Dejlig oplevelse og håndtering af aflyst forestilling pga sygdom. Absolut verdensklasse forestilling. Når man går forbi baren 3-4 gange på en aften ville det være rart med flere muligheder af bo... Leggi di più
Havde billetter til nytårsgalla, men måtte aflyse pga sygdom. Ringede dagen før og spurgte hvad jeg kunne gøre. Fik den sødeste dame, som tilbød at bytte billetter til en anden forestilling. Differenc... Leggi di più
Det Kongelige Teater får 4 stjerner af mig - da det på trods af småting var en god over-all oplevelse med dem! Men 2 ting skal nævnes; Deres liste over alle forestillingerne kan være forvirrend... Leggi di più
Håbløs programmering ved køb af valgfri serie. Kom hurtigt igennem. Det gik så langt efter 5 forestillinger. Men ved 6. forestilling fejlmelding. Har nu prøvet forfra i flere omgange med varierende n... Leggi di più
Det Kongelige Teater - Danmarks nationalscene. Bestil billetter og læs om alle forestillinger på Det Kongelige Teaters scener både Gamle Scene, Skuespilhuset og Operaen. Læs mere om både Skuespil, Opera, Ballet og koncerter.
August Bournonvilles Passage 2-8, 1017, København K., Danimarca
- 33 69 69 69
- kundeservice@kglteater.dk
- www.kglteater.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Jeg oplevede del 1 og 2 på samme dag
Jeg oplevede del 1 og 2 på samme dag. Den bedste oplevelse. Fantastisk skuespil og historie

Risposta di Det Kongelige Teater
Plat reklame spam kamufleret som “Nyhedsbrev”
Jeg har tilmeldt “Nyhedsbrev” fordi jeg gerne vil holdes orienteret om NYHEDER !
Men i stedet bombarderes jeg med plat reklame spam- mails hver anden dag, som var det en isenkramkæde i krise. Tænk at I vil byde Jeres interesserede kunder så kulturløs ageren. I har ikke nyheder hver anden dag, og hvis man er så interesseret i Kgl teater, kan man jo bare opsøge Jeres hjemmeside.
I burde skamme Jer over så ussel og primitiv kulturformidling !

Manglende kompensation
Vi var 3 vennepar til Ragnarok på Moesgaard. Desværre opstod der en teknisk fejl ca. 5 minutter inde i 2. akt og det endte med at forestillingen blev aflyst. Vi fik først ingen refusion men mulighed for at købe nye billetter med 50% RABAT... Nu har de alligevel ændret mening, og vi kan se forestillingen I denne uge uden at skulle betale.
Det er under al kritik at man ikke får det fulde beløb refunderet.

Uheldigt
Altid flotte og gode forestillinger, men man skal lige være opmærksom på, at hvis en forestilling bliver afbrudt, så er man som betalende gæst ret dårligt stillet bagefter.
Den forestilling jeg var inde at se, blev afbrudt og stoppet halvvejs inde, og som kompensation kunne vi komme ind og se den igen med under én uges varsel, eller vi kunne få 25% rabat på næste forestilling i 2026, hvis vi købte billetter inden den 29/06 - begge muligheder er hvad jeg vil kategorisere som “ikke” tilbud, og penge ud af vinduet. Et lidt uheldigt træk fra det kongelige teater, og noget der bliver taget til efterretning ift. at købe oplevelser dertil en anden gang.

Ragnarok
En virkelig go´ oplevelse med Ragnarok ved Moesgaard, blev desværre afbrudt af strømafbrydelse kort efter pausen.
Jeg har tidligere været til forestillinger arrangeret af Det Kongelige Teater, og har altid været imponeret over de flotte opsætninger de har lavet, både scene- og show mæssigt. Derfor var jeg heller ikke bange for at booke Ragnarok forestillingen, da Det Kongelige Teater altid har været garant for, at have styr på deres ting.
Til denne forestilling havde de dog desværre tekniske udfordringer med strømmen, udfordringer som i et så stort setup, for mig, fremstår som amatør artige. Det var både ærgerligt for os gæster, men ikke mindst også for skuespillerne.
Vi kan alle have en dårlig dag, men har man dét, som professionel udbyder, så bør man krybe til kors, og som det mindste give fuld erstatning. Det Kongelige Teater skriver i en mail "Vi kan ifølge vores handelsbetingelser ikke tilbyde refundering af billetterne til Ragnarok d. 22 juni". Her er ordvalget forkert - Det Kongelige Teater kan nemlig helt selv vælge, om de ønsker at levere den af forbrugerne, forventede service og tilbagebetale kundernes tilgodehavende, for den ufuldendte varer de desværre ikke kunne levere.
Heldigvis er vi godt beskyttet af købeloven i andre sammenhænge, hvor vi handler, og ikke som her, hvor Det Kongelige Teater kan bevæge sig til grænsen, måske lidt over på den forkerte side, og påberåbe sig retten til at tage folks penge, til trods for at egen mangel på kompetance er skyld i fejlen.
Ærgerligt at man som professionel virksomhed vil sætte sit ellers gode navn på spil, for dårlig kundeservice.

