Ontzorgd van A tot Z! Er wordt alle tijd genomen om je keuken uit te zoeken naar eigen idee maar tevens worden er goede tips gegeven. Levering in samenwerking met een door Kitchen4all aanbevolen aan... Leggi di più
Nobelstraat 19, 6902 PH Zevenaar, Gelderland, NL
L'azienda ha risposto
Ik zag erg op tegen het laten verbouwen van mijn keuken, maar Kayleigh van Kitchen4all Zevenaar heeft me het vertrouwen gegeven om door te zetten. Ze heeft heel goed geluisterd en meegedacht... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben dankbaar voor de professionele hulp, het uitstekende advies en het foutloze werk voor Kayleigh Holtus. Echt top professionals erin. Vlekkeloos zijn alle onze afspraken geweest. Ik doe petje af... Leggi di più
Scritti dall'azienda
4All gewoonten
Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:
• Actuele keukentrends
• Persoonlijke betrokkenheid
• Direct de scherpste prijs
• Complete ontzorging
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.
Maak een afspraak
Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.
Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!
Nobelstraat 19, 6902 PH, Zevenaar, Gelderland, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Ontzorgd van A tot Z!
Er wordt alle tijd genomen om je keuken uit te zoeken naar eigen idee maar tevens worden er goede tips gegeven. Levering in samenwerking met een door Kitchen4all aanbevolen aannemer verliep vlekkeloos exact op de aangegeven datum. Wij zijn heel erg tevreden!
Yolanda Groen.

Risposta di Kitchen4All - Zevenaar
Ze heeft heel goed geluisterd en meegedacht met mijn wensen en mogelijkheden, en heeft binnen mijn budget een mooie keuken gepland.
Door de goede samenwerking met renovatiebedrijf Leenders en het montagebedrijf, die allebei erg goed werk hebben geleverd , was het een relatief pijnloze operatie. Communicatie prima, afspraken werden nagekomen, rommel opgeruimd, top!
En nu genieten van mijn mooie nieuwe keuken!!

Risposta di Kitchen4All - Zevenaar
Prima ervaring gehad bij Kitchen4all in Zevenaar. We hadden onze keuken al helemaal in gedachten, maar dankzij het fijne meedenken van onze adviseur Simon is deze nog mooier geworden. Ook werd er flexibel meegedacht toen door tegenslag bij onze verbouwing de plaatsing tot twee keer toe moest worden verzet. De montage verliep netjes en professioneel en met het resultaat zijn we erg tevreden. Na plaatsing vindt er nog netjes een nacontrole plaats waarbij nog wat puntjes op de i worden gezet. Een aanrader deze winkel!

Risposta di Kitchen4All - Zevenaar
Heel fijn geholpen door Kayleigh! Mooie ontwerp gemaakt, kwam zelfs persoonlijk nog nameten. Echt professioneel.

Risposta di Kitchen4All - Zevenaar
Nadat ik opgelicht was door Nicky Melis met zijn bedrijf keukenspecialist Nijmegen moest ik op zoek naar een nieuwe leverancier. Ik had de keuken van mijn dromen al op papier staan. Omdat mijn keuken kort van te voren niet geleverd werd, was snelheid nodig en ook de garantie dat ik voor de kerst nog een keuken gemonteerd kon hebben. Eenmaal aan tafel bij Kayleigh werd de gehele offerte nagekeken en kwamen er ook nog wat fouten boven water. In goed overleg en met een fijn gesprek kwamen we snel tot een overeenkomst. De levering en montage werd ruim van te voren gepland en volgens afspraak uitgevoerd. Kortom niks dan lof voor deze mensen en organisatie. Geen aanbetaling en hoge service. Was ik hier maar meteen terecht gekomen!

Risposta di Kitchen4All - Zevenaar
Super blij met onze keuken van Kitchen4All. We zijn goed, prettig en vriendelijk geholpen door Kayleigh Holtus. Zij weet waar ze het overheeft en denkt mee hoe je de ruimte in de keuken het beste kunt benutten. De keuken is zonder tegenslagen geleverd en geplaatst. Ook de samenwerking met aannemer Jos Leenders en zijn zoon was prettig. Dit geldt ook voor de monteurs die de keuken geplaatst hebben. Raymond en Christel van den Berg

Perfecte service. Een echte aanrader
Simon, bedankt voor het fantastische meedenken in het voortraject en de snelle service. Nogmaals, super tevreden!

Risposta di Kitchen4All - Zevenaar
Bij het eerste contact met Simon van Kitchen4all Zevenaar had ik gelijk een positieve indruk. Hij dacht mee en gaf aan wat de verschillende opties waren en het bijbehorende prijskaartje. Ik ben daarna nog in Duitsland gaan kijken omdat ik daar al een afspraak had staan. De prijs scheelde zo goed als niets. Voor mij woog het goede contact en installatie van de keuken door een eigen team erg mee. Levering en installatie waren in 1 keer en in 1 dag goed. Goede communicatie, heldere afspraken (ook toen ik door m’n verbouwing moest uitstellen) en een top installatie team die me nog uitleg gaf over onderhoud van apparatuur. Ze zijn al met al de 5 sterren meer dan waard.

