Wij bestellen vaker in Rijswijk als we DND spelen, maar elke keer is het eten zo basic en teleurstellend. De enigste reden waarom je toch zou bestellen is omdat ze goedkoper zijn dan andere. Maar verw... Leggi di più
Deze week een hamburger en frites besteld bij Johnny's in Noordwijk en eten was lauw en koud terwijl de afstand 1 minuut is voor bezorging met scooter. Gebeld en krijg een ongeschikte stoicij... Leggi di più
Na betaling van de bestelling volgt een tijdsaanduiding. Aangegeven werd 40 minuten; dit werd uiteindelijk 80 minuten. Als ik niet van deze info uit kan gaan laat het dan achterwege. Ernstiger: na he... Leggi di più
Na heel lange tijd weer eens besteld bij Johnny’s omdat dat altijd 👍🏼 was. Wat een teleurstelling deze keer… burgers koud, milkshake letterlijk vanille ijs met choco saus geserveerd met een klein... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Online eten bestellen bij Johnny's Burger Company - burgers, wraps & salades
Hillegom, Paesi Bassi
- www.johnnys.nl
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Nooit op tijd!!!
Slecht van betalen, nooit op tijd, in het weekend zijn de banken dicht 😂😂😂😂 nadat mijn zoon daarom ontslag genomen heeft moest hij zijn uren inhalen terwijl hij een contract heeft van 3 uur pw en die uren al gemaakt had in de maand juni!! Weigerd mijn zoon van 17 te betalen en dreigd met wetten en verplichtingen, om een salaris die hij tegoed heeft rond de 100 euro, wat een triesteling ben je dan. Jonge jongens om de haverklap ontslag nemen omdat hij z'n afspraken kwa betaling niet nakomt. Laat uw kinderen daar NIET werken!!!! Filiaal Johnny's burger NAALDWIJK
2 keer besteld
2 keer besteld. En 2 keer niet aangekomen. Geen geld terug gekregen niks. Hoe moeilijk is het om een bestelling te leveren
Bestelling geplaatst om te bezorgen
Bestelling geplaatst om te bezorgen. Is gesprongen op afhalen omdat de bestelling boven de 25 moest zojn dit is nergens duidelijk gemeld op de site ? Dit heb ik zelf na gekeken voor ik door ging met betalen. Track en trace van thuisbezorgd kreeg ik te zien dat het is bezorg? Ik loop naar beneden en zie niemand, belde naar Johnny’s burger en kreeg een persoon aan de lijn die heel slecht Nederlands sprak dus voor ik moest ophangen was ik alweer 15min verder met 3/4 x moeten spellen hoe je het adres moet schrijven. Op gegeven moment zegt deze persoon aan de lijn wordt 2euro extra betalen om te bezorgen, nou prima is maar 2 euro.
5 min later wordt ik gebeld door de (eigenares) deze vertelde me dat het gesprongen is op afhalen omdat het niet meer dan 25euro is, nou prima maar ik heb wel meteen aangegeven dat haar andere collega vertelde dat het bezorgd kan worden voor 2€ extra wat ik bereid was om te betalen. Eigenares gaf aan dat zij de bezorger niet kwijt kan voor 1uur om heen en weer te brengen locatie van restaurant en mij zijn gewoon Haarlem (noord en zuid), dit is dus een slechte excuses om niet te laten leveren je klant wacht op haar eten en is bereidt extra te betalen? Vervolgens gaf de eigenaresse mijn bijna tot geen keus en moest ik zowat mijn bestelling laten gaan, want ik ben op het werk en kan hier niet zomaar weg(zorg). Eigenares zei “je moet al blij zijn dat ik met keuzes kom”, ik heb de eigenares verteld dat ik haar klant ben en dat zij dat wel moet om tot een oplossing te komen voor beide partijen. Eigenaresse vertelde dat als er een andere bestelling wordt gedaan dat die van mij dan ook bezorg kan worden? Ook hier moet ik dus misschien even op wachten of uren op wachten tot er een andere bestelling in de buurt geplaatst wordt en die van mij mee kan om ook bezorgd te worden??? Dit is totaal geen logica, en daarnaast nog moet ik het koude eten gaan eten? Dat doe je je klanten niet aan. Ik heb gevraagd aan de eigenaresse om mij terug te bellen omdat zij zei “ik zie als goed is een bestelling in de buurt van jou, ik bel je zo laat ik je weten”. 5 min later wordt ik weer gebeld , eigenares vertelde dat er geen bestelling is in de buurt van mij dus ik krijg me eten niet met andere woorden. Ik heb de eigenares verteld dat ik haar baas wilde spreken (ik wist nog niet dat zij de eigenaars was”), vervolgens zegt zei daar spreek je mee, ik heb verteld aan haar dat ik een revieuw en klacht zal ik indienen. Het dat geld niet eerlijk is verdient.
