Zeer goed geholpen bij Jan van Sundert! Vanaf het eerste moment duidelijke en goede communicatie en er werd goed met ons meegedacht. Mooie winkel met veel keuze en een grote showroom. We hadden alles... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Erg goed geholpen bij Jan van Sundert! Vanaf het eerste moment duidelijke en prettige communicatie en er werd goed met ons meegedacht. Fijne winkel met veel keuze en een mooie showroom. We hebben het... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestelproces ging soepel en de te maken keuzes zijn helder voorgelegd. Alle stappen zijn in samenspraak doorgenomen en gecontroleerd. De aflevering volgt dus pas later
L'azienda ha risposto
Bij de aanschaf van een badkamer werd voor ons alle tijd genomen. Aanvankelijk kwamen we zonder afspraak en konden gelijk een adviesgesprek krijgen. Er is een ruime showroom met veel keuze en deskundi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Badkamer en keuken van topkwaliteit? 5500 m2 showroom met meer dan 300 keuken en badkameropstellingen! Jan van Sundert dé specialist!
Lokkerdreef 10, 4879 ND, Etten-Leur, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Geduld,goed luisteren.
Meedenken.
Dat samengevat heeft ons tot een tevreden offerte gebracht.

Risposta di Jan van Sundert
Goed en vriendelijk ontvangen en geholpen, ze nemen de tijd ,laten de keus bij jou

Risposta di Jan van Sundert
Wij zijn zeer kundig geadviseerd en te woord gestaan door Lobke Boot.

Risposta di Jan van Sundert
We zijn erg goed geholpen bij Jan van Sundert. Er werd goed meegedacht en naar onze wensen geluisterd, zodat we nu tot een heel mooi resultaat zijn gekomen voor onze badkamer en toiletten. Goed advies en de tegels werden op en neer gesjouwd om tot een voor ons de beste keuze te komen. Ook het leveren van de bestelling in delen kan. Topservice!

Risposta di Jan van Sundert
We zijn erg vriendelijk en kundig geholpen door Kyra. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht over de mogelijkheden.

Risposta di Jan van Sundert
Af spraak met Wouter, gewoon geweldig geholpen
Niets is te veel als je wat vraagt aan Wouter.
Geweldig en een super mooie zaak
Groetjes Marij en Bert

Risposta di Jan van Sundert
We zijn goed en vakkundig geholpen.
Met goede adviezen wat betreft materiaalkeuzes. Goede uitleg.
Heel klantvriendelijk geholpen!

Risposta di Jan van Sundert
De door ons bestelde badkamer is inmiddels geleverd en geplaatst. Mooi materiaal, goede kwaliteit. Alles liep op rolletjes. Overgebleven materialen kunnen geretourneerd. Van een product was te veel geleverd, en dit wordt netjes opgehaald. Wat een service en wat een topbedrijf dit. Grote aanrader!

Risposta di Jan van Sundert
Professionele afhandeling van aankoop badkamer. Snel, meedenkend en niet opdringerig. Erg prettig om op die manier geholpen te worden. Top gedaan Wouter

Risposta di Jan van Sundert
We zijn netjes geholpen. Veel vragen die netjes werden beantwoord. Geen druk bij bepaalde keuzes maar steeds keurige reacties die ons hebben geholpen met het maken van de juiste keuzes

Risposta di Jan van Sundert
Prima geholpen door medewerker, enige nadeel dat alle spullen buiten het appartementencomplex gaan worden gezet

Risposta di Jan van Sundert
Ze nemen echt de tijd om je wensen te horen en denken met je mee.
Fijne verkoopster Roos die ons geholpen heeft.
Zeker een aanrader om bij van Sundert te kopen.

Risposta di Jan van Sundert
Er wordt tijd genomen voor goede uitleg. Er is ruime keuze en denken met alle opties met je mee. Kortom een echte aanrader.

Risposta di Jan van Sundert
Er werd ruim voldoende tijd en aandacht besteed om informatie over de producten te geven.

Risposta di Jan van Sundert
Grote showroom met heel veel keuze. Je kunt gewoon op je gemak kijken zonder verkoper er bij en als je een mooie vloer hebt gevonden wordt je goed geadviseerd en geholpen door mensen met verstand van zaken.

Risposta di Jan van Sundert
Een fijne, ongedwongen sfeer. Tijd en aandacht, afspraak na afspraak zorgen voor de juiste kwaliteit. We zijn bij veel bedrijven geweest, maar dit voelde goed.