det er umuligt at komme igennem via telefon og der er ingen svar via mails. Pengene er hævet, så som det ser ud nu, har vi tabt 5.000 kr. På at handle hos KontorSyd.

Risposta di Kontor Syd
80 årlig dame køber ny computer og printer, hos kontor syd Sønderborg.
Hun betaler dem for at installere computeren og printeren.
Printeren virker ikke og kunden henvender sig til kontor syd, som fortæller hende at hun skal komme ud med computeren og printeren.
Hun fortæller kontor syd at hun ikke er istand til at bære tingene, da hun er faldet og næsten ikke kan gå.
De fortæller kunden at det ikke er deres problem og hvis de skulle køre ud til hende ville det koste 1000kr.
Kontor syd har installeret printeren og komputeren.
Det kan da ikke være kunden der skal stå med problemet, når tingene ikke virker.
Magen til dårlig behandling, skal man nok lede langt efter.
Skam jer

Risposta di Kontor Syd
Jeg startede ud med en ret ærgerligt oplevelse hos afdelingen i Haderslev, da jeg tog turen ned til butikken for at få printet bryllupsindbydelser. Det gik ikke som planlagt, da deres printer printede skævt ud på mit medbragte papir.
Personalet i butikken har været utroligt søde og hjælpsomme under hele forløbet og kundeservicechef Morten var super hjælpsom med at finde en fin løsning, som ender med at jeg ændrer min anmeldelse fra 2 til 5 stjerner og går herfra med en god oplevelse, trods lidt startvanskeligheder. Her bliver kundeservice virkelig prioriteret kan man mærke og de får en anbefaling med herfra.

10-stjernet service
Havde bestilt kontorstol, men opdager efter bestilling, at jeg har fået bestilt stellet i forkert farve. Efter henvendelse når de at stoppe den på lageret, selvom den egentlig var pakket og klar til forsendelse.
Da kontorstolen kommer frem opdager jeg, at den var for høj (igen min egen fejl; fejlbestilling). God rådgivning efter ny henvendelse til Kontorsyd, som hurtigt skaffer ny og lavere gaspatron, og får endda arrangeret med en lokal (ekstern) virksomhed tæt på hvor vi bor, som de har god relation med, at de kommer ud og skifter den.
Årets bedste service oplevelse, som langt overgik hvad jeg ville turde forvente.
I får dobbelt-fem herfra!

Risposta di Kontor Syd
Inden jul tænkte jeg, at jeg skulle prøve at handle hos Kontor Syd.
Den 16/12 jeg bestilte to forskellige kvalitetsprodukter.
I går modtog jeg så to meget ringe produkter i stedet.
Jeg er godt nok blevet opkrævet fuld pris for kvalitetsprodukterne.
Kontor Syd har da heller ikke henvendt sig for at fortælle at de ikke havde den vare de hurtigt tog sig betalt for.
Dette vidner desværre om en rigtig dårlig forretningsadfærd hos Kontor Syd.
"Det er vores hjerteblod!" som de selv skriver på deres hjemmeside.
28. februar 2021
Kontor Syd har dd. endelig returneret min betaling.
Deres forkerte varer fik de straks retur for 2 måneder siden.

Risposta di Kontor Syd
Havde lidt problemer med min ordre, men det blev rettet med det samme. Kan klart anbefales!

Risposta di Kontor Syd
Hurtig levering og fantastisk kundeservice.
Bestilte en printer samt patroner til denne. Dog havde jeg ikke bestilt de rigtige, men den fangede Kontor Syd og ringede til mig før de afsendte produkterne. Så jeg fik de rigtige. Super kundeservice. Her handler jeg igen.

Risposta di Kontor Syd
Havde egentlig tiltro til kontor syd som seriøs virksomhed, men de har - i modstrid med købeloven - annulleret min ordre uden ønske om at levere varen. "Deres" leverandør har åbenbart ikke flere på lager, og derfor vil de ikke leve op til deres forpligtelser. Det er juridisk direkte forkert og der kommer en lang smøre af forklaringen hvorfor de ikke vil opfylde deres del af aftalen. Blot til info, det kunne ske for andre i andre sammenhæng.

