Do szafy żeby się lepiej sprzedała wstawiają funkcjonalne bardzo fajne pojemniki . Przy wydaniu szafy już pojemników nie ma a sklep udaje greka . Pani z infolinii rozwala pytaniem - a czy ma Pani w ja... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Tragedia! Obsługa w sklepie robi łaskę że trzeba wydać towar klientowi. Mebel bardzo słabej jakości, kierowniczka sklepu kłamie w sprawie sprawdzenia dostępności towaru -ogółem poczucie bycia probleme... Leggi di più
ODEBRANIE ZAKUPIONEGO KRZESŁA OBROTOWEGO DO BIURKA - ODEBRANIE GO Z TYŁU, Z MAGAZYNU, GDZIE BYŁO TRZEBA WEJŚĆ PO SCHODACH DO DRZWI, BY ZADZWONIĆ I POKAZUJĄC FAKTURĘ/PARAGON ODEBRAĆ ZAKUPIONY TOWAR. NI... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
JYSK zawsze ma dla Ciebie dobra oferte wsr�d artykul�w wyposazenia wnetrz � zobacz, jakie dobre oferty czekaja na Ciebie juz dzis.
Informazioni di contatto
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Firma raczej dobra i personel miły
Firma raczej dobra i personel przyjazny, przynajmniej w Krakowie. Jakość produktów bardzo różna ale można polecić na spanie. Naszym ulubionym produktem są rolety okienne w różnych wzorach i wersjach, które bez trudu można dostosować do każdego rozmiaru okna.
Bylem dzisiaj w Jysk odebrac zamowiony…
Bylem dzisiaj w Jysk odebrac zamowiony przez internet top materac zapakowanie male 80cm na 40 cm.
Do odebrania przy kasie.
Pan ekspedient kazal pojechac do magazynu obok sklepu
Pojechalem i czekam i dzwonie.
Przychodzi ten sam ekspedient i ma pretensje ze dzwonie glosno cicho sie nie da
Male pudelko ktore mialem odebrac przy kasie musialem odebrac w magazynie .
Chodzilem po sklepie 10min z zonå i mogl tå paczuszke przyniesc to nie wielblåd byl zapakowany.
Zero respektu dla klienta
Ei enää koskaan
Laatu on huonoa ja siitä kertoo teksti "Made in China" joka tuotteessa. Alennukset huijausta. Verkkokaupan kautta palautus haastavaa ja ohjeistus huonoa. Mistä tahansa tuotteesta kysyy niin myyjällä on se varmasti myös itsellään kotona. Menen jatkossa mielummin Ikeaan, kun siellä sentään osataan hinnoitella laadun mukaan. Jyskissä myyntiä tehdään suoraan päin naamaa valehtelemalla.
Niekompetencja pracownika
Niekompetencja pracownika, błędne informacje na temat dostawy towaru, nieumiejętność dokonania zwrotu środków na kartę (40 min oczekiwania aż ekspedientka na infolinii dowiedziała jak to zrobić ) ostatecznie bezskutecznie, po tygodniu czasu znowu prośba o przybycie w związku ze zwrotem środków - również z problemami. Nie polecam lokalizacji w Nowym Sączu na ul Piłsudskiego. Ostatecznie zrezygnowałem z zakupu stacjonarnego na rzecz zakupu online .
Hardwood planters .
Aikaisemmat arvostelut kertovatkin jo…
Aikaisemmat arvostelut kertovatkin jo tarpeeksi. Myyjät sivistymättömiä ja kouluttamattomia. Rankkaa valehtelua. Yhden palautuksen tiimoilta 6 käyntiä, 3 puhelua ja 3 sähköpostia. Vastaukseksi valehtelua.
Harvoin on tarve avautua..
Harvoin on tarve avautua, mutta nyt ei voi muuta. Aivan järkyttävän huonoa asiakaspalvelua johtoporrasta myöden antaessani palautetta. Ostin puoli vuotta yritysasiakkaana tuotteita, joille annettiin suusanallisesti palautusoikeus mutta virallisesti yritysasiakkailla ei ollutkaan palautusoikeutta. Eipä tullut mieleen tarkistaa asiaa kirjallisista ehdoista luullessani voivani luottaa ihmisen sanaan. Jyskin johtoportaasta oikein soitettiin, mikä tarve minulla on oikein palauttaa tuotteita. Olen myös todistanut, miten myyjät kohtelevat muita asiakkaita epäkohteliaasti, vierittävät omia virheitä kollegoiden syyksi ja osoittavat välinpitämättömyyttä myyntityössään. Jyskin tuotteista osa näyttää pintapuolisesti laadukkailta mutta hajoavat käsiin lyhyessä ajassa. En suosittele liikettä kenellekään!
