Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Do szafy żeby się lepiej sprzedała wstawiają funkcjonalne bardzo fajne pojemniki . Przy wydaniu szafy już pojemników nie ma a sklep udaje greka . Pani z infolinii rozwala pytaniem - a czy ma Pani w ja... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Tragedia! Obsługa w sklepie robi łaskę że trzeba wydać towar klientowi. Mebel bardzo słabej jakości, kierowniczka sklepu kłamie w sprawie sprawdzenia dostępności towaru -ogółem poczucie bycia probleme... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Laatu on huonoa ja siitä kertoo teksti "Made in China" joka tuotteessa. Alennukset huijausta. Verkkokaupan kautta palautus haastavaa ja ohjeistus huonoa. Mistä tahansa tuotteesta kysyy niin myyjällä o... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

ODEBRANIE ZAKUPIONEGO KRZESŁA OBROTOWEGO DO BIURKA - ODEBRANIE GO Z TYŁU, Z MAGAZYNU, GDZIE BYŁO TRZEBA WEJŚĆ PO SCHODACH DO DRZWI, BY ZADZWONIĆ I POKAZUJĄC FAKTURĘ/PARAGON ODEBRAĆ ZAKUPIONY TOWAR. NI... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili
  2. anche in
  3. Negozio di arredamenti per salotti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

JYSK zawsze ma dla Ciebie dobra oferte wsr�d artykul�w wyposazenia wnetrz � zobacz, jakie dobre oferty czekaja na Ciebie juz dzis.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

2,0

Tutte le recensioni

21 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Nie polecam ani samego produktu, ani jakości obsługi posprzedażowej.

Podłokietnik w kanapie uległ poważnemu uszkodzeniu podczas zwykłego użytkowania — wewnętrzna konstrukcja pękła i zapadła się do środka. Okazało się, że element jest nienaprawialny, a JYSK nie oferuje żadnych części zamiennych ani możliwości płatnej naprawy czy wymiany tej części.

Zgłoszenie reklamacyjne zostało odrzucone, a w całej korespondencji nie zaproponowano absolutnie żadnej formy pomocy. Odpowiedzi były chłodne i nieprofesjonalne, bez najmniejszej próby znalezienia rozwiązania. Poziom obsługi bardzo rozczarowujący — zamiast wsparcia otrzymałem jedynie informację, że mam „dochodzić roszczeń inną drogą”.

Niestety nie polecam ani samego produktu, ani jakości obsługi posprzedażowej.

20 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

jysk.pl

Kupiłem fotele ogrodowe na jysk.pl z odbiorem w sklepie. Proces zakupu przebiegł wzorowo. Pani na infolinii kompetentna, potrafiła odpowiedzieć na wszystkie pytania i doradzić najkorzystniejszą formę dostawy. Mimo wady jednego z foteli proces reklamacji również przebiegł wzorowo. IKEA powinna się uczyć. Polecam!

10 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Brak informacji o uszkodzeniu towaru do odbioru

Jysk Andrychów. Zamówiłam odbojnik do drzwi (pluszową lamę), otrzymałam sms o możliwości odbioru, w dniu dzisiejszym stawiłam się po odbiór zamówienia. Okazało się, że lama jest roztargana na plecach i nawet nie ma możliwości zszycia jej, ponieważ materiał był uszkodzony. Nikt mnie o tym nie raczył powiadomić. Strata czasu.

31 agosto 2025

Jysk Głogów

Jysk Głogów - szkoda, że nie można wystawić oceny ujemnej, fatalna obsługa klienta. Pan, który nas obsługiwał zdawał się tam być za karę. Opryskliwy i niechętny do jakiejkolwiek pomocy (nie chodzi o dzwiganie czy przenoszenie czegokolwiek). Czuliśmy się jak aktorzy w filmie Bareji. Nie polecam.

18 luglio 2025

Jak najdalej

Nigdy niczego już u nich nie kupię. Obsługa sklepu wciskała nam bez naszej wiedzy materac że zwrotu a materace które są wystawione nie mają nic wspólnego z tym co się dostaje. Oszuści z premedytacją wiedząc jak to wygląda nadal kłamią. Ps. materace za 3000zl są Made in China....reklamacje nie uznają.

3 maggio 2025
Valutata 3 stelle su 5

Ogolnie obsluga ok..fajne promocje ale…

Ogolnie obsluga ok..fajne promocje ale wielki minus za dlugi okres dostarczenia towaru. W dzisiejszych czasach nie powinno tak byc jesli dany towar jest praktycznie na miejscu a czeka sie na niego ponad tydzien no i transport trzeba placic. Powinien byc darmowy jak na allegro itp jak zakup jest powyzej 2000 zl a dojazd 10 km .

26 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Jysk Fort Wola Warszawa

Jak robić zakupy w jysk to tylko w forcie wola w Warszawie. Pani Martą i Emilia mega profesjonalne, pomocne, tu na prawdę sprawdzą się powiedzenie klient nasz pan. Pani Martą i Emila poświeciły nam 2 godziny na realizacją dwóch zamówień - klient bardzo wybredny :-)
Dziekujemy:)

21 maggio 2025

Dramat i żenada

Co mogę powiedzieć, kompletny brak ludzkiego podejścia do klienta. Robią co chcą a Ty się martw. To był mój ostatni zakup i przestrzegam wszystkich przed ta Mafią!!

