Som sædvanlig en god smagsoplevelse at spise hos Jettes Diner. Frisk salat som tilbehør og lækkert anrettet. Hurtig og venlig betjening. Kun 4 stjerner pga manglende hygge i lokale.
Scopri cosa dicono le persone
Vi havde bestilt mad ud af huset til 5 personer og fik kun mad med til 4 personer. Så måtte vi tilbage og hente den glemte salat og opdagede lige bagefter at der heller ikke var salat og nachos med ti... Leggi di più
Vi var 6 mennesker der havde bestilt forskelligt take away fra Jettes diner. Da vi kom hjem med maden, var kyllingen RÅ i vores to tortilla pandekager, og der manglede tilbehør til vores chili con car... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Kunne man give 0 stjerne havde de fået…
Kunne man give 0 stjerne havde de fået det.
Det er ligemeget hvad du bestiller, så får du det ikke, du får alt andet og de er ligeglad med når du Beder om mad uden bestemte madvarer pga af allergier.
Vi går derfra med en meget syg person og 2 helt ualmindelig ringe burgere som
Var kolde og kom 1,5 time efter bestilling
Laaang ventetid på mad
Været på spisestedet for 2 år siden, hvor alt var godt.
Denne gang bliver den sidste - vi ventede over 1 time på maden, og der var INGEN som os, der sad udenfor, der fik noget mad i dette tidsrum. Meget dårligt af stedet, at de ikke informerede om det.
De bestilte burgere og kartofler var heldigvis udemærket, og undrer mig, at stedet ikke retter op på det som anmelderne kommer med. Lyt til jeres kunder, da dårlig omtale kan ødelægge et sted.
Jeg har ikke prøvet en bedre burger og…
Jeg har ikke prøvet en bedre burger og jeg så flere der sagde at det smagte god
Hold jer væk!!!
På vores sommerferie i Svendborg besluttede familien og jeg at tage et smut forbi Jettes Diner. Det viste sig hurtigt at være en oplevelse, der vil blive husket – og ikke for noget godt.
Stedet var beskidt, og bordet vi fik anvist var så fedtet og klisteret, at man kunne se sit eget spejlbillede.
Vi sad som sild i en tønde med de andre gæster, da der var presset alt for mange borde og stole ind i det lille lokale. Gulvet var så fedtet, at man var ved at glide når man gik rundt der inde.
Vi burde måske have taget det som et tegn til at vende om, men det pisregnede udenfor, så vi blev siddende og håbede på det bedste.
Efter en evighed kom maden endelig. Meget af vores mad var koldt. Jeg gik op til tjeneren med min mad og klagede, og han svarede helt roligt, at han lige kunne varme den i mikrobølgeovnen. Det var ikke lige det svar, jeg havde håbet på.
Mens vi ventede på, at min chili con carne skulle få en tur i mikrobølgeovnen, så vi en
medarbejder gå rundt og strø salt på gulvet. Det var åbenbart deres løsning på det fedtede gulv – ikke noget med at vaske det.
Til sidst havde vi fået nok og besluttede at gå fra maden. Det var uden tvivl den værste restaurantoplevelse nogensinde. Vi kommer aldrig igen, medmindre vi en dag får lyst til en omgang kold og smagsløs mad i et cirkus af larm og fedt. Men det sker nok ikke! Ejeren skulle skamme sig over at drive sådan et sted.
En nærmest syrealistisk totaloplevelse
En nærmest syrealistisk totaloplevelse. Jeg kan godt forstå man betaler maden ved bestillingen, for der var ikke en chance i verden for at jeg havde betalt for det sjask efter vi havde smagt på det. Burgeren var rå, min søns chili con carne var kold og blev smidt i mikroovnen hvorefter de glemte den. Kartoflerne var bløde og slatne, tærten smagte rædselsfuld. Vi endte at gå fra vores mad. Jeg kan virkelig VIRKELIG IKKE anbefale det sted, maden er simpelthen uspiselig.
Jettes Diner
Jettes Diner, Svendborg - Hvor selv roserne ville visne!
Stjerne: ★☆☆☆☆ (0 stjerner, hvis muligt)
Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvordan det er at spise i en kombination af en horrorfilm og en komedie, så er Jettes Diner stedet for dig! Her er min oplevelse på dette "spisested" (brug af ordet spisested er her strakt til sit yderste).
