Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Jeg er kommet hos Michael Justad on/off i mere end 10 år, og der er ingen tvivl om, at han er noget helt særligt inden for sit fag. Utrolig kompetent, grundig og erfaren. Michael tager sig tid til den... Leggi di più

Jeg har fået JustHealth anbefalet af min søster, som fremhæver deres personlige rådgvning. De varmeste anbefalinger af Michael og hele JustHealth-holdet. Mærk selv energien, når du træder ind af døren... Leggi di più

Jeg benytter at bredt udvalg af JustHealth’s behandlinger, både massage, laser og chokbølge til min elitesport. Uanset hvem jeg er inde hos er de altid utrolig flinke, dygtige og effektive til at f... Leggi di più

Jeg kan varmt anbefale behandlingen hos Justhealth. Fik klinikken anbefalet på grund af en skade i brystmusklen, Behandlingen har haft en rigtig god effekt, og kunne hurtig genoptage træning. Al... Leggi di più

1. Clinica specializzata
  2. Medico che pratica medicina alternativa
  3. Clinica di fisioterapia

Smerter, ømme muskler og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet er hyppige problemer, vi som kiropraktor ser hos både unge og ældre. Problemerne kan opstå pludseligt grundet en skade, og de kan udvikle sig over længere tid, hvor omfanget blot vokser sig større. Uanset hvilke specifikke gener, der belaster din krop og generer dig i din dagligdag, samt hvor længe problemerne har stået på, tilbyder vi at træde til som din kiropraktor i vores klinik tæt på Århus, hvor du kan få den nødvendige behandling. Vi hjælper dig med at slippe af med dine smerter, så du kan genoptage daglige aktiviteter, og gøre det, du brænder for! "Et liv i bevægelse"

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Lændesmerter

Effektiv og hurtig behandling der har virket for mig.
Nu er det anden gang, jeg har været nødt til at opsøge kiropraktor for dybe lændesmerter og begge gange har jeg kun kunne anbefale Mikael og team.
Der var ingen tider men jeg blev alligevel samme dag presset ind med meget kort varsel - både med kiropraktor og massage og det har virket super godt og hurtigt 👍👍

20 novembre 2021

Tak for dejlige ord Anders ⭐️
Vi vil altid bestræbe os for at hjælpe de akutte samme dag 😃
God weekend 🌸

Dårlig oplevelse

Kan desværre kun sige, at det har været en stor skuffelse, at komme i “behandling” eller manglende, hos jer. Har en diskusprolaps og kom til en fysioterapeut for, at se om jeg kunne træne det væk. Blev undersøgt første gang og fik en øvelse. Anden gang kunne vi så konstatere, at denne øvelse ikke havde gjort noget bedring, så derfor mente hun, at hun ikke kunne hjælpe mig og foreslog en kiropraktor. Jeg prøvede, at spørge ind til nogle ting og tiltag, men nej der var ikke mere, at gøre. Jeg gik nærmest grædende derfra og havde totalt mistet håbet. Aldrig har jeg fået så dårlig behandling og total uprofessionel.
Jeg har skrevet til klinikken og intet hørt, så det må betyde, at de er ligeglade med min oplevelse.

6 dicembre 2020

Risposta di Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik

Hej Eva! Beklager du føler det du føler! Fysioterapeuten var meget proffesionel og henviste dig videre til kiropraktoren da prolaps var udenfor hendes fagområde. Vi skrev en email til dig dagen efter for at tilbyde dig en gratis opfølgning hos kiropraktoren, men hørte aldrig fra dig. Håber du får en god dag, vores tilbud står fortsatt åbent til dig ved anledning 😃🎅🏽
Kh, JustHealth

Vil klart anbefale

Et fantastisk sted hvor der er styr på tingene!

16 novembre 2020

Tak for de dejlige og motiverende ord Rasmus 🌺

TOPKARAKTER

Kan kun sige, TOP KARAKTER!

Jeg gik rundt og rodede med en albue skade som gjorde at jeg slet ikke var fleksibel eller kunne bruge armen. Allerede efter første behandling, var der STOR forskel!
Jeg kan kun sige, at har du det mindste, hvor det gør ondt eller skade, skal man ikke vente med at spørge ind til en konsultation.

