Hele fijne ervaring gehad op zondag 17-05. Keurig netjes geholpen door mede eigenaar Bunyamin. Bij de afspraak had hij al voorgewerkt. 3d tekening gezien en waren direct verkocht. Wat kleine aanpassi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super blij met onze nieuwe keuken , we zijn fantastisch geholpen door Chris / kitchen 4all Rotterdam , hij dacht goed met ons mee ( deskundig advies) , service was top , een aanrader Fam. Sidki
Ontzettend goed geholpen door Ron & Bunyamin! We hadden eerst ergens anders een keuken laten ontwerpen, maar hadden het gevoel dat dit beter kon. We waren een beetje huiverig voor de “gehaaide... Leggi di più
Scritti dall'azienda
4All gewoonten
Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:
• Actuele keukentrends
• Persoonlijke betrokkenheid
• Direct de scherpste prijs
• Complete ontzorging
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.
Maak een afspraak
Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.
Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!
Watermanweg 111, 3067 GA, Rotterdam, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Fam. Sidki
Een servicemonteur heeft een aantal probleempjes opgelost in de garantietijd. Prima communicatie. Alles volgens afspraak. Goede oplossingen. Ben heel blij met de service!
Wat een geweldige ervaring met Kitchen4All Rotterdam!
Vanaf het eerste gesprek tot de volledige oplevering was alles perfect geregeld. Het team denkt echt met je mee, geeft eerlijk advies en levert topkwaliteit. Onze keuken is prachtig geworden — luxe uitstraling, hoogwaardige afwerking en alles tot in detail netjes geplaatst.
Ook de service verdient echt een dikke 10. Afspraken worden nagekomen, communicatie is duidelijk en ze werken zeer professioneel. Je merkt meteen dat klanttevredenheid hier op nummer 1 staat.
Ben je op zoek naar een betrouwbare keukenleverancier met mooie keukens én uitstekende service? Dan raad ik Kitchen4All Rotterdam absoluut aan!
Top kwaliteit, top service, top mensen. Heel erg bedankt!
Hele fijne ervaring gehad op zondag 17-05.
Keurig netjes geholpen door mede eigenaar Bunyamin. Bij de afspraak had hij al voorgewerkt. 3d tekening gezien en waren direct verkocht. Wat kleine aanpassingen maar na een uur hebben wij de hand geschut. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een winkel die echt kijkt naar de ruimtes en ook nog eens binnen jouw budget.

Risposta di Kitchen4All - Rotterdam
Bij Kithen 4 All Rotterdam fijne persoonlijke service, mooie keuken voor een goede prijs. Een echte aanrader.

Risposta di Kitchen4All - Rotterdam
Wij zijn zeer tevreden over onze ervaring met Kitchen4All Rotterdam. Wij hebben hier een grote keuken gekocht en zijn van begin tot eind uitstekend geholpen.
De service is professioneel, vriendelijk en klantgericht. Ook de bereikbaarheid is erg goed; vragen werden snel en duidelijk beantwoord, wat wij als zeer prettig hebben ervaren tijdens het gehele traject.
Daarnaast zijn afspraken correct nagekomen en werd er goed meegedacht over oplossingen en details. Dit gaf ons veel vertrouwen.
Kortom: een zeer positieve ervaring en absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met goede service en betrouwbare communicatie.

Risposta di Kitchen4All - Rotterdam
Ontzettend goed geholpen door Ron & Bunyamin!
We hadden eerst ergens anders een keuken laten ontwerpen, maar hadden het gevoel dat dit beter kon. We waren een beetje huiverig voor de “gehaaide” keukenzaken, dus op onderzoek uitgegaan en bij Kitchen4all uitgekomen.
Zij hebben toen op eigen initiatief, nog voordat we onze wensenlijst hadden doorgegeven, een nieuw ontwerp gemaakt en dat was echt fantastisch. Er werd echt met ons meegedacht tot in de kleinste details.
Geen druk om te verkopen, maar juist eerlijk advies en aandacht voor wat we wilden. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in onze droomkeuken. Zou hen iedereen aanraden!

Risposta di Kitchen4All - Rotterdam
Verkoper Ron heeft ons uitstekend geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Hij was duidelijk in zijn uitleg, nam ruim de tijd voor ons en luisterde goed naar onze wensen. We voelden ons serieus genomen en prettig begeleid in het hele proces. We kijken uit naar een fijne verdere samenwerking!