Børneburger:
Lad os starte med børneburgeren. Jeg troede, at det eneste røde kød jeg nogensinde ville se var en saftig steak i en fancy restaurant. Men nej, Jettes Diner overgik mine forventninger med en børneburger, hvor kødet stadig MØDTE sin mor nede på marken. En lærestreg: lær dine børn om madlavningsgrader, og start med at undgå Jettes.
Min kones ret:
Min kones tallerken kom med noget, der engang var kartofler, men nu var blevet forvandlet til skiveskårne, frosne mysterier. Det eneste varme ved retten var vores vrede, da vi indså, at vi havde betalt for denne fortræd.
Chili con koldt:
Chili con carne? Mere som chili con isterning. To gange bestilte vi denne ret, to gange blev vi mødt med noget, der var koldere end et brudt forhold. Måske er det deres hemmelige opskrift på at få folk til at bestille mere drikkevarer? Smart, men ikke værdsat.
Rengøring:
Jeg har set limfabrikker med mindre klæbrige overflader. Bordene var så klistrede, at man kunne lave en form for moderne kunst bare ved at løfte sin hånd. Og gulvet? Glat som en skøjtebane – med en mystisk sprinkling af salt. Hvem strør salt på trægulve? Er det for at tiltrække lykke eller for at undgå vampyrer?
Atmosfære:
Hvis du kan lide at sidde som sild i en tønde, er Jettes Diner ideelt. 26 siddepladser på 3 kvadratmeter – det føles som at være på en overfyldt bus i myldretiden, men uden den glæde det kan give at komme af.
Konklusion:
Hvis du ønsker en oplevelse, der kombinerer madlavningens mysterier med en hånlig holdning til hygiejne og komfort, så er Jettes Diner din destination. Ellers, gør som vi gør fremover – undgå det som pesten.
Virkelig dårlig mad!
Virkelig dårlig mad!
Vi bestilte 2 burger d. 17/5
Det var forfærdeligt og jeg forstår ikke hvordan restauranten kunne være fyldt.
Burgerbollerne var helt tørre som havde de aldrig mærket varme og var taget direkte ud af en pose der var gået på dato.
Det lignede de var brækket fra hinanden ligesom de billige pølsebrød og den en burger manglede halvdelen af ovre bollen.
Derudover var bøfferne helt grå og flækker i tusind stykker ligeså snart du satte gaflen i den. I den ene burger var der også en helt rod fra et løg.
Kartoflerne var kolde og havde ikke engang en smag af salt. Virkelig en dårlig oplevelse.
Derudover bliver man bedr om at betale inden man får maden.
Skuffende og en dyr omgang
Ringe kundeservice og fjollende personale
Egentlig udmærket mad. Nu for 2. gang har vi dog haft uheldige oplevelser med stedet. Dels får vi ikke præcist det, vi har bestilt - på trods af flere gentagelser over telefonen for at undgå netop dette. Dels er personalet meget fjollende og optagede af dem selv i køkkenet og yder ringe betjening og kundeservice. Enormt ærgerligt!
Frygtelig oplevelse
Frygtelig oplevelse. Dels var der hunde koldt, flere sad med tæpper eller overtøj. Vi bestilte to kyllingeburgere med råstegte kartofler. Begge kyllingestykker var rå inden i. Kartoflerne var tarvelige. Personalet havde mere travlt med at fjolle og være optaget af sig selv.
Ejeren bør løfte noget ansvar her!
Derudover roder det udenfor med paller og andet.
Vi kommer ikke igen og kan bestem ikke anbefale det.
2 mislykkedes forsøg på kylling
Var på Jette Diner i dag med min datter. Hun fik en kylling burger med bacon, og hun sagde flere gange den var meget stærk. Vi tog kyllingen ud af burgeren og den ene side var sort med en masser sorte kugler (måske peberkorn?). Jeg smagte selv en bid og den var vanvittig stærkt og den brændte længe efter på tungen.
Efter to fra personalet havde set den, hvoraf den ene mente den var brændt på,
fik min datter en ny bruger.