Risposta di Det Kongelige Teater
Aflysning af Ragnarok d.22.
D.22. Juni blev forestillingen på Moesgaard afbrudt kort inde i 2. akt pga. strømproblemer. Det var så ærgerligt. Vi kom fra Aalborg og havde planlagt en hel weekendtur i Aarhus efter netop denne forestilling. Men hvor er det frækt, at Det Kongelige Teater ikke refunderer det mindste, ikke engang 50% tilsvarende den del af forestillingen, man nåede at se, inden strømmen forsvandt. Men man kan få 50% “rabat” ved køb af billet til en ny Ragnarok forestilling, der forøvrigt kun spiller en uge mere og i forvejen næsten er udsolgt, så man ikke kan sidde sammen og se forestillingen. Alternativt kan man få 25% på deres næste forestilling på Moesgaard i 2026. Det er godt gjort, at selvom fejlen er deres og ikke skyldes dårligt vejr, så resulterer deres 2 “tilbud” som erstatning for refundering udelukkende i, at de tjener flere penge, og at vi dermed bruger flere penge, udover at vi heller ikke så forestillingen færdig. Jeg ønsker ikke at betale 150% for en vare, jeg har købt. Hvor er det dårlig behandling af det publikum, I lever af. Det var sidste gang, jeg bookede til DKT på Moesgaard, hvis det er sådan, man efterhåndterer aflyste forestillinger, som i forvejen er en rigtig ærgerlig situation.

Risposta di Det Kongelige Teater
Forestillingen den 22.06.24 blev aflyst…
Forestillingen den 22.06.24 blev aflyst i 2. Akt da strømnen gik.
Har idag fået mail med kompensation, der består af, at jeg kan få lov at købe nye biletter med 50% rabat!
Det må da være en joke!!!!!
Jeg havde billetter købt og betalt....
Jeg vil absolut aldrig anbefale at bruge det kgl teater igen

Risposta di Det Kongelige Teater
Jeg har flere gange rette henvendelse…
Jeg har flere gange rette henvendelse til kundeservice, de nægter at tilbagebetale mine penge, til trods for at deres hjemmeside og betaling af billetter ikke fungerede.
Jeg synes at det er under al kritik at man ikke kan købe billetter il en enkel forestilling, uden samtidig at skulle betale for et teaterkort også. Jeg skal ikke have noget teaterkort. Og jeg agter ikke at sætte mine fødder i det teater igen, når de bruger disse svinske salgstrick til at narre penge ud af folk på. Føj.
Tak for svaret.
Som du måske så også er klar over, så har jeg flere gange bedt om at pengene bliver udbetalt til mig. Som jeg har krav på jf. betalingsloven §96 stk. 2.
Og det forventer jeg selvfølgelig at I imødekommer.

Ragnarok på Moesgaard Museum
Ragnarok på Moesgaard Museum. Det var en fantastisk teaterforestilling. Sikke en oplevelse. Det var så godt spillet af alle skuespiller. Kan varmt anbefale

Bar/foyer
Jeg kommer ofte I operaen og anmeldelsen handler ikke om forestillingens kvalitet, men det er for dårligt, at man sjældent kan købe en sandwich og lige nu har jeg prøvet at bestille til onsdag 5/6, det var ikke muligt... det er simpelthen for dårligt....

Opera ved Bellahøj
Den kongelige opera indbyder til ude operaoplevelse ved Bellahøj Amfiteater 24/5 . Vi drog på udflugt for at se på stedet og stor er skuffelsen da vi så det, for lige meget hvor gerne man godt vil genopleve tidligere tiders dejlige oplevelser med udeopera, så blev vi enige om at droppe besøget. Det er jo ikke teenagere der er primært publikum til disse oplevelser, og at bede ældre mennesker bestige disse trapper ( uden gelænder) er bare no go. Hvad er der galt med Søndermarken, Roseborg, Valbyparken? Her kan folk da komme med en festival stol og sidde uden fare for liv og lemmer. Er det fordi "riget fattes penge", at man har taget dette ikke ældre venlige valg? Venlig hilsen Hanne Gredsted

Risposta di Det Kongelige Teater
Sender det støreste tak til personalet…
Sender det støreste tak til personalet og et særligt tak til dig der var på mig hele tiden da jeg fik det dårligt over højden vi var kommet til at komme billetter til.
Du gjorder min aften bedere.
- Lis Sørensen koncert
Kærligst tanker - Sarah.