Matto joka oli ollut lattialla
Varasin maton Kokkolan Jyskistä. Matkalla sinne (25 kilometriä yhtä suuntaa) mulle soitettiin. Matto oli mallikappale hyllystä. Minua se ei haitannut.
Perillä minulle annettiin matto joka oli kulunut ja likainen. Matto oli täynnä hiekkaa. Ei ollut myyjän mukaan ollut lattialla mallikappaleena. Yritti huijata että matto oli otettu hyllystä. Sokeakin olis huomannut että myyjä valehteli.
Ei koskaan enää Jyskiin!!
terv. 50 km ihan turhaan ajanut
Myyjä ei asiakaspalveluun sopiva.Tuli…
Myyjä ei asiakaspalveluun sopiva.Tuli antamaan tuotteen varastolta jonka myös tiputti käsistään pihalle kun ei jaksanut kantaa vaikkei painavasta ollut edes kyse Voisivat vähän edes katsoa kenet palkkaavat.Myyjä voisi opetella olemaan myös ystävällinen muillekkin ihmisille eikä vaan huonekalu kuorma-auto miehille ja oli ne housut tarpeeksi ylhäällä ilman kiskomistakin kun kiire tuli kiskoa kun huonekalu miehet tuli😅Ehkä kannattaisi myyjän vaihtaa alaa kun ei kyseiseen työhön ole sopiva eikä voimaa vähääkään ja mennä hihittelemään jonnekki muualle missä omat kyvyt 😅pääsee oikeuksiinsa.Tämä Jysk Limingantulli.
Älkää ostako Jyskistä mitään
Älkää ostako Jyskistä mitään! 10 vuoden patjan takuu on täysin huijausta. Ostin 4 vuotta sitten pitkälle yli tonnin sängyn. Nyt kun jousissa ja laadussa on ilmennyt vikaa, niin he pesevät kätensä pois sanomalla "sängyn reunalla on istuskeltu". Olen vakavasti selkäsairas ihminen ja en edes pysty "istuskelemaan" sängynlaidalla. Sänkyä on myös huollettu ohjeiden mukaisesti. Niin kuin sanottua, nuo takuut on täyttä huuhaata!. Kuulemma pitää olla jousi katkennut, mutta heidän sivuillaan takuu osiossa ei lue mitään, että jousi pitää olla katkennut! Ostakaa tuotteenne muualta. Niin ala-arvoista on toiminta tällä yrityksellä. Tämä lähtee kuluttajasuojaan. Nim. Merk. Ei enää rahaa tälle firmalle koskaan.
Tilasin itse kasattavan kaapin Jyskistä…
Tilasin itse kasattavan kaapin Jyskistä ja maksoin sen. Kaapin mukana tuli toinen väärä kaappi, palautin sen autolla ja nyt ne marisee ettei kaappia, jonka palautin voi enää myydä uudestaan 😠
Älkää ostako sijauspatjoja
Avopuolisoni osti jo toisen sijuspatjan liikkeestä. Kummallakin rertaa neuvottiin venyttämään patjaa. Yritetty moneen otteeseen mutta ei vaikutusta. Nyt liike yrittää itse selviytyä itse tehtävästä. Epäilen että onnistuu koska aiemmin on yritetty useamman voimin. Täyttä p....a ainakin tämä tuote. Varmaankin myytävänä hyviäkin tuotteita mutta multa luotto pois
Super jakość rzeczy już po 16 lat mają…
Super jakość rzeczy już po 16 lat mają moje niektóre rzeczy z Jysk i w ogóle nie widać po nich starzenia się bardzo polecam produkty godne polecenia na lata dekady.
Rzeczy super
Rzeczy super ale niektóre panie pracujące w Jysku w Olsztynie to jakaś porażka. Weszłam do sklepu, zapytałam jedną z nich stojącą akurat na kasie gdzie są ręczniki, a ona machnęła ręką przed siebie i odparła jakby od niechcenia: "Aa, tam". Ogólnie sprawiają wrażenie bardzo niechętnych do pomocy klientowi.
