Kontor Syd Recensioni 53

TrustScore 2 su 5

2,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Koldt og kronisk personale, ikke et sted der er rart at handle i. Pludselig bliver prisen på produktet forhøjet ved kassen, og de vil ikke sælge produktet til deres markedsførte pris. For så... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte en magnet-tavle på Kontor Syd. Jeg havde egentligt valgt en anden netbutik, men ændrede til Kontor Syd pga. gode anmeldelser. Tavlen kom men var skadet under transporten, hvilket... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

10-stjernet service Havde bestilt kontorstol, men opdager efter bestilling, at jeg har fået bestilt stellet i forkert farve. Efter henvendelse når de at stoppe den på lageret, selvom den egentlig... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

80 årlig dame køber ny computer og printer, hos kontor syd Sønderborg. Hun betaler dem for at installere computeren og printeren. Printeren virker ikke og kunden henvender sig til kontor syd,... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture per uffici
  2. Negozio di computer
  3. Negozio di mobili per uffici
  4. Negozio di mobili da esterno
  5. Negozio di stampanti e scanner
  6. Negozio di ricarica cartucce per stampanti

Scritti dall'azienda

Vi tror på, at mennesker, der har det godt, gør det godt. At medarbejdere, der har de rigtige rammer og redskaber, præsterer og leverer. Derfor arbejder vi hos Kontor Syd for at skabe optimale arbejdspladser. Vi er mere end en totalleverandør af alt fra kuglepenne og kontorinventar til it-løsninger og indretning. Vi er den samarbejdspartner, der får hverdagen til at virke og medarbejderne til at trives. På kontoret, i kantinen, på lageret, i hele virksomheden. 360 graders kontorforsyning og -indretning med mennesker i fokus. Ordentligt og optimalt. Vi gør det også hos os selv. For når vi har det godt, gør vi det godt for vores kunder.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Koldt og kronisk personale

Koldt og kronisk personale, ikke et sted der er rart at handle i.

For så mere at vide at det bare er surt show for mig og at det er mit problem.

De gør det svært at handle lokalt når man bliver behandlet sådan der.

22 marzo 2026

Kære Bo,

Tak fordi du tager dig tid til at anmelde én af vores butikker, til trods for din oplevelse.

Hvis du har mulighed for det, så vil jeg gerne at du kontakter mig på mdl@kontorsyd.dk så vi kan finde en løsning. Jeg vil derudover gerne vide hvilken butik du har handlet i, så vi har mulighed for at hører hvor kæden er hoppet af.

Valutata 1 stelle su 5

Ville have lavet et par kopier af et…

Ville have lavet et par kopier af et par billeder jeg har på min mobil-tlf. Ringer og forhøre mig om det. Men man fortæller intet om jeg skal sende dem på mail ellers kan jeg ikke få dem lavet. Sjovt nok så skal jeg selv regne ud hvordan de kan få disse billeder over på deres printer?? Ikke særlig god tlf service . Havde jeg vist det havde jeg jo send de billeder inden jeg kørte op til dem. Trist at spille tid på intet

Ja men skulle jo kom flrer gange for at få di billeder. Og jeg ved jo ikke hvordan man i tager billeder fra en mail og sender til jeres printer vel.

4 aprile 2024

Kære Carsten Petersen (edit: Onkel Carlsberg),
Tak for din anmeldelse til trods for din oplevelse.
Vores kollegaer i pågældende butik har forsøgt at hjælpe dig - også hvordan du skulle sende dine billeder videre fra din mobil så de kunne printes. Jeg kan forstå at du fik dine billeder med dig og håber derfor ikke at du helt har spildt din tid :) - eller gør at vi har "fortjent" kun én stjerne på den baggrund.

Fantastisk service

Fantastisk service. Pga. indtrufne omstændigheder kunne jeg ikke få afhentet min pakke som skulle have været hjemmeleveret med GLS. Uden beregning gensendte man pakken men nu med Postnord, hvilket virkede efter hensigten. Fem stjerner til Kontor Syd er det mindste jeg kan give og desværre foreligger muligheden ikke for flere!!!

15 marzo 2024

Kære Søren,
Tusinde tak for din fine anmeldelse - vi ved hvor svært det nogle gange kan være at få leveret en pakke, og de gør det heldigvis ikke med vilje når der sker fejl :) - så fedt vi lige kunne nå at få pakken hjem og afsted igen.
Vi håber at kunne være behjælpelige igen en anden god gang.

