Kitchen4All - Zevenaar Recensioni 63

TrustScore 5 su 5

4,8

Nobelstraat 19, 6902 PH Zevenaar, Gelderland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Ontzorgd van A tot Z! Er wordt alle tijd genomen om je keuken uit te zoeken naar eigen idee maar tevens worden er goede tips gegeven. Levering in samenwerking met een door Kitchen4all aanbevolen aan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik zag erg op tegen het laten verbouwen van mijn keuken, maar Kayleigh van Kitchen4all Zevenaar heeft me het vertrouwen gegeven om door te zetten. Ze heeft heel goed geluisterd en meegedacht... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben dankbaar voor de professionele hulp, het uitstekende advies en het foutloze werk voor Kayleigh Holtus. Echt top professionals erin. Vlekkeloos zijn alle onze afspraken geweest. Ik doe petje af... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per cucina
  2. Negozio di articoli da cucina

Informazioni su Kitchen4All - Zevenaar

Scritti dall'azienda

Bij Kitchen4All bieden we keukens voor iedereen. Wij zijn de keukenwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze keukens van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe keuken kunnen doen. Door deze manier van werken, creëren we keukens waar onze klanten én wij zelf alleen maar trots op kunnen zijn.

4All gewoonten

Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:

• Actuele keukentrends

• Persoonlijke betrokkenheid

• Direct de scherpste prijs

• Complete ontzorging

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.

Maak een afspraak

Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.

Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!

• Nobelstraat 19, 6902 PH, Zevenaar, Gelderland, Paesi Bassi

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Ontzorgd van A tot Z!

Ontzorgd van A tot Z!
Er wordt alle tijd genomen om je keuken uit te zoeken naar eigen idee maar tevens worden er goede tips gegeven. Levering in samenwerking met een door Kitchen4all aanbevolen aannemer verliep vlekkeloos exact op de aangegeven datum. Wij zijn heel erg tevreden!
Yolanda Groen.

23 febbraio 2026

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Zevenaar! Fijn om te lezen dat jullie zo goed ontzorgd zijn. Mooi dat er alle tijd is genomen en dat er goede tips zijn gegeven bij het uitzoeken van de keuken. Goed ook dat de levering en samenwerking met de aannemer vlekkeloos zijn verlopen. Geniet van het eindresultaat!

Prima verlopen keukenverbouwing!

Ze heeft heel goed geluisterd en meegedacht met mijn wensen en mogelijkheden, en heeft binnen mijn budget een mooie keuken gepland.

Door de goede samenwerking met renovatiebedrijf Leenders en het montagebedrijf, die allebei erg goed werk hebben geleverd , was het een relatief pijnloze operatie. Communicatie prima, afspraken werden nagekomen, rommel opgeruimd, top!

En nu genieten van mijn mooie nieuwe keuken!!

21 gennaio 2026

Beste Judith,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Zevenaar! Geweldig dat Kayleigh jullie het vertrouwen heeft gegeven en goed heeft geluisterd en meegedacht binnen jullie wensen en budget. Mooi dat de samenwerking met renovatiebedrijf Leenders en het montagebedrijf zo goed verliep en dat alles netjes en volgens afspraak is uitgevoerd. Geniet van het eindresultaat!

Prima ervaring, prachtig resultaat

Prima ervaring gehad bij Kitchen4all in Zevenaar. We hadden onze keuken al helemaal in gedachten, maar dankzij het fijne meedenken van onze adviseur Simon is deze nog mooier geworden. Ook werd er flexibel meegedacht toen door tegenslag bij onze verbouwing de plaatsing tot twee keer toe moest worden verzet. De montage verliep netjes en professioneel en met het resultaat zijn we erg tevreden. Na plaatsing vindt er nog netjes een nacontrole plaats waarbij nog wat puntjes op de i worden gezet. Een aanrader deze winkel!

4 febbraio 2026

Beste Ralph,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Zevenaar! Geweldig dat Simon zo goed met jullie meedacht en jullie keuken nog mooier heeft gemaakt dan jullie in gedachten hadden. Top dat er flexibel werd omgegaan met het verzetten van de plaatsing en dat de montage netjes en professioneel verliep. Mooi dat ook de nacontrole alles perfect afrondt. Geniet van het eindresultaat!