Risposta di Kitchen4All - Rotterdam
Zoals gevraagd vanuit Kitchen4All een review die de we per stapje in het keuken aankoopproces weergeven.
26-3-'26 Erg vriendelijk ontvangen, goed geholpen en geadviseerd, eerste aanzet tot prijs ontvangen en een afrondend gesprek gepland.
31-3-'26 Afrondingsgesprek gehad, met wederzijds respect een prijs van 18K overeen gekomen voor een 3,5x2m1 hoekkeuken, met 2,9m1 laag en 2,4m1 hoge kasten incl. kunststeenwerkblad en alle apparatuur.
9-4-'26 Inmeet moment, vriendelijke jongeman die metingen uitvoerde en ons meenam door meetgegevens en dat dit zo te zien weinig zou veranderen aan de indeling.
23-4-'26 Afroepgesprek, was voor ons toch wat teleurstellend. Door eigen toedoen ontdekte we pas (te)laat dat over 2,4m1 van de 2,9m1 er 2 onderkasten met lades 120cm breed waren opgenomen ipv 3 onderkasten met lades van 80cm breed 1x een binnenlade. In dit gesprek werd duidelijk dat een aanpassing hiernaar meerkosten zou geven. Toen we hoorde dat 2x 120cm naar 3x 80cm ruim 1500,- meer zou kosten(8% op totaal en 16% op kastendeel) zijn we snel van dat idee afgestapt, en eerlijk gezegd tegen verkoper: te duur. Onze eigen schuld, en advies voor toekomstige kopers, check je aankooplijst goed voor prijsafronding.
Week 28 wordt de keuken geleverd en geïnstalleerd, we verheugen ons erop.
28-04-2026 Een telefoontje van Kitchen4All. Zij zitten in hun maag met onze teleurstelling en doen ons een schappelijk aanbod tegen een kleinere vergoeding(de helft) de keuken toch te laten maken zoals wij wensen. Voor dit extra bedrag konden we dit aanbod natuurlijk niet afslaan. Een mooi gebaar van Kichen4All.
30-04-2026 Nog even langs geweest voor wat details mbt werkblad, maar de boel is nu in bestelling!

Risposta di Kitchen4All - Rotterdam
Vlot gesprek met een goede bak koffie, een verkoper die begreep wat wij zochten, geen poespas, tot een juiste prijs gekomen voor beide partijen, dus getekend hier voor een nieuwe keuken.

Risposta di Kitchen4All - Rotterdam
We zijn super blij met ons nieuwe keukeneiland van kitchen4all. We zijn super snel en vriendelijk geholpen en de communicatie verliep heel prettig. We zouden het iedereen dan ook aanraden.

Risposta di Kitchen4All - Rotterdam
In het voorjaar van 2025 liepen mijn vrouw en ik de Kitchen4All winkel binnen. Dit was de 3e keukenwinkel waar wij binnen liepen die dag en de 6e winkel die week.
Wij zijn toen geholpen door Christiaan. Een buitengewoon vriendelijke man die erg goed met je meedenkt. Alles wat qua ontwerp bij de andere winkels niet mogelijk was (of in ieder geval "erg moeilijk") kon bij hem wel. En dat voor een goede prijs (denk ik, want het is mijn eerste keuken). We zijn erg blij met het ontwerp en de vloer die we bij Christiaan hebben gekocht is ook top.
Het contact en afspraken maken verliep ook soepel. De planning was makkelijk gemaakt. Ook geen problemen met de aflevering van de keuken.
Christiaan heeft mij gedurende dit hele proces altijd goed te woord gestaan en heeft altijd goed meegedacht. Hij staat echt klaar voor zijn klanten en doet alles in zijn macht om het proces goed te laten verlopen.

Risposta di Kitchen4All - Rotterdam
Wij zijn vandaag in Rotterdam Alexandrium geholpen door Ron. Hij luisterde goed naar onze wensen. En liet ons aan de hand daarvan verschillende opties zien qua deurtjes, werkblad en apparatuur. Zo konden we zelf een beslissing nemen wat wij allemaal het beste in onze nieuwe keuken zouden vinden passen. We hadden ons voorbereid op het wegstrepen of downgraden ban wat wensen, maar al onze wensen vielen binnen het budget. Zijn we echt heel blij mee.
Het monteren gaat ook via kitchen4all en zit bij de prijs inbegrepen.
Ron is eerlijk en geeft echt topadvies. Wij raden iedereen aan hier eens binnen te lopen.

Risposta di Kitchen4All - Rotterdam
In dit proces geholpen door Ron en Hans bij Rotterdam Alexandrium. Bij deze mooie stap in ons leven waar wij veel spanning, vraagtekens en een zware portemonnee bij hadden. Zijn we super goed, aardig, begripvol en professioneel meegenomen in de aanschaf van ons super leuke nieuwe keuken. We zijn gastvrij onthaald en we hebben zeer passend advies gehad wat past binnen ons financiële plaatje. In vergelijking met andere ervaringen is kitchen4all de specialist in keukenland. Wij raden iedereen aan om hier een fantastische keuken aan te schaffen. Hans en en Ron nogmaals bedankt!