Valutata 5 stelle su 5

Super service og lynhurtig levering

Jeg stod og manglede et projektorlærred akut, da der kun var to dage til jeg skulle undervise. Jeg ringede til KontorSyd i Sønderborg og fik hjælp til det rigtige lærred, der stod til en god pris for mig. Allerede næste dag havde jeg lærredet og blev klar til kursus i god tid. Tusind tak for fantastisk service og hjælp.

19 gennaio 2024

Kære Anette,
Hvor er det dejligt du tog dig tid til at skrive din anmeldelse af os. Selvom det er noget tid siden, er din ros længe gået videre. Vi ser frem til at kunne assistere dig igen.

Valutata 1 stelle su 5

Fejl i pris og uhøflig betjening!

Skulle købe en ny printer hos Kontor Syd i Grenå. Talte med kvindelig ekspedient og efter noget tid blev vi enige om en model. Efter noget ledetid på lageret ender hun med at komme ud i butikken og pakke udstillingsmodellen ned. Det kommenterer jeg, da jeg mener den skal have en form for rabat når det i princippet er et brugt produkt jeg køber. Det er hun ikke enig med mig i. Herefter går vi til kassen hvor printeren slås ind 100 kr dyrere end på prisskiltet i butikken. Det kommenterer jeg også, hvorefter ekspedienten surt svarer: du kan få den til den (dyre) pris. Det var første og absolut sidste gang jeg handler i den butik, selvom jeg gerne vil støtte lokalt!!

14 dicembre 2023

Kære Lisa,
Tak fordi du havde tid til at tale med mig.
Jeg beklager den oplevelse du har haft hos os og sørger for at du kan returnere printeren som aftalt.
Ønsker dig en glædelig jul 🎄

Bedste hilsner

Aldrig igen

Fik en mail om at de havde fået min bestilling og efter 4 dage var der intet nyt.
ingen afsendelses dato, intet leverandør selskab, ingenting.
først efter jeg skrev til dem fik jeg at vide, at der var et eller andet med deres leverandør og deres system.

så venter jeg endnu længer på at modtage min pakke, som aldrig kommer, men som står at der er leveret.
skriver til dem at jeg ikke har fået min pakke hvilket de siger at jeg har og de svarer derefter ikke.

skriver til postnord at jeg ikke har min pakke og de siger det samme...

først da jeg åbner en sag med postnord får jeg svar på at de har sendt pakken tilbage til afsenderen (Kontor Syd)

den længste og mest frustrerende oplevelse jeg har haft med nogen leverandør nogensinde.

kan ikke anbefale det.

4 settembre 2023

Kære Alberte,

Først vil jeg beklage, at vi først nu reagere på din henvendelse her på Trustpilot.

Jeg er glad for at du tog dig tid til at anmelde os, selvom du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med et køb hos os. Det har vist været en bøvlet omgang, hvilket jeg må undskylde.

Jeg kan forstå på min kollega, der har været i kontakt med dig, at han forsøgt at stoppe en pakke, men som viste sig at være blevet sendt alligevel. Vores lager var hurtigere end os.

At pakken så oveni købet ender med at blive leveret til en forkert adresse af Post Nord, er jo næsten ikke til at bære.

Jeg er dog glad for, at vi hurtigt fik tilbageført beløbet til dig og håber du har fundet dig et godt headset andetsteds.

Super levering

Super levering!
Skulle bruge dessertbægere hurtigst muligt og var virkelig desperat.
Bestilte torsdag formiddag og fik pakken fredag eftermiddag - de skulle bruges fredag så de er klar til fest lørdag. Bægerne er perfekte og det kalder jeg for hurtig service. Så tak herfra ☺️

28 luglio 2023

Hej Suad,

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at anmelde os :)

Håber I havde en god fest tilbage i juli.

Køb et andet sted.

Der står på hjemmesiden, at de har 3 stk på lager. Jeg bestiller. En uge senere har jeg stadig intet hørt - og der står fortsat på hjemmesiden, at der er 3 stk på lager. Jeg skriver derfor og spørger, og det viser sig, at de har slet ikke varen. Spild af tid. Her forsøger jeg ikke at handle igen.

20 luglio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Kunne ikke skaffe mit produkt. Men 100% iorden kundeservice.

