Valutata 5 stelle su 5

Ik sta versteld van de slechte recensies. Ik heb zelf namelijk geen problemen ervaren. Bij de Hornbach kwam ik erachter dat het toch niet in de auto paste. Vervolgens via een zuil een busje kunnen hur... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

VRESELIJK! De app crashes waardoor je geen inzicht meer hebt en de reservering niet effectief kunt beginnen of eindigen maar de rekening gewoon doorloopt. Een rekening is erg ondoorzichtig en valt ve... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ze rekenen een markt conform bedrag maar daarbovenop rekenen ze een vergoeding per km die hoog genoeg is om de brandstof te vergoeden. Staat de bus met zo goed als lege tank klaar! Dan vragen ze ook n... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Slechte ervaring met KAV Autoverhuur Rotterdam. Mijn borg van €475 is niet binnen de afgesproken termijn van 5 dagen teruggestort. Na herhaaldelijk bellen kreeg ik alleen maar onvriendelijke en arroga... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di noleggio auto
  2. Servizio di leasing di auto
  3. Agenzia di noleggio furgoni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

KAV Autoverhuur Het vertrouwde adres voor de verhuur van voertuigen in elk segment. Kan Alles Vervoeren. Deze afkorting is niet ons idee maar van een klant.

• Klokkenbergweg 17, 1101 AK, Amsterdam, Paesi Bassi

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Borg 400 euro betaald op maandag de…

Borg 400 euro betaald op maandag de factuur en vrijdag nog steeds het geld niet retour. Terwijl mij verzekerd was dat ik snel het geld terug zou hebben. In deze tijd dat alles digitaal is vind ik het ronduit schandalig dat na de factuur op maandag het geld op vrijdag nog steeds niet op de rekening staat.

DENK NA!! Er zijn gewoon verhuur bedrijven die simpel een reservering doen met de creditcard en dan hoef je niet op je geld te wachten.

Voor mij NOOIT meer KAV autoverhuur.

29 gennaio 2023

Auto gehuurd bij KAV Tilburg ELLENDE

Auto gehuurd bij KAV Tilburg. Auto zeer slechte staat van onderhoud. 4 uur stil gestaan midden in een drukke straat. KAV niet bereikbaar op zaterdag. Doorverbonden met bergingsbedrijf. Na 3 uur wachten uiteindelijk gestart met acculader. Bevestiging van bergings6dat accu zeer zeer slecht was. Vervolgens Auto einde dag ingeleverd. Niet meer afval kunnen storten. Mails gestuurd. Foto's van accu. Borg 500 euro. Vervolgens op maandag gebeld dat ik auto moest legen. Geen enkel commercieel gebaar. Auto onder druk geleegd op een werkdag. Terug bij KAV zelfde liedje. Hoofdkantoor moet dat bepalen. Heel kwaad geworden. Heel slecht en ijskoude behandeling van klanten. Deze man in Tilburg is een onverschillig persoon die getraind is om te gaan met deze shit. Ik heb gedreigd met advocaat. Dat is onjuist maar deze man is gevaarlijk voor KAV. Hij heeft die borg in zijn zak. Dus nu op 12 december 15.45 is het afwachten wat hij, KAV hoofdkantoor zogenaamd, als tegemoetkoming doet. Ik weet het al. Afgepast. Treurig bedrijf. Althans vestiging Tilburg is bedroevend.

9 dicembre 2022
Valutata 4 stelle su 5

Ik zie alleen maar negatieve resencies…

Ik zie alleen maar negatieve resencies voor de huur van een auto van kav . Ik heb toch andere ervaringen hier mee .
Op 24 oktober 2022 een vrachtwagen met laadklep en slaapcabine gehuurd ( verhuis Italië ) in Breda en op 29 oktober weer ingeleverd .
Ik ben door Jeroen van kav zeer netjes en correct behandeld en geholpen en ik kan dit bedrijf in Breda zeker aanraden .
Het enigste minpuntje was dat interieur van deze M.A.N wel gedateerd was ,maar ja was ook van 2006 ,maar dat deed niets af aan het rijden met deze vrachtwagen ,en ik durf toch wel te zeggen dat ik na 45 jr int gereden heb er toch wel ervaring mee heb .
Bert Hellemons

29 ottobre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Borg van €700 behorende bij huur van…

Borg van €700 behorende bij huur van verhuisbus na twee weken nog steeds niet retour ontvangen.
Argument KAV is dat de borg per abuis aan een andere huurder is teruggestort. Men wacht nu totdat men het bedrag van andere huurder heeft terug ontvangen.
Waardeloze service. #kav #autoverhuur.

15 ottobre 2022

Belachelijk bedrijf

Belachelijk bedrijf.

Slechte service en als je uiteindelijk niets huurt maar wel de borg hebt betaald, wordt er alsnog 10 euro ingehouden.

Huur ergens anders iets, trommel je vrienden op of regel een bezorgdienst via marktplaats.
Maar huur hier niets.

31 luglio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Oplichters! Vermelden de extra kosten niet

Bus gehuurd bij de Ikea voor vervoer van spullen. Bus kon een kwartier eerder worden geopend maar werd niet vermeld dat dit extra kost. Een uur een busje huren kost €19.50 inclusief btw + €0,45 per kilometer. Betekend voor mijn stukje in totaal €26,70. Ik moest €42,70 betalen!!!!! Oplichters!

12 luglio 2022

Bijzonder niet professioneel bedrijf

Bijzonder niet professioneel bedrijf. Voor onze zakelijke verhuizing een vrachtauto gehuurd van maandag tot donderdag. In overleg is de auto eerder geleverd omdat dat hen beter uitkwam. Op woensdag krijg ik telefoon, met de vraag of de auto op donderdag al in de ochtend opgehaald kan worden. Akkoord, mits er een dag huur in mindering gebracht zou worden. Dit zou gebeuren. Tot mijn spijt toch een factuur ontvangen voor 4 dagen huur. Een aantal keer geprobeerd ze per email te bereiken maar krijg geen gehoor meer... Verder was de laadklep van de vrachtauto erg belabberd.

7 novembre 2021

Pure oplichters

Pure oplichters, laten je een app downloaden en zonder dat je iets hebt besteld sturen ze al een factuur (?!) achteraf blijkt dat ze 10 euro inschrijfgeld rekenen, terwijl dat nergens wordt genoemd. De grootste oplichters die ik tot nu toe ben tegengekomen, je bent gewaarschuwd!

1 luglio 2021

Echte afrader

Echte afrader. Meerdere malen teruggekomen om uit te vinden dat de vaste parkeerplaats bezet was. De oplossing van de hulplijn (voor zover ze bereikbaar waren): rond blijven rijden tot er een parkeerplaats in hetzelfde gebied vrijkomt. Zelf al duurde dat soms tot 4 uur. De kosten voor de tijd en kilometers in die tijd werden volledig doorberekend. Op één avond maar op aanraden van de medewerker geparkeerd op een andere plek en daar ontving ik maar liefst twee parkeerbonnen voor. Ook die kosten waren, volgens Connect Car heel vanzelfsprekend, voor mij.

Vervolgens ontvang ik uit het niets een brief van een incassobureau. Herinneringen of aanmaningen zijn echter - aantoonbaar - nooit verzonden. Connect Car kan dat op mijn verzoek ook niet aantonen, maar houdt wel vast aan de incassokosten. Ze willen graag even 40,- verdienen en hopen dat iemand daar in trapt.

29 giugno 2019
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più