Kitchen4All - Genemuiden Recensioni 160

TrustScore 5 su 5

4,9

Kamperzeedijk 127, 8281 PD Genemuiden, Overijssel, NL

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen door John, er werd goed meegedacht over wat handig is qua indeling en of het passend is binnen ons budget. John werkte er nog niet zo lang maar hielp ons fantastisch ! We zijn erg bl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Erg fijn geholpen door Bram! Hij wist na een aantal klikken meteen onze keuken, zoals wij die voor ogen hadden, te creëren, zodat wij er een goed beeld bij kregen. Nu zijn we een aantal maanden v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fijn geholpen door Bram bij Kitchen4All Genemuiden. Samen tot een mooi ontwerp gekomen waarna we samen tot de beste; prijs en- kwaliteit verhouding zijn gekomen. Van ontwerp- aankoop & plaatsing met a... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per cucina
  2. Negozio di articoli da cucina

Informazioni su Kitchen4All - Genemuiden

Scritti dall'azienda

Bij Kitchen4All bieden we keukens voor iedereen. Wij zijn de keukenwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze keukens van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe keuken kunnen doen. Door deze manier van werken, creëren we keukens waar onze klanten én wij zelf alleen maar trots op kunnen zijn.

4All gewoonten

Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:

• Actuele keukentrends

• Persoonlijke betrokkenheid

• Direct de scherpste prijs

• Complete ontzorging

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.

Maak een afspraak

Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.

Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!

• Kamperzeedijk 127, 8281 PD, Genemuiden, Overijssel, Paesi Bassi

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Goed geholpen door John

John werkte er nog niet zo lang maar hielp ons fantastisch ! We zijn erg blij met de keuze voor Kitchen4All.

9 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Geweldige service en nazorg!

In 2022 heeft Kitchen4All in Genemuiden bij ons een prachtige keuken geplaatst. Geweldig was ook de grote inzet van Gerrit bij het oplossen van problemen na plaatsing van onze keuken. Wat een geweldige nazorg en service! Door zijn grote klantgerichtheid en betrokkenheid, zijn persoonlijke benadering en geduld konden de problemen worden opgelost. Wij zijn Gerrit hier heel dankbaar voor!

31 marzo 2026

Beste Rob,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Genemuiden! Fijn dat Gerrit zich zo heeft ingezet om de problemen op te lossen en dat de nazorg zo goed geregeld was. Zijn klantgerichtheid, betrokkenheid en persoonlijke benadering maken duidelijk hoeveel waarde er wordt gehecht aan service. Begrijpelijk dat jullie hem daar dankbaar voor zijn. Geniet van het eindresultaat!

Erg fijn geholpen door Bram

Nu zijn we een aantal maanden verder en is de keuken geïnstalleerd. Na een aantal tegenslagen tijdens onze verbouwing waren ze erg flexibel en behulpzaam.

Nadat we een datum hadden geprikt voor de installatie van de keuken, waren ze binnen één dag klaar en het ziet er echt geweldig uit. Het had niet beter gekund!

27 marzo 2026

Beste Steven,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Genemuiden! Fijn dat Bram meteen begreep wat jullie voor ogen hadden en dat jullie zo snel een duidelijk beeld kregen van de keuken. Ook mooi dat er tijdens de tegenslagen in de verbouwing flexibel en behulpzaam werd meegedacht. Dat de installatie vervolgens binnen één dag is afgerond en het resultaat zo goed is geworden, maakt het helemaal compleet. Geniet van het eindresultaat!

Valutata 4 stelle su 5

Erg blij met onze prachtige nieuwe keuken.

We zijn erg tevreden met hoe we geholpen zijn door John en Bram. Ze hebben echt uitgebreid de tijd genomen voor het maken van een passend ontwerp van onze nieuwe keuken. Ook goed kleuradvies gekregen. Inmiddels hebben we al diverse keren uitgebreid gekookt. We stellen wel vragen bij de werking van de recirculatie afzuigkap. De kookluchten en dampen worden niet goed afgevoerd. Al met al wel een hele goede ervaring met kitchen4all Genemuiden. Zullen hier zeker terugkomen.

