⭐⭐⭐⭐⭐ An excellent experience with JM Band! We trusted them with the production of wristbands for our association, Chantons 1-2-3, and we are absolutely delighted with the result. The wristb... Leggi di più

Vi er veldig fornøyd med Jmband.dk. De leverer som avtalt, hurtig og presist. Jmband.dk har levert startnummer i to sesonger til vårt triathlon arrangement Coastman Norway - coastmannorway.co... Leggi di più

Hurtig til at lave produktet og levering. Var søde at ringe, da teksten ikke ville være tydelig med den første farve jeg havde valgt. Fik produktionen til at lave nogle eksempler. Mega god service ☺️... Leggi di più

1. Stampante di etichette personalizzate
  2. anche in
  3. Fornitore di prodotti promozionali
  4. Negozio di articoli promozionali
  5. Progettista grafico
  6. Servizio di stampa digitale

Informazioni su JM Band®

JM Band har mere end 25 års erfaring med salg- og produktion af bl.a. festivalarmbånd, entre og drinks billetter m.fl. samt keyhanger. Alle produkter bliver produceret med eller uden tryk.

Det får du hos JM Band

Hurtig kundeservice
Har du brug for hjælp til et køb, eller har du spørgsmål til et produkt, kan du altid kontakte os pr mail: info@jmband.dk eller telefon: 53765366. Vi har åbent alle dage 09.00-16.00.

Prisgaranti
Vi prismatcher og giver dig yderlig 5% i rabat. Hvis du finder nøjagtigt samme produkt, ved en anden dansk butik/webshop.

Betingelser for prisgaranti
Prisgarantien gælder ikke for varer, som andre kun udbyder til salg i begrænset omfang samt tidsbegrænset tilbud (kø-og åbningstilbud)

Dag-til-dag levering
Alle lagervarer bliver afsendt, samme dag som du bestiller dem.

Stort produktudvalg
Nedenstående er et udpluk af de produkter som du finder hos JM Band. Produkterne findes i flere forskellige materialer. Bæredygtige, stof, plast m.fl

Armbånd

• Informazioni di contatto

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

4,7

Tutte le recensioni

43 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Markeringsknappar för golf.

Jag gjorde designen för markeringsknappar för min golfklubb i iPhonen med klubblogga. Vi fick bra service och leverans från JM Band.

31 ottobre 2022

Risposta di JM Band®

Tack för din feedback. Det var riktigt kul att höra att du är nöjd med din shoppingupplevelse ;-)

vänliga hälsningar
    Christian

God service!

God service!
    Jeg fik ikk bekræftelse eller faktura i første omgang, så jeg skrev en mail til dem, og de svarede lynhurtig og fik styr på det hele. Hurtig levering og virkelig hjælpsom personale

28 ottobre 2022

Hej Tanja,

Tusind tak for den fine anemldelse!

Vi beklager selvfølgelig, at du aldrig fik bekræftelsesmailen, men vi rykker snart over på et nyt og opdateret system, så det skulle gerne blive bedre herefter ;)

Vi glæder os til at du handler hos os igen!

Lyn hurtigt ekspedition

Lyn hurtigt ekspedition. Let at lave de rygnumre jeg skulle bruge. Det hele kørte bare som det skulle. Tak for det👍

30 giugno 2022

Hej Finn,

Det er vi rigtig glade for at høre! Tusind tak for at bestille hos os - vi glæder os til at du kommer igen ;)

Thomas Fra JM Band

Super service

Super service. Fast and friendly and with good products.

20 maggio 2022

Risposta di JM Band®

Thank you very much for this great review! :)

We are always happy to help you in anyway we can!

We look forward to work with you again ;)

Best,
    Thomas from JM Band

Jeg har ikke fået min e-mail…

Jeg har ikke fået min e-mail bekræftelsesordre efter jeg har bestilt og jeg er meget nervøs for at jeg er bleven scammed

26 settembre 2022

Hej Daniella,

Du kan berolige dig selv med, at vi andeles ikke er en scam virksomhed.

Jeg kan se, at du er kommet til at skrive @email.com istedet for @gmail.com, og hermed kan du ikke modtage vores mail - du har derfor fået en sød besked fra os til den rigtige email nu ;)

Håber det giver lidt ro i maven!

Bedst hilsner,

Rask behandling av bestilling

Rask behandling av bestilling. Gode produkter til rimelig pris

23 settembre 2022

Risposta di JM Band®

Tusen takk for denne flotte anmeldelsen, og vi er glade for at du liker produktene og prisene våre ;)

Vi ser frem til vårt fremtidige samarbeid!

Med vennlig hilsen

Altid en fornøjelse!

Altid en fornøjelse at handle hos JMband!

