Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er kommet hos Michael Justad on/off i mere end 10 år, og der er ingen tvivl om, at han er noget helt særligt inden for sit fag. Utrolig kompetent, grundig og erfaren. Michael tager sig tid til den... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået JustHealth anbefalet af min søster, som fremhæver deres personlige rådgvning. De varmeste anbefalinger af Michael og hele JustHealth-holdet. Mærk selv energien, når du træder ind af døren... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg benytter at bredt udvalg af JustHealth’s behandlinger, både massage, laser og chokbølge til min elitesport. Uanset hvem jeg er inde hos er de altid utrolig flinke, dygtige og effektive til at f... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan varmt anbefale behandlingen hos Justhealth. Fik klinikken anbefalet på grund af en skade i brystmusklen, Behandlingen har haft en rigtig god effekt, og kunne hurtig genoptage træning. Al... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Clinica specializzata
  2. Medico che pratica medicina alternativa
  3. Clinica di fisioterapia

Scritti dall'azienda

Smerter, ømme muskler og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet er hyppige problemer, vi som kiropraktor ser hos både unge og ældre. Problemerne kan opstå pludseligt grundet en skade, og de kan udvikle sig over længere tid, hvor omfanget blot vokser sig større. Uanset hvilke specifikke gener, der belaster din krop og generer dig i din dagligdag, samt hvor længe problemerne har stået på, tilbyder vi at træde til som din kiropraktor i vores klinik tæt på Århus, hvor du kan få den nødvendige behandling. Vi hjælper dig med at slippe af med dine smerter, så du kan genoptage daglige aktiviteter, og gøre det, du brænder for! "Et liv i bevægelse"

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

👍👍👍…

Rar klinik at komne i og Kan kun give mine bedste anbefalinger til Michael 👍

5 luglio 2023

Risposta di Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik

Tusinde tak for det Frank, det sætter vi virkelig stor pris på! :)

Valutata 5 stelle su 5

Rigtigt flot sted at valg good choice ☺️

Lidt updatering.

Skal skrive at just health have en af det bedste massør i verden. Han er begavet med stræk finger. Han er dygtig og forstå kroppen så godt. Det er heldig at få behalding fra ham. Hver gang jeg besøger ham hans humør og massage hjælp mig så meget. Tak fordi du er hvad du er ☺️.

Har besøgt Mikkel kiropraktor nylig som er fantastisk at lytte og ramme ligepræcis problem så man få hurtig hjælp. Super godt behandler.

Har været heldig at besøg Søren (pga ferie fik ikke tid hos andre kendt sted). Søren har fremragende lytteevner, hvilket er sjældent. Han har magisk touch som fra først besøg hjælper med et ondt forsvinder lidt af lidt også på en som mig som næsten dør af smerte. God bless him.

10 luglio 2023

Hej Neha!
Tusinde tak fro at du tager dig tid til at skrive sådan en dejlig anmeldelse. Det betyder så meget med gode tilbagemeldiger til en virksomhed som bruger rigtig meget tid på at være bedst. Søren blev rigtig glad for din tilbagemedling. Håber du får en rigtig dejlig sommer og at du altid vil anbefale os videre.

Kh,

Ansigtsmassage Katja Enemærke

Var til en fantastisk ansigtsmassage hos Katja Enemærke. Det kan virkelig anbefales! Fik udover komplet afslappende velvære også afspændt min kæbe. Katja kunne desuden ud fra behandlingen, se en anden problemstilling, som jeg ikke selv havde gjort hende opmærksom på. Tryg og omsorgsfuld oplevelse.

1 maggio 2023

Risposta di Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse Nina, det betyder meget for os, og vi er super taknemlig! Håber du får en dejlig weekend

Valutata 5 stelle su 5

En super behandling på tværs af kompetente behandlere.

Blev behandlet for spændingshovedpine og efter 4 behandlinger (kiropraktor, massage, kiropraktor, massage) fik jeg afslutningsvis tips og øvelser af fysioterapeuten så jeg undgår samme situation. Det var i januar og jeg har stadig fuld bevægelighed og ingen spændingshovedpine. De bedste anbefalinger herfra.

