Keukendepot - capelle-a-d-ijssel Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Lylantse Baan 3, 2908 LG Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Na enkele keukenzaken bezocht te hebben zijn wij ook bij keukendepot gaan kijken. Werden vriendelijk ontvangen en na de rond leiding in de showroom zijn we met de ideeën de maten die we bij ons hadde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik en mijn vrouw hadden meerdere keukenzaken bezocht en gesproken maar kwamen niet tevreden naar buiten. Echter kwamen we bij keuken depot in cappelle en daar werden we ontvangen door Bilal uit... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een aantal keukenzaken bezocht en uiteindelijk kwamen we bij de Keukendepot binnen en werden direct goed ontvangen door Paul en Edwin. Beide heren dachten heel goed met ons mee qua indelin... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per cucina
  2. Negozio di piani di lavoro da cucina
  3. Esperto nella ristrutturazione di cucine

Scritti dall'azienda

Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.

• Lylantse Baan 3, 2908 LG, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

171 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Jiska voor deskundige en vriendelijke service, Topper!

Jiska heeft me heel goed en fijn geholpen. Prachtige keuken voor een goede prijs. Heel blij mee

14 gennaio 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat leuk om te lezen dat Jiska van Keukendepot Capelle aan den IJssel je zo goed heeft geholpen! Een prachtige keuken voor een mooie prijs klinkt als een geweldige combinatie. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken en bedanken je voor het delen van je ervaring.

Valutata 5 stelle su 5

Prettig contact en transparante aanpak…

Prettig contact en transparante aanpak door Edwin (Locatie Capelle). Snelle reactie op vragen. Ook meedenkend binnen mijn budget. Mijn keuken moet nog geleverd worden… dus over dat proces kan ik nog niets zeggen.

27 gennaio 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Bedankt voor je mooie woorden over Edwin van Keukendepot Capelle aan den IJssel en zijn aanpak! Wat fijn dat je het contact en de transparantie als prettig hebt ervaren, en dat hij met je heeft meegedacht binnen je budget. We hopen dat de levering en installatie straks net zo positief zullen verlopen. Mocht je vragen hebben, staan we uiteraard voor je klaar!

Valutata 5 stelle su 5

Super fijne communicatie en hulp!

Super fijne communicatie en hulp!

18 gennaio 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Dank je wel voor je review! Fijn dat je zo goed geholpen bent, onze verkoopadviseurs doen hun best om met je mee te denken. Heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Valutata 1 stelle su 5

Slecht contact

De beschrijving vraagt mij wat er mis ging. Nou ik kan vertellen dat alles mis ging op het uitzoeken van de keuken na. In de winkel locatie Capelle zijn wij goed geholpen, maar vanaf het moment van levering was het mis. Wat stukken kwamen kapot aan en moesten opnieuw besteld worden. Hierdoor hebben wij een aantal weken met een half afgemaakte keuken gezeten. Helaas, maar dit zou kunnen gebeuren. Waar het echt mis gaat bij Keukendepot is vanaf het moment dat de vaatwasser is stuk gegaan. Wij hebben om die reden in augustus 2024 direct contact gezocht met Keukendepot om te vragen of wij hiermee verder geholpen konden worden.
Het is inmiddels januari 2025 en er komt binnenkort eindelijk een monteur die ons gaat helpen!!
Tussentijds contact met Keukendepot is zo goed als onmogelijk. Er worden mails gestuurd met onjuiste informatie. Wellicht dat de medewerkers op de administratie een cursus kunnen gebruiken.
Ik zal in elk geval niet meer kiezen voor Keukendepot.
Je kiest dan namelijk niet alleen voor mindere kwaliteit maar ook voor slechtere service..

