Som sædvanlig en god smagsoplevelse at spise hos Jettes Diner. Frisk salat som tilbehør og lækkert anrettet. Hurtig og venlig betjening. Kun 4 stjerner pga manglende hygge i lokale.
Vi havde bestilt mad ud af huset til 5 personer og fik kun mad med til 4 personer. Så måtte vi tilbage og hente den glemte salat og opdagede lige bagefter at der heller ikke var salat og nachos med ti... Leggi di più
Vi var 6 mennesker der havde bestilt forskelligt take away fra Jettes diner. Da vi kom hjem med maden, var kyllingen RÅ i vores to tortilla pandekager, og der manglede tilbehør til vores chili con car... Leggi di più
Frygtelig oplevelse. Dels var der hunde koldt, flere sad med tæpper eller overtøj. Vi bestilte to kyllingeburgere med råstegte kartofler. Begge kyllingestykker var rå inden i. Kartoflerne var tarve... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Burger med hjem fra Jettes Diner med hjem.
Jeg har 2 lørdage i træk været nede og købe en burger på Jettes Diner. Og taget den med hjem og spise, det første Burger var en Mexikansk til 94 kr. Og var meget tilfreds.
Og i lørdags købte jeg så en Kænguru burger og den smagte lige så godt .
Jeg har læst de andre dårlige anmeldelser, Men jeg var godt tilfreds, men jeg fik det jo også med hjem.
dårlig hygiejne og meget uhøflig betjening
vi var idag gæster på Jettes Diner i Svendborg
og det er bestemt sidste gang vi har været forbi der for det var virkelig under alt kritik
ud af 3 øl glas var de 2 så beskidte at de måtte retur og da jeg påtalte nr 2 blev jeg nærmest smid ud af en meget ubehøvlet tjener som var meget grov i sin mund og nærmest virkede ligeglad med vores problem
da jeg fik mine penge retur stemte beløbet ikke med det jeg havde betalt og da jeg påtalte dette fik jeg igang en meget grov overhaling og fik beskeden at nu skulle jeg forsvinder
jeg ønsker virkelig ikke for andre at de må få samme oplevelse på det sted for det var virkelig meget ubehaligt