Ik heb dus uiteindelijk mijn eten en het geld niet gekregen.
DIT IS SCHANDALIG. En je spreekt je klanten niet zo aan zoals zij dat doet, totaal niet klantvriendelijk noch professioneels.
gewoon enorm slecht
Goedendag,
Ik wil mijn ervaring als werknemer delen. Ik ben onterecht ontslagen op staande voet nadat ik vroeg wanneer ik het minimumloon betaald zou krijgen, ipv het loon dat onder het minimumloon zat wat ik altijd betaald kreeg.
Tevens gebruiken ze verschillende ingrediënten die over de datum zijn, sturen ze bezorgers naar huis om kosten te besparen (zodat bestellingen enorm lang duren) en alles smaakt vies en oud.
Locatie beverwijk
0 sterren als het kan
Nieuwe eigenaar die het duidelijk niet…
Nieuwe eigenaar die het duidelijk niet begrijpt
Bestelling verkeerd geleverd afhandeling was in haar ogen na sturen van een lossen burgen kan je hem zelf dubbel it maken
Afkoelen zal wel mee vallen zij ze
En tegenwoordig nieuwe bakjes voor patat Owja en is gelijk gehalveerd
Niet de prijs trouwens
Ja sorry ik ben de nieuwe eigenaar en dit de nieuwe regels
Nooit slecht woord over gehad en zelfs nooit recensie geschreven
Maar bij deze was dit de laatste en niet alleen van mij adres
Wateringse veld Johnny burger nooit meer bestellen
Zal wel hoop zwart geld verdiend worden als je zo met je klanten omgaat 🧐
Laat me maar weten als deze horeca tijger eruit is
Zal niet lang duren verwacht ik
Had een burger besteld en aangegeven…
Had een burger besteld en aangegeven dat ik hem zonder kaas wilde. Eenmaal bezorgd zat er toch kaas op dus had ik gebeld. Ze zeiden eerst alleen maar excuses. Daarna vroeg ik of er wat aan gedaan kon worden waarop ze reageerde dat ze een nieuwe konden brengen als ik de oude mee teruggaf. Ik zij dat is goed en daarna zij hij nog maar de burger moet helemaal heel zijn. Waarop ik reageerde dat er 1 hap uit was. Ze zeiden dan mag het niet, waarop ik weer reageerde dat ik een hap nam en daardoor ondekte dat er kaas op zat. Ze zeiden nee dat zie je vanaf de buitenkant al hoor. Ik zij dat dat niet zo was anders had ik geen hap genomen. Maar ze zeiden nog een keer we kunnen niks voor je doen.
Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt, ik bestel hier iig nooit meer
Part of our order was missing
Part of our order was missing. Called and they said that they would bring it. Did not happen. 1.5 hours later and its still missing. Also the twisterfries were super bad. Do not recommend.