——————

Helaas krijg je dan na een slechte review ineens met 1 dag contact. Ondanks dat ik dit betreur moet ik hier toch ook wel een beetje van lachen….
Helaas klopt het alleen niet wat er verteld word. Ik zou zelf geen contact meer gezocht hebben na de week die er overheen ging, maar werkelijkheid is dat ik 3 keer gemaild heb zonder reactie.
Net als het begin in augustus.. ik heb inderdaad te horen gekregen dat er zou zijn geprobeerd te bellen, maar dit niet bij mij is doorgekomen. Waarna ik weer geen contact kreeg over hoe nu verder.. pas na ik een brief heb laten maken om ze in gebreken te stellen kreeg ik met een week een reactie.
Hieruit haal ik zelf dat er wel degelijk gereageerd word, maar wel pas als het echt moet. Ik blijf erbij, service is ver te vinden…
De reparatie van een kapotte veer in de vaatwasser is namelijk geen werk waar een half jaar overheen hoeft te gaan….

22 gennaio 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat vervelend om te horen dat je geen prettige ervaring hebt gehad, we hebben onze vestiging in Capelle aan den IJssel om een reactie gevraagd, deze is hieronder te lezen.

Beste Kayleigh,
Wat vervelend dat u zoveel moeite lijkt te hebben gehad om contact met ons te krijgen.

We hebben sinds uw eerste melding over de vaatwasser in augustus meermaals contact proberen te leggen met u, waarbij u later aangaf deze oproepen nooit te hebben gezien. Dit heeft helaas gezorgd voor meer vertraging dan we zelf zouden willen.

Er zijn monteurs ingeschakeld om uw deurprobleem met de vaatwasser te verhelpen, totdat bleek dat het defect in de vaatwasser zat. De melding is hierna naar Inventum doorgezet met de informatie dat zij contact horen op te nemen met u. Er is toen ook gevraagd om na een week contact met ons op te nemen als dit nog niet zou zijn gebeurd, maar u meldde zich een maand later. Hierop heb ik u voorzien van contactgegevens van Inventum, omdat wij enkel een herinnering konden sturen en hoopten dat u hiermee sneller zou zijn geholpen. Ik kan me daarom ook niet vinden in uw insinuatie dat wij u sinds augustus niet proberen te helpen.
We betreuren uw ene ster, ondanks dat we een zeer mooie keuken hebben mogen plaatsen bij u.

Met vriendelijke groeten,
Keukendepot Capelle a/d IJssel

Positieve review keukendepot Capelle aan den Ijssel

Wij zijn heel positief in onze ervaringen met Keukendepot. Kimberly van keukendepot in Capelle aan den Ijssel was ontzettend behulpzaam, dacht met ons mee en het contact verliep erg prettig. Ze gaf ons een duidelijke weergave van onze keukenwensen middels 3D tekeningen. Doordat we ons huis net hadden gekocht en er het eea moest gebeuren heeft het lang geduurd voor we de daadwerkelijke keuze maakten wat de nieuwe keuken betreft. In die periode heeft Kimberly voor ons meerdere offertes gemaakt met diverse keukenopstellingen waardoor wij een beter beeld kregen van wat voor keuken nu bij onze woonwensen zou passen. Kimberly nogmaals bedankt voor je hulp en de prettige samenwerking!

18 gennaio 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review!

Super om te lezen dat onze keukenadviseur Kimberly jullie zo goed heeft geholpen. Een keuken kopen doe je natuurlijk niet iedere dag en met al die keuzes kan het best lastig zijn om de ideale keuken samen te stellen. Fijn dat jullie gedurende het hele proces op de expertise van Kimberly terug konden vallen. Zo te lezen hebben jullie geduld en zorgvuldigheid geleid tot een keuken die echt bij jullie past.

Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden vertrokken na aanschaf…

Zeer tevreden vertrokken na aanschaf van een keuken.
Alles is naar wens gegaan mede door Jiska, welke goed naar onze wensen luisterde en verwerkte in de keuken van onze dromen. Service, prijs kwaliteit dik in orde.

