Banner for Jan van Sundert

Jan van Sundert Recensioni

2053
TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goed geholpen bij Jan van Sundert! Vanaf het eerste moment duidelijke en goede communicatie en er werd goed met ons meegedacht. Mooie winkel met veel keuze en een grote showroom. We hadden alles... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Erg goed geholpen bij Jan van Sundert! Vanaf het eerste moment duidelijke en prettige communicatie en er werd goed met ons meegedacht. Fijne winkel met veel keuze en een mooie showroom. We hebben het... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestelproces ging soepel en de te maken keuzes zijn helder voorgelegd. Alle stappen zijn in samenspraak doorgenomen en gecontroleerd. De aflevering volgt dus pas later

Valutata 5 stelle su 5

Bij de aanschaf van een badkamer werd voor ons alle tijd genomen. Aanvankelijk kwamen we zonder afspraak en konden gelijk een adviesgesprek krijgen. Er is een ruime showroom met veel keuze en deskundi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Negozio di articoli da cucina
  6. Negozio di forniture per il bagno
  7. Ristrutturatore di bagni

Scritti dall'azienda

Badkamer en keuken van topkwaliteit? 5500 m2 showroom met meer dan 300 keuken en badkameropstellingen! Jan van Sundert dé specialist!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

(2053)

182 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Topzaak

We zijn geweldig geholpen. Genoeg tijd om na te denken over keuzes. Ook de twee keer nog alle ruimte om wijzigingen aan te brengen.

26 gennaio 2026

Risposta di Jan van Sundert

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen! Bedankt voor deze mooie review.

Valutata 5 stelle su 5

Heel goed en geduldig geholpen door…

Heel goed en geduldig geholpen door Tessa. Zij is een aanwinst voor t bedrijf.

10 gennaio 2026

Risposta di Jan van Sundert

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Tessa! Dank voor het mooie compliment, dit geven we zeker aan haar door.

De keuze is reuze

We werden goed ontvangen en Rob de verkoper dacht goed met ons mee, waardoor we een mooi resultaat kregen voor onze nieuwe badkamer .
Onze dank hiervoor .

30 gennaio 2026

Risposta di Jan van Sundert

Bedankt voor de mooie review. Goed om te horen dat jullie zo goed zijn ontvangen en dat Rob prettig heeft meegedacht om tot een mooi resultaat voor jullie nieuwe badkamer te komen. Dank voor het vertrouwen en veel plezier met jullie badkamer!

Valutata 4 stelle su 5

Goed geholpen mede door goede…goede service en vriendelijk

Goed geholpen mede door goede voorbereiding van ons zelf toch heel fijn helder en duidelijk wat wel en niet kan

28 gennaio 2026

Risposta di Jan van Sundert

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen! Mooi dat de voorbereiding en ons duidelijke advies samen hebben bijgedragen aan een prettige ervaring. Dank voor het delen en veel plezier met jullie keuze!

Toilet en badkamer

Vorig jaar bij Wouter langs geweest om te kijken naar de mogelijkheden voor een badkamer en toilet.
Hierbij de verschillende opties besproken. Hierna vrij snel de keuze gemaakt om voor Jan van Sundert te gaan omdat we erg blij waren na deze afspraak.

Inmiddels zijn de badkamer en toilet geplaatst en mag het resultaat er zeker zijn.
Fijne communicatie gehad omtrent de levering.
We raden dit zeker aan en zouden hier ook zeker terugkomen!

24 gennaio 2026

Risposta di Jan van Sundert

Wat een mooie review! Fijn dat het gesprek met Wouter direct vertrouwen gaf en dat jullie zo tevreden zijn met het resultaat. We waarderen het enorm dat jullie ons aanraden. Geniet van jullie nieuwe badkamer en toilet!

Super van Sundert

Werkelijk écht alles klopte.
Het adviseren, verkopen, leveren,installeren door Johan van Zuid West Montage, was fenomenaal.

24 gennaio 2026

Risposta di Jan van Sundert

Bedankt voor de mooie woorden! Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn over zowel ons advies als de installatie. We geven het compliment zeker door!

Vriendelijke adviseur.

Vriendelijke adviseur.
Niet opdringerig. Goede communicatie.

15 gennaio 2026

Risposta di Jan van Sundert

Fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen en onze communicatie als goed hebt ervaren. Bedankt voor de mooie review!