10 gennaio 2023

Risposta di Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik

Hej Morten! Tusinde tak for din søde, dejlige anmeldelse, og hvor dejlig det er at høre at du ikke har hovedpine længere. Vi er glade når vores patienter er glade. God aften herfra!

God og kompetent behandling

God og kompetent behandling. Smerter i skulder og nakke er forsvundet efter få behandlinger.

11 aprile 2023

Risposta di Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik

Tusinde tak for god anmeldelse Jan, det sætter vi virkelig stor pris på. Vi er endnu mere glad for at kunne hjælpe dig på kort tid.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk hjælp efter et meget hårdt og langt…

Efter et meget hårdt og langt sygdomsbehandlingsforløb AUH var min krop helt tømt for kræfter.
Heldigvis fik jeg muligheden for, at få en personlig træner hos Just Health.
Jeg har nu gennemført 8 ugers træning hos Thomas Kristiansen, og har kun rosende ord og positivt at sige om både forløb og resultat. Programmet var tilrettelagt lige præcis til min situation og fomåen.
Jeg kan kun anbefale andre giver sig selv den chance for personlig vejledning og støtte, således at man får kroppen igang igen.

31 marzo 2023

Kære Poul!
Vi er rigtig taknemlig for både din smukke anmeldelse OG din super gode fremgang! Du er en viljestærk mand med godt humør. Det var vært en glede at hjælpe dig i dit forløb. Tak igen og god påske 🐥❤️

Valutata 5 stelle su 5

Hvis du i tvivl, Så giv det en chance.

Jeg er fuldt ud tilfreds med kvalitets niveauet,

Jeg havde inden Justhealth prøvet fysioterapi uden nogen som helst langvarig virkning. Jeg blev derfor af nogle kollegaer fra mit arbejde anbefalet Michael.

Jeg startede i sin tid ved Michael fordi jeg havde nakkesmerter med tendens til migræne, samt lændesmerter efter begyndende diskusprolaps.

Han tog godt imod mig, lyttede til min problemstilling, og inden for 3-4 behandlinger gik jeg fra at være generet dagligt til kun at være det 1-2 gange om måneden.

Med tiden fik jeg værktøjer og guidning til at dags dato har gået 12 måneder+ uden større gener end at håndkøbs medicin lige en gang i mellem har kunnet situationen

Så selvom jeg har været en rigtig skovl til at holde mine tider vedlige ved JustHealth, så har de givet mig de værktøjer der skulle til for at JEG kunne fortsætte mit liv næsten smertefrit.

Skulle jeg være 100 procent smertefri, skulle jeg nok selv blive bedre til at holde det ved lige.

Kan ikke andet en anbefale JustHealth til alle, Hvilket jeg også gør hver gang jeg hører folk de ømmer sig over kroppen :)

1 gennaio 2022

Risposta di Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik

Hej John! Tusinde tak fordi du sætter ord på hvad vi gør for dig, det motiverer os rigtig meget med en påskønnelse! Vi er taknemlig ofr dine ord, men endnu mere taknemlig er vi for at vi kan hjælpe dig! God smertefri Jul herfra John !

Valutata 5 stelle su 5

Har igennem mange år benyttet Michael…

Har igennem mange år benyttet Michael Justad og han har hjulpet mig med mange skader, og jeg har altid været tilfreds .
Har netop været ved behandling på klinikken, og denne gang ved Morten, og jeg har haft den mest vilde oplevelse…. Været ved læge flere gange, ørelæge, neolog og MR scanning og jeg fik samme besked ved dem alle. Der er intet at se og måske skal du søge psykolog og evt fysioterapeut.
Jeg har følt igennem mere end et år ,at jeg var i en osteklokke, og følt underlig fornemmelse i højre side af hovedet, og en sindsyg irriterende bankelyd ved det højre øre.
Jeg så tilfældigt at man kunne få behandling om søndagen og så skulle jeg da ikke tage fri.
Jeg endte hos Morten, og det tog ham 10 minutter , at finde mit problem. Jeg var totalt låst i den højresiden af den øverste del af nakken. Arkupunktur , massage og manipulation af min nakke…… jeg har nu efter 3 behandlinger intet hørt til den lyd som jeg har lyttet til i mere end et år…. Morten har fortjent meget mere end 5 stjerner og det fortjener resten af klinikken også. Vent ikke med at få behandling hvis du mærker et problem.

