Keukendepot - capelle-a-d-ijssel Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Lylantse Baan 3, 2908 LG Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Na enkele keukenzaken bezocht te hebben zijn wij ook bij keukendepot gaan kijken. Werden vriendelijk ontvangen en na de rond leiding in de showroom zijn we met de ideeën de maten die we bij ons hadde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik en mijn vrouw hadden meerdere keukenzaken bezocht en gesproken maar kwamen niet tevreden naar buiten. Echter kwamen we bij keuken depot in cappelle en daar werden we ontvangen door Bilal uit... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een aantal keukenzaken bezocht en uiteindelijk kwamen we bij de Keukendepot binnen en werden direct goed ontvangen door Paul en Edwin. Beide heren dachten heel goed met ons mee qua indelin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne gesprekken, goede adviezen en gezellige ongedwongen sfeer. Geen moment enige druk gevoeld om ergens onze handtekening onder te zetten. Paar keer teruggegaan (twijfel over kleur en blad) en... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per cucina
  2. Negozio di piani di lavoro da cucina
  3. Esperto nella ristrutturazione di cucine

Scritti dall'azienda

Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.

• Lylantse Baan 3, 2908 LG, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

169 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vriendelijk en meedenkend

Vriendelijk en behulpzaam geholpen. Niks is hier teveel gevraagd. Waarbij andere keukenwinkels niet eens goedemorgen zeggen

14 agosto 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Dank je wel voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze vriendelijkheid en behulpzaamheid zo hebt ervaren. We vinden het belangrijk om iedereen met aandacht te ontvangen – zelfs een simpele goedemorgen maakt verschil. Geniet straks volop van je keuken!

Aanrader

Heel fijn en ontspannen geholpen door Jiska. We gaan verhuizen en moeten een nieuwe keuken. Door onze positieve vorige ervaring met Keukendepot Capelle meteen weer daarheen gegaan.
Nooit gepusht om te kiezen, heel relaxt alles doorgenomen, alle vragen worden serieus genomen. Om een keuze voor keukenblad te kunnen maken zijn we doorgestuurd naar Dekker in Zevenhuizen, daar hadden ze meer grote voorbeelden van bladen. Heel fijn. Scherp geprijsde keuken kunnen uitzoeken en geleverd op de datum die wij willen. Top!

12 agosto 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat een mooie review, bedankt voor het delen! Jiska van Keukendepot Capelle zal dit ontzettend leuk vinden om te lezen. Fijn dat jullie opnieuw voor Keukendepot Capelle hebben gekozen en dat het hele traject zo ontspannen en zorgvuldig is verlopen. Mooi dat jullie zelfs bij Dekker in Zevenhuizen de perfecte keuze voor het blad konden maken. Heel veel plezier straks met jullie nieuwe keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en vriendelijk!

Goede service en vriendelijk!
In Capelle goed geholpen voor het uitzoeken van een keuken. Ze denken veel mee met de mogelijkheden en houden rekening met je wensen.

10 agosto 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te lezen dat onze keukenadviseurs in Capelle zo met je hebben meegedacht en jouw wensen centraal hebben gezet. Heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Valutata 4 stelle su 5

Goede en snelle service en aandacht…

Goede en snelle service en aandacht voor de klant.

16 luglio 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat leuk dat je onze service als goed en snel hebt ervaren! We vinden het belangrijk om écht aandacht te hebben voor iedere klant, dus fijn om te merken dat dat is overgekomen.

Valutata 5 stelle su 5

Goede uitleg goed service aardige…

Goede uitleg goed service aardige medewerkerdter

12 luglio 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je onze uitleg en service zo waardeert. Ons team doet altijd hun best om klanten op een vriendelijke en duidelijke manier te helpen, en het is mooi om te lezen dat dit is gelukt.

Valutata 4 stelle su 5

De verkoper in Capelle Edwin was zeer behulpzaam

De verkoper in Capelle, Edwin, was zeer behulpzaam, stelde de juiste vragen en luisterde prima naar onze wensen; het resultaat is de aankoop van een voor ons fraaie keuken.

9 luglio 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Bedankt voor jullie mooie review! Edwin van Keukendepot Capelle is blij om te horen dat hij zo goed heeft kunnen meedenken en luisteren naar jullie wensen. Fijn dat dit heeft geleid tot een keuken die helemaal bij jullie past. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Jiska

Jiska, dank je wel voor het helpen!! Veel kennis en een leuke dame!

4 luglio 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat een fijne review, bedankt! Mooi om te horen dat Jiska van Keukendepot Capelle met haar kennis en enthousiasme zo’n positieve indruk heeft achtergelaten. Zo maken we samen van het kiezen van een keuken een leuke ervaring!

Wij zijn geholpen door Jiska,

Wij zijn geholpen door Jiska,
En dat hebben wij als top ervaren, je merkte dat haar kennis van materialen echt on point was. Ze wist goed onze wensen te vertalen naar iets moois. Onze ervaring was vele malen beter dan bij de vorige, en ook de prijs was beter. Nu is het afwachten tot onze prachtige keuken er is.