Heel fijn geholpen door Kayleigh

Heel fijn geholpen door Kayleigh! Mooie ontwerp gemaakt, kwam zelfs persoonlijk nog nameten. Echt professioneel.

3 settembre 2025

Beste Melanie,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Zevenaar! Mooi dat Kayleigh zo betrokken was en zelfs persoonlijk is komen nameten. Veel plezier met het eindresultaat!

Valutata 5 stelle su 5

Nadat ik opgelicht was door Nicky Melis…

Nadat ik opgelicht was door Nicky Melis met zijn bedrijf keukenspecialist Nijmegen moest ik op zoek naar een nieuwe leverancier. Ik had de keuken van mijn dromen al op papier staan. Omdat mijn keuken kort van te voren niet geleverd werd, was snelheid nodig en ook de garantie dat ik voor de kerst nog een keuken gemonteerd kon hebben. Eenmaal aan tafel bij Kayleigh werd de gehele offerte nagekeken en kwamen er ook nog wat fouten boven water. In goed overleg en met een fijn gesprek kwamen we snel tot een overeenkomst. De levering en montage werd ruim van te voren gepland en volgens afspraak uitgevoerd. Kortom niks dan lof voor deze mensen en organisatie. Geen aanbetaling en hoge service. Was ik hier maar meteen terecht gekomen!

20 ottobre 2025

Beste Patrick,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Zevenaar! Mooi dat Kayleigh met u heeft meegedacht, de offerte kritisch heeft doorgenomen en dat we snel konden schakelen om alles nog vóór de kerst geregeld te krijgen. Fijn ook dat de levering en montage volgens afspraak zijn verlopen. Dank voor het vertrouwen en de mooie woorden over onze service. Geniet van het eindresultaat!

Super blij met onze keuken van Kitchen4All - Zevenaar

Super blij met onze keuken van Kitchen4All. We zijn goed, prettig en vriendelijk geholpen door Kayleigh Holtus. Zij weet waar ze het overheeft en denkt mee hoe je de ruimte in de keuken het beste kunt benutten. De keuken is zonder tegenslagen geleverd en geplaatst. Ook de samenwerking met aannemer Jos Leenders en zijn zoon was prettig. Dit geldt ook voor de monteurs die de keuken geplaatst hebben. Raymond en Christel van den Berg

4 dicembre 2025

Beste Raymond,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Zevenaar! Geweldig dat Kayleigh zo goed heeft meegedacht en dat de keuken soepel is geleverd en geplaatst. Mooi om te horen dat ook de samenwerking met Jos Leenders en het montage-team zo prettig verliep. Geniet van het eindresultaat!

Perfecte service

Perfecte service. Een echte aanrader
Simon, bedankt voor het fantastische meedenken in het voortraject en de snelle service. Nogmaals, super tevreden!

20 dicembre 2025

Beste Jeroen,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Zevenaar! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en het meedenken in het voortraject. Simon zal dit zeker waarderen. Geniet van het eindresultaat!

Vertrouwen bleek volledig terecht

Bij het eerste contact met Simon van Kitchen4all Zevenaar had ik gelijk een positieve indruk. Hij dacht mee en gaf aan wat de verschillende opties waren en het bijbehorende prijskaartje. Ik ben daarna nog in Duitsland gaan kijken omdat ik daar al een afspraak had staan. De prijs scheelde zo goed als niets. Voor mij woog het goede contact en installatie van de keuken door een eigen team erg mee. Levering en installatie waren in 1 keer en in 1 dag goed. Goede communicatie, heldere afspraken (ook toen ik door m’n verbouwing moest uitstellen) en een top installatie team die me nog uitleg gaf over onderhoud van apparatuur. Ze zijn al met al de 5 sterren meer dan waard.

20 novembre 2025

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Zevenaar! Wat fijn om te lezen dat Simon jullie zo goed heeft geholpen. Mooi dat het contact, de duidelijke afspraken en de vlotte installatie door het eigen team zo positief zijn ervaren. Het klinkt als een volledig zorgeloos traject, van advies tot onderhouds uitleg. Geniet van het eindresultaat!

Fantastische ervaring!