16 febbraio 2026

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Genemuiden! Fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen door John en Bram en dat er echt de tijd is genomen voor een passend ontwerp en kleuradvies. Mooi dat jullie al volop aan het genieten zijn van de keuken. Jammer om te horen dat de recirculatie afzuigkap niet helemaal naar wens werkt. Goed om dit nog even te laten checken, vaak is daar nog een passende oplossing voor. Fijn dat jullie ondanks dat zo tevreden zijn met het geheel en zeker terug zouden komen. Geniet van het eindresultaat!

Ik heb een keuken gekocht bij Kitchen4all Genenuiden

Ik heb een keuken gekocht bij Kitchen4all in Genemuiden. En ik ben er zo blij mee. Alles is perfect verlopen, de fijne hulp bij het uitzoeken, er was alle tijd voor. Het uittekenen op de computer zodat je kunt zien hoe het wordt. Het plaatsen binnen 5 weken en dat super netjes. Kortom ik heb geen enkel min punt. Heel erg bedankt Kitchen4all, veel succes gewenst en ik kan jullie aan iedereen aan bevelen. E. Riezebos-Zwiers

12 marzo 2026

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Genemuiden! Wat fijn om te lezen dat alles zo goed is verlopen en dat je zo blij bent met de nieuwe keuken. Mooi dat er alle tijd was bij het uitzoeken en dat het ontwerp op de computer meteen een duidelijk beeld gaf. Goed om te horen dat ook de plaatsing netjes en snel is uitgevoerd. Geniet van het eindresultaat!

Valutata 5 stelle su 5

Een keuken waar je wauw tegen zegt

Via Angelena van Loftstory zijn wij terecht gekomen bij Kitchen4all.

Een mail gestuurd met de wens en toen we bij kitchen4all kwamen voor een afspraak stond er al een mooie tekening van onze keuken klaar!

Het was heel fijn dat we in de winkel de staaltjes konden bekijken en alvast een beetje konden kijken naar keukens. Het fijnste vond ik dat er ook voorbeelden waren in de winkel van de staaltjes die we mooi vonden.

Na samen goed kijken naar de kleurwensen gingen we de inrichting langs. Ook hierin werden onze wensen meegenomen. En werden er goede adviezen gegeven.

Nu staat de keuken in onze woning en is het prachtig geworden! De montage liep soepel en zelfs toen de situatie niet was zoals het had gemoeten ging de monteur hier mee aan de slag!

Al met al een mooie keuken. Ook kwam Erik nadat de keuken geplaatst was nog even langs om te kijken of alles naar wens was. Fijn dat dit zo kan!

6 marzo 2026

Beste Jacquelien,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Genemuiden! Wat fijn om te lezen dat jullie zo’n goed traject hebben gehad. Mooi dat er vooraf al een tekening klaarstond en dat jullie samen rustig naar kleuren, materialen en indeling konden kijken. Goed om te horen dat er echt naar jullie wensen is geluisterd en dat er passend advies is gegeven.
Fijn ook dat de montage soepel verliep en dat er direct werd meegedacht toen de situatie anders bleek te zijn. Dat Erik daarna nog even langs kwam om te controleren of alles naar wens is, maakt het helemaal compleet. Geweldig dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat, geniet ervan!

Valutata 5 stelle su 5

Echt we zijn zeer tevreden over onze prachtige keuken

Echt we zijn zeer tevreden over kitchen4all. We hebben bijna een jaar de keuken maar tot op dag van vandaag genieten we van onze keuze. Bram heeft ons goed geadviseerd en ook de andere collega's willen we hartelijk bedanken voor de bereidwilligheid

Rene en Arjanne

18 febbraio 2026

Beste Rene en Arjanne,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Kitchen4All Genemuiden!

Wat fijn om te lezen dat jullie na bijna een jaar nog steeds zo genieten van jullie keuken. Goed om te horen dat Bram en zijn collega’s jullie prettig hebben geadviseerd en geholpen tijdens het hele traject.

Dank jullie wel voor het vertrouwen in Kitchen4All en we wensen jullie nog heel veel plezier van jullie keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Erg goed geholpen door Erik en Bram.