X
Shannon & Lukasz

20 giugno 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat leuk dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad met Jiska van Keukendepot Capelle! Haar kennis én gevoel voor stijl maken echt het verschil. Super dat ze jullie wensen zo goed heeft weten te vertalen naar een prachtig ontwerp – en dan ook nog eens tegen een betere prijs. Nu aftellen tot het eindresultaat in jullie keuken!

Valutata 5 stelle su 5

Keukendepot capelle aan den ijssel echt een aanrader!

Een aantal jaar geleden heb ik bij Keukendepot al eens een keuken gekocht en daar was ik destijds erg tevreden over.

Ook dit keer werden we opnieuw vriendelijk en vakkundig geholpen, eerst door Jiska en later ook door Kim. Wat we allebei als heel prettig hebben ervaren, is de openheid en duidelijkheid. Geen mooie praatjes of druk, maar gewoon eerlijke informatie en de ruimte om zelf een weloverwogen keuze te maken.

Uiteindelijk hebben we ons – onder lichte druk – toch elders laten overhalen om een handtekening te zetten. We hopen echt dat we daar geen spijt van krijgen, want bij Keukendepot voelden we ons het meest gehoord en op ons gemak.

Kortom: uitstekende service, fijne mensen en mooie, kwalitatief goede en betaalbare keukens. Zeker een aanrader!

1 maggio 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat ontzettend waardevol dat jullie opnieuw zo’n positieve ervaring hebben gehad bij Keukendepot – dit keer met Jiska en Kim van Keukendepot Capelle. Eerlijke informatie, geen druk en écht luisteren naar jullie wensen: dat is precies waar we voor staan.

Jammer om te horen dat de keuze uiteindelijk toch elders is gevallen, maar we hopen oprecht dat jullie daar blij mee zijn. En mocht het ooit weer zo ver zijn: onze deur staat altijd open!

Valutata 5 stelle su 5

Geslaagd binnen 3 uur met een nieuwe…

Geslaagd binnen 3 uur met een nieuwe keuken. Geholpen door Edwin. Edwin heeft tips en adviezen gegeven tijdens tekening was rustig terwijl ik heel zenuwachtig was.
Ik ben heel blij de winkel uitgelopen.
Dankjewel Edwin.

12 giugno 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat een geweldige ervaring in korte tijd! Binnen 3 uur geslaagd voor een nieuwe keuken – dat is een topprestatie. Fijn dat Edwin van Keukendepot Capelle je met rust, tips en adviezen zo goed heeft begeleid, juist op een spannend moment. We wensen je alvast heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Valutata 1 stelle su 5

Service is super slecht

Aankoop & levering gingen goed, echter is de afhandeling van de klachten niet o.k bij de montage van de keuken kwamen wat problemen tevoorschijn achterwandje is 1 cm tekort afzuigkap hangt scheef en te laag. Bij het plaatsen van de vaatwasser blijken er 4 schroeven voor het frontpaneel niet goed te zijn. Hierbij ontstaat ook meteen het probleem keukendepot wil alle handelingen in 1 keer verrichten en weigerd tot dusver om het paneel van de vaatwasser eerder te komen plaatsen waardoor wij de vaatwasser niet kunnen/ mogen gebruiken en dus maar moeten wachten tot de achterwand binnen is en de vaatwasser enkele weken niet in gebruik mag worden genomen. Conclusie is dat financieel gewin boven de service staat. Wat mij betreft dus 1 belabberde slechte service. als antwoord op uw reactie heb ik inderdaad bericht gekregen dat de bestelde spullen als het meezit in week 28 worden geleverd echter wordt er nog steeds geweigerd om het frontje tussendoor te plaatsen dat zijn dus 4 schroeven!!! Jullie moeten je kapot schamen over de zogenaamde Service, die er dus alleen is wanneer het jullie uitkomt en laat de klant met niet te gebruiken apparatuur heerlijk minimaal 6 weken wachten !!!!! . Dus voor de volgende klanten LET OP als je alles betaald hebt en er ontbreekt 1 schroef van 1 of ander apparaat wat je bij hun hebt gekocht ben je dus echt de klos en vindt keukendepot het niet de moeite waard om de gebreken die er tevoorschijn komen en direct verholpen kunnen worden geen noodzaak want dat kost ze 1 rit extra en laten ze je gewoon 2 maanden wachten .ik zou zeggen pico bello bv zal het waarschijnlijk wel beter doen

11 giugno 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat vervelend om te horen dat alles niet naar genoegen is verlopen. Van Keukendepot Capelle hebben we begrepen dat u reeds op de hoogte bent gebracht dat alle serviceonderdelen in gang zijn gezet en binnen redelijke termijnen kunnen worden opgelost. We betreuren het dat u hiervan hinder ondervindt, maar we doen ons best om dit ongemak tot een minimum te beperken.

