Valutata 4 stelle su 5

Geleverd tegen ultrasone snelheid, wauw. ❗️Jammer wel dat een staal pas gegeven wordt vanaf een bepaald bedrag, ook al plaats je een bestelling. Het meesturen van 1 staal zou standaard moeten zijn van... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle en correcte levering. Plumping gamma gekocht aangezien ik onlangs bevallen ben en dun haar heb. Voelt zacht aan en totaal niet zwaar. Moet het eindresultaat nog afwachten. Zeer aangename geur... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Als eerste zijn de haarproducten van Kevin Murphey top! Onlangs heb ik weer een set shampoo en conditioner besteld; echter het pakketje was kwijtgeraakt bij Postnl. Bij Postnl zelf kreeg ik geen reac... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer snelle verzending! De shampoos en maskers zijn top. Ik heb al heel veel merken uitgetest, maar pas dankzij deze producten voelt en ziet mijn haar er compleet anders uit - de eerste keer dat ik di... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Scritti dall'azienda

KM.Store verkoopt oa Kevin Murphy haarverzorgingsproducten online.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,7

Tutte le recensioni

58 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Goede producten maar dienst na verkoop kan beter!

Super tevreden met het eerste klantencontact via whatsapp. Ik werd goed en snel geholpen. Ook ben ik super tevreden van de producten zelf. Ik ben echter wel ontgoocheld in de dienst na verkoop: ik stuurde 2x een vraag via whatsapp en nog eens via mail maar kreeg geen respons. Jammer.

7 febbraio 2024

Risposta di KM.STORE

Hallo, ik heb je mail gevonden en beantwoord ondertussen. Groetjes, Karel

Valutata 4 stelle su 5

Een fijn product, maar prijzig

Een fijn product. Wel prijzig en niet handig met de dop aan de onderkant. Blijft veel product in de fles achter.

5 febbraio 2024

Risposta di KM.STORE

Tip: je kan gerust wat water toevoegen om de allerlaatste drup product uit de fles te krijgen. Het zijn professionele, hoog gedoseerde producten die zich prima laten verdunnen. Mvg,Karel

Valutata 3 stelle su 5

Niet voor herhaling vatbaar qua producten

Bestellingen worden heel snel geleverd. Product is niet duidelijk beschreven voor wat het dient.
Heb shampoo en conditioner bestelt, was heel snel geleverd. Heb het uitgeprobeerd, mijn haren zijn nog droger dan ze voorheen waren. Haren voelen heel stug aan bij het wassen. Haren vallen na het wassen en styling heel futloos op het hoofd. Heb het een tweede maal geprobeerd, alweer hetzelfde resultaat. shampoo ruikt wel lekker maar op zich doet het niet wat het moet. Jammer want zijn kostelijke producten.

8 febbraio 2024

Hallo,

Ik heb je bestelling even nagekeken, maar je hebt geen verzorgende shampoo en ook geen styling gekocht. Dus ik denk dat we even contact moeten hebben over het juiste gebruik van je aankoop.

Onze producten worden in meer dan 60 landen door honderdduizenden klanten en duizenden professionelen gebruikt naar alle tevredenheid. We zouden je daarom graag helpen om de producten juist te gebruiken.

Contacteer ons gerust via klantendienst@kmstore.be of via de WhatsApp knop op de website, onze kappers helpen je graag verder met tips en advies zodat je de gewenste resultaten kan bereiken.

Groetjes
Karel

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più