Karen Buur - Liv i balance Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Havde døjet med lænden et stykke tid og tænkt, at det vare skulle gås og trænes væk som en rigtig hulemand 🙈 Karen fik rent faktisk forklaret og vidt mig, hvad var, givet mig relevante øvelser o... Leggi di più

Efter første behandling hos Karen glædede jeg mig allerede til næste gang. Karen er så fantastisk dygtig og forklarer hvad der skal foregå i behandlingen som var skøn og blid. Næste dag havde jeg en l... Leggi di più

Har været hos Karen 3 gange nu og oplever allerede en klar forbedring af de problemer der er årsagen til at jeg er startet. Glæder mig til forsættelsen.

Karen er super dygtig og kroppen reagere virkelig på behandlingen. Karen får min klare anbefaling for hun er virkelig dygtig.

1. Medico che pratica medicina alternativa

Kinesiologi og Kraniosakral terapi til børn og voksne. Blid og effektiv behandling af ubalancer, der hos voksne kan vise sig som smerter, spændinger, symptomer på stress, uro og andre former for ubehag, der kan genere i hverdagen. Hos børn kan ubalancer vise sig som søvnbesvær, koncentrationsbesvær, diffuse smerteklager mv. Kinesiologi og Kraniosakral terapi er virksomme alternativer til alle aldersgrupper.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Karen får min bedste og varmeste…

Karen får min bedste og varmeste anbefaling!

Jeg fik kranio-terapi for første gang. Det var meget blidt, og samtidigt meget kraftfuldt.

Jeg havde spændinger fra nakke, kæber og nøgleben, helt ned til lænden. Med behandlingen hos Karen følte jeg, at min krop blev 'sat på plads'. Nu 2 uger efter, er spændingerne stadig væk.

Tryk i ganen og indvendigt på kinderne var nyt for mig, men slet ikke ubehageligt. Jeg følte mig fuldstændig tryg i Karen's hænder.

Karen får min bedste og varmeste anbefaling!

28 maggio 2022

🥰

Man blir altid taget godt imod

Man blir altid taget godt imod. Karen guider dig stille og roligt igennem behandlingen og samtidig er der tid til et smil på læben ved en lille sjov bemærkning 🙂
Karen er rigtig dygtig og brænder for sit fag, skønt at mærke.

19 maggio 2022

Mine varmeste anbefalinger

Jeg har gået hos Karen både til KST og Kinesiologi, begge dele med rigtig gode resultater. Karen er en dygtig og omsorgsfuld person, så jeg kan give hende mine varmeste anbefalinger.

5 maggio 2022

Karen kan varmt anbefales

Karen kan varmt anbefales, hun giver trygge og støttende kranio sakral terapi behandlinger og har fokus på helheden, udover den aktuelle lidelse man kommer med. Hun har en dejlig afsmittende ro og healende hænder, og er lyttende og imødekommende.

25 marzo 2022

Kære Jette
Tak for de smukke ord.
Karen

Karen får mine varmeste anbefalinger

Karen får mine varmeste anbefalinger! Min datter på knap 3 måneder var ofte i gråd, ville ikke ligge på maven og ville ikke tage sutten. Efter noget tid kunne jeg fornemme på hende, at hun havde nogle spændinger, da hun ikke rigtig ville have sit hoved til venstre. Vi kom hen til Karen og blev taget godt i mod og hun lyttede til mine bekymringer omkring min datters motorik. Hun kiggede grundigt igennem og hjalp hende. På briksen kunne man se, hvordan hun kom i bedring med sine spændinger. 6 timer senere kunne hun nu vende sit hoved til venstre og tog straks imod sin sut. Nu sover hun også til sin venstre side med sin sut i munden. Stort tak til Karen herfra

14 gennaio 2022

Kære Camilla
Hvor er det dejligt - og tak for de fine ord.
Håber I har det godt.

Den bedste oplevelse!

Jeg kan kun anbefale Karen!
Jeg har en datter på 2 måneder, som var rigtig ked af det om aftenen, og ikke kunne sove i sin barnevogn. Vi besluttede at tage forbi Karen, og se om hun kunne hjælpe os. Efter vi har været hos Karen, har vores datter ikke været ked af det om aftenen, og hun sover flere timer i sin barnevogn! Vi mødte et mennesker, der respekterede vores datter, og hvad hun havde brug for. Det har været den bedste oplevelse!

3 novembre 2021

Kære Josefine
Mange tak for de smukke ord.
Og endnu engang tillykke med din lille pige 🥰
Bh

Varm anbefaling af Karen

Kan kun give Karen min varmeste anbefaling. Jeg har været syg i mange år og hos Karen har jeg for første gang oplevet en positiv effekt på mine skavanker.
At Karen samtidig er et varmt og imødekommende menneske gør, at man altid føler sig tryg og godt tilpas hos hende.

20 luglio 2021

Tak Trine. Dejligt at samarbejde med dig 😊

Hvad mon kinesologi er godt for??

Jeg var en tur hos kinesolog og havde ikke idé on, hvad jeg gik ind til.Så derfor en video på Youtube inden og blev da også dybt skuffet.
Havde håbet, at barren var højere. At man kunne mærke noget efterfølgende. Intet. Så jeg bliver nok ikke fan af denne form for alternativ behandling.

15 luglio 2021

Tak for tilbagemelding.
Håber du finder noget, du kan bruge

Graviditetsrelaterede bækkenproblemer

Under min graviditet fik jeg slemme bækkengener. Takket være behandlinger hos Karen lykkedes det, at opretholde mit arbejde på deltid, og mindske smerterne i sådan grad, at det var til at holde ud.
Kan varmt anbefales!

19 maggio 2021

Risposta di Karen Buur - Liv i balance

Dejligt, du har haft gavn af behandlingen.

Jeg var til kinesiologi hos Karen

Jeg var til kinesiologi hos Karen. En helt speciel oplevelse hvor der blev renset ud i nogle traume i min krop. Karens rolige person og måde at behandle på gør at man føler sig helt tryg.

13 gennaio 2021

Tak Maria

Virkelig god Behandling hos Karen

Det er virkelig godt at være hos Karen i behandling. Jeg var i gode hænder og blev hjulpet i allerhøjeste grad!! Jeg kommer igen <3

1 dicembre 2020

Risposta di Karen Buur - Liv i balance

❤ Tak og jeg glæder mig til at se dig igen.
Bh
Karen

Dygtig, professionel og god til børn.

Karen er dygtig, rolig, omsorgsfuld og både voksen og barn føler sig godt tilpas under hendes behandlinger. Min søn fået kraniosakral hos Karen med god effekt og jeg har fået kraniosakral behandling og kinesiologi behandling.
Kan anbefale begge behandlinger.

26 novembre 2020

Kære Louise
Tak for den fine anbefaling.
Dejligt I begge har haft glæde af behandlingen.