Det var super fin service, bortset fra at den næste kyllingen på ingen måde var stegt færdig indvendigt :-(
Så vi spiste bollen og grøntsagerne og skar kyllingen så når afrydderen kom og tog tallerkenen kunne de ved selvsyn se den ikke var stegt. Må ærligt indrømme jeg ikke gad tage den med personalet en gang mere. 2 ud af 2 forsøg på at stege et stykke kylling vil jeg mene er mere end nok forsøg på en dag.
Mad bestilt Take Away til 18.20
Mad bestilt Take Away til 18.20. Ankommer 18.18. 18.23 spørger jeg om de 6 poser der står til afhentning ikke skal deles ud, hvor på jeg får et flabet svar fra en Næseringbærende samt over tatoveret kvinde. Da jeg jeg for 3 gang efterlyser maden der har stået klar siden 18.18. Sker intet. Klokken 18.31 får jeg maden. Iskold, samt betjeningen også iskold i svaret. Jeg vender runder rundt og Tager på Sunset. Sørgeligt
Elendigt
6 ud af 9 borde var ikke ryddet og tjeneren lavede ingenting.
Det var decideret uhygiejnisk og på ingen måde hyggeligt.
Tjeneren havde besøg af nogle venner som havde mere fokus på hinanden end på kunderne og vi måtte gå igen efter 2 minutter uden at bestille noget.
Da tjeneren endelig begyndte at rydde vores bord af, snøftede han meget og sang julesange i et meget lavt toneleje. Ubehagelig oplevelse…
Det var sidste chance …
Husker tilbage på en tid hvor maden fra Jettes var lidt bedre end andre gode steder - nu er det ikke værd at spise:
De sidste gange jeg har bestilt Kylling baconsalat har de glemt og levere kuvertbrødet med og salaten fremstår mere og mere sølle. Denne gang med 2 store stykker kålstokke, mest gulerødder og ingen feta, oliven eller andet lækkert - kyllingen våd og slasket - ØV :(
Veltillavet
Veltillavet, ærlig og fyldestgørende dinner..
Helt enkelt godt og med god stil.
Virkelig fin service
Kære personale!
Vi spiste frokost hos jer i ventetiden på Ærøfærgens afsejling: Friske råvarer, rigtig lækker!
På hjemvejen havde vi bestilt aftensmad, men havde forregnet os med vores tid. I var straks med på at ændre til “to go”, og I var hurtige, så vi nåede vores bus med jeres lækre mad , som vi nød da vi tjekkede ind i vores tog.
Tusind tak for jeres hjælpsomhed!
Familien Friedrichsen
København
Desværre er Jettes Diner ikke som det…
Desværre er Jettes Diner ikke som det har været. Kvaliteten er faldet. Kylling sandwich var mest salatfyld og quioaburgeren var tør.
Ikke en god oplevelse.
Dårlig hygiejne
Mexican burger smagte ok men kastede op hele natten
Super god mad og dejlig betjening
Super god mad og dejlig betjening. Dejligt personale. Maden er lækker og der er en hyggelig stemning. Rigtig god musik i højtalerne.
Man føler sig velkommen. Både som ung og gammel.
Aldrig har jeg nogensinde oplevet så…
Aldrig har jeg nogensinde oplevet så dårlig mad! Min kæreste og jeg havde bestilt en baconburger og en kylling bacon sandwich. Kylling sandwichen dryppede af olie, så når man tog en bid føltes det som at tage en spiseske olie! Noget af kyllingen var stadig frossen og salaten var brun. Burgeren havde de samme problemer var også tilberedt i ønskebrønden og umulig at spise. Vi måtte gå efter vi kunne konstatere det var uspiseligt! Vil på det kraftigste fraråde alle at spise her!
Rengøringen af service er meget ringe
Rengøringen af service er meget ringe
Vi spise i ferien på cafeen da vi var i Svendborg. Vi bestilte vand at drikke og de første tre glas vi fik var meget beskidte - og det lykkedes ikke at finde glas der for alvor var rene. Vi rengjorde selv ved bordet med en serviet. Tallerkener og bestik var også beskidte så det var ikke en særlig lækker oplevelse. Havde vi ikke betalt inden vi oplevede denne form for rengøring var vi gået igen. Maden smagte ok, men det er ikke positivt at indtage under de forhold.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.