Fantastische ervaring!
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe keuken. Alles is precies verlopen zoals afgesproken: de levertijd werd keurig gehaald en op de afgesproken datum geleverd. De plaatsing was, zoals beloofd, binnen één dag helemaal afgerond.
De service was echt top — vriendelijk, professioneel en er werd duidelijk met je meegedacht. Het eindresultaat is prachtig en volledig naar wens.
Kortom: absolute aanrader! 🌟🌟🌟🌟🌟

Risposta di Kitchen4All - Zevenaar
De 1e keer dat ik bij Kitchen 4 all langs ging was ik niet direct overtuigd dat we hier onze droomkeuken zouden vinden maar niets is minder waar. Simon heeft enorm veel geduld met mij gehad. Onze verbouwing liep namelijk flink uit. Hij heeft heel actief meegedacht. Bleef servicegericht en stopte pas met finetunen tot we absoluut tevreden waren.

Risposta di Kitchen4All - Zevenaar
We hebben een fijne keuken van Kitchen4All Zevenaar.
Kayleigh heeft ons goed geholpen met het zoeken van de juiste kleurcombinaties en de indeling van de keuken. Een hele puzzel, maar ze deed het met plezier en geduld.
Het plaatsen en monteren van de keuken is netjes en met zorg uitgevoerd.
Kortom we zijn heel blij en tevreden met onze nieuwe keuken.

Risposta di Kitchen4All - Zevenaar
Prettige communicatie, goed advies en goede service van aanvraag tot levering en plaatsing. Vakkundig montage team welke in het werk meedenkt en met goede toevoegingen komt!

Risposta di Kitchen4All - Zevenaar
Goed advies en ondersteuning bij aanschaf keuken. Kayleigh heeft echt gezorgd dat we nu de keuken hebben die we wilden en die goed past bij het huis. Top!

Risposta di Kitchen4All - Zevenaar
Zeer klantvriendelijke en prettige ontvangst door Simon bij Kitchen4All Zevenaar.
Hij heeft mij zeer goed en professioneel geholpen met het uitzoeken van de materialen en apparatuur voor mijn nieuwe keuken. Tevens heeft hij goede suggesties gedaan om de keuken naar mijn wensen aan te passen en in te delen.
Ook de levering, plaatsing en nazorg verliep op rolletjes.
Het resultaat is echt prachtig geworden en ik ben er erg blij mee!
Kitchen4All is een echte aanrader en kan ik dan ook van harte aanbevelen.

Risposta di Kitchen4All - Zevenaar
Wij zijn enorm fijn geholpen door keukenadviseur
Kayleigh. Ze gaf ons goed advies en dacht heel fijn met ons mee met bepaalde keuzes. Wij hadden al een idee van opstelling en zij zette het om in 3D met de mogelijkheden van kleur en materialen. Wat ons nog meer verraste dat de lijntjes kort zijn. Je hebt 1 aanspreekpunt en de communicatie is echt top!
Keuken hebben wij zelf geplaatst en is echt een plaatje geworden. Nogmaals bedankt!

Risposta di Kitchen4All - Zevenaar
Een tijdje terug hebben wij onze keuken uitgezocht bij kitchen for all Zevenaar. We zijn prettig en deskundig geholpen door Kayleigh.
De keuken is inmiddels geplaatst en we zijn erg blij met het eindresultaat!

Risposta di Kitchen4All - Zevenaar
Juiste advies. Goede prijs kwaliteit verhouding. En eerlijk is eerlijk is er wat mis ! Lossen ze het vakkundig op. Kayleigh bedankt

Risposta di Kitchen4All - Zevenaar
Bij binnenkomst in Kitchen4All Zevenaar werden wij heel klantvriendelijk ontvangen!
Er werd rustig de tijd voor ons genomen door Simon om onze keuze en wensen voor onze droomkeuken te realiseren!
Een aantal weken later was het resultaat er! Mede door tips en adviezen van Simon!
We genieten nu van de keuken, die snel geleverd en gemonteerd werd door een ervaren keukeninstallateur.
Na plaatsing kwam Simon bij ons langs om te kijken of alles naar wens was.
En dat was het zeker! Dankjewel Simon en team!

Goede service!!
Wij zijn erg tevreden over de service van Kitchen4all in Zevenaar. Ze hebben bij ons de lampjes vervangen en dat is snel en netjes gedaan. De medewerker was erg vriendelijk. Het is fijn om te merken dat service hier echt hoog in het vaandel staat. Echt top, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede service, klantgerichtheid en natuurlijk keukens!!

Risposta di Kitchen4All - Zevenaar
We hebben onze keuken bij Kitchen4all besteld en wat zijn we er blij mee! Elke keer als ik de keuken in stap word ik helemaal blij. Alsof deze rechtstreeks uit een boekje komt.
Ook de service was perfect. De kleine dingetjes die er waren werden snel en vakkundig opgelost.
Kayleigh denkt met je mee en geeft je een eerlijk advies over wat wel en wat niet te doen.
Al met al van begin tot eind helemaal tevreden!

Risposta di Kitchen4All - Zevenaar
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.