Erg goed geholpen door Erik en Bram.

24 gennaio 2026

Beste Henri,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Genemuiden! Wat fijn om te lezen dat Erik en Bram je zo goed geholpen hebben. Geniet van het eindresultaat.

Goed geholpen door Bram en Erik ✅

24 gennaio 2026

Beste Roelina,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Genemuiden! Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door Bram en Erik. Geniet van het eindresultaat.

Goede bezorging van Daniel en Marcel

Goede bezorging van Daniel en Marcel, vriendelijk en strak op tijd! Top!

6 gennaio 2026

Beste Robin,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Genemuiden! Wat fijn om te horen dat alles zo goed ging. Geniet van het eindresultaat!

Een hele dikke vette 10!

Recent zijn wij verhuisd. In onze ‘nieuwe’ woning hebben we wat aanpassingen in de keuken laten uitvoeren. We zijn daarbij geholpen door Bram Folkers. En dat was een sublieme ervaring. Recent heb ik een artikel gelezen over ‘Verrassend betere klantbediening’. Alles wat hierover staat geschreven heeft Bram meer dan waar gemaakt! Toen het even wat tegen zat sprong hij onmiddellijk in op de situatie met goede oplossingen en heeft ervoor gezorgd dat alles op tijd klaar was en we met een gerust hart konden verhuizen. Daarbij was de persoonlijke service die Bram bood gewoonweg fantastisch! Hij zorgde er persoonlijk voor dat de bestelde onderdelen op tijd bij ons thuis werden bezorgd! Evenals vorig jaar, toen we in het ‘oude’ huis een nieuwe keuken hebben laten plaatsen die Bram voor ons heeft uitgewerkt, met ideeën waar we zelf nooit op waren gekomen! En: de monteurs die de installatie hebben gedaan zijn echte vakmensen! Dat schept heel veel vertrouwen! Voor ons geen andere leverancier dan Kitchen4all in de persoon van Bram Folkers!

11 dicembre 2025

Beste Johan en Hennie,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Genemuiden! Dank je wel voor deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat Bram opnieuw zo’n positieve indruk heeft achtergelaten en dat alles, zelfs toen het even tegenzat, goed en op tijd is opgelost. Zijn persoonlijke service en het meedenken in oplossingen maken duidelijk het verschil. Mooi ook dat de monteurs als echte vakmensen zijn ervaren. Veel woonplezier in jullie nieuwe woning en geniet van het eindresultaat!

Mooi bedrijf

Mooi bedrijf, leuk geholpen door Erik de Vries. Wat een topper is dat!

19 dicembre 2025

Beste Anne,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Genemuiden! Dank je wel voor deze leuke reactie. Fijn dat je het zo prettig hebt ervaren en dat Erik zo goed heeft geholpen. Geniet van het eindresultaat!

Fijne ervaring

Fijne ervaring. Ze waren erg vriendelijk en stelde ons steeds op de hoogte van de situatie. Waren snel!
Heel blij mee.

18 dicembre 2025

Beste Fleur,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Genemuiden! Dank voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je het contact als prettig hebt ervaren en dat alles snel en duidelijk is verlopen. Mooi dat jullie zo tevreden zijn. Geniet van het eindresultaat!

Super fijne bezorging

Super fijne bezorging
Daniel en Marcel super blij met jullie.
Bedankt voor de prachtige keuken.
Top geregeld.

Beste Gerda,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Genemuiden! Wat fijn om te lezen. Mooi dat de bezorging zo prettig is verlopen en dat jullie blij zijn met de keuken. Veel plezier met het eindresultaat!

Netjes en goede service.

Netjes en goede service.
Beleefd en meedenkend.
Met dank aan Daan en Marcel

Beste Albert,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Genemuiden! Fijn dat alles netjes is verlopen en dat de service als goed is ervaren. Geniet van het eindresultaat.

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het moment van de keuke

Vanaf het moment van de keuken uitzoeken tot bezorgen, zijn wij heel fijn geholpen en was er goed contact.