6 novembre 2022

Risposta di Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik

Hej Lone! En så dejlig start på weekenden, at høre en sucess historie! Vi vil meget gerne takke dig 100 gange fordi du tager dig tid til at dele dette med andre. Vi håber vi kan hjælpe MANGE fler med det samme problem 😃
God weekend! 🌸

Justhealth er stedet!⭐

Justhealth har hjulpet, op til flere gange da jeg dyrker sport på Elite niveau, med både kiropraktik, massage og laser. Det er har gjort en kæmpe forskel i forhold til skader og kommende skader.

Michael Justad og de andre, lytter til en og man føler sig værdsat med god service.

Et rigtig behageligt sted, som kan anbefales til alle

5⭐⭐⭐⭐⭐ herfra!

3 ottobre 2022

Tusinde tak for de dejlige og inspirerende ord Michael 😃🌸

Rygsmerter

Efter længere tid med rygsmerter anbefalede JustHealth, at jeg fik lavet indlægssåler. Den anbefaling tog jeg imod, og JustHealth leverede disse. Jeg har nu brugt dem et stykke tid og effekten er fantastisk. Mine rygsmerter er nu absolut minimale. Kæmpe tak til JustHealth. Min varmeste anbefaling

1 settembre 2022

Kære Linda,

Kæmpe stort tak for din anmeldelse og dine fem stjerner. Vi er så glade for din tilbagemelding og virkelig beærede over, at du vil dele din oplevelse med alle. Det er god stil - tusind tak for det :)

Vi er ellevilde med din begejstring og det er så stort for os, at høre, hvor glad du er for vores indlægsåler og service!

Fra hjertet tak!

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god klinik, og imødekommende personale ✨

Nu er jeg kommet hos jer, ved Morten i snart 3 måneder, og jeg har ikke været andet end tilfreds. Han er imødekommende og rolig, og jeg føler mig altid i sikre hænder hos ham. Jeg døjer meget med hovedpine, men det er blevet bedre, efter jeg er begyndt at komme hos jer. Jeg kan varmt anbefale Morten og JustHealth ☺️

9 settembre 2022

Risposta di Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik

Tusinde tak for din anmeldelse, det motiverer os virkelig til at hver dag komme på arbejde å lave det vi elsker, hjælpe andre mennesker ❤️

Fantastisk behandling

Fantastisk behandling.
Jeg har være præget af kronisk spændingshovedpine i 8 år og været til alle slags læger og på flere slags piller.
Startede meget skeptisk ud, uden forventninger om succes. Dog har behandlerne været over alle forventninger og endt i flere dage uden hovedpine.
Kan varmt anbefales, især hvis man døjer med hovedpine!

8 settembre 2022

Kære Maria 🌸
Tusind tak for din anmeldelse og søde ros, den varmer meget, samt det glæder os du syntes vi yder så god og tilfredsstillende service - Tak!
Fortsat dejlig dag til dig.
Bedste hilsner JustHealth

Virkelig professionel.

Virkelig professionel.
Jeg havde et hold i nakken og en nerve i klemme. Tog som tidligere (altid) ind til Michael, da jeg har kæmpe stor tillid til ham og hans behandlinger, råd og vejledning.
Efter tre behandlinger, og mindre end en uge, har jeg næsten fuld bevægelse i nakken igen.
Han har hjulpet både min nand, min søn og jeg, og vi er alle tilfredse. Også med han personale.
Kan varmt anbefale ham og hans klinik.

8 settembre 2022

Risposta di Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse. Vi sætter så pris på det personlige forhold vi får til familier her i klinikken 🌸 tak for tilliden, håber i alle får en dejlig weekend ☀️🇩🇰

De bedste behandlinger 🥰

Michael har gjort et fantastisk stykke arbejde - igen! 🥰
Vi mistænkte at vores søn på 19 måneder måske var låst, da han endnu ikke kunne hverken kravle rigtigt eller gå selv. Når han gik med hjælp, svingede han venstre ben som et træben. Hans kravl var max 3 rigtige kravletag, og ellers mere hoppende eller blot på rumpen som altid.
Efter en behandling hos Michael, gik der mindre end en uge, så var vores søn gående uden hjælp og støtte.
Simpelthen fantastisk hvad han har gjort for ham! 😍