Tästä kaupasta ei saa ostaa huonekalut
Tästä kaupasta ei saa ostaa huonekalut! Todella huonolaatuinen tavara ja lyhyt takuu
Arabianrannan myymälässä kyylätään asiakkaita
Arabianrannan myymälässä siististi pukeutuneita äitiäni ja poikaani selkeästi epäiltiin ilmeisesti myymälävarkaiksi. Olin varannut pojalleni pelipöydän, joka oli tarkoitus noutaa myymälästä. Poikani ja äitini saapuivat myymälään minua ennen. Kiertelivät myymälässä. Minun saapuessani kaksi vartijaa ja TET iässä oleva henkilökunnanjäsen kyyläilivät äitiäni ja poikaani ikään, kuin he varastaisivat kait pöydän, jota katsoivat. Menimme vielä katsomaan olohuoneenpöytiä, koska äitini oli nähnyt ensiviikolla alkavan tarjouksen ja halusi nähdä pöydän. Samalla TET ikäinen myyjä kyyläsi erittäin avoimesti meitä. Todennäköisestihän me olisimme esim. sohvan siitä varastaneet!! Sanoin äidilleni, että noudetaan pöytä ja lähdetään, kun niin epämiellyttävältä tuntui. Kassalle mennessämme aikuinen myyjä tuntui yllättyvän, kun oikeasti ostimme jotain. Teki mieli jättää pöytä ostamatta mutta olin sen jo luvannut pojalleni. En enää koskaan mene Arabianrannan Jyskiin tai Jyskiin muutenkaan! Vaan myymälöihin joissa arvostetaan asiakkaita eikä oleteta kaikkien olevan varkaita. Emme ole mustalaisia tai laitapuolen kulkijoita ja ei edes heitä saisi olettaa varkaiksi ilman syytä!!!
Tänään aamupäivällä Malmin Jyskissä oli…
Tänään aamupäivällä Malmin Jyskissä oli todella asiakaspalveluun sopimaton henkilö.
Kysyin missähän täällä on seinähyllyjä kun en löytänyt. Kerroin että netin mukaan teillä on mallikappale. Myyjä sanoi ettei tiedä jossakin ne on täällä. Ei elettäkään että olisi voinut auttaa asiassa, lähti palvelemaan toista asiakasta. Lähdin pettyneenä pois ilman hyllyä. Käyn usein ko. Kaupassa eikä koskaan ole ollut näin tylyä palvelua.
Palvelu on hyvää mutta pikkuhiljaa…
Palvelu on hyvää mutta pikkuhiljaa alkaa tympimään tuo jatkuva tyynyjen kaupittelu!
Ymmärrän, että myyjien on tehtävä kuten johtoporras määrää.
Siis johtoporras : kyllä suomalainen osaa ostaa tyynyn kun hän sitä tarvitsee!
Tämä tyynyjen tyrkytys on jatkunut jo pitkään. LOPETTAKAA JO !
Yksikin tähti on liikaa
Porin Jyskistä sai tänään käsittämättömän ala-arvoista palvelua. Jonotin pienen ostokseni kanssa, ja kun olisi ollut minun vuoroni, ohitse kiilasi nainen, joka "vain nopeasti kysyy yhden asian". Myyjä varmasti huomasi ohitustilanteen. Myyjä alkoikin selvittämään tämän ohittaneen naisen asiaa, ja vaikka ohittajakin sanoi, että voi rahastaa minut kyllä ensin, ei myyjä ottanut tätä kuuleviin korviinsa. Kun pitkän odottelun jälkeen oli viimein minun vuoroni, myyjä ei pahoitellut asiaa, ei tervehtinyt saati edes katsonut minua päin. Piippasi tuotteen ja ilmoitti tympääntyneenä hinnan. Itse asiakaspalvelijana en voi käsittää miten asiakasta voi kohdella näin. Huono päiväkään ei voi selittää sitä, ettei voi ystävällisesti käyttäytyä sitä yhtä minuuttia, kun asiakas maksaa ostoksensa. Ei luulisi olevan liikaa pyydetty.
Jyskiltä ei myöskään löydy kanavaa jota kautta voisi antaa palautetta, että saisi tiedon myös myymälään.
Lohjan jyskissä parikin myyjää joilta…
Lohjan jyskissä parikin myyjää joilta saa nyrpeää ja ylimielistä palvelua sekä asiatonta kommentointia. Ei ole kiva asioida. Surkeaa on ettei palautteen antamiseen löydy muuta kanavaa kuin tämä. Edes sähköposti mihin voisi palautteen laittaa. Meinasi minultakin jäädä laittamatta kun ei ole kanavaa. Näppärää tietysti yritykselle kun negatiivinen palaute jää näin saamatta. Ihmetten vain miten yritys voi parantaa palveluitaan jos ei tiedä mikä mättää.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.