Valutata 1 stelle su 5

Slechte ervaring met Jan van Sundert

Slechte ervaring met Jan van Sundert. Badkamer en toilet aangeschaft. Bij levering waren er erg veel tegels kapot, daarna mag je zelf naar Etten-Leur rijden om nieuwe tegels te gaan halen. Bad meubel werd een paar maanden later geplaatst en kwamen er toen achter dat dit beschadigd geleverd is, de oplossing vanuit JVS is dat je zelf de kast tegen een speciale prijs kunt terug kopen. Al met al prijs/kwaliteit verhouding zeer slecht.

7 febbraio 2025

Risposta di Jan van Sundert

Wat vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft met ons bedrijf. Dit is niet de service en kwaliteit waar wij voor staan.

We komen dan ook graag met u in contact om dit verder te bespreken. Wilt u uw telefoonnummer of e-mailadres met ons delen via om@janvansundert.nl, zodat we contact met u kunnen opnemen?

Alvast bedankt, team Jan van Sundert

Goede uitleg

Goede uitleg
En goed geholpen

15 gennaio 2026

Risposta di Jan van Sundert

Bedankt voor de 5-sterrenreview! We zijn blij dat de uitleg duidelijk was en de hulp als prettig is ervaren.

Begeleiding door Rob uitstekend

Met name de begeleiding door Rob Embregts was perfect. Hij voelde goed aan wat wij wilden, onthield allerlei details en levelde prima in het gesprek. Daardoor kon hij snel de 3D-tekening maken, welke goed inzichtelijk maakte wat het resultaat wordt (als het goed is....). Voor mij een aanrader om via hem je badkamer te laten ontwerpen.

3 gennaio 2026

Risposta di Jan van Sundert

Super om te horen dat Rob zo goed heeft aangevoeld wat jullie wilden en dat de 3D-tekening helder inzicht gaf in het eindresultaat! We geven het compliment zeker aan hem door. Alvast veel plezier met de nieuwe badkamer!

Heel goed geadviseerd

Heel goed geadviseerd.
Moeten op korte termijn alles hebben, hebben er alles aan gedaan dat we toch alles mooi op tijd krijgen.
Hele mooie winkel.
Vriendelijk personeel.

7 gennaio 2026

Risposta di Jan van Sundert

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn, zeker met die korte termijn. Dank voor het compliment over onze winkel en collega’s!

Top-zaak voor badkamers!

Grote keuze, deskundige verkoopster, zeer klantvriendelijk en invoelend. Geen enkel probleem dat we bepaalde producten elders afnemen. Reële prijzen, concurrerend.

3 gennaio 2026

Risposta di Jan van Sundert

Fijn dat jullie zo positief zijn over onze service, het ruime aanbod en de klantgerichte aanpak! Mooi dat ook onze flexibiliteit en prijsstelling in de smaak vielen.

Top geregeld

De ontvangst was super en vooral de rust waarmee alles doorgesproken werd vonden we heel prettig.
Goede adviezen gehad en verrassende ideeën.

1 gennaio 2026

Risposta di Jan van Sundert

Fijn dat onze aanpak en het tempo van het gesprek precies aansloten bij jullie wensen. We geloven in aandacht en doordachte adviezen, mooi dat dat is overgekomen.

100% tevreden

We kregen duidelijke uitleg over de mogelijkheden en ze namen de tijd om ons te helpen. Ook al veranderden we soms ons plan, niets was teveel.

1 gennaio 2026

Risposta di Jan van Sundert

Plannen veranderen hoort erbij, juist daarin denken we graag mee! Super dat jullie zo tevreden zijn met onze uitleg en aanpak. Dat doet ons goed om te horen.

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk, goed advies en uitleg

30 dicembre 2025

Risposta di Jan van Sundert

Bedankt voor de positieve woorden!

Duidelijke goede informatie gegeven

Duidelijke goede informatie gegeven. Niet opdringerig, maar netjes ruimte en tijd geven om de offerte te overdenken.

6 dicembre 2025

Risposta di Jan van Sundert

Wat fijn om te horen dat je onze informatie als duidelijk en prettig hebt ervaren. Bedankt voor deze mooie woorden en veel plezier met je aankoop!

Team Jan van Sundert

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più