Risposta di Det Kongelige Teater
Skrækkelig oplevelse med at købe billetter online
Vi har forsøgt at købe billetter til en valgfri serie for 2024/25 sæsonen online. Det skulle vise sig at være rigtigt problematisk - grænsende til umuligt.
Første gang vi prøvede gik handlen bare ikke igennem. Vi skrev til kundeservice som anbefalede at vi prøvede igen. Så det gjorde vi. Denne gang fik vi faktisk bestilt alle forestillingerne (det tager ret lang tid) og betalt. Det skulle vise sig at vores ærede nationalscene fint tog imod pengene men gav os ingen billetter. Så det skrev vi til kundeservice. Som gav det samme råd. Prøv igen. Det gjorde vi. Denne gang virkede systemet ikke for den havde gemt vores gamle køb - så dem kunne vi ikke købe igen. Så skrev vi til kundeservice igen. Der svarede prøv igen. Det gjorde vi. Vi fik nulstillet hjemmesiden vores indkøbskurv - det fandt vi selv ud af. Og prøvede igen. Så virkede det.
Alt i alt har vi brugt 1,5 time på at bestille billetter. Det svarer til at se La Boheme. Bare ikke lige så fedt. Kundeservice gav aldrig rigtig nogen hjælp - andet end "Prøv igen". Alt i alt virker det ikke til at vores alle sammen nationalscene prioriterer online. Vi fik hele tiden at vide at vi jo bare kunne ringe. Men det bliver min arbejdsgiver ikke glad for - 45 minutter i telefonen til det kongelige teater er ikke velset. Det er jo kun pensionisterne der kan det. Så hvis nationalscenen vil have andre segmenter ind, så ville jeg se på at opprioritere online. Det var i alle fald en rædselsfuld oplevelse at bestille billetter til det kongelige. På den måde lever de fint op til deres slogan "Ej blot til lyst". Det bliver 1 stjerne her fra.

Risposta di Det Kongelige Teater
How difficult is it to have subtitles…
How difficult is it to have subtitles in English as well?
I would really like to understand. There are so very few plays in English so we waited almost 6 months to find a play we could see but eventually went to see Don Juans Inferno which was in Italian and with only Danish subtitles. Why?
Thank you for the answer and clarification.

Risposta di Det Kongelige Teater
maks point for manglende flexibilitet
Havde købt Billet til Black Voices. Ville gerne dele oplevelsen med min datter. der var ikke flere billetter, hvor vi kunne sidde sammen i min priskategori. Ville bytte min billet til en i en billigere kategori uden kompensation. fik at vide, at det ikke kunne lade sig gøre. Bad om et nr. til arrangørerne. det kunne jeg ikke få. Måtte tage til koncerten alene. fuldstændig mangel på flexibilitet. Koncerten d. 21.01 var en dejlig oplevelse som det ville have været skønt at dele.

Kunne INTET se på scenen
Var inde at se “Indenfor murene” 20.01.24.
Vi sad på 2. etage 2. række nr. 53 og 55.
På billetterne stod “med begrænset udsyn”.
Der burde nu have stået “uden udsyn”.
Man kunne se en lille flig af scenegulvet ovre i højre side yderst ud mod publikum. Det var dog sjældent en skuespiller viste sig derovre.
Efter kort tid, opgav jeg at se noget og besluttede jeg mig for, at opleve forestillingen som et hørespil i stedet for et skuespil. Og så nøjedes jeg med at nyde stemningen i teatret og udsynet til salen og de flotte balkoner.
Det var dog imidlertid også svært st forstå, hvem der var hvem på scenen. Jeg kunne godt skelne Bodil Jørgensens og Jens Albinus’ stemmer fra de andre og senere også Lars Brygmanns, men ellers var det ret svært. Og derved gik der også noget fra “hørespils”- oplevelsen.
Jeg vil foreslå Det Kongelige Teater at nedlægge de pladser med “begrænset udsyn” eller sælge dem som “hørespilspladser” til stærkt reduceret pris.
Selve forestillingen tror jeg var fremragende.

