Kija-Design Recensioni

TrustScore 5 su 5

5,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte et Oasis-hjerte som jeg skulle bruge til bårebuket. Super fint og smukt hjerte. Fik lavet den smukkeste dekoration. Hurtig levering. Helt sikkert et sted jeg handlet igen. Skal både ha bryllu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sikker lækre og søde ting. Har bestilt til barnedåb… total quite… bestilte lørdag og fik min vare allerede tirsdag. Det må man sige at være hurtig service og meget positiv overrasket… Ka KUN anbe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

God kundeservice og hurtig levering! Jeg havde bestilt nogle manila mærker, og fik ved en fejl leveret mindre antal end bestilt, men fejlen blev rettet med det samme da jeg ringede til dem, og jeg fik... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk sted, at købe bryllups dekorations ting. Smukke efeuranker og de skønneste roser til brug til en æresport. Jeg har flere gange handlet hos Kija- design, bestilt varerne online og få timer... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per feste
  2. Negozio di palloncini
  3. Negozio di hobbistica
  4. Negozio di gadget
  5. Servizio per matrimoni

Scritti dall'azienda

♥♥♥ KIJA-DESIGN er en webshop, hvor du finder alt det, du har brug for til din drømmefest. Både dekoration, festartikler, inspiration og tips til at gøre festen endnu sjovere. ♥♥ Du får kundeservice i top ♥♥ Du får kvalitetsprodukter til lave priser ♥♥ Du får hurtig og billig levering ♥♥ Du får 14 dages fuld returret ♥♥ Ingen skjulte gebyrer

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

17 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik alt i god behold hurtigt

22 aprile 2024

Risposta di Kija-Design

Hej Sif. Hvor er det dejligt at høre, at pakken kom hurtigt og sikkert frem til dig 😍 V i vil gerne sige dig tusind tak fordi du valgte at handle os Kija-Design, og tusind tak for den fine anmeldelse ❤️ Hilsen Kija-Design // Kirsten

Valutata 5 stelle su 5

Hjemmesiden er nem at overskue og…

Hjemmesiden er nem at overskue og manøvrere i, varerne er i god kvalitet og til rigtig fornuftige priser og så er der vildt hurtig levering også - kan kun give de varmeste anbefalinger og jeg handler helt bestemt igen:-)

12 aprile 2024

Risposta di Kija-Design

Hej Sisse. Wow... tak for de varmeste anbefalinger ❤️ Vi er SÅ glade for, at du har bemærket vores gode priser og kundeservice og håber, du vil "kigge" ind til os en anden god gang 😍 Rigtig god dag! Hilsen Kija-Design // Kirsten

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig ekspedition og varerne svarer…

Hurtig ekspedition og varerne svarer til billedet på hjemmesiden. God oplevelse

15 aprile 2024

Risposta di Kija-Design

Hej Christina. Tusind tak for de 5 stjerner og flotte ord, som vi sætter uendelig meget pris på ❤️ Håber at se dig på shoppen en anden gang - hav en skøn dag. Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Valutata 5 stelle su 5

Fik mit produkt rigtig hurtigt

Fik mit produkt rigtig hurtigt. Produktet i sig selv er så fint, og ligner én til en billedet fra hjemmesiden

17 aprile 2024

Risposta di Kija-Design

Hej Anna. Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har været glad og tilfreds med at handle hos Kija-Design.dk 😍 🙂 Vi vil også gerne sige dit tusind tak for de 5⭐️ og ønske dig en super dejlig weekend! Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

FREMRAGENDE oplevelse at handle hos Kija-Design.. 🤩

Sikke en fantastisk oplevelse, det har været at bestille og få leveret fra Kija-Design!!👍🤩

Jeg bestilte igår (d.12.04.24) klokken 13.21 (for at være helt præcis☺️) og fik besked fra GLS idag (d.13.04.24) klokken 15.08 at nu kunne min pakke afhentes .. 👍😊

