Ik heb de koraalrode jurk Aurore besteld en wat een fijne en mooie jurk! Lengte van de mouwen is heel fijn, bedekt precies de bovenarmen en het is een hele zachte stof. En de bestelling was de volgen... Leggi di più
Sinds een kleine 2 jaar fan geworden van dit kledingmerk. Vooral de travelstof is favoriet. Heerlijk draagbaar. Kreukt niet dus makkelijk mee te nemen op vakantie. Maar ook de andere materialen en s... Leggi di più
Heel erg tevreden over de artikelen en ook blij dat ik (vanwege mijn lengte), eindelijk ergens broeken kan kopen die niet meteen ingekort hoeven te worden! Daarnaast ontving ik een geweldige service... Leggi di più
Altijd een snelle levering. Bijna niet meer telefonisch te bereiken. En helaas zijn de pasvormen veranderd. Pant flair valt nu minimaal een maat kleiner uit (vooral bij de knie). En tot overmaat va... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Al sinds 2014 biedt Je m’appelle mode voor vrouwen die er goed gekleed en verzorgd uit willen zien. Een casual en stijlvolle look die de hele dag comfortabel zit. Elke dag! Kleding waarin je je goed voelt en echt jezelf kunt zijn. Om die reden heet het merk 'Je m’appelle'. Wekelijks wordt een gelimiteerde ‘ready to wear’ collectie gelanceerd die past bij het moment, het weer en de trends. Verrast worden met stijlvolle items en geïnspireerd worden met complete sets is hier de norm.
Ugchelseweg 11, 7335JP, Apeldoorn, Paesi Bassi
- 055 737 0115
- boutique@jemappelle.nl
- www.jemappelle.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Kleding die heerlijk draagt
Kleding die heerlijk draagt. Perfecte vrouwelijke pasvorm. Geschikt voor speciale gelegenheden, maar ook zeker voor dagelijks gebruik. Voel je op en top vrouw.
Verschillende stoffen en broeklengtes
Verschillende stoffen en broeklengtes. Dus je kunt ook een broek kopen als je korter dan 1.60 bent. Model lijkt wel ingekort. Maar door de Travelstof is dat toch prima te doen. Het is het enige merk dat Travelstof broeken verkoopt voor extra korte dames.
Supermooie en handige winkel!!
De keuze is nooit moeilijk, ik vind alles meestal heel leuk. De levering is altijd supersnel, en staat het soms minder leuk dan gedacht, dan is er geen probleem met retourneren. Kortom alles is super!!
Je m'apelle een top winkel voor leuke kleding!
Je m'apelle een fantastische leuke kleding winkel met heel veel keuze aan kleding!! Kleding draagt heel fijn,en de travel kleding is super handig als je op reis gaat,heerlijke licht in je koffer,kreukt nauwelijks!
Ik heb al heel veel items gekocht en ben er heel blij mee! Alles draagt heel fijn!
Niet twijfelen, maar hier je aankoop doen!
Er wordt snel geleverd en de maten zijn eigenlijk altijd goed. Het laatste artikel was mooier dan ik had verwacht, aangenaam verrast dus. Aanrader om hier te bestellen!
Fijne kleding. Snelle levering
Mooie kleding. Goede kwaliteit. Snelle levering
je t'aime je m'appelle
goede website met accurate beschrijvingen van de producten. Erg fijn dat de broeken in verschillende lengtematen zijn.
En de klantenservice reageert super snel, heel persoonlijk én vindt altijd een oplossing zonder gedoe.
Altijd snelle levering, zeer klantvriendelijk en meedenkend
Altijd snelle levering, precies volgens afspraak. Geleverde artikelen zijn correct zoals bestelling. Indien n keertje iets niet naar wens is ook nooit gedoe met retourneren. Ook dit is makkelijk te realiseren en daarna snel geld retour of aan shoptegoed toegevoegd
Ik ben altijd super blij met de kleding…
Ik ben altijd super blij met de kleding die ik bestel bij jullie, het zit heerlijk blijft mooi en de service is uiterst vriendelijk en goed . Ik zou zeggen ga zo door , van mij een dikke 10 😊
In mijn kast hangt erg veel kleding van…
In mijn kast hangt erg veel kleding van Jemappelle de kwaliteit is erg goed en een voordeel je hoeft het niet te strijken
Koop ook wel een iets wat niet zo mooi staat bij mij maar dat kan je retourneren en hè krijgt snel je geld terug
Er zijn vaak leuke sale producten waar ik graag gebruik van maak 👍
Dit bedrijf is modern met leuke outfits…
Dit bedrijf is modern met leuke outfits voor elk wat wils.Regelmatig vernieuwde items
Snelle en correcte levering
Fijne kleding, goede service
Ik koop al jaren kleding bij Je m’appelle. Het wordt altijd vlot verstuurd in een leuke verpakking en ze hebben een zeer behulpzame klantenservice. De kleding is van goede kwaliteit en komt overeen met de beschrijving. Kortom, ik word er blij van!
Zeer comfortabele broeken
In de eerste plaats zijn het perfect passende broeken. De maat is correct. Het materiaal voelt heerlijk zacht aan. De kleuren zijn echt leuk. Aanpasbaar aan je stemming of aan het seizoen. De broeken zijn daarnaast ook heel betaalbaar. De mensen achter de webshop denken met je mee. Ze geven snel antwoord op al je vragen. Omruilen is geen enkel probleem. Je bestelling komt altijd zorgvuldig ingepakt aan. Enfin als dit geen liefdesbrief is, weet ik het niet mee. O ja, ik heb inmiddels 5 broeken uit de jeans collectie.
Heerlijke draagbaar
Heerlijke draagbaar , snel bezorgd.
Acceptabele prijs en voldoende keus.
Mooie kwaliteit van de kleding
Mooie kwaliteit van de kleding en altijd een goede service! Kleur en maat komen goed overeen. Ik heb nu 5 kleuren van de denim stretch broeken en ze zitten allemaal heerlijk!!
Je m’appelle is het helemaal voor mij.
Ik ben een trouwe shopper. Nadat Esprit over de kop ging vond ik gelukkig een nieuw merk dat mij als gegoten zit en waar ik veel plezier aan beleef en dat is Je m’appelle.
Mooie kleding en uitstekende service.
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit.
Binnen 1 dag geleverd .
Mode die met de tijd mee gaat.
Koop al een aantal jaren bij Je m' appelle.
Bevalt mij zeer goed.
Mooie kleding en het zit heerlijk!
Fijne overzichtelijke website met mooie kleding. Voor ieder wat wils.
De lengte van je nieuwe broek kun je bij een groot aantal broeken aangeven, heel fijn.
Door een paar grote feesten in m'n agenda heb ik veel kleding bij j'mappelle besteld. Kleding die ik er mooi uitziet en ook nog eens heerlijk zit.
Bij vragen kun je ze appen en mijn ervaring is dat je snel antwoord krijgt.