26 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Firma kurierska jaką zatrudnia Jysk…

Firma kurierska jaką zatrudnia Jysk jest nieodpowiedzialna i źle zorganizowana.
Jysk nie bierze żadnej odpowiedzialności jak i kiedy ich towar jest dostarczony.
Na infolinii udzielono mi błędnych informacji. Kiedy ponownie do nich zadzwoniłam zaproponowano mi skasowanie zamówienia zamiast pomocy. Pani na infolinii nie dała mi dojść do słowa. Proszę od nich nic nie kupować chyba, że macie za dużo wolnego czasu, żeby przez dwa dni czekać na kuriera.

14 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Pokrowiec na szafkę na buty

Kupiłam szafkę na buty rok temu. Niestety pokrowiec tekstylny podarł się kompletnie. Dlaczego nie mogę kupić samego pokrowca tylko w/ sprzedawcy muszę kupić komplet. Przecież to jest nielogiczne i chore.Jest to działanie przeciwko klientowi.Prosze o rzetelną odpowiedź

3 marzo 2025

Wydawanie towaru

Przemiła obsługa na sklepie, jeśli chodzi o Panią na kasie ,ale jeśli chodzi o wydawanie towaru to wyglądają jakby pracowali za karę, jestem kobietą ciężarna w 9 miesiącu ciąży( za tydzien mam termin porodu ) zakupiłam komodę dnia 4.03.2025 roku o godzinę 13.11 mój tata jest po eperacji kręgosłupa i biodra nie może dźwigać, poprosiłam Pana z magazynu o pomoc w zapakowaniu komody do bagażnika, po czym zostawił zapakowana komodę w paczkach podziękował i poszedł... pozostawię resztę zachowania bez komentarz

4 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Jysk dwukrotnie nie potrafił dostarczyć zamówienia na wskazany adres. I nie była to maleńka wyspa na oceanie tylko Warszawa.

W grudniu 2024 zrobiłem niewielkie zakupy w sklepie internetowym Jysk. Gdy do połowy stycznia 2025 przesyłki nadal u mnie nie było zwróciłem się do Biura obsługi klienta Jysk z prośbą o pomoc w sprawie. Okazało się że przesyłka dawno temu wróciła do nadawcy ale nikt nie zwrócił mi pieniędzy za zamówienie a wcześniej nie poinformował mnie że przesyłka jest do odbioru. W ramach rekompensaty Jysk obiecał ponownie wysłać zamówienie na mój adres domowy. Po kilku dniach okazało się że nie dość że przesyłka zamiast pod wskazany adres została wysłana do paczkomatu, to w dodatku nie do żadnego w pobliżu tylko bardzo oddalonego. Na nic się zdały moje prośby żeby Jysk jako nadawca przesyłki naprawił swój błąd i zweryfikował adres paczkomatu jeśli już nie potrafią dostarczyć zamówienia do mojego miejsca zamieszkania. Pracownik Jysk przekonywał mnie że lepiej będzie jak zwróci mi pieniądze i anuluje zamówienie. Jeśli tak proste czynności jak właściwe zaadresowanie przesyłki przerastają firmę Jysk i wolą zostawić niezadowolonego klienta bez jego zakupów zwracając pieniądze, żeby zamknąć sprawę i mieć święty spokój, to zapala się czerwone światło ostrzegawcze - w sklepie internetowym Jysk nigdy więcej nie zrobię żadnych zakupów.
Ostatecznie zamówione przedmioty kupiłem w innym sklepie, ale straciłem ponad miesiąc czekając na przesyłkę i zwrot pieniędzy od Jysk.

21 gennaio 2025

zamówienie przez stornę

zamówienie przez stornę, dostawa 2-3 dni, okazuje się że dostawa do sklepu to 17 dni. Infolinia mówi że jeśli chce do domu to produkt będzie za 5 dni ale muszę dopłacić 189 zł. jakiś koszmar, ostatnie zakupy

17 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Wprowadzanie klientów w błąd !

Wprowadzanie klientów w błąd !! Zamówiłem, zapłaciłem, wybrałem sklep w którym chce odebrać i tu nastąpił dramat. Dostawa do sklepu z ich wewnętrznego magazynu blisko 2 tygodnie !!!
Czym oni to wiozą ? Taczkami ?

10 gennaio 2025

Palvelualttius kadoksissa

Porttipuiston Jyskin myyjiä ei oikein huvittanut palvella asiakasta, joka tuli käväisemään myymälässä kymmenen minuuttia ennen sulkemisaikaa. Olin valinnut tuotteen valmiiksi netissä, joten tiesin mitä hain. Heti ovella myyjä ilmoitti, että sulkevat kymmenen minuutin kuluttua. Hain peiton myymälän takaosasta ja palasin kassalle. Miesmyyjä, joka oli myymälään tullessani istunut rennosti tuolissa ja jutellut kassalla seisovan naismyyjän kanssa, tuli kassalle ilmeisenä tarkoituksenaan vain osoittaa mieltään siitä, että olin tullut myymälään vielä vähän ennen sulkemaan. Kassakuittiin tallentui aika 19.55.

23 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

kuopio jysk joutas lopettaa koko pulju…

kuopio jysk joutas lopettaa koko pulju ei mitää kehuttavaa myyjät kivoja mutta tavara ja toimitus huh huh myyjä parkoja joutuvat lupaamaan toimituksen 2-3 viikon päähän joka ei totuedukkaan.todella ikävää palvelua,

26 novembre 2024

Jysk w Łomiankach to dramat

Jysk w Łomiankach to dramat. Zarówno pracownicy jak i kierownictwo nieprofesjonalni i opryskliwi. Nie reagują na potrzeby klienta. Ciagle problemy na kasie : a to za wcześnie podałeś NIP a to za późno , a to Pani się awanturuje i Pani nie ma racji. Nie chce sie tam robić zakupów a szkoda bo towar całkiem ciekawy.

23 novembre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più