KOOP HIER GEEN ETEN! Ik hè 2,5 uur gewacht. 10 keer gebeld maar spareribsexpress rotterdam en die namen niet op. Vervolgens gebeld naar spareribexpress Rotterdam zuid. Die gaven aan over 10 minut... Leggi di più
Altijd vers en warm echt lekker eten goede service netjes alles!!snap die andere revieuws niet ik raad iedereen deze aan 😍
Dettagli dell'azienda
Schieland 16, 1948 RM, Beverwijk, Paesi Bassi
- info@spareribexpress.nl
- www.spareribexpress.com
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar. 18:30 uur bestelling geplaatst, na 20:00 uur div keren gebeld geen gehoor. Om 20:30 eindelijk iemand iemand aan de lijn die meld dat besteling onderweg is. Daarna om 20:55 uur een annulering ontvangen. Vestiging hellevoetsluis.
Zeeeeeeer lange bezorgtijd
Na ruim 2,5 wachten nog steeds geen eten. Half uur geleden gebeld en te horen gekregen dat het nog 5 minuten zou duren.
Dit is de zoveelste keer... NOOIT MEER, WAARDELOZE ZAAK!!
KOOP HIER GEEN ETEN!
KOOP HIER GEEN ETEN!
Ik hè 2,5 uur gewacht. 10 keer gebeld maar spareribsexpress rotterdam en die namen niet op. Vervolgens gebeld naar spareribexpress Rotterdam zuid. Die gaven aan over 10 minuten is het er! Heb aangegeven dat ik het er niet mee eens was en de manager (Kevin) zei smakelijk eten en hing in m’n oor op! Wat een boeven daar!
NIKS BESTELLEN HIER!!!!
Spareribs niet lekker
Spareribs niet lekker , oud en taai , veel te duur voor de geleverde kwaliteit!
Locatie Heerlen
Genieten
Verkeerde bestelling gehad en niet te vreten
Verkeerde bestelling gehad , veel te duur en kip is niet te vreten.
Slechte service
Slechte service, bestelling niet compleet en telefonisch niet bereikbaar, wordt weg gedrukt.
Sparerib expres Nieuwegein
Sparerib expres Nieuwegein, voor flink geld eten besteld, na uur nog niets, terwijl de app zegt , we zijn onderweg, na uur bellen, ja we zijn onderweg, na half uur weer bellen, we zijn er over 10 minuten, na 25 minuten weer gebeld, we hoeven het niet meer en willen ons geld terug.
Was lastig maar zou volgende dag terug gestort worden, nu zeggen ze dat het niet meer kan.
Al met al , geen eten gekregen, want wij zijn op pad gegaan, moesten toch eten.
Wij bestellen er nooit meer, heb ze 1 ster moeten geven maar bedoel onder nul, nooit meer.
Wat een waardeloze zaak en schofterige franchicer!!!
Heerlijke spade ribs hot en spicey…
Heerlijke spade ribs hot en spicey altijd heerlijk met lekkere saus en grantin werelds en de beste spare ribs
Klant ONvriendelijk!
Na vandaag bestel ik niet meer bij ze! Ik dacht een verkeerde bestelling te hebben gehad. Ik moest gewoon een foto sturen zeiden ze op niet vriendelijke toon. Wow! Wat een service. Laten we nou eerlijk zijn, het thuis bezorgen is niet heel goedkoop. Uiteindelijk bleek mijn bestelling wel juist maar was niet warm, helaas.
Eén ster is nog teveel
Echt nog nooit zoiets meegemaakt. We hebben ruim twee uur op onze bestelling gewacht, om vervolgens pas een telefoontje te krijgen dat het vlees op is. Hoe krijg je het voor elkaar om daar pas na 120 minuten achter te komen?
Alsof dat nog niet erg genoeg was, hebben we daarna nóg eens twee uur moeten wachten op de rest van de bestelling (de saus). Na in totaal vier uur wachten krijg je dan eindelijk je eten, en dan is de saus ook nog eens niet te hachelen.
Schandalige gang van zaken. Als je niet kunt leveren, meld dat dan direct en laat mensen niet de hele avond met een lege maag wachten op troep. Hier bestellen we dus nooit meer. Bespaar je geld en bestel ergens anders.
2 uur wachten voor koud eten en vervolgens buikpijn er na!
1 Ster is zelfs nog te veel voor onze ervaring van vandaag...
In het verleden hebben wij vaker bij onze filiaal in Rotterdam besteld en zo ook vandaag.
