Ik heb de koraalrode jurk Aurore besteld en wat een fijne en mooie jurk! Lengte van de mouwen is heel fijn, bedekt precies de bovenarmen en het is een hele zachte stof. En de bestelling was de volgen... Leggi di più
Sinds een kleine 2 jaar fan geworden van dit kledingmerk. Vooral de travelstof is favoriet. Heerlijk draagbaar. Kreukt niet dus makkelijk mee te nemen op vakantie. Maar ook de andere materialen en s... Leggi di più
Heel erg tevreden over de artikelen en ook blij dat ik (vanwege mijn lengte), eindelijk ergens broeken kan kopen die niet meteen ingekort hoeven te worden! Daarnaast ontving ik een geweldige service... Leggi di più
Altijd een snelle levering. Bijna niet meer telefonisch te bereiken. En helaas zijn de pasvormen veranderd. Pant flair valt nu minimaal een maat kleiner uit (vooral bij de knie). En tot overmaat va... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Al sinds 2014 biedt Je m’appelle mode voor vrouwen die er goed gekleed en verzorgd uit willen zien. Een casual en stijlvolle look die de hele dag comfortabel zit. Elke dag! Kleding waarin je je goed voelt en echt jezelf kunt zijn. Om die reden heet het merk 'Je m’appelle'. Wekelijks wordt een gelimiteerde ‘ready to wear’ collectie gelanceerd die past bij het moment, het weer en de trends. Verrast worden met stijlvolle items en geïnspireerd worden met complete sets is hier de norm.
Ugchelseweg 11, 7335JP, Apeldoorn, Paesi Bassi
- 055 737 0115
- boutique@jemappelle.nl
- www.jemappelle.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Fijne kleding!
De kleding is van goede kwaliteit en prima pasvorm. Ik heb diverse dingen van m'appelle en ben er blij mee.
Zeer tevreden over de service
Zeer tevreden over de service! De klantenservice reageerde snel en vriendelijk bij het oplossen van een foutieve maatbestelling. Alles werd vlot en naar volle tevredenheid geregeld.
DEZE KLEDING VALT SOEPEL EN WORDT ER…
DEZE KLEDING VALT SOEPEL EN WORDT ER BLIJ VAN!!
DE PRIJS IS OOK GOED EN BETAALBAAR.
BEM VAAK VERRAST DAT IK SNEL WEER WAT BESTEL.
DEZE KLEDING IS VERSLAVEND
SPORTIEF EN ELEGANT.
VOOR IEDER WAT WILS.
SUPER !!
Witte blouse
Snelle levering en mooie blouse. Wat wil je nog meer .
Bestel al jaren bij Jemapelle
Bestel al jaren bij Jemapelle, gewoon goede kwaliteit en mooie collectie! Een feest om naar uit te kijken! Enige puntje soms zit ik met de maat, kan dan te groot zijn, maar wordt opgelost door gratis omruil service! Dus heel goed, ook als je belt, fijne klantenservice!!
Leuke en kwalitatieve kleding
Leuke en kwalitatieve kleding. Goede service: snelle bezorging en goed retourbeleid.
Snelle levering en heel blij met outfit!
Fantastisch, persoonlijk en snel!
Ik vind het geweldig leuke kleding en ik vind de supersnelle (ik had het dezelfde dag al in huis!!!) en persoonlijke service echt heel positief! Grappige berichtjes die het net even leuker maken om online te bestellen bij deze webshop!
Ik bestel te veel bij Je m'appelle ;-)
Het is té aantrekkelijk om kleding te bestellen bij Je m'appelle. De site is fijn, de bezorging gaat altijd goed en niet onbelangrijk, de kleding is leuk, mooi en staat altijd goed! De prijs-kwaliteit-verhouding is meestal ook goed. Omdat er elke keer weer leuke kleding voorbij komt, bestel ik te veel, haha.
De levering is altijd super snel en vooral ook heel leuk!!
De levering is altijd super snel en voldoet aan de verwachtingen. De verpakking geeft je altijd een heerlijk gevoel.
De kleding is mooi, zit altijd goed en blijft ook netjes.
Mijn oog viel op een mooie lange rok…
Mijn oog viel op een mooie lange rok met shirt (die ik ook meteen besteld hebt). Zelfs in twee kleuren! Mooie kwaliteit en kleur en ik verheug me erop om ze te gaan dragen. Zoals ik van Je m’appelle gewend ben, werd de bestelling de volgende dag punctueel geleverd.
Een meer dan tevreden klant dus!
Zeer snelle levering,
Zeer snelle levering,
Altijd netjes ingepakt in een zeer leuke verpakking .mooie kwaliteitskleding .
De webshop is erg overzichtelijk en ik winkel er met veel plezier .
Bijzonder fijne webshop
Mooie producten. Heel fijn dat er ook kortere lengtes zijn, dat is eigenlijk uniek!!
Klantvriendelijkheid top. Word goed op de hoogte gehouden als er iets niet is of niet klopt.
Snelheid van leveren super. Erg tevreden klant hier.
Snelle levering en de broek zit…
Snelle levering en de broek zit heerlijk en het t-shirt was ook top
Je m’apple – Een Franse flair in Nederlandse charme
Ik bestel regelmatig bij Je m’apple en ben iedere keer weer enorm tevreden. De bestellingen worden altijd snel geleverd, wat echt een pluspunt is. Daarnaast is het personeel ontzettend vriendelijk en behulpzaam bij het geven van advies, wat het shoppen een stuk makkelijker maakt.
Ik ben vooral fan van de travel broeken. Ze zitten heerlijk, blijven was na was mooi en zijn perfect voor elke gelegenheid. De kwaliteit van de kleding is top, en ik raad Je m’apple dan ook aan iedereen aan die op zoek is naar stijlvolle en duurzame mode met uitstekende service!
Mooie kleding, goede service
Mooie kleding, snel in huis en retour sturen en een andere maat bestellen is heel makkelijk. De service van Je m’apelle is ook erg goed. Zeer tevreden en ik ga er zeker vaker bestellen.
Een leuk merk kleding
Een leuk merk kleding. Mooie kwaliteit en niet te duur. Veel te combineren met elkaar. Er komt steeds weer iets nieuws uit
Mooie kleding die lang mooi blijft en adequate service
De leveringen zijn snel. De kwaliteit van de producten zijn super en blijven heel erg lang mooi. Ook retour zendingen zijn adequaat opgelost. Heel blij mee!
Top winkel
Geweldige service! Hele snelle leveringen en bij retourneren snel je geld terug. Kwaliteit is super. Mogen wel meer broeken met korte maten in het assortiment