Wij hebben keukens de Abdij zeer positief ervaren. Het begint bij het maken van de afspraak, dit gaat vlot en er komt op tijd een bevestiging. Dan wordt je herkend, even op het gemak gesteld en krijg... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Op 04/03/2026 zijn we langs geweest bij Keukens De Abdij en werden we geholpen door Nikolai. Het gesprek verliep heel vlot en aangenaam. Hij nam echt de tijd om onze plannen te begrijpen en dacht g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel aangename ervaring gehad met Laura als architect en Nikolai als verkoper. Ze dachten praktisch mee en zorgde ervoor dat de keuken niet alleen mooi maar ook handig in gebruik werd
L'azienda ha risposto
Ons eerste contact met de filiaalverantwoordelijke was een hartelijke ontmoeting. We werden verwelkomt, vroeg of we al eerder daar geweest waren en stelde dan voor eerst rustig rond te kijken. Nadien... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda
Bij ons ben je zeker van puur vakmanschap!
Bredabaan 994A, 2170, Merksem, Antwerpen, Belgio
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Zeer tevreden van de service bij keukens de abdij Merksem. Danku Nikolai!

Risposta di Keukens De Abdij - Merksem
Op 05/03/2026 bezochten we Keukens De Abdij. Nikolai nam de tijd om onze wensen te begrijpen, gaf helder advies en deed slimme suggesties. Een prettige en professionele ervaring!

Risposta di Keukens De Abdij - Merksem
Op 05/02/2026 zijn we bij Keukens Abdij geweest, Nikolai hielp ons deskundig, dacht actief mee en gaf duidelijke adviezen, een zeer positieve ervaring!

Risposta di Keukens De Abdij - Merksem
Nikolai, gaf duidelijke uitleg en goed advies. Zeer tevreden!

Risposta di Keukens De Abdij - Merksem
We zijn vorig jaar bij verkoper Nikolai geweest voor onze nieuwe keuken. Dankzij zijn en Isaura (binnenhuisarchitecte) hun deskundig advies is eergisteren onze droomkeuken geplaatst! De plaatsing is uitgevoerd door echte vakmannen en was op 1 dag afgerond.

Risposta di Keukens De Abdij - Merksem
Hij nam echt de tijd om onze plannen te begrijpen en dacht goed mee over de indeling van de keuken. We kregen duidelijke uitleg, eerlijk advies en enkele goede suggesties die het ontwerp nog beter maakten.
Een zeer positieve ervaring en professionele begeleiding. Absoluut een aanrader!

Risposta di Keukens De Abdij - Merksem
Professionele uitleg en nemen uitgebreid de tijd om samen naar de vele mogelijkheden te kijken naargelang je wensen. Goede service, garantie, prijs/ kwaliteit van de materialen is prima. Mogelijkheid om écht een keuken op maat samen te stellen, zelfs nog aan te passen tijdens het verdere proces.

Risposta di Keukens De Abdij - Merksem
Zeer vlotte ontvangst;verkoper;Nikolai nam zeker de nodige tijd;gaf ruimte om veel vragen te stellen;gaf professioneel advies, liet veel mogelijkheden zien en en straalde vertrouwen uit.
Berekende verscheidene opties...gaf korting waar mogelijk en was niet opdringerig .De samenwerking met de bouwfirma leek ons zeer practisch en makkelijk.Als aanspreekpunt coördineert Nikolai alles & beweert hij 7/7 bereikbaar te zijn indien nodig.
Wij hopen dat in de toekomst alles van afbraak tot opbouw ook zo vlot verloopt zoals beloofd(zou ongeveer 1 week duren)Benieuwd naar het eindresultaat!!