Risposta di Kontor Syd
Jeg synes det er kontor syd’s opgave at oplyse kunderne om miljø tillæg, som ligger på yderligere 35 kr. udover produktets pris!
Det ser man faktisk først lige inden, man har betalt for produktet!
- Og efter man har set miljø tillægget får man igen et hjertetilfælde, når man ser fragten, som i mit tilfælde ligger på 73,5 kr!
Mvh Mikkel

God service.
Kontor syd kunne ikke fremskaffe en pude jeg skulle bruge til mors dag, da den var i restordre. De tilbød at sende en gavepakke med creme til min mor, selvom jeg annullerede ordren. Tak

Risposta di Kontor Syd
God og målrettet service. Personalet er særdeles serviceminded, og har styr på lager, udvalg og ser hurtigt det aktuelle behov hos kunden

Risposta di Kontor Syd
Som erhvervs kunde, der jeg er til dato blevet ordentligt behandlet. Kan derfor kun her udtale som erhvervs drivende med stor tilfredshed.

Risposta di Kontor Syd
Fragt = 59,- miljøtillæg 28,- og så er momsen gudhjælpemig ikke varens pris x 1.25 men varen, fragten OG miljøtillæg x 1.25. Så 100 Esselte plast etuier går fra 152,- til 298,75,-. Jeg kan få samme produkt fra jeres "konkurrenter" for mellem 112,- og 174,- alt. inkl. Bare lidt stof til eftertanke.

Risposta di Kontor Syd
Meget tilfreds med service jeg fik af Kontor Syd. Har modtaget min ordre 2 dage efter bestillingen. Der var en fejl på en af varene, men det har kundeservice klaret hurtigt og uden bøvl. :)
Bestiller gerne derfra igen :)

Risposta di Kontor Syd
Jeg bestilte en printer fredag (15.00) Hos kontor-syd Sønderborg.
Prisen var fair. Jeg aftalende at jeg ville hente den næste dag i butikken da de først skulle havde den frem fra fjernlager. Næste dag var den desværre ikke kommet endnu. Den var endt på et forkert fragt center (fredag).
De tog sig af det. Senere samme dag fik jeg en opringning at nu havde de fået den hjem og tilbød at levere den kvit og frit, hvis jeg var hjemme. Som jeg takkede ja til. Manden der kom med den fra kontor-syd var rigtig flink og hjælpsom.
Og jeg fik printet en masse den weekend👍
Det kalder jeg service.

Risposta di Kontor Syd
Købte en Iphone 12 kl 10 om aften. To dage efter, var den leveret. Billigste jeg kunne finde på market. Fremragende service og levering. 6 stjerner her fra :-)

Risposta di Kontor Syd
Jeg betalte miljø tillæg og den fragt det nu kostede, uden de store overvejelser, da det trods alt stadig er en helt igennem fair pris.
Jeg skrev tilbage da der manglede noget i min ordre, og aldrig før har jeg oplevet i over 10 års nethandel, på et utal af sider, at der er blevet udbedret en fejl så hurtigt og professionelt.
5 ud af 5 herfra.

Risposta di Kontor Syd
1. Først skal jeg betale 29 kr for et miljø tillæg. Helt ærligt. Vær dog ærlige og læg det på forsendelsen
2. Jeg får varerne, her mangler en af delene
3. Jeg skriver, det var I vist godt klar over, da I ikke havde ikke flere, jamen så skriv dog til mig.
4. Jeg får sendt den manglende ting. tak
Helt ærligt?

Risposta di Kontor Syd
Jeg søgte på nettet efter nye hjul til en ældre men stadig lækker kontorstol. Det tog I Jer tid til at finde - og fandt dem, og fik dem bestilt hos leverandøren.
Det var ovenikøbet en fair pris, og de blev leveret til døren af PostNord.
Det tog mindre end tre minutter at skifte dem ud! 1000 tak for indsatsen.

Jeg ville købe 6 olieglas til 23,- kr. pr stk + fragt 59,-
Da jeg ville betale var der kommet 28,- kr. i miljø tillæg. For at købe for 132,- kr. skal man betale ekstra 28,- det er ikke rimeligt. Dårlig forretning. Jeg skal ikke ekstra beskattes af et firma

Risposta di Kontor Syd
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.