L'azienda ha risposto
The app didn’t really work as intended when used for picking up the student packet (the pickup confirmation disappeared too quickly). Initially, I saw some interesting discounts. However, now when I... Leggi di più
L'azienda ha risposto
2x lidmaatschap aangerekend en automatisch van mijn rekening gehaald Ik heb hun hierover meermaals gemaild en tot op heden (na 6 weken) nog steeds geen antwoord op ontvangen. Het lidmaatscha... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Met de Knaekapp bespaar je als student dagelijks op eten, drinken, kleding, uitgaan en meer. Je kunt kortingen gebruiken in je eigen stad, onderweg of online via cashbackdeals. De app is gratis voor alle MBO-, HBO- en WO-studenten in Nederland en België.
Voor extra voordeel kun je kiezen voor een premium lidmaatschap. Het eerste jaar is vaak gratis, bijvoorbeeld als je je inschrijft tijdens de introductiedagen of via de website door zelf €0,02 cent over te maken. Daarna betaal je €30 per collegejaar.
Zeg je op vóór de verlenging, dan betaal je niets extra’s. Zeg je tijdens het collegejaar op, dan betaal je alleen voor de periode dat je lid was.
Opzeggen is makkelijk via
www.knaek.nl/opzeggen. Je ontvangt altijd een bevestiging per e-mail en je lidmaatschap stopt automatisch na 30 dagen.
Zeg niet op via externe partijen zoals Xpendy, Mijnopzeggingen, 123opzeggingen of Stopabbo Form – dit kost je onnodig extra geld. Gebruik altijd direct onze eigen opzegpagina voor een snelle en kosteloze verwerking.
Heb je vragen of wil je dat we met je meekijken? Mail ons via
info@knaek.nl. Stuur je e-mailadres, telefoonnummer of Knaek-ID mee, dan kunnen we je direct helpen.
Check ook eerst even de meest voorkomende vragen via onze
veelgestelde vragen, bijvoorbeeld over opzeggen of cashback.
Knaek is er voor studenten die willen besparen en meer uit hun studententijd willen halen. Dankzij onze partners weet je precies waar je welkom bent.
Admiralengracht 60H, 1057GB, Amsterdam, Paesi Bassi
Ha risposto al 51% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Pure zwendel. Ze benaderen je en proberen je een "gratis" dienst aan te bieden, en daarna verlengen ze stiekem het abonnement waardoor je toch geld moet betalen. Die facturatie komt dan maanden later, op het einde van het jaar, waardoor het je niet opvalt dat ze het verlengen. Ik vind het erg laag dat er mensen zijn die geld verdienen door jonge studenten op te lichten.

Risposta di Knaek
Ze schrijven zonder mijn toestemming geld af van mijn rekening. En geven misleidende antwoorden als je ze mailt.

Risposta di Knaek
Ik moest het gebruiken even in mijn systeem krijgen maar gebruik de kortingen eigenlijk steeds vaker. Wordt een beetje een sport.

Risposta di Knaek
Handige korting en ben dan ook blij ermee maar vind het wel jammer en teleurstellend dat er best weinig aanbiedingen en kortingen op staan.

Risposta di Knaek
Wat een oplichting. Krijg regelmatig mails en er wordt jaarlijks geld afgeschreven, maar als ik me wil uitschrijven wordt zowel mijn mail als bankgegevens niet herkent, dus zit ik er nog steeds aan vast. Belachelijk!!!

Risposta di Knaek
Ik vond dat alles goed geregeld was en ook vooral goed van te voren duidelijk aangegeven. De herinneringen was ook heel fijn anders was ik het zo vergeten

Risposta di Knaek
KNAEK is echt een topapp voor studenten! Als je niet superveel geld hebt, is het ideaal om gemakkelijk kortingen te vinden op eten, drinken en leuke activiteiten. Ik kijk regelmatig in de app om te zien welke coupons er beschikbaar zijn, en er zitten altijd goede deals tussen. De app is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Zeker een aanrader voor studenten!

Risposta di Knaek
The student box was great and easy to get

Risposta di Knaek
Offers very good discounts for students

Risposta di Knaek
Initially, I saw some interesting discounts. However, now when I’m entering the site, nothing shows up (maybe something lagged again).

Risposta di Knaek
I drink a lot of coffee and I am using their starbucks discounts almost daily. It really helps, 20% discount. Also their student box that I received before christmas was good.

Risposta di Knaek
Dieven zijn het, geld van je rekening afschrijven, 2 jaar na dat je een gratis abonnement bent aangegaan, om dan niet eens te antwoorden op een deftige mail naar de klantendienst, maar wel automatische incassomails om je aan je kost te herinneren omdat je nu nog moet betalen om je abonnement op te zeggen....
Update 08/01:
Via trustpilot reageren ze direct op je review omdat het maar 1 ster is, maar via mail laten ze niets weten. Ik heb na het 'gratis' jaar (2022_2023) niets van hun gehoord tot ik dit jaar doodleuk 2x moest betalen (€60,00) voor een jaarabonnement, maar dat is mijn fout natuurlijk, ik moest weten dat na 3 jaar niets van hun te horen, ik eigenlijk nog onder abonnement zat... Studentenapp... Tot dat ze 60 euro van je rekening halen. Ik vind het schrijnend dat jullie hier over 'feiten' praten nog geen 24u na dat ik een review plaats, maar geen antwoord bieden op een mail wanneer ik als student bijna geen geld meer had en hier over probeerde te communiceren naar de klantendienst, die zou klaar staan om op al mijn vragen te antwoorden. Tuurlijk snap ik dat ik aan een abonnement zat, maar welk abonnement trekt een jaar later plots het geld eraf van de 2 afgelopen jaren...

Risposta di Knaek
Ik ben eigenlijk pas een paar weken lid maar heb nu al een aantal keren een goede korting gekregen dus ik ben blij!

Risposta di Knaek
Abonnement al lang geleden opgezegd maar toch melding gekregen dat het werd verlengd op een email adres wat niet van mij was en normaals moeten betalen ookal was dit niet mijn email

Risposta di Knaek
Nice Service. I have met some technical issues and wrote an email to the team, they got back to me and solved it quickly. Thanks!

Risposta di Knaek
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.