Fantastische ervaring!
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe keuken. Alles is precies verlopen zoals afgesproken: de levertijd werd keurig gehaald en op de afgesproken datum geleverd. De plaatsing was, zoals beloofd, binnen één dag helemaal afgerond.

De service was echt top — vriendelijk, professioneel en er werd duidelijk met je meegedacht. Het eindresultaat is prachtig en volledig naar wens.

Kortom: absolute aanrader! 🌟🌟🌟🌟🌟

2 dicembre 2025

Beste Resul,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Zevenaar! Wat fijn om te lezen dat alles zo soepel is verlopen en dat de keuken helemaal naar wens is. Mooi dat zowel de levering als de montage volgens afspraak gingen en je zo tevreden bent met het eindresultaat. Geniet van je nieuwe keuken!

Geduldig en servicegericht

De 1e keer dat ik bij Kitchen 4 all langs ging was ik niet direct overtuigd dat we hier onze droomkeuken zouden vinden maar niets is minder waar. Simon heeft enorm veel geduld met mij gehad. Onze verbouwing liep namelijk flink uit. Hij heeft heel actief meegedacht. Bleef servicegericht en stopte pas met finetunen tot we absoluut tevreden waren.

12 novembre 2025

Beste Judith,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Zevenaar! Wat mooi om te horen dat jullie uiteindelijk tóch helemaal op de juiste plek zaten. Fijn dat Simon jullie zo geduldig en servicegericht heeft begeleid, ook terwijl de verbouwing flink uitliep. Mooi dat alles stap voor stap is uitgewerkt tot een keuken die helemaal naar jullie wens is.
Geniet van het eindresultaat!

Fijne keuken van Kitchen4All

We hebben een fijne keuken van Kitchen4All Zevenaar.
Kayleigh heeft ons goed geholpen met het zoeken van de juiste kleurcombinaties en de indeling van de keuken. Een hele puzzel, maar ze deed het met plezier en geduld.
Het plaatsen en monteren van de keuken is netjes en met zorg uitgevoerd.
Kortom we zijn heel blij en tevreden met onze nieuwe keuken.

8 novembre 2025

Beste John en Gerrie,

Bedankt voor het delen van de positieve ervaring bij Kitchen4All Zevenaar! Wat leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken. Fijn dat Kayleigh jullie zo goed heeft kunnen helpen met het vinden van de juiste kleurcombinaties en indeling. Het is soms inderdaad een hele puzzel, maar mooi dat dit zo prettig is verlopen. Ook goed om te horen dat de montage netjes en met zorg is uitgevoerd. Geniet van het eindresultaat!

Uitstekend

Prettige communicatie, goed advies en goede service van aanvraag tot levering en plaatsing. Vakkundig montage team welke in het werk meedenkt en met goede toevoegingen komt!

27 ottobre 2025

Beste Ricardo,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Zevenaar! Wat fijn om te horen dat zowel de communicatie, het advies als de service van begin tot eind naar wens waren. Geniet van het eindresultaat!

Goed advies!

Goed advies en ondersteuning bij aanschaf keuken. Kayleigh heeft echt gezorgd dat we nu de keuken hebben die we wilden en die goed past bij het huis. Top!

10 ottobre 2025

Beste Dieuwke,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Zevenaar! Wat fijn om te horen dat Kayleigh jullie zo goed heeft geholpen! Geweldig dat jullie nu de keuken hebben die perfect past bij jullie huis. Geniet ervan!

Valutata 5 stelle su 5

Top service en prachtige keuken

Zeer klantvriendelijke en prettige ontvangst door Simon bij Kitchen4All Zevenaar.
Hij heeft mij zeer goed en professioneel geholpen met het uitzoeken van de materialen en apparatuur voor mijn nieuwe keuken. Tevens heeft hij goede suggesties gedaan om de keuken naar mijn wensen aan te passen en in te delen.
Ook de levering, plaatsing en nazorg verliep op rolletjes.
Het resultaat is echt prachtig geworden en ik ben er erg blij mee!
Kitchen4All is een echte aanrader en kan ik dan ook van harte aanbevelen.