Efter jeg havde lagt min ordre ringede de høfligt og fortalte de ikke kunne skaffe produktet længere. Dette var fuld forståeligt da produktion af de specifikke printerhoveder er stoppet.
De tilbød at forsøge at få nogen af dem hjem, hvilket jeg selv valgte at takke nej til.

Da jeg syntes der gik lidt længe med at få pengene som var reserveret sluppet fri igen, ringede jeg til dem. og på under 5 minutter havde de fixet det for mig.

Så kort sagt. Super service og nemme at få fat på og snakke med.

21 giugno 2023

God service.

Jeg bruger Kontor Syd som leverandør på mit arbejde. Jeg oplever altid god service, og får altid en rigtig god hjælp til diverse køb.
Det har gjort at jeg også har brugt dem privat, da jeg skulle have ny printer.
Tak til jer.

11 maggio 2023
Valutata 2 stelle su 5

Mit barn skulle have taget pasfoto

Mit barn skulle have taget pasfoto. Jeg valgte Kontor Syd, fordi jeg havde hørt rigtig godt om dem, da jeg har haft en tidligere "dårlig" oplevelse med pasfoto (manglende godkendelse).
Ekspedienten tog en del billeder, som jeg forstod, at vi skulle se på sammen oppe ved en skærm. Efter at have fået samlet mine ting sammen (på ekspedientens opfordring) og var kommet hen til skranken, så var billederne færdig udskåret og jeg manglede blot at betale. Det gjorde jeg, da jeg var i tvivl om jeg havde læst rigtigt ift. at Kontor Syd garanterer godkendelse.
En ærgerlig oplevelse, da dette var mit 2. forsøg på at få et godt pasbillede. Jeg har tjekket op nu, og ser at der står på hjemmesiden, at de garanterer godkendelse.
Ekspedienten var ellers meget venlig og effektiv.

8 maggio 2023

Kære Anja,
Tak fordi du tager dig tid til at give os feedback. Det er korrekt at vi garantere godkendelsen, således, at skulle billederne - mod forventning - ikke blive godkendt, så tager vi selvfølgelig en ny omgang uden beregning. Jeg kan ikke helt gennemskue om dette har været tilfældet, siden du kun giver os 2 stjerner :)?
Det glæder mig trods alt, at vores kollega var venlig og effektiv.
Du må meget gerne kontakte mig på mdl@kontorsyd.dk så vi kan finde en løsning.

Alt for lang leveringstid

I forbindelse med åbning af min Café bestilte jeg nogle varer d.12/4 men først d. 4/5 kom sidste del af bestillingen. Da pakken ikke kom som forventet, kontaktede jeg kontor syd, som ikke vidste hvad der var “gået galt” for pakken var sendt, og hvis ikke jeg havde fået den dagen før (?) ville den komme samme dag. Der gik så yderligere 5 dage inden pakken kom. I denne uge måtte jeg så skrive igen, da jeg stadig ikke havde fået alle mine varer, blandt andet et 1.80 højt flag og 1 ks nøddemix. Tilbagemeldingen var at flaget var blevet leveret, og inden da forsøgt leveret 2 gange af GLS og at nøddemixen ville lande på deres lager dagen efter. 1 måneds ventetid på levering af nogle kontorartikler, et flag og en kasse nøddemix er simpelthen for lang tid, så ingen anbefalinger herfra.

5 maggio 2023

Kære Christina,
Jeg er virkelig ked af, at det er gået så galt, især i forbindelse med at du har skulle åbne ny café. Her er der jo rigeligt at tænke på, og forstår derfor godt, at vores håndtering af din ordre ikke har været særlig imponerende. Jeg beklager og vi tager det til efterretning og håber på at kunne yde bedre service.

Valutata 5 stelle su 5

Stor ros for STOR hjælpsomhed fra medarbejderne

De bedste anbefalinger herfra. Presset på tid, kontaktede jeg KontorSyd for at høre om de kunne hjælpe med hurtig levering. Talte med med behagelig medarbejder og fik efter kun en time besked fra PostNord om at en pakke var indleveret. Modtag dagen efter varen, som desværre ikke havde den forventede farve. Igen tog jeg kontakt, igen en meget hjælpsom medarbejder der fluks talte med lageret om de kunne være hurtige med ny levering, 1/2 t. efter nu besked fra PostNord om en vare var indleveret. På blot 3-4 dage formår de at hjælpe så jeg to gange når at får min vare. TAK til kontoret og lager for at hjælpe med så stor villighed og ihærdighed for at jeg kunne få min vare. Vh. Jette

3 maggio 2023

Kære Jette,

Tusinde tak for din tilbagemelding - den er vi glade for at læse! Jeg søger for at give de rosende ord videre. Håber vi kan være behjælpelige igen en anden gang.