Risposta di Det Kongelige Teater
Er lige kommet hjem efter at have set…
Er lige kommet hjem efter at have set Nøddeknækkeren på Gamle Scene. Jeg tænker det bliver vanskeligt at finde et bedre match end Nøddeknækkeren og Gamle Scene. Den flotteste og mest eventyrlige opsætning af indbegrebet af jul. Flot, flot dans af alle - ikke mindst de små - der må der sidde nogle pivstolte forældre derude. (Der er nogen der har gjort sig fortjent til en ekstra fin julegave)
Og musikken . . . sprudlende, fortryllende, fabelagtig. Intet mindre.
En gennemført magisk oplevelse, som var smukt pakket ind i det smukke, gamle Kongelige Teater.
Bedre bliver det vist ikke.
Og cadeau til de fleste på "gulvet" som får det hele til at flaske sig; en kundeservice, som giver baghjul til stort set alle andre kundeservicer i alle andre brancher, billetkontrollørerne, som med smil og overskud guider alle på plads og ikke mindst garderobepigen, som efter endt forestilling langede uendelig mange jakker og frakker ud til uendelig mange mennesker på ganske kort tid - og konstant var hun høflig og smilende - godt gået. Ærgerligt at baren ikke evnede at servere et glas rødvin i noget, det bare mindede om stuetemperatur. Både glasset før forestillingen og glasset i pausen var isnende kolde. Det kunne nok godt gøres lidt bedre.
Men ellers en fantastisk aften, så rigtig mange tak her fra.

Jeg har spildt 1,5 time…
Jeg har brugt 1,5 time på at købe billetter til Askepot med 2for1 tilbud.
Først sad jeg over 30 min. i reservationskø, lagde 6 billetter i kurven og fortsatte til betaling. Inden jeg gennemførte købet, fortrød jeg to af billetterne, men kunne ikke slette en del af købet. Man skal slette alt eller slette intet. Jeg var derfor nødt til at slette hele kurven og begynde købsprocessen forfra.
Efter at have siddet i reservations-køen for anden gang, er mine billetter heldigvis fortsat ledige og jeg lægger dem i kurven og trykker 'betal'. Her går hjemmesiden desværre i stå. Efter gentagne forsøg på at reloade, må jeg give op, logge ud og begynde forfra.
Tredje gang i reservations-køen går heldigvis hurtigere, men i mellemtiden er mine billetter desværre udsolgt og jeg må nøjes med lidt dårligere siddepladser. En ting er frustrationen over købsprocessen, noget andet er, at man ikke får købt det man havde ønsket. Heldigvis er en tur i teatret sjældent skuffende, men købsprocessen er.

Vanvittig dårlig kundeservice oplevelse
Købte 2 billetter til forestillingen: Som i Himlen! Glæden var stor da det lykkes at få 2 billetter til 1 pris på tilbud. Forestillingen blev desværre aflyst 2 dage før, det kan ske, fuld forståelse. Det jeg dog ikke forstår er håndteringen herfra!! Jeg bliver tilbudt at komme ind og se forestillingen på 4 udvalgte andre dage, hvilket er helt perfekt lige ind til jeg opdager at på disse dage bortfalder tilbuddet + prisen er dyrere så hvis vi stadig ønsker at komme ind og se forestillingen, skal vi nu betale mere end dobbelt så meget på de 2 billetter. Jeg henvender mig til kundeservice og får oplyst at det er sådan det er. Det eneste de kan tilbyde mig er 2 billetter til samme pris, dagen efter (hvor vi har tilladt os at have en fredags aftale), dette indbærer dog at vi bliver rykket fra parket, 4 række til at skulle sidde på 2.Balkon, 2 række. ikke i nærheden af samme billetter som vi havde. Herefter stoppede at komunikation, DKG fralægger sig et hvert ansvar for både at have solgt billetter til den pris vi gav og at have aflyst forestillingen vi havde billetter til. Undskyld mig, men det kalder jeg verdens klasse dårlig kundeservice!!!!!! Kunne man give 0 stjerner, var det fortjent!!!

Vildt underligt….
Vi er en familie på 4 (mor, far, dreng på 3 og en pige på 5 måneder) + et vennepar med børn, som rigtig gerne vil ind og se en BØRNE forestilling i december. Jeg ringer ind for at høre, om vi skal købe en billet til vores datter på 5 måneder eller om hun er gratis, da hun jo skal sidde på skødet. Jeg bliver blankt afvist af personalet, og får af vide at min datter slet ikke må komme med ind til børneforestillignen - men jeg får pænt af vide, at vi kan hyre en barnepige som må sidde i foyeren…?
Jeg synes det er dybt dybt underligt at man ikke må have små børn med til en børneforestilling? Der står INTET på deres hjemmeside om alderskravet.
Jeg tør ikke tænke på, hvad der var sket, hvis vi havde købt billetter og blev afvist i døren.
Jeg er rystet over deres holdning.