Michael har også hjulpet mig med efterfødselsskader, både efter første og andet barn. Intet mindre end fantastisk behandling i deres klinik 🥰

7 giugno 2022

Risposta di Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik

Tak for din anmeldelse Diana! Det var en lige så stor glæde for os at kunne hjælpe både mor og barn videre uden smerter ❤️
God sommer til begge ☀️

Valutata 5 stelle su 5

Sikke en Fantastisk oplevelse at komme…

Sikke en Fantastisk oplevelse at komme til JustHealth
Jeg var mega bange for kiropraktor pga. en i Odder havde ødelagt mit kraveben mm. 😵‍💫
Så kom jeg i kontakt med Michael Justad igennem min Datter som sagde mor Michael er dygtig og mishandler ikke folk. Uha der gik lang tid inden jeg tog mig sammen til at komme.
Men Wow jeg kan varmt anbefale Klinikken.
Her er virkelig varme Hænder og det bedste behandlingerne virker. Og De Chokbølge behandlinger De er da super effektive❤️
Operation i skulder eller andre steder i krop er ihvertfald ikke den bedste løsning.
Jeg skulle havde kommet noget før,, men pga. angsten for kiropraktor tog det tid.
Tak Michael og tak til jer alle på klinikken i er Fantastiske så meget hjertevarme i giver❤️

4 maggio 2022

Foryngelseskur!

Ord kan ikke beskrive, hvor glad jeg er for mine behandlinger hos Michael Justad! Når alderen trykker overalt på kroppen + et løberknæ, er det som om han skruer tiden tilbage og jeg går derfra med fornyet energi! Jeg er ikke den første han har preppet op til et stort idræts arrangement! I sandhed en mirakel-mager og perfomance-optimizer (hvis det er et ord 😎)!

Jeg er SÅ klar til en weekend med ishockey-turnering nu.

22 aprile 2022

Risposta di Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik

Tusinde tak for din anmeldelse Ben! Vi er så glad for at kunne hjælpe mennesker på den måde du forklarer! God weekend med DM i ishockey 😃 vi glæder os til at se dig igen!

Valutata 5 stelle su 5

Er så lettet over at laserbehandling…

Er så lettet over at laserbehandling kan hjælpe mig🤗. Jeg er gammel ryger og har derfor kun 70% lungekapacitet, efter corona havde jeg så dårlig lungefunktion pga. slim og hoste at jeg fik spray ,som ikke hjalp. Efter 3 laser behandlinger ingen slim og mere luft, så nu tror jeg på at jeg cykler til Paris med Team Rynkeby . Tak for et yderst professionel behandling👌, jeg vil anbefale alle med lungeproblemer LASER!! Havde ikke hørt om det selv om jeg er uddannet sygeplejerske😉

11 aprile 2022

Tusinde tak for din anmeldelse Birgitte! 🌼
Vi er så glad vi kan hjælpe! Den nye laserteknologi kan virkelig hjælpe mange, og med hurtig resultat. Vi glæder os til at se dig igen snart 😃

Valutata 5 stelle su 5

Absolut det bedste sted jeg har været

Absolut det bedste sted jeg har været! De har virkelig kunnet afhjælpe og lindre alle mine skader og belastninger! Oveni det, er det de sødeste og mest kompetente fagfolk/personale man møder hver eneste gang - og som altid lytter og tager hensyn. Jeg kan 100% anbefale alle til dette sted!

10 aprile 2022

Risposta di Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik

Tusinde tak for din anmeldelse! Den er vi virkelig glad for! Vi glæder os til at se dig igen Sara 🌼

Fremragende sted

Jeg har fået behandling på klinikken de seneste to år med spredte mellemrum, for nakke og lænde problemer. Michael Justad har været min primære behandler.
Jeg har kun godt at sige. Jeg har fået løst problemer andre behandlere har givet op overfor.
Den faglige kompetance er stor. Atmosfæren er dejligt imødekommende og hjælpsom.Indbydende lokaler.
Priserne er rimelige og der bliver ikke opfordret til flere behandlinger end nødvendigt.
Hanne Skou

9 marzo 2022

Risposta di Justhealth Kiropraktik & Idrætsklinik

Tak Hanne, vi er alltid glad for at kunne hjælpe 😃

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più