Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Ikke nok med at det er verdens bedste bukser, så fik jeg også virkelig god service! De svarer hurtigt på mail og er meget behjælpelige. Jeg var nødt til at sende nogle bukser retur som desværre ik... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag beställde ett par jeans den 2025-06-06 och betalde dem vid beställningen. Jag fick ett mejl 2025-06-10 som bekräftade att beställningen skickats. Jag har fortfarande idag 2025-07-03, inte fått... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Veldig god kundeservice. Ble noen problemer med leveringen på grunn av at leveringsselskapet rotet bort pakken, men kundeservicen til IVY Copenhagen var veldig hjelpsomme og ordnet opp. Får tilsendt e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooie jeans online gekocht vanuit Nederland (staan goeie recensies op Trustpilot). Helaas zijn de pijpen te kort i.v.m. 5% krimp (staat in het label) anders was de jeans perfect, mooie kwaliteit. Ik... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Bedste service og bedste jeans

De svarer hurtigt på mail og er meget behjælpelige.
Jeg var nødt til at sende nogle bukser retur som desværre ikke passede og de var hurtige til at behandle returordren også.
Bukserne sidder skønt og er bestemt hverken første eller sidste par!
Super tilfreds, jeg vender gerne tilbage!

16 febbraio 2026
Non scritta su invito

Hej Mille,
Tusind tak for din feedback.

Det betyder meget at høre, at både service og jeans lever op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du vender tilbage.

Rask

Rask, effektiv, fine produkter

2 febbraio 2026

Hej Anne Sofie,

Dejligt at høre.

Vi er glade for, at både oplevelsen og produkterne levede op til forventningerne!

Maja/IVY Copenhagen

Valutata 3 stelle su 5

Dyrt at sende en vare retur!

Virkelig fine jeans men passede ikke til mig, så jeg sendte dem retur. Jeg var godt klar over, at jeg skulle betale for at sende dem retour, overraskelsen var så at jeg skulle betale 20 euros for at sende dem retour.

12 gennaio 2026

Hej Annette,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre du syntes vores jeans var fine. Men det lyder dog lidt mærkeligt at du skulle betale to 20 euro for at sende retur. Hvis du har bestilt fra danmark er der altid en retur label med i pakken som koster 40 kroner at bruge. Uden for DK så står man selv for returen hvilket ikke har noget med os at gøre, det er alt efter hvilket fragt firma man selv bruger.

Men du må meget gerne sende mig en mail på Mw@committee-xxiv.com for hvis det er os der har trukket 20 Euro i fragt så er der hvertfald sket en fejl.

Mvh Maja / Ivy Copenhagen

Mycket nöjd

Supernöjd, bra passform o sköna byxor

4 gennaio 2026

Hej Helene,

Så dejligt at høre ✨

Vi er glade for, at både pasform og komfort sidder lige i skabet – præcis som det skal være.

Valutata 4 stelle su 5

Flot buks

Flot buks, men gir’ sig en hel størrelse efter vask- desværre.

5 gennaio 2026

Hej Mette,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at pasformen har ændret sig efter vask. Denim kan variere i stræk alt efter kvalitet og vask, og nogle styles giver sig mere end andre.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på både telefon eller mail – vi guider gerne, så du finder den helt rigtige style og pasform.

Super

Super, alt spillede.

6 gennaio 2026

Hej Julie,
Tusind tak for de 5 stjerner ⭐️

Hvor skønt at høre, at alt spillede – det betyder meget for os.

Best jeans brand ever

Best jeans brand ever! And great service.

7 gennaio 2025

Hi Rachel,

Wow — thank you so much for your amazing review 🌟

We’re truly happy to hear you consider IVY Copenhagen the best jeans brand ever, and that you’ve had a great service experience too.

We really appreciate your support and look forward to welcoming you back soon!

Best regards,

Rask levering

Rask levering. Ingen problemer.

24 novembre 2025

Hej Nina,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟

Dejligt at høre, at alt gik nemt og at leveringen var hurtig!

Vi håber at se dig igen snart hos IVY Copenhagen 💛

Super god shopping oplevelse

Super god shopping oplevelse - jeg fik information under hele processen 👍

2 dicembre 2025

Hej Magda,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en super god shopping-oplevelse, og at du følte dig godt informeret under hele processen 👍

Vi håber at se dig igen snart hos IVY Copenhagen!

Skønne produkter4/12

Skønne produkter

2 dicembre 2025

Hej Susanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟
Hvor er det dejligt at høre, at du synes om vores produkter!

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage hos IVY Copenhagen 💛

Maja/ IVY Copenhagen

Valutata 5 stelle su 5

Jeans have a perfect cut

Jeans have a perfect cut. Good size options for taller or shorter people

27 gennaio 2025

Hi KS

Thank you so much for your lovely review 🌟

We’re thrilled to hear that you find the jeans to have a perfect cut and that our size options work well for both taller and shorter silhouettes.

We truly appreciate your feedback and hope to welcome you back to IVY Copenhagen soon!

Best regards,

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og nem retur

Hurtig levering og mega nemt at sende retur (returlabel i posen)
Jeg købte 2 par bukser. Det ene var perfekt, de andre sendte jeg retur. Pengene var tilbage på min konto på under 1 uge.

3 novembre 2025

Hej Maria,
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌟
Vi er så glade for at høre, at du oplevede både hurtig levering og en nem returproces — og at refunderingen gik hurtigt.

Fantastisk også at høre, at det ene par bukser passede perfekt!

Vi håber at byde dig velkommen tilbage hos IVY Copenhagen snart 💛

Fine kvalitetsprodukter.

Fint snitt, god passform og god kvalitet.,

31 ottobre 2025

Hei Elisabeth,
Tusen takk for din flotte anmeldelse 🌟
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med snitt, passform og kvalitet på våre produkter.

Vi håper å se deg igjen snart hos IVY Copenhagen! 💛

Varme hilsener,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più