24 settembre 2025

Beste Rianne,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Zevenaar! Wat fijn om te lezen dat Simon jullie zo goed heeft geholpen en dat alles van levering tot nazorg soepel is verlopen. Wij wensen jullie heel veel kookplezier in jullie prachtige nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn enorm fijn geholpen door Kayleigh

Wij zijn enorm fijn geholpen door keukenadviseur
Kayleigh. Ze gaf ons goed advies en dacht heel fijn met ons mee met bepaalde keuzes. Wij hadden al een idee van opstelling en zij zette het om in 3D met de mogelijkheden van kleur en materialen. Wat ons nog meer verraste dat de lijntjes kort zijn. Je hebt 1 aanspreekpunt en de communicatie is echt top!
Keuken hebben wij zelf geplaatst en is echt een plaatje geworden. Nogmaals bedankt!

17 settembre 2025

Beste Fam. Ceelen,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Zevenaar! Wat fijn om te lezen dat Kayleigh jullie zo goed heeft kunnen adviseren en dat de communicatie soepel verliep. Wij wensen jullie heel veel kookplezier in jullie prachtige nieuwe keuken!

Prachtige keuken

Een tijdje terug hebben wij onze keuken uitgezocht bij kitchen for all Zevenaar. We zijn prettig en deskundig geholpen door Kayleigh.

De keuken is inmiddels geplaatst en we zijn erg blij met het eindresultaat!

10 luglio 2025

Beste Mieke,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Zevenaar! Wat fijn om te lezen dat Kayleigh jullie zo prettig en deskundig heeft geholpen, en dat jullie nu zo blij zijn met het eindresultaat. Wij wensen jullie heel veel kookplezier in jullie mooie nieuwe keuken!

Juiste advies

Juiste advies. Goede prijs kwaliteit verhouding. En eerlijk is eerlijk is er wat mis ! Lossen ze het vakkundig op. Kayleigh bedankt

23 giugno 2025

Beste M,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Zevenaar! Wat fijn om te lezen dat je zo goed geadviseerd bent door Kayleigh en dat je tevreden bent met de goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij wensen je heel veel kookplezier in jouw nieuwe keuken!

DROOMKEUKEN

Bij binnenkomst in Kitchen4All Zevenaar werden wij heel klantvriendelijk ontvangen!
Er werd rustig de tijd voor ons genomen door Simon om onze keuze en wensen voor onze droomkeuken te realiseren!
Een aantal weken later was het resultaat er! Mede door tips en adviezen van Simon!
We genieten nu van de keuken, die snel geleverd en gemonteerd werd door een ervaren keukeninstallateur.
Na plaatsing kwam Simon bij ons langs om te kijken of alles naar wens was.
En dat was het zeker! Dankjewel Simon en team!

19 aprile 2025

Beste Elly,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Zevenaar! Wat fijn om te lezen dat jullie zo klantvriendelijk zijn ontvangen en dat er rustig de tijd is genomen om jullie wensen en keuzes door te nemen voor het realiseren van jullie droomkeuken. Wij wensen jullie heel veel kookplezier in jullie mooie nieuwe keuken!

Goede service!!

Goede service!!
Wij zijn erg tevreden over de service van Kitchen4all in Zevenaar. Ze hebben bij ons de lampjes vervangen en dat is snel en netjes gedaan. De medewerker was erg vriendelijk. Het is fijn om te merken dat service hier echt hoog in het vaandel staat. Echt top, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede service, klantgerichtheid en natuurlijk keukens!!

15 aprile 2025

Beste Marco,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Zevenaar! Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn over de snelle service van ons winkelpersoneel. We zien jullie graag terug bij ons in de winkel!

Valutata 5 stelle su 5

Een keuken uit een boekje!

We hebben onze keuken bij Kitchen4all besteld en wat zijn we er blij mee! Elke keer als ik de keuken in stap word ik helemaal blij. Alsof deze rechtstreeks uit een boekje komt.

Ook de service was perfect. De kleine dingetjes die er waren werden snel en vakkundig opgelost.

Kayleigh denkt met je mee en geeft je een eerlijk advies over wat wel en wat niet te doen.

Al met al van begin tot eind helemaal tevreden!

7 aprile 2025

Beste Jarno,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Zevenaar. Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe keuken en de service van Kayleigh als zo prettig hebben ervaren. Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Team Kitchen4All

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più