Bestilte et Oasis-hjerte som jeg skulle bruge til bårebuket. Super fint og smukt hjerte. Fik lavet den smukkeste dekoration. Hurtig levering. Helt sikkert et sted jeg handlet igen. Skal både ha bryllu... Leggi di più
Sikker lækre og søde ting. Har bestilt til barnedåb… total quite… bestilte lørdag og fik min vare allerede tirsdag. Det må man sige at være hurtig service og meget positiv overrasket… Ka KUN anbe... Leggi di più
God kundeservice og hurtig levering! Jeg havde bestilt nogle manila mærker, og fik ved en fejl leveret mindre antal end bestilt, men fejlen blev rettet med det samme da jeg ringede til dem, og jeg fik... Leggi di più
Fantastisk sted, at købe bryllups dekorations ting. Smukke efeuranker og de skønneste roser til brug til en æresport. Jeg har flere gange handlet hos Kija- design, bestilt varerne online og få timer... Leggi di più
♥♥♥ KIJA-DESIGN er en webshop, hvor du finder alt det, du har brug for til din drømmefest. Både dekoration, festartikler, inspiration og tips til at gøre festen endnu sjovere. ♥♥ Du får kundeservice i top ♥♥ Du får kvalitetsprodukter til lave priser ♥♥ Du får hurtig og billig levering ♥♥ Du får 14 dages fuld returret ♥♥ Ingen skjulte gebyrer
Møllevej 15, 4140, Borup, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Meget brugervenlig hjemmeside.
Alle de produkter man har brug for - og god kvalitet.
God service og meget hurtig levering!

Risposta di Kija-Design
Min aller bedste anbefaling kommer her og mange flere stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Alt var perfekt lige fra bestilling til hurtig levering. 📦
Bestilte torsdag og havde den lørdag i pakkeshop med GLS.
Pakke var så fin pakket, det var sådan en fornøjelse at åbne den📦⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Risposta di Kija-Design
Har netop købt bordløbere til en kommende konfirmation... De kom hurtigt frem 2dg. Samt var jeg lidt i tvivl om pynten til bordet, men ved at kigge lidt frem og tilbage på hjemmesiden, fik jeg en masse gode ideer.. Vil helt klar anbefale dem og bruge dem en anden gang... Priserne er også fine, når jeg sammenligner med tilsvarende produkter andre steder... Helt klar 5 stjerner

Risposta di Kija-Design
Altid god oplevelse ved Kija-design. De har et stort udvalg af pynt, det billigt og god kvalitet. De skuffer aldrig.

Risposta di Kija-Design
Hurtig ekspedition og utrolig venlig hjælp, da jeg var i tvivl om ordren bar gået igennem
Varer som forventet og pakket ind, så intet er skadet.
Kan anbefales.

Risposta di Kija-Design
Havde lige det jeg skulle bruge, i deres store udvalg. Nemt og hurtig levering. Tak for det.

Risposta di Kija-Design
Produkterne er som forventet, og i god kvalitet.

Risposta di Kija-Design
Hurtig levering. Gode varer til meget konkurrencedygtige priser

Risposta di Kija-Design
Det er første men bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Kija-design. Flotte varer, super hurtig levering og pakket så forsvarligt og flot ind. Der var hurtig respons og info hele vejen. Meget professionelt.

Risposta di Kija-Design
Jeg skulle bruge lidt festartikler, servietter og dug til vores bryllup. Det blev hurtigt leveret, og vi er meget tilfredse

Risposta di Kija-Design
Sikken en fantastisk oplevelse.
Jeg skulle lave en krans til en begravelse, skulle bruge en Oasis ring, ringer først rundt til flere blomster butikker men de tog 250 kr for en ring. Jeg søger på nettet og kommer til Kija-design og de tog 99 kr for den ring jeg skulle bruge, og GLS var med den allerede 2 dage efter bestilling. Jeg kan kun anbefale og bestille her.

Risposta di Kija-Design
Pakken kom i den jeg havde set mig om- hurtig og god levering

Risposta di Kija-Design
Bestilte i går og modtog allerede idag
Så fin service og fine vare

Risposta di Kija-Design
Så hyggelig hjemmeside med fantastiske ting. Og super hurtig levering.

Risposta di Kija-Design
Hurtig afsendt og dermed hurtig leveret. Flotte varer ingen dikkedarer.
Tak for det Kija-Design.

Risposta di Kija-Design
Jeg elsker elsker elsker kijadesign! Det er ikke en sidste gang jeg bestiller herfra😍

Risposta di Kija-Design
Jeg kan kun anbefale Kija-design. Sikket et udvalg de har til fester og ikke mindst sikke en hurtig levering. Og alle varene lever op til forventningerne.