30 aprile 2020

Vi er glad vi kunne hjælpe dig Olcay! Tak for den dejlige anmeldelse 😃⭐️

Ekstremt tilfreds..

Jeg har brugt Justhealth i forbindelse med hofte og knæskader ved løb. Jeg er gammel ekstremsportudøver, og oplever helt naturligt kroppens forfald efter at have rundet de 50 år. Jeg oplevede en dedikeret behandler i Michael Justad, som havde styr på sit fag og som fulgte mig HELT til dørs. Justhealth var kendt og på listen over kompetente behandlere hos min sundhedsforsikring. Kan klart anbefales 👍🏻

24 aprile 2020

Helt igennem fantastisk service

Helt igennem fantastisk service!

Michael er altid til rådighed til super professionel behandling hele vejen igennem, og slipper aldrig opgaven, før den 100% løst. Flotte og rene lokaler på idrætklinikken. 😁
Kan klart anbefales.

24 aprile 2020

Justhealth kan varmt anbefales.

Jeg har brugt Michael hos justhealth i mange år efterhånden. Og jeg er virkelig glad for at bruge ham. Han kan sit kram og som jeg siger han er en af de få der kan knække mig. Man kan stille spørgsmål om næsten alt og få svar.

Han er service mindet sød og behagelig. Alt personale du mødet på vejen er søde og imødekommende.

6 aprile 2020

Den bedste service og de dygtigste folk!

Den bedste service og mest kompetente personale! Michael er den eneste der har kunne “Dulme” mine kroniske smerter i nakke og ryg. Og jeg har ellers været sendt fra specialist til specialist! Men Just Health og Michael har ihvertfald en kunde for livet i mig.

6 aprile 2020

Bedste kiropraktik og idrætsklinik!

Bedste kiropraktik og idrætsklinik!
Som professionel bryder har min krop haft virkelig godt af at gå ved Michael og hans dygtige team det seneste halvanden år. Behandlingerne hjælper mig med at komme hurtigere over skader og præstere på topniveau. Jeg vil på ingen måde være Michaels hjælp og ekspertise foruden!

6 aprile 2020

Yderst kompetent og behagelig behandler

Michael Justad er en yderst kompetent og behagelig behandler, som jeg altid føler mig i trygge hænder hos. Han har været min go-to behandler gennem de sidste 5-6 år, når jeg har haft skader, smerter eller gener af den ene eller anden art, og han har således været med til både at mildne og endda helt at fjerne udfordringer som skulderskader, hovedpine, nakkeproblemer og stærke lænde- og rygsmerter. Jeg ville aldrig vælge en anden behandler end Michael, og jeg kan kun anbefale alle, der måtte have brug for behandling, at give ham et besøg.

6 aprile 2020

Justhealth - specialister samlet i en klinik

Justhealth er for mig nogle dygtige kiropraktorer og fysioterapeuter samlet under et tag hvilket for mig har tidsbesparende samt praktisk. De ansatte er venlig og de jeg har været i kontakt med har haft en dyb idræts baggrund der giver indblik og forståelse for de udfordringer som har været i fokus hos mig.

De varmeste anbefalinger hermed.

/Thomas

6 aprile 2020

Efter længere tid med smerter/ ingen…

Efter længere tid med smerter/ ingen bevægelse i min arm/skulder samt 5 blokader, fik jeg anbefalet justhealth.
Ved første behandling mødte jeg Michael som er kiropraktor, han er top professionel og giver sig tid til patienterne.
Michael og hans team er helt klart anbefalinger værd

Verdens bedste kiropraktor

Har haft Michael i 5 år, nu. Og jeg går til ingen andre, Michael forstår at lytte og respekterer mig som patient, da jeg er utryg ved lydene, Michael tager sig tid og jeg kommer nu næsten fast hver 3 måned.
Michael hjalp også min søn da han var 2 år, hverken lægen eller skadestuen kunne finde ud af hvorfor min søn ikke ville gå, efter et fald i vuggestuen.
Michael kiggede på ham og kunne med det samme se hvad der var galt, og min søn gik derfra.
Jeg har kun positivt om Michael og hans klinik.