Selve det, at bestille inde på hjemmesiden, var nemt, enkelt og ligetil, ja tror faktisk, jeg fik kigget samtlige af deres “faner” igennem, for Kija-Design’s sortiment, er super godt og virkede til at være af kvalitet!!👍🤩

Her, da vi åbnede pakken, var der en sød lille sticker på kassen med et “tak fordi du handlede hos dem” også var selve indholdet, pakket så fint med silkepapir, og ovenpå var der 2 små kort. hvor der bl.a. stod at de håber man er “glad og tilfreds” -
og DÉT er vi så bestemt!!👍🤩

Kunne der gives flere stjerne ville det så absolut være gjort!!👍🤩

FANTASTISK & FREMRAGENDE web-side..🤩

FANTASTISKE & FREMRAGENDE go’e priser..🤩

FANTASTISK & FREMRAGENDE nemme at bestille hos..🤩

FANTASTISK & FREMRAGENDE service..🤩

FANTASTISK & FREMRAGENDE levering..🤩

Så ja, alt i alt FANTASTISK og FREMRAGENDE👍🤩 !!

Og det er bestemt et sted, jeg vil handle ved igen!!!!

Dbh Mia.

11 aprile 2024

Risposta di Kija-Design

Hej Mia. Wauw... sikke en fin anmeldelse - den er vi mega glad for 😍 Vi vil gerne sige dig tusind tusind tak for de mange søde ord, og tak fordi du har gjort vores dag FANTASTISK 🙂🎉❤ Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

LYN-HURTIG levering

Det var nemt at bestille, tingene ser fine ud, og der var LYN-HURTIG levering. Jeg bestilte mandag, og tirsdag kunne jeg hente den ved mit GLS pakke-sted.

25 marzo 2024

Risposta di Kija-Design

Hej Britt. Tusind tusind tak for den super fine anbefaling 😍 Det glæder os, at du har været glad og tilfreds med handlen og håber, at du vil "kigge" ind til os næste gang, du har brug for festpynt. Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Alt er godt

Super hurtig levering. Varen var tilfredsstillende og som forventet

29 marzo 2024

Risposta di Kija-Design

Hej Annee. Vi er rigtig glade for din fine anbefaling - tusind tak for den og de 5 flotte stjerner. Hav en skøn dag - god påske! Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Super flot produkt

Super flot produkt, modtaget et døgn efter bestilling 👍

26 marzo 2024

Risposta di Kija-Design

Hej Winnie. Mange tak for de fem stjerner. Vi er glade for, at produktet var super, og at du modtog din pakke hurtigt. Hav en rigtig god påske! Hilsen Team Kija-Design // Sofia

Nem og hurtig levering

Nem og hurtig levering. Produktet var vidunderligt

20 marzo 2024

Risposta di Kija-Design

Hej Maria. Tusind tak for de fem ⭐⭐⭐⭐⭐. Vi er glade for, at produktet var vidunderligt, og at leveringen var nem og hurtig. Du ønskes en rigtig god påske! Hilsen Team Kija-Design // Sofia

Lynhurtig levering

Super hurtig ekspedition. Alt lagt sirligt i kassen. Tak

11 marzo 2024

Risposta di Kija-Design

Hej Heidi. Vi er super glade for din fine anmeldelse - den betyder rigtig meget for os, så TUSIND TAK 🌞 Hav en rigtig skøn dag! Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Valutata 5 stelle su 5

Super flotte varer som kom hurtigt…

Super flotte varer som kommer hurtigt med levering i fin og sikker indpakning.
Kan klart anbefale dem

6 marzo 2024

Risposta di Kija-Design

Hej Sanne. Tusind tak for din fine anmeldelse og de fem smukke ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi er glade for, at du har bemærket vores gode service med hurtig levering. Hav en dejlig weekend! Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Utrolig billigt, hurtig levering

Utrolig billigt, man kan finde alt til god pris. Levering var super hurtig, vi fik vores store pakke, efter 2 dage. De havde næsten alt derinde.