18 dicembre 2024

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Bedankt voor deze mooie review over onze vestiging in Capelle! Wat geweldig dat keukenadviseur Jiska jullie zo goed heeft kunnen helpen en echt naar jullie wensen heeft geluisterd. We zijn supertrots dat we jullie droomkeuken werkelijkheid hebben gemaakt.

Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken, dat gaat vast helemaal goedkomen!

Valutata 5 stelle su 5

Keuken Depot...go for it!!!

Na het bezoeken van meerdere keukenzaken besloten we óók nog even bij Keuken Depot langs te gaan in Capelle aan den IJssel.
Eenmaal daar binnen schrokken we van de fantastische keukens en dus aanbod van wat ze hebben. Met de echt deskundige hulp van Edwin zijn we niet alleen tot een keuze gekomen.
Je kon duidelijk merken dat hij verstand van zaken heeft én ons totaal niet zag als een nummertje om goed te scoren.
Na uitgebreid de indeling te maken met alle mogelijkheden op een rijtje nemend kwamen we tot een waanzinnig mooie prijs.

Thuis nog extra alles bekeken met behulp van de prachtige 3-D tekening met de afmetingen of het perfect is wat we gekozen hadden.
3x heb ik Edwin aan de lijn gehad en 3x was het wederom bijzonder klantvriendelijk hoe hij reageerde op mijn vragen. Grote klasse!!!

Dames en heren...ga eerst naar Keuken Depot en jullie zullen zien...dit is gelijk je laatste keukenzaak om dus niet verder te gaan kijken voor een waanzinnig mooie keuken voor een ontzettend scherpe prijs door een klantvriendelijke medewerker, Edwin, geholpen!!!

6 dicembre 2024

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat een fantastische review, ontzettend bedankt voor het delen! Geweldig om te lezen hoe jullie ervaring bij onze vestiging in Capelle aan den IJssel is geweest. Edwin verdient absoluut een pluim voor zijn deskundige en klantgerichte aanpak! Het klinkt alsof hij precies heeft meegedacht en jullie echt heeft geholpen aan de perfecte keuken, zowel qua ontwerp als prijs.

Heel veel plezier straks met jullie waanzinnig mooie keuken, en bedankt voor het warme advies aan toekomstige klanten! 😊

Fijne winkel

Leuk en goed adviserend gesprek gehad met Kim. Zij heeft me geholpen bij het samenstellen van de keuken en voorzien van advies bij alles wat nodig was. Contact verloopt makkelijk en snel. Zeker een aanrader!

22 novembre 2024

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat een mooie review, bedankt voor het delen! 😊 Het is geweldig om te horen dat jullie zo’n leuk en goed gesprek hebben gehad met onze keukenadviseur Kim.

Dat het contact makkelijk en snel verloopt, maakt de ervaring natuurlijk nóg prettiger. Bedankt voor jullie aanbeveling, en we wensen jullie alvast veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Klantvriendelijke personeel en mooie winkel

We zijn heel goed geholpen door het personeel bij de vestiging in cappelle a/d ijssel. Het personeel is heel vriendelijk en hielp on heel goed met de keuzes voor onze keuken.
De winkel ziet er ook heel netjes en opgeruimd uit.

We raden anderen ook aan om bij keukendepot hun keuken te kopen.

26 ottobre 2024

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Super om te lezen dat jullie perfect geholpen zijn door ons team in Capelle a/d IJssel! Fijn dat jullie een goed gevoel hadden in onze mooie showroom. Bedankt voor de complimenten en de aanbeveling – we wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Onze ervaring TOP!

Echter kwamen we bij keuken depot in cappelle en daar werden we ontvangen door Bilal uit Tilburg.
Man man wat dacht die gozer goed mee zag geen problemen maar dacht in oplossingen. Top gozer!
Dus eindelijk happy naar buiten.
Nog x terug geweest wat aanpassingen gedaan en nu helemaal blij met onze nieuwe keuken die in januari geleverd gaat worden.
Bilal namens mij en me vrouw NOGMAALS BEDANKT!