Bram hielp ons bij het uitzoeken van de keuken. Er werd naar onze wensen geluisterd. Ook dacht hij zelf mee in wat mooier en praktischer zou zijn. Daarnaast vonden wij het heel prettig dat we hem mochten appen, wanneer we vragen hadden (zelfs half 10 savonds 😆).

Bij de bezorging was het heel fijn dat Daniël en Marcel van te voren belden hoelaat ze er zouden zijn. De jongens waren zeer vriendelijk en in voor een praatje! Daarnaast waren ze snel en hadden de keuken zo binnen staan. Super fijn!!

Beste Alinde,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Genemuiden! Wat fijn om te lezen dat het hele traject zo prettig is verlopen. Mooi dat Bram goed heeft meegedacht en altijd bereikbaar was voor jullie vragen. Geniet van het eindresultaat!

Aankoop keuken

Geholpen door Erik en een prima gesprek gehad voor het samenstellen van onze keuken met eiland. Heel goed meegedacht in wat wij belangrijk vinden met als uitkomst een prachtige keuken!
Trouwens goed verzorgd met een heerlijke pasta tijdens ons gesprek.

13 dicembre 2025

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Genemuiden! Wat fijn dat jullie zo goed geholpen zijn en dat Erik echt heeft meegedacht om jullie wensen te vertalen naar een prachtige keuken. En zo’n lekkere pasta maakt het natuurlijk helemaal compleet. Geniet van het eindresultaat!

Fijne totaal ervaring

Vandaag op aanraden van een goede bekende terrecht gekomen bij Kitchen4all in Genemuiden. Prachtige design-keuken uitgezocht voor ons nieuwe huis. Geholpen door Erik in 1 keer raak met de juiste aandacht, enthousiasme en adviezen. Chapeau voor Erik en kitchen4all wij heel blij en dank voor het lekkere eten tussen de middag.

13 dicembre 2025

Beste Rene,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Genemuiden! Wat fijn om te horen dat jullie meteen goed geholpen zijn en de keuken helemaal naar wens is uitgezocht. Mooi dat Erik met enthousiasme en aandacht alles heeft begeleid. Dat maakt het proces gelijk een stuk plezieriger. Geniet van het eindresultaat!

Top service bij Kitchen4all genemuiden

Wij hebben in feb 2024 de keuken uitgezocht bij Kitchen4all genemuiden voor ons nieuwbouwhuis. Samen met Bram na sluitingstijd onze droomkeuken samengesteld, die nu sinds kort staat. Hij gaf ons fijn en belangrijke adviezen. Bij ons kwam helaas uitstel van ons huis, waardoor er problemen kwamen kijken met het leveren/monteren. Gelukkig kon Bram met ons mee denken, waar ik ontzettend blij mee was.
De keuken is netjes geplaatst. 1 puntje wat wij nog graag gedaan/anders willen hebben bij de keuken, waar ze zo een keer voor terug komen. Top service!

Kitchen4all genemuiden is zeker een aanrader om je keuken uit te zoeken. Bram helpt je graag, geeft je passend adviezen, en is betrokken.

8 dicembre 2025

Beste Maureen,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Genemuiden! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat Bram zo meedenkt. Geweldig dat jullie keuken nu staat en netjes is geplaatst. Top dat ook kleine puntjes later nog netjes worden opgelost, dat maakt de service helemaal compleet. Geniet van het eindresultaat!

Valutata 5 stelle su 5

Prima bedrijf voor uw keuken

Wij hebben daar een mooie keuken gekocht.
Perfect geholpen door Erik de verkoper. Hij had mooie ideeën en denk goed met klant mee. Levering was prima en volgens afspraak, keuken is zonder problemen geleverd en geplaatst, Erik kwam nog even langs om te inspecteren of het allemaal naar wens is. Al met al prima bedrijf om uw keuken aan te schaffen

12 dicembre 2025

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Genemuiden! Fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Geweldig dat Erik met jullie meedacht en dat de keuken netjes geleverd en geplaatst is. Klinkt als een perfecte ervaring. Geniet van het eindresultaat!

Team Kitchen4All

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più