Dissatisfied with Poor Service and Unreliable Products

I am writing to express my disappointment with the service I received at your sjop. Upon entering the store, I was greeted by unprofessional and disinterested staff members who seemed more concerned with socializing than helping customers.

The store was in disarray, and it was difficult to locate the products I was interested in. When I did seek assistance, I was met with poor service and a lack of knowledge about the products on offer. I left the store without making a purchase, as I did not feel confident in the quality or reliability of the products being sold.

I was extremely disappointed with my experience and will not be returning to your store in the future. I would not recommend this shop to others due to the poor level of customer service and untrustworthy products

1 dicembre 2022

Dear Tobias,

Thank you for reaching out, though I'm very sorry to read about your experience in one of our stores. We always try to do our best, in this case it seems that we have failed to do so.

Please contact me by mail - mdl@kontorsyd.dk - and I will try to answer any questions you might have regarding our products. I do hope seeing you visit us again, even despite your experience.

Best regards

Valutata 1 stelle su 5

prøvet at ringe flere gang

prøvet at ringe flere gang, har skrevet flere gang. Ingen svar, penge er betalt, var er ikke leveret. Vil aldrig købe her fra igen.

28 settembre 2022

Kære Paulius,
Tak for den gode samtale. Jeg er glad for at alt er leveret, og må igen beklage hvis vi ikke har været hurtige nok til at respondere.
Vi se frem til at handle med dig igen.

Fotoseance

Jeg skulle i går have taget billeder til pas og valgte som altid at støtte en lokal. Det var en yderst ubehagelig oplevelse. Den søde kvindelige ansatte var der ikke, og den ( har været ansat i mange år) der så skulle gøre det optrådte inkompetent, nedladende og krænkende.
“Luk munden, tag håret bag ørerne, ikke smil, tryk håret lidt ind.” Og mere i den stil.
Opkald til kollega for hjælp til at finde ud af det. Forfra igen. Slutreplik: “Gå til frisøren inden næste gang”.
Jeg havde faktisk lige vasket og sat det. Jeg er gammel og ser ud som sådan, men jeg har aldrig været ude for noget lignende. Jeg skal aldrig have taget billeder hos Kontor Syd mere, ja måske slet ikke handle der mere.

26 maggio 2022

Kære Anna-Lene Schleussner,
Tak fordi du tager dig tid til at anmelde os her på TrustPilot.

Jeg er naturligvis ked af at du har haft denne oplevelse. Jeg har været i dialog med pågældende afdeling, som vil kontakte dig.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har stor ros til Kontor Syd for…

Jeg har stor ros til Kontor Syd for deres service og store hjælpsomhed.

Grundet vejarbejde i mit område valgte vognmanden at køre vores varer på lager uden at kontakte os. Kontor Syd var super hjælpsomme til at kontakte vognmanden og jeg fik mine vare lidt forsinket.

20 aprile 2022

Risposta di Kontor Syd

Kære Brian, tusinde tak for din fine anmeldelse :) Jeg er glad for at læse, at vi fik det løst - dog med en lille forsinkelse.

Valutata 1 stelle su 5

Før du handler online hos KontorSyd

Før du handler online hos KontorSyd. Uden lige en beklagelig oplevelse. Vi har bestilt en computerskærm til 5.000 kr. Rundt regnet, og ved nu ikke hvor vi befinder os i processen.

Det er umuligt at komme igennem via telefon og der er ingen svar via mails. Pengene er hævet, så som det ser ud nu, har vi tabt 5.000 kr. På at handle hos KontorSyd.

18 aprile 2022

Kære Malthe,

Vi har været i dialog via mail efterfølgende. Tak for din feedback, og tak for din forståelse for, at vi ikke har kunnet besvare opkald og mails mens der var lukket i påsken.

Din ordre er behandlet og vi ser frem til at kunne levere skærmen til dig.

Vi håber du vil revurdere din anmeldelse af os - om end ikke andet, når du har modtaget skærmen.

** Update ** Skærmen er leveret den 30/4, dog med et par dages forsinkelse, men vi har været i fin mailkorrespondance med updates til dig. Vi håber du alligevel har været tilfreds med handlen hos os.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più