29 febbraio 2024

Risposta di Kija-Design

Hej. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at høre, at du har lagt mærke til vores gode priser og hurtige levering. Du ønskes en rigtig god dag. Hilsen Team Kija-Design // Emilie

Valutata 5 stelle su 5

Fine ting og hurtig ekspedition

Fine ting og hurtig ekspedition. Bestilte små hvide æsker. De er nemme at gå til og glæder mig til de skal bruges som bordkort.

28 febbraio 2024

Risposta di Kija-Design

Hej Mona. Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi er sikre på, at de små hvide æsker bliver fine som bordkort, dejligt at høre, at de var nemme at gå til. Du ønskes en rigtig god dag. Hilsen Team Kija-Design // Emilie

Valutata 5 stelle su 5

Det er en rigtig god side for til at…

Det er en rigtig god side for til at bestille dekorationer til festen

Risposta di Kija-Design

Hej Gustav. Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det glæder os at høre, at vi er et godt sted at bestille dekorationerne til festen fra. Du ønskes en rigtig god dag. Hilsen Team Kija-Design // Emilie

Mega god service

Jeg bestilte nogle sten til en deko, og de kom bare med ekspres levering, eller sådan føltes det, så hurtigt som det gik. Jeg skal i hvert fald handle der igen, det er en ting der er helt sikkert. <3

5 febbraio 2024

Risposta di Kija-Design

Hej Trine. Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Dejligt at høre, at du modtog dine varer hurtigt og har lyst til at handle hos os igen. Vi glæder os til at se dig på shoppen igen - Rigtig god dag:) Hilsen Team Kija-Design // Emilie

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Fandt hvad jeg skulle bruge her efter at have gennemset 8-9 andre hjemmesider med festpynt.
Lynhurtig levering, super gode produkter og billigt!

16 febbraio 2024

Risposta di Kija-Design

Hej Therese. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os, at du fandt hvad du skulle bruge og valgte at handle hos os. Vi håber at se dig på shoppen igen i fremtiden - Rigtig god dag. Hilsen Team Kija-Design // Emilie

Tilfreds

Overskuelig hjemmeside, med masser af gode festartikler. Hurtig levering.
Alt i alt meget tilfreds, vil helt sikkert handle der igen 💚

Risposta di Kija-Design

Hej Simone. Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Dejligt, at du har lagt mærke til alle de gode festartikler på vores hjemmeside. Vi glæder os til at se dig på shoppen igen:) - Du ønskes en rigtig god dag. Hilsen Team Kija-Design // Emilie

Hurtig og god service.

Jeg bestilte lørdag på hjemmesiden og kunne hente varerne mandag formiddag.
Hurtig afhentning og super venligt personale.

Risposta di Kija-Design

Hej Rikke. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os at høre, at din pakke var hurtigt klar og at du havde god oplevelse ved afhentning af dine varer. Vi vil gerne ønske dig en rigtig god dag. Hilsen Team Kija-Design // Emilie

Topsted at handle

Super fine produkter, hurtig levering - bestilte torsdag aften og lørdag havde jeg det jeg skulle bruge. - og havde endda skrevet en mail til dem fredag for at ændre ordren.
Alt spillede til ug.

8 febbraio 2024

Risposta di Kija-Design

Hej Dorthe. Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Dejligt at høre, at alt var som det skulle være og at du hurtigt modtog din pakke. Vi vil gerne ønske dig en rigtig god dag. Hilsen Team Kija-Design // Emilie

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og fint produkt

Hurtig levering og fint produkt , kan varmt anbefales . Handler der gerne igen .

6 febbraio 2024

Risposta di Kija-Design

Hej Freja. Tusind tak for de mange ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi er glade for, at du gerne vil handle hos os igen, og ikke mindst at du gerne vil anbefale os - ha en rigtig dejlig dag! Hilsen Team Kija-Design // Sofia

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più