13 ottobre 2024

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat een fantastische review, bedankt voor het delen van jullie ervaring! Super dat jullie bij onze vestiging in Capelle zo goed geholpen zijn door keukenadviseur Bilal en geslaagd zijn voor een nieuwe keuken. Zo te lezen zijn jullie helemaal klaar voor de levering van jullie droomkeuken in januari! Alvast heel veel plezier ermee.

Super geholpen

Super geholpen ! Alles kan , alles is mogelijk , geduldig en persoonlijk ! En …… goed en betaalbaar ! Een aanrader

5 ottobre 2024

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat een fantastische review, bedankt voor je mooie woorden! Wij geloven dat alles mogelijk is met de juiste begeleiding. Fijn om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad, zowel met de service als met onze prijzen. Nogmaals dank voor het vertrouwen en alvast veel kookplezier in je nieuwe keuken!

Top ervaring

Hele fijne gesprekken, goede adviezen en gezellige ongedwongen sfeer. Geen moment enige druk gevoeld om ergens onze handtekening onder te zetten. Paar keer teruggegaan (twijfel over kleur en blad) en telkens werd weer de tijd genomen ons te woord te staan.
Kan iedereen aanraden hier hun droomkeuken te kopen.

30 settembre 2024

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring over onze vestiging in Capelle a/d IJssel! Fijn dat je de gesprekken als prettig en ontspannen hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat je alle tijd hebt om de juiste keuzes te maken, een nieuwe keuken koop je tenslotte niet elke dag. We zijn blij dat we je zo goed hebben kunnen helpen en waarderen je aanbeveling enorm. Alvast veel kookplezier!

Valutata 5 stelle su 5

Na een lange zoek tocht naar een…

Na een lange zoek tocht naar een droomkeuken. Hebben wij gekozen voor KeukenDepot Capelle a-d-ijssel.
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Kimberly. Zij nam alle tijd voor ons.
Zij gaf ons juiste en nodige advies binnen ons budget. Wij zijn blij dat wij voor Keukendepot Hebben gekozen.

13 settembre 2024

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat de zoektocht naar jullie droomkeuken succesvol is verlopen bij onze vestiging in Capelle a-d-ijssel. Keukenadviseur Kimberly heeft jullie duidelijk met veel zorg en aandacht geholpen. Super dat het advies precies aansloot op jullie wensen én budget. Bedankt voor het vertrouwen en alvast veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Keukendepot: transparant en klantvriendelijk

Bij keukendepot capelle a-d-ijssel ben ik heel goed geholpen. Er is een transparante offerte met alles netjes gespecificeerd opgesteld, en ik kreeg alle informatie en alle tijd om een weloverwogen keuze te maken.

12 settembre 2024

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Super dat je ervaring bij onze vestiging in Capelle a/d IJssel 5 sterren waard is! Fijn om te lezen dat het team je goed geholpen heeft met oog voor transparantie en klantvriendelijkheid. Precies wat je nodig hebt om met een goed gevoel je keuze te maken. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en alvast veel kookplezier in je nieuwe keuken!

Heel fijn bedrijf

Bij mijn zoektocht naar een keuken ben ik heel erg fijn geholpen door Edwin. Niet pusherig, maar ontspannen, en hij gaf goede adviezen. We hebben een prachtige keuken ontworpen! Keukendepot Capelle raad ik iedereen aan die niet de hoofdprijs wil betalen en toch een mooie keuken wil.

29 agosto 2024

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat geweldig dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad bij onze vestiging in Capelle! Zo te lezen heb je precies de keuken gevonden die je zocht dankzij het advies van keukenadviseur Edwin. We zijn blij dat we je konden helpen om je droomkeuken te realiseren. Bedankt voor je aanbeveling en veel kookplezier in je nieuwe keuken!

Keukendepot

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più