Normaal is het redelijk te doen maar, De ervaring van vandaag valt niks goed over te zeggen...
Om 19:27 hadden wij via de website een bestelling geplaatst van €59 , waar we 2 burgers, 2 stokbrood en 1 sparib hadden besteld.
De bezorg tijd stond op 75min - zsm. (Zoals we gewend zijn). Pas om 21:33 , 2 uur nadat wij besteld hadden!!! Werd ons eten eindelijk bezorgd.
Toen ik het eten aanpakte viel mij op dat de bezorger bleef staan en mij aan keek alsof hij wilde zeggen "Geen fooi???".
Ook de manier hoe deze jonge mij aanstaarde gaf mij niet bepaald een "fijn gevoel".
Toen we gingen eten merkte we al gelijk dat ALLES KOUD WAS!!!! (En niet een klein beetje ook!).
Ook merkte we dat de stokbrood TE OUD smaakte, niet bepaald lekker dus! En de burgers? 1 van de 2 was zelfs nog redelijk rauw van binnen (de ander viel mee).
Wij hebben 2 uur gewacht voor koud eten (die zelfs voor buikpijn gezorgt heeft kort na het eten er van!).
Om te bellen en nog langer te wachten, zagen we zelf niet meer zitten...
Maar toch! Wel even €59 de prullenbak in...
Te koud
Het eten was te vroeg en helaas wat het eten te koud. Je betaald er genoeg voor dan verwacht je ook waar voor je geld.
Lekkere malse spare ribs
Lekkere malse spare ribs. Vriendelijke bezorging en vooral ook netjes op tijd. Dus top!
[Vestiging Amersfoort]
Koude spareribs afleveren en niks willen terugbetalen
Op 6 maart hebben wij bij het filiaal in Wormerveer een bestelling geplaatst waarbij onder andere spareribs zijn geleverd. Tot onze teleurstelling waren deze bij aankomst volledig koud en daardoor niet naar behoren te consumeren.
Diezelfde avond hebben wij hierover telefonisch contact opgenomen met een van uw medewerkers. Tijdens dit gesprek hebben wij de situatie uitgelegd. De medewerker gaf aan dat hij eventueel langs kon komen om te controleren dat het eten niet was opgegeten. Omdat wij op dat moment weg moesten, was dit helaas niet mogelijk. De medewerkers heeft mij ook niet gevraagd het eten te bewaren om de volgende dag terug te komen om te controleren. Op dat moment heeft de medewerker aangegeven dat het bedrag van €42,50 gecrediteerd zou worden.
Tot op heden hebben wij echter geen terugbetaling ontvangen. Daarom heb ik enkele dagen later opnieuw telefonisch contact opgenomen. Tijdens dit gesprek gaf Arno, die zich voorstelde als bedrijfsleider, aan dat er toch geen creditering zou plaatsvinden. Dit verbaast ons, aangezien ons eerder telefonisch duidelijk is toegezegd dat het bedrag zou worden terugbetaald.
Wij vinden dit een zeer teleurstellende gang van zaken.
Verbrand,
Bestelling op 3 maart (Apeldoorn)geplaatst met een bezorgtijd van 20–40 minuten, maar uiteindelijk meer dan een uur moeten wachten en zelf moeten bellen waar het bleef.
De aardappelgratin bleek volledig verbrand. Toen ik hierover belde, kreeg ik discussie met de medewerkster die vond dat het “wel meeviel”.
Toen ik het eten terugbracht, trof ik bovendien een zeer onhygiënische situatie aan in de zaak (eten op de vloer en vervuilde warmhoudbakken).
Jammer genoeg was onze avond hierdoor verpest. De klacht is ook per mail gestuurd, maar daar heb ik tot nu toe geen reactie op ontvangen.
Ik bij 2 uur op mij eten zitten te…
Ik heb bijna 2 uur op mijn eten zitten te wachten
Ik bel de winkel om te vragen waar mij eten blijft wordt niet opgenomen
Het eten was echt top
Het eten was echt top! Echt super lekker en ik zou zeker opnieuw hier bestellen vooral de donuts zijn een aanrader
Van de 4 bestelde gerechten was er…
Van de 4 bestelde gerechten was er slechts 1 warm, de rest was koud, aan de afstand kan het niet liggen bezorg afstand <1 Km bij de vegaburger ontbrak de kaas.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.