Worst burgers company and worst employee
Worst burgers company and worst employee
Waardeloze service Johnny Burger Naaldwijk
Wij hebben Red Bull Watermelon besteld, maar krijgen Red Bull light, wat wij totaal niet erg vonden, maar krijgen daarna ook nog eens Ben & Jerry ipv Magnum. Opgebeld en aangegeven dat wij dit niet hebben besteld en vervolgens krijg je als antwoord, ja dat hebben wij niet in onze assortiment, maar is wel te bestellen op thuisbezorgd. Ze nemen niet de moeite om je te bellen om hierover te informeren en uit coulance geen korting willen geven en mij vertellen waarom ik in discussie ga. Haal je eten hier niet en burgers zijn heel nat aan de onderkant! Johnny burger Naaldwijk
Lekker eten maar ook steeds minder…
Lekker eten maar ook steeds minder frietjes en burger voor je geld vind ik heel erg jammer :(
To whom may concern
To whom may concern, I went with my friends here in Arnhem branch and I witnessed on nasty behavior and they brought wrong order to me I have my receipt with my bonnummer 38 . Datum 23/05/2024 time around 22:00
They didn’t refund me the wrong order it was their fault and I’m not responsible for the wrong order I was also surprised with their dirty kitchen not clean at all I’m. If they don’t understand the order well then why the hell you hire such stupid stuff I need my money back scammers The proof is with me
Hele matige kwaliteit waarbij de…
Hele matige kwaliteit waarbij de broodjes vaak sponzig nat zijn . Menig thuiskok maakt een vele malen betere hamburger. Echt een overgewaardeerde hype concept en heb twee keer geprobeerd bij verschillende locaties .
Besteld via uber eats
Besteld via uber eats. Bij aankomst bleek mijn ben & jerries er niet bij te zitten. Gebeld en ze zeiden dat het een fout was van uber eats en dat ze geen ijs hadden, binnen 2 dagen zou ik ruim 8 euro terugkrijgen. Week later nog een keer gebeld. Zou dezelfde dag teruggebeld worden door medewerkster Johnny's want ze zou uber eats bellen. Dat is twee weken geleden. Nooit meer wat gehoord en geen geld terug. Dit is gewoon misleiding en diefstal
Geen eten en geld weg
Eten besteld om op te halen, bleek het restaurant dicht te zijn dus heb geen eten en geld word ook niet terug gestort, dus eten en geld kwijt ik zou maar oppassen
Via thuisbezorgd besteld
Via thuisbezorgd besteld, maar het eten is nooit bezorgd (Ik was aanwezig). Het restaurant geeft aan geprobeerd te hebben te bezorgen (niets van te zien op de digitale deurbel) waardoor er niets word terug betaald. Review op thuisbezorgd is vervolgens gemanipuleerd (text verwijderd). Nooit bestellen bij deze malafide tent!
Het eten is snel gemaakt
Het eten is snel gemaakt, smaakte goed, aardig en gezellig personeel. Ik kom hier vaker
Snel bij af halen
Snel bij af halen. Aardig personeel, goede burgers🍔
Slechte service
Man, man, man. Wat een slechte service. Ik zat 1 uur te wachten op één menu, ik besloot ze te bellen en ze geven me aan dat het pas over 15 min de deur uit gaat. Het bestellen zelf was ook een gezeik. Ik zou jullie adviseren om ergens anders te bestellen, zo bespaar je tijd en gezeik.
Update: Na 1:30 uur wachten bel ik nog 1x en ze zeggen dat het nog niet uit de deur is. K* t bedrijf.
Wat een #!@! bedrijf zeg
Wat een #! *&! bedrijf zeg! Om 19.50u besteld... Het is nu 21.50u en nog niks ontvangen! Zouden 20.20u leveren. Vervolgens staat er dat er bezorgd is! Na een eeuwigheid in de wacht, krijg ik een onbeschofte ja hallo en na mij verhaal verteld meneer dat het gewoon bezorgd is. Ik zeg: ik ben thuis, het is niet bij mij bezorgd!! Ik wil m'n eten want wij hebben honger, maar we mogen nu lekker zitten wachten tot de chauffeur terug is!! En dan maar afwachten of we nog eten krijgen.....NEVER NOOIT MEER DAT IK DAAR BESTEL!!! Vorige x ook meer dan 2u gewacht... Dacht dat het uitzondering was maar dit slaat echt alles!!!!