Geleverd tegen ultrasone snelheid, wauw. ❗️Jammer wel dat een staal pas gegeven wordt vanaf een bepaald bedrag, ook al plaats je een bestelling. Het meesturen van 1 staal zou standaard moeten zijn van... Leggi di più
Snelle en correcte levering. Plumping gamma gekocht aangezien ik onlangs bevallen ben en dun haar heb. Voelt zacht aan en totaal niet zwaar. Moet het eindresultaat nog afwachten. Zeer aangename geur... Leggi di più
Als eerste zijn de haarproducten van Kevin Murphey top! Onlangs heb ik weer een set shampoo en conditioner besteld; echter het pakketje was kwijtgeraakt bij Postnl. Bij Postnl zelf kreeg ik geen reac... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
KM.Store verkoopt oa Kevin Murphy haarverzorgingsproducten online.
Korte Heerstraat 12, 3910, Pelt, Belgio
- klantendienst@kmstore.be
- www.kmstore.be
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
supersnelle levering
Wat een top producten de krullen lijn…
Wat een top producten de krullen lijn volledig in gebruik en wat is mijn haar er blij mee. Zelfs minder uitval en weer wat baby haartjes dus super blij en de geur zo heerlijk. Veel complimenten omdat mijn haar zo lekker ruikt. Ik ben echt fan
Snelle levering. Goed verpakt. Doet wat het beloofd
Ik kocht een set producten voor curly…
Ik kocht een set producten voor curly hair. Top producten en mijn krullen komen echt tot zijn recht.
Ik ben fan.
Mijn haar knapt er van op!!!
Super goede producten
Super goede producten!
Mijn haar voelt echt veel beter aan 🤗
This store is one of my favourite
This store is one of my favourite, they deliver very fast and you get always something for free
Goede communicatie en site
Duidelijke beschrijving van de producten. Vraag die ik per mail had gesteld over kortingscode snel beantwoord en producten waren snel toegestuurd.
Op alle gebied zeer tevreden 😊
Altijd zeer snelle en correcte levering van topproducten.
De beste professionele haarproducten, met voorsprong!
Zeer snelle verzending! De shampoos en maskers zijn top. Ik heb al heel veel merken uitgetest, maar pas dankzij deze producten voelt en ziet mijn haar er compleet anders uit - de eerste keer dat ik dit zo overtuigd kan zeggen! De hydrate lijn lijkt voor mij het best te werken: zijdezacht glanzend haar, ik hoef amper moeite te doen om het te ontwarren na het douchen, terwijl ik anders steevast een pak haar kwijt was in mijn borstel door mijn lange fijne haar.
Fijne shampoo
Fijne shampoo, mooie grote verpakking & gelukkig met pompje geleverd. Ik gebruik de shampoo voor "normaal" haar 2-3x per week en dat is voldoende.
Alles goed!
Duidelijke website. Levering is snel, 2 dagen later producten binnen. Goed verpakt, niks gelekt o.i.d. Volgende keer ga ik weer wat bestellen 👌
Goede producten en snelle levering
Goede producten en snelle levering
Ik gebruik al jaren de producten van KM…
Ik gebruik al jaren de producten van KM na even iets anders gebruikt te hebben toch weer snel overgestapt naar KM want het is gewoon het beste wat er is.
Livraison super rapide
Livraison super rapide, reçue le lendemain de la commande.
Produits au top ! Je recommande sans hésitation. Des cheveux doux et brillants
De producten zijn fantastisch …
De producten zijn fantastisch enkel het pompje van de leave in repair krijg ik niet goed gedraaid om te kunnen pompen. Het is niet de eerste keer. Ook anderen laten proberen, doch zonder resultaat.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.