Havde døjet med lænden et stykke tid og tænkt, at det vare skulle gås og trænes væk som en rigtig hulemand 🙈 Karen fik rent faktisk forklaret og vidt mig, hvad var, givet mig relevante øvelser o... Leggi di più
Har været hos Karen 3 gange nu og oplever allerede en klar forbedring af de problemer der er årsagen til at jeg er startet. Glæder mig til forsættelsen.
Karen er super dygtig og kroppen reagere virkelig på behandlingen. Karen får min klare anbefaling for hun er virkelig dygtig.
Kinesiologi og Kraniosakral terapi til børn og voksne. Blid og effektiv behandling af ubalancer, der hos voksne kan vise sig som smerter, spændinger, symptomer på stress, uro og andre former for ubehag, der kan genere i hverdagen. Hos børn kan ubalancer vise sig som søvnbesvær, koncentrationsbesvær, diffuse smerteklager mv. Kinesiologi og Kraniosakral terapi er virksomme alternativer til alle aldersgrupper.
Malervangen 11, 2600, Glostrup, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Det er fantastisk
som Karen kan støtte min krop til selv, at komme i balance.
Karen er simpelthen så fantastisk til at håndtere vores lille drengs udfordringer ift spændinger i nakke og ryg. Vi har fået en dreng der ikke spænder op mere.

Risposta di Karen Buur - Liv i balance
Tryghed og den rolighed Karen havde overfor mit barnebarn på 6 år.
Vi kom med en masse håb, da lægerne ikke kunne sige andet end det er udslæt/nældefeber pga sygdom med en virus. Så kløstillende creme og antihistamin. Så de havde faktisk opgivet hende. Trods det havde stået på i 1 års tid.
Vi kom hos Karen en fredag eftermiddag med et barn som havde en masse plamager over hele kroppen. Allerede dagen efter var de næsten væk, 2 dage efter helt væk og nu lidt over en uge efter er de stadig ikke at se. Tak Karen for kinesiologi og din søde hjælp.

Risposta di Karen Buur - Liv i balance
Min datter var hos hende med noget udslet som hverken læger og hospitalet ikke kunne finde en forklaring.
Men med et trylle slag fik hun sporet sin ind på min datters krop som fortalte hvad der var galt.
Og 3 dage senere er udslettet helt væk. Jeg vil varmt anbefalede Karen Buur.

Risposta di Karen Buur - Liv i balance
Dejligt at komme hos Karen og få kroppen på rette kurs.
Helt fantastisk oplevelse!!!
Jeg er stadig fyldt op af taknemmelig oven på en time hos Liv i Balance og er dybt imponeret over, hvad en "samtale" mellem Karen Buur og min krop kunne gøre for mig.
Jeg kan slet ikke vente til næste behandling!

Risposta di Karen Buur - Liv i balance
Karen er meget professionel og det var en rigtig hjælpsom oplevelse. Jeg er meget glad for jeg søgte hjælp af hende og blev selv anbefalet hende af en veninde.

Risposta di Karen Buur - Liv i balance
Karen fik rent faktisk forklaret og vidt mig, hvad var, givet mig relevante øvelser og afhjulpet den akutte låsthed uden at være hård mod kroppen som ved andre behandlingsformer.
Min lænd og min nattesøvn giver Karen fem stjerner!

Risposta di Karen Buur - Liv i balance
Det har været en fornøjelse at blive behandlet af Karen❤️ Hun er rigtig dygtig, -Jeg har afprøvet både kraniosakral og kinesiologi Og begge dele er rigtig godt Karen er et utroligt dejligt menneske😍 Og jeg vil bestemt vende tilbage til hende en anden gang,- Og vil også anbefale hende til andre

Risposta di Karen Buur - Liv i balance
Efter første behandling hos Karen glædede jeg mig allerede til næste gang. Karen er så fantastisk dygtig og forklarer hvad der skal foregå i behandlingen som var skøn og blid. Næste dag havde jeg en lettet følelse i min krop, som om hele kroppen endelig hang sammen. Mine smerter hist og pist var mildere og jeg følte mig mere afslappet omkring tingene. Jeg vil helt klart anbefale Karen❤️

Risposta di Karen Buur - Liv i balance
Jeg kom dertil med en blandet indstilling og var også lidt skeptisk over behandlingsmetoden. Da jeg tog derfra, var jeg helt konfus, men med en følelse af lettelse. Siden da har jeg været træt, som jeg også fik forklaret jeg ville være 1-2 uger efter, men kroppen og hovedet har en følelse af lettelse og "godt tilpashed". Enkelte ting krævede en opfølgning, som jeg ser frem til at få klaret.

Risposta di Karen Buur - Liv i balance
God oplevelse. Og ikke mindst efterfølgende, hvor hele kroppen reagerer på behandlingen.

Risposta di Karen Buur - Liv i balance
Har simpelthen haft det fantastisk efter mit besøg hos Karen.
De varmeste anbefalinger herfra.

Risposta di Karen Buur - Liv i balance
Har virkelig gjort en forskel efterfølgende for min hverdag og trivsel.
God oplevelse hvor jeg følte mig tryg og i gode hænder hele vejen.

Risposta di Karen Buur - Liv i balance
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Karen med min 4 mdr. gamle søn.
Han fik løsnet op i nogle spændinger, og jeg fik en masse gode råd med hjem :-)
Kan helt klart anbefales.

Risposta di Karen Buur - Liv i balance
De varmeste anbefalinger herfra. Mild behandling med stor effekt. Jeg kalder hende “kvinden, med de magiske fingre” 👍🏻