Risposta di Kitchen4All - Rotterdam
Wij hebben eind 2025 onze keuken gekocht bij Kitchen4All en als wij vanaf het begin hadden geweten wat we nu weten, hadden wij dat nooit gedaan.
In het begin ging alles goed en waren ze zeer begrijpend dat wij niet de deadline zouden gaan halen met het betalen, aangezien wij afhankelijk waren van het bouwdepot. Zolang het maar voor de levering betaald was, en dat was het ook.
K4A werkte met een aantal aannemers, waarvan zij een aannemer van De Heren Die Monteren aanbevolen. Wij hebben op hun aanbeveling vertrouwd, maar dat is waar de ellende begon.
De aannemer deed niet aan goed communiceren en kwam afspraken niet na waardoor wij flinke vertraging opliepen en het langer duurde, voordat wij in onze nieuwe woning konden.
Na K4A hierover gemaild te hebben, zeiden zij voor ons te gaan bemiddelen. Toen het werk vervolgens niet volgens afspraak werd afgeleverd, zei K4A ineens dat dat tussen ons en de aannemer was en zij ertussen uit gingen. Wij snappen dat K4A niet in de hand heeft wat een aannemer doet, maar zeg dan niet dat je wil bemiddelen, als je dat uiteindelijk toch niet doet. We hebben juist voor K4A gekozen en meer betaald dan ergens anders, omdat wij volledig ontzorgt wilde worden met een aannemer.
En voor het keukenblad waar een rare vlek op zat, konden we een iemand laten komen die het zou beoordelen, maar moesten we wel zelf 135 euro voorrijkosten betalen. En dan nog maar hopen dat het opgelost zou worden.
Nadat wij K4A vertelden over onze ervaring met hen en dat wij hier een eerlijke review over zouden plaatsen, schoten zij in de verdediging met termen als smaad en laster. Dit komt over als bangmakerij en alsof wij als klant niet ertoe doen.
In onze beleving hebben wij een keuken gekocht en zodra het onze drempel over is gekomen en was geplaatst heeft K4A hun werk gedaan en houdt het daarmee volledig op. Terwijl ze bij het 1e gesprek er juist zo op hamerde, dat ze het heel belangrijk vonden dat de klant tevreden zou zijn over het geheel. Klantenservice hebben wij totaal niet ervaren, behalve de korte bemiddeling toen de keuken na 10 weken nog niet af was.
De keuken zelf zijn we blij mee, afgezien de vlek op het keukenblad. Echter de gehele situatie, inclusief de uitspraak over smaad en laster, maakt dat wij een negatieve ervaring met K4A hebben en niet tevreden zijn.

Risposta di Kitchen4All - Rotterdam
Uitstekend geholpen door een meedenkende verkoper, die er voor zorgde dat de wensen binnen het bestaande budget gerealiseerd kunnen worden.

Risposta di Kitchen4All - Rotterdam
Na enkele jaren te hebben gewacht omdat er steeds iets tussen kwam, hebben we eindelijk onze nieuwe keuken.
Nadat ik ergens anders was gegaan en omdat ik vond dat er raar aantoe ging heb ik besloten om ergens anders te gaan. Ik kwam uit op Kitchen 4all in Rotterdam. Op de afspraak werd wij geweldig ontvangen ,we wisten al ongeveer wat we wilde hebben. Maar er kwam meer bij kijken . Er werden veel vragen gesteld en opties. Uiteindelijk hadden we de keuken samengesteld de prijs was ook goed dat paste in ons budget. Dezelfde dag hebben we de koop ondertekend.
Levering en montage ging allemaal uitstekend.
Wij danken iedereen bij kitchen4all in Rotterdam Woonboulevard

Risposta di Kitchen4All - Rotterdam
Ondanks de intentie vooraf om niet direct een keuken te kopen, hebben de tosti´s van Hans en de kundigheid en zakelijkheid van Ron en Christiaan ons anders doen besluiten bij de Kitchen4All in Rotterdam Alexandrium. Lekkere Rotterdamse zaak, duidelijk in wat kan en wat niet, en tot een prachtige grote keuken gekomen met de juiste kwaliteit en prijs. Dus toch geweldig geslaagd en goed geholpen, een aanbeveling waard!

Risposta di Kitchen4All - Rotterdam
Vandaag heb ik een keuken gekocht bij Kitchen4all in Rotterdam-Alexander, in de mooie Japandi-stijl. Ik ben prima en zeer behulpzaam geholpen door Ron Lieftink. Ron nam echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren en dacht actief met mij mee. Dankzij de 3D-tekening die hij maakte, kreeg ik direct een duidelijk en realistisch beeld van hoe de keuken er in mijn huis uit komt te zien. Dat gaf veel vertrouwen in mijn keuze.
Zijn deskundigheid, geduld en persoonlijke aanpak hebben mij enorm geholpen bij het maken van de juiste beslissingen. Kortom: een zeer positieve ervaring en absoluut een aanrader! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat straks.
Leuk detail. We keken naar de gouden medaillerace van Antoinette Rijpma-de Jong op de 1500m schaatsen. Desondanks toch maar voor een bronzen kraan gekozen ipv goud 😀!

Risposta di Kitchen4All - Rotterdam
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.