2 agosto 2022

Risposta di JM Band®

Tak for den dejlige anmeldelse!

Det er også altid en fornøjelse at handle med jer ;)

Vi glæder os til næste gang!

Thomas fra JM Band

Hurtig og præcis levering af godt…

Hurtig og præcis levering af godt produkt.

24 aprile 2022

Kære Carina
    mange tak for din anmeldelse, det glæder mig virkelig, at få sådan en skøn tilbagemelding. Jeg er glade for, at du er tilfreds og ser frem til at hjælpe dig næste gang.

Hav en fantastisk dag
    Michael Frederiksen
    Team JM Band

JMBand har simpelthen været de bedste…

JMBand har simpelthen været de bedste at handle med. Jeg bestilte custom made ordensbånd og næste dag, blev de leveret og de var I super fin kvalitet og til meget glæde. Vil varmt anbefale!

30 agosto 2022

Kære Cathrine,
    Hvor er det dejligt at høre, at de kom til hurtigt frem og at I blev glade for jeres ordensbånd.

Hav en fantastisk onsdag!

Med venlig hilsen
    Team JM Band

Meget konkurransedyktige på pris og…

Meget konkurransedyktige på pris og ekstremt rask resopons og god kundeservice!

26 agosto 2022

Kjære Vidar

Tusen takk for tilbakemeldingen. Vi hjelper deg veldig gjerne, og er tilgjengelige hvis du har spørsmål.

Ha en flott dag!

Med vennlig hilsen,
    Christian
    Team JM Band

Min oplevelse af JMBand var god…

Min oplevelse af JMBand var god kundeservice, havde et brugervenligt designapparat og kvaliteten af produkterne var god.

Fagkompentencer og kvaliteten i top.
    JM band var behjælpelig med at få tilpasset og designet produktet med logo og tekst efter mit ønske. Det var mærkbart at der var styr på tingene.

Leveringstiden var lyn-hurtig. Jeg modtog min ordre dagen efter og den bedre end ventet.

Smarte produkter, der var nemme at tilpasse og justere.

Fuld tilfredshed og kan 100% anbefale JMBand til fremtidige ordre👌

18 agosto 2022

Kære Jeanette,
    1000 tak for din anmeldelse, det glæder virkelig hele teamet at få sådan en god tilbagemelding. Vi er glade for, at du er tilfreds og glæder os til at hjælpe dig næste gang.

Hav en dejlig dag
    Team JM Band

Leverede hvad vi bestilte til tiden

Leverede hvad vi bestilte til tiden, hverken mere eller mindre

17 agosto 2022

Hej Rasmus,

Dejligt at høre du har fået dine ting til tiden :)

Vi vil selvfølgelig gerne have givet dig den bedste oplevelse, så hvad kunne vi have gjort for at hive den op på 5-stjerner i stedet? ;)

Thomas fra JM Band

Har været kunde hos JMband i mange år.

Har været kunde hos JMband i mange år.
    Har netop haft en oplevelse med Postnord som igen har fu.... vores pakkelevering her 10 dage før vores event.

Endnu engang har JMband reddet vores r..., og bare sendt en ny pakke med det samme uden spørgsmål.

Rimelige priser, god kvalitet og hjælpen er nær når man har brug for det !

4 agosto 2022

Hej Zahid,

Tusind tak for den fine anmeldelse :D

Det er ikke altid nemt med leveringsselskaberne, og derfor må vi jo hjælpe hinanden, hvor vi kan ;)

Håber I får et skønt event!

God service

God service og hurtig levering

28 luglio 2022

Hej Oscar,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang ;)

Risposta di JM Band®

Tusind tak for din anmeldelse, Jeanett!
    Vi sætter virkelig pris på din anmeldelse. Vi er her for at hjælpe, så sig endelig til, når der er andet, du får brug for.

Varme sommerhilsener
    Team JM Band

Jag köpte drinkbiljetter och det var…

Jag köpte drinkbiljetter och det var snabb leverans. En vara blev fel i leveransen och när jag kontaktade dem fick jag snabb återkoppling och de löste med en ny vara inom några minuter! Verkligen bra service och jag kommer köpa härifrån fler gånger. Rekommenderar dem.

18 luglio 2022

Hej Catarina,

Tack så mycket för denna fina recension!

Och ber om ursäkt för misstaget med beställningen, men jag är väldigt glad att vi hittade en lösning :)

Ha en bra sommar!

Vänliga hälsningar,
    Thomas från JM Band

Rask levering

Rask levering! Bestilte fredag, og de ble levert rett over helgen, på mandag 😊

10 maggio 2022

Risposta di JM Band®

Takk for tilbakemeldingen. Hele teamet setter stor pris på å høre at innsatsen vår gjør deg glad.

Med vennlig hilsen
    Kristen