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn ontzettend goed geholpen door…

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Kimberly. Het was voor mijn vriend en mij de eerste keer dat we een keuken gingen uitzoeken voor ons eerste huis. Er werd echt te tijd genomen om alle opties rustig te bekijken. En er werd erg goed naar onze wensen geluisterd. En we kregen oprecht advies op al onze honderden vragen. Ook keek Kimberly heel goed mee met onze wensen en naar ons budget. Waardoor we nu onze droom keuken hebben kunnen kopen. Het is nu alleen nog aftellen geblazen tot de levering.

30 aprile 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat leuk dat jullie samen deze mooie stap hebben gezet, en dat Kimberly van Keukendepot Capelle daar een rol in mocht spelen! Zo hoort het: alle tijd nemen, goed luisteren, eerlijk advies geven én samen bouwen aan een droomkeuken. We wensen jullie alvast heel veel kookplezier straks.

Snelle service

Snelle service, aardig personeel en nemen de tijd voor de klant. Houden rekeningen met de wensen en budget.

31 maggio 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat leuk om te lezen dat je onze service en het persoonlijke contact zo waardeert! Onze keukenadviseurs vinden het belangrijk om echt naar de wensen en het budget van de klant te luisteren. Dank voor je mooie woorden en veel plezier met je nieuwe keuken!

Geweldig

Edwin heeft mij geholpen met het samenstellen van de keuken die ik wilde! Hij heeft hier rekening gehouden met het budget van mijn partner en mij en onze wensen zoveel mogelijk geprobeerd tegenmoet te komen. Ook advies gegeven wat je beter wel en niet kunt doen! Echt een hele goede ervaring!

7 maggio 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat mooi om te horen dat Edwin van Keukendepot Capelle jullie zo goed heeft geholpen bij het samenstellen van jullie droomkeuken! Meedenken binnen budget en eerlijk advies geven vinden we ontzettend belangrijk – fijn dat dat ook zo is ervaren. Veel plezier straks in jullie nieuwe keuken!

Top Service van Edwin!

Door medewerker Edwin van begin tot eind goed begeleid en geadviseerd in mijn keukenbladen. Top service en expertise met goede prijs kwaliteit. Zeker aanrader!!

9 maggio 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat een mooie woorden over Edwin van Keukendepot Capelle! Hij zet zich met volle overtuiging in om iedere klant te begeleiden naar de perfecte keukenoplossing, dus fijn dat dit zo goed is overgekomen. Geniet van je nieuwe keukenbladen en bedankt dat je ons aanbeveelt!

Top!

Fantastisch geholpen en een mooie keuken voor een scherpe prijs! Thanks!!

27 marzo 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat een fijne review om te lezen! Een mooie keuken voor een scherpe prijs én fantastisch geholpen worden – daar doen we het voor. Bedankt voor je enthousiaste woorden!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijk en een mooie keuze

Vorige week hier een keuken uitgezocht en ontzettend fijn geholpen door Kimberley. Met veel rust en aandacht en zeer vriendelijk. Voor alle vragen werd er tijd genomen en er is een ruime keuze in de winkel. Er wordt meegedacht naar wens en budget. En ook toen er een kleine aanpassing gedaan moest worden na het nameten was dit meteen geregeld.
Zeer tevreden dus en kan niet wachten tot die mooie keuken er is! En extra dank voor het aanbieden van de thee met honing voor de zere keel;)

15 marzo 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat leuk om te lezen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad bij ons! Keukenadviseur Kimberley van Keukendepot Capelle zorgt er altijd voor dat je je op je gemak voelt en écht gehoord wordt. Fijn dat zelfs de kleine details – zoals een kopje thee met honing – gewaardeerd werden. We zijn net zo enthousiast als jij over de komst van je nieuwe keuken!

Goed

Snel, goed, duidelijk. We werden door Kimberly geholpen op zeer professionele wijze. Ze dacht heel goed mee en nog belangrijker, ze luisterde heel goed naar onze wensen. Top!

8 marzo 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Hartelijk dank voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat Kimberly van Keukendepot Capelle jullie zo professioneel en met aandacht heeft geholpen. Goed luisteren en meedenken vinden we bij Keukendepot erg belangrijk, dus het is geweldig dat jullie dit zo hebben ervaren. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken!

Goede keus!

Wij zijn goed geholpen door Jiska. Ze begreep onze wensen en weet waar ze het over heeft. Ze kwam met goede opties en nam de tijd voor ons. Ook achteraf wat wijzigingen doorvoeren was geen enkel probleem. Uiteindelijk een mooie keuken gekocht binnen ons budget

21 febbraio 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat Jiska jullie zo goed heeft geholpen en met passende opties kwam. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich gehoord voelen en dat alles naar wens is – ook als er achteraf nog aanpassingen nodig zijn. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Goed geholpen door : Cas

Goed geholpen door : Cas
Zeer tevreden & behulpzaam en helpt je goed naar je keuzen 🤝 bedankt Cas

9 febbraio 2025

Risposta di Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat Cas je zo goed heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. We wensen je veel plezier met je aankoop!

Keukendepot

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più