⭐⭐⭐⭐⭐ An excellent experience with JM Band! We trusted them with the production of wristbands for our association, Chantons 1-2-3, and we are absolutely delighted with the result. The wristb... Leggi di più
Vi er veldig fornøyd med Jmband.dk. De leverer som avtalt, hurtig og presist. Jmband.dk har levert startnummer i to sesonger til vårt triathlon arrangement Coastman Norway - coastmannorway.co... Leggi di più
Hurtig til at lave produktet og levering. Var søde at ringe, da teksten ikke ville være tydelig med den første farve jeg havde valgt. Fik produktionen til at lave nogle eksempler. Mega god service ☺️... Leggi di più
Jag köpte drinkbiljetter och det var snabb leverans. En vara blev fel i leveransen och när jag kontaktade dem fick jag snabb återkoppling och de löste med en ny vara inom några minuter! Verkligen bra... Leggi di più
Axel Gruhns Vej 10M, 8270, Holme, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Rask levering! Bestilte fredag, og de ble levert rett over helgen, på mandag 😊

Risposta di JM Band®
Leverede fremragende armbånde, kvit og frit, til en Charity koncert for Ukraine!

Risposta di JM Band®
Firmaet var veldig på tilbudssiden. Veldig hyggelige etc

Risposta di JM Band®
Virkelig hurtig og nemt at bestille!
Bestilte den ene dag, pakken var fremme næste dag. God kvalitet, selvom jeg havde valgt de billige nøglesnorer.

Risposta di JM Band®
Et fantastisk sted, fede armbånd og altid hurtig levering. Kan varmt anbefales👍👍

Risposta di JM Band®
Fantastisk oplevelse at handle med dem og super god service 👏 kæmpe fan. De forstår Sig på kundepleje💪💪

Risposta di JM Band®
jag tycker att ni är duktiga och allting fungerar mycket bra. Så jag ger 5 stjärnor så klart !

Risposta di JM Band®
Bra bemötande och trots att vi båda missförstod varandra så löste sig allt till det bästa. En tapper skara gav sig ut i Uppsala den 10/10-2021 bärandes ordensbanden från JM band.

Risposta di JM Band®
Vi stod med et projekt, hvor vi med meget kort tid til kick-off finder ud af, at vi mangler 2000 armbånd. Vi ringer til JM, som beroligere os med det samme og siger, at vi har dem dagen efter, hvilket vi havde.
Da vi dagen efter modtager nogle billetter (fra anden leverandør), som slet ikke var det vi havde forventet, ringer vi igen til JM, som spørg ind til hvad vi skal bruge og finder den rigtige løsning på 10 min. Igen var tingene der dagen efter.
Kanon service - kan kun anbefales (Y)

Risposta di JM Band®
Vi er veldig fornøyd med Jmband.dk.
De leverer som avtalt, hurtig og presist.
Jmband.dk har levert startnummer i to sesonger til vårt triathlon arrangement Coastman Norway - coastmannorway.com
Vi er veldig fornøtde og vil absolutt anbefale Jmband.dk
Gunnar Larsen
Sportslig ansvarlig - Coastman Norwy

Risposta di JM Band®
God service, hurtigt levering, god kvalitet af produkter
Mvh.
Beatriz

KANON OPLEVELSE!
Max god service, super hurtig levering, og en fantastisk kundeservice - bedre kunne man egentlig ikke tænke sig!

Risposta di JM Band®
Mega fed hjemmeside, med høj kvalitet produkter. Fragten går super hurtig 👍🏻
Kan virkelige anbefales!

Risposta di JM Band®
Det var professionel behandling af ordren, og det var meget hurtig og smertefri levering. Godt klaret.
Tove Møller, Tvillingegårdens Venneforening

Risposta di JM Band®
Aldrig har jeg oplevet så god service.
Dejligt med et firma der virkelig går den ekstra mil